första natten i umeå

Har nu krypit upp i sängen och när jg säger upp menar jag upp också. Sove i en 160 cm bred våningssäng så ligger i taket i stället för på lovet :P
Har sett en film i kväll tillsamans med min sambo Lena och hon har berättat och skrivit upp på en lapp hur jag ska cykla i morgon. Detta ska nog gå bra :)

Måste säga att jag trivs grymt bra än så länge och tror jag kommertrivas lika bra ända tills jag flyttar.

Nu ska jag sova i allafall så jag orkar mig upp i moron jag har en stor dag framför mig.
Traffade en person i lördags kväll som tyckte att jag skulle blogga mycke nu när jag flyttar och jag ska försöka göra mtt bästa. Tillsvidare sov så gott :)

Tjingeling!

Sista dagen innan alvaret börjar.

Idag är min sista lediga dag innan alvaret drar igång igen.
Imorgon är alltså min första dag på universitetet och det känns otoligt spännande.
Lämnade mitt kära lycksele i dag kring 12,30 har varit med päronen på stan och handlat in lite som behöves, åt kina mat innan vi åkte till min nya sambo Lena som jag ska bo hon nu tills jag hittar mitt eget. Redan i morgon ska jag förhoppnings vis få komma på visningen på en källarlägenhet på haga.

Har hunnit instalera mig lite i hemmet och detta känns otoligt bra :) Jag är då mest nervös över hur jag ska hitta till univeritetet i morgon men det ska nog lösa sig :)

Tjingeling!

Gårkvällen

Var helt underbart roligt!!

Först var vi 8 brudar som samlades utanför Knuten där vi åt god mat. Jag bestälde min mat och dryck sist och jag var den enda som blev tvungen att visa leg för att få min öl. haha

Sedan vandrade vi hem till Lisa där vi lekte lekar, samtalde och bara njöt av en trevligt lördag kväll.
Vid 20.,30 så länade jag dessa trevligt brudar och begav mig till Diana för ett snabb besök men tiden bara sprang iväg så jag blev där tills vi åkte på hottan.

Väl på hottan var det som vanligt, man besökte baren allt för många gånger, träffade en massa trevligt folk, kände att man fått i sig för mycket av de goda så man inte kommer ihåg allt men det är väl så det ska vara iband.
haha Gav väl upp vid halv 2 tiden och tog då mat från statoil innan vi åkte hem till min hemliga älskare.
Väl hemma somnade båda som stockar tills partner 2 gick på toa och somande där i stället ca 1 timme.
Mörkrädd som den andra personen är så kunade inte hon somna i en kall, mörk källar ensam.
När klockan närmade sig 3 tiden hittar den mörkrädda personen sin hemliga älskare i tvättstugan som är där och virrar runt. När partner 1 berättar om denna händelse för sin partner på morgongen tror partner 2 att allt bara är ett skämt.
Men en bra och lite galen kväll detta gillas och jag ger kvällen 4/5 toast.

Tjingeling!


Vaknade inte som jag hade väntat mig ..

Jag har haft helt sjuka drömmar dom senate 2 nätterna.
Igår drömde jag att jag var otogen med en dvärliknande person som jag tydligen hade varit tillsamans med tidigare vilket inte alls är sant men sjuk kneppt. I natt drömde jag att jag skulle impuls åka till ikea med min vän olivia och 3 grabbar (nämner inga namn). Jag och den ena grabben satt och bråkade hela vägen i bilen och det hände hel knasiga saker som jag bara blir förvirrad då jag försöker tänkta efter vad som egentligen häde. Som tur är så var allt bara en dröm och när jag vakande och inser de så kommer pappa hem från skogen med Molly som inte alls fattar vad hon ska göra i skogen alltså jaga utan hon ha varit och rulla sig i sälg skit och ser ute alls så mysig ut. Jag fick gå direkt från sängen in i duschen på med gummi hanskar och schamponera så mycket det bara gick till slut fick jag bort all skit men det var inte precis så jag hade tänkt spendera min lördag mogron.

Nu har jag och pappa instalerat det mobila bredbandet på min datorn så jag blir då inte utan internet när jag åker till Umeå om ca 24 timmar :) Åhhh vad det pirrar i magen då jag tänker på det.

Nu ska jag försöka sätta fart med att packa för att sedan duscha och göra mig klar för kvällen som börjar redan vid 15.30 :) Kommer blir galet roligt kulle jag tro :)

Tjingeling!

Sista dagen på sommarlovet.

Nu är sommarlovet slut och på måndag börjar alvaret igen. Då i en ny stad, ny klass, nya vänner och de ska bli så spännande. Jag är mest nervös över att jag inte kommer att hitta till salen där uppropet är men det ska väl lösa sig hoppas jag :)

Jag åker på söndag där vid 12 tiden och jag har inte börjat packa än ...
men det är väl bara att snöra ihop lite kläder i väskan så är de klart.

Imorgon väntar sista kvällen i lycksele och då ska ut på middag med några tjejer på knuten och sedan fest innan vi drar vidare till hotellet som öppnar igen efter sommar uppehållet.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig så ska vi iväg på stan :)

Tjingeling!


Länge sedan sist.

Ja nu vare en vecka sedan och sen dess har jag inte gjort allt för mycket.
Har huniit jobba klart på statoil, fått nytt erbjudande om att jobba extra där som jag sitter och funderar på.
Mamma är i umeå just nu och har precis kollt på en fin lägenhet till mig som vi snart förhoppningsvis får veta om jag får flytta in i, kanske redan till helgen :)

Halvtaskigt väder här hemma och medans jag väntar på att få veta om jag får den där lägenheten så har jag 
* putsat & målat naglarna.
* haft ansiktsmask
Mysigt att pyssla om sig själv ibland :)

Snart ska jag bege mig ut på en löpar runda om det inte börjar regna :P

Tjingeling!

STORA planer för morgon dagen.

I morgon har jag stora planer.
Jag ska ta mig en löpar runda tror jag bestämt.
Sedan ska jag städa undan alla kläderna från soffan så man kan sitta i den, inte för det händer men kan vara kul att kunna ha möjlighet.
Orkar jag ska jag även damtorka hela rummet.

Sedan ska jag så klart jobba också :) ser väl vad jag hinner med innan jobbet.

Tjingeling!

Fjärilar i magen är en bra känsla.

Har just sett filmen valentine´s day måste säga att den var riktigt bra, egentligen gillar jag inte kärleks filmer med lyckliga slut men idag gjorde jag det.

Jag har fjärilar i magen! har du ?! :)

Tjingeling!

Mys

Idag har jag legat på stranden med min vän Lisa och stekt :)
Sedan efter middagen åkte jag och Lena till lyckan och badade och skönt i sinne, det var till och med varmt i vattnet. När jag kom hem duschade jag och fikade. Har precis städat undan lite i mitt rum och gjort mysigt med ljus, mamma trodde jag skulle få besök men se sån tur hade jag inte.

Nu ska jag se en film och bara lata mig i morgon väntar jobb men inte förrän kvällen så har hela dagen på mig att hitta på nåt kul :)

Tjingeling!

=)


Har känt mig så här glad hela dagen :)

Var på stan idag med Lisa, Caja, Linn, Linda, Lisa och vandrade runt, satte in skatte pengara på kontot, fikade, hittade en ny plånbok som egentligen kostade 179 kr men då jag skulle batala så säger hon i kassan att det är ½ priset på den och undrar om det inte är ½ rea priset också. Hon funderar lite och ge mig ½rea priset också vilket gav en slutsumma på 44,50 det känndes ju otroligt bra kan jag säga. ahah

Efter middagen åkte jag och pappa som tvärets till stugan och hämtade lite panel som han ska spika upp i hundhuset. Tjejer han tycker vi hade städat otroligt bra och gjort så fint så han låter oss komma tillbaka dit om vi känner för de ;)

Sedan har jag bara legat i sängen sett film och tagit det lugnt. Funderar på vad jag ska hitta på i morgon, ska i allafall umgås med min kära Lisa som flyttar till stockholm på fredag. Känns jätte tråkigt att vi ska bo så lång bort i från varandra när det i anliga fall tar 10 sek att springa mellan husen.
Men hon kommer ju hem ibland hoppas jag :)

Tjingeling!

Sista arbetsveckan

Känns som att tårrna ska börja rinna om jag tänker på det för mycket.
Jag ska lämna mitt undebara jobb och mina underbara kolegor på statoil och ge mig ut på nya äventyr.
Jag hoppas jag får komma tillbaka. Men trots att det känns hemskt tråkgt att lämna stället jag arbetat på så mycket det senaste året så känns det lite skönt att få komma till en ny stad, nya människor och testa på nåt nytt.

Är inne på min sista schema vecka på statoil nu, sedan kanske det blir någon extra dag innan jag tar klivet och beger mig till umeå. Har inte hittat nåt boende än men har jag lite tur så kanske jag ska få bli inneboende hos en trevlig tjej som också studerar innan jag hittar nåt annat. Allt löser sig nog till slut :)

ska nu se väldens bästa serie som skapats som är vänner och bara njuta av livet :)
Tjingeling!



vilken jävla underbar helg!!

Då vare måndag igen, och jag har haft en helt underbar helg!!

Ifredags så hade vi klassfest med gamla furuviks klassen dock kom bara 11 m,en vi hade as roligt ändå och höll igång rätt länge. cA ½ av alla som närvarade kräktes någon gång under kvällen det var ju lite komiskt.

På lördag väktes jag av sms från matilda vid halv 9 och kvart över 11 hämtade hon mig och vi handlade det sista och åt lunch på statoil innan vi åkte iväg till Lillholmträsk. Väl framme fikade vi, åkte vattenskidor och började förbereda middagen. va 18,30 kom matilda t, emmy, lisa och johan och då åt vi, senare under kvällen badade vi tunna och även i sjön några (nämner inga namn) näckade!! hahah

vid 00,30 åkte matilda,emmy,lisao ch johan tillbaka till lycksele och vid 1 semt jag iväg och sov. En timme senare kom matilda och vid 3 kommer olivia och väcker mig.
- Emma du måste vakna det är en man här nere.
-nej jag vill sova!!
- Nej emma det är din kusin, johan och han säger  att polisen är på väg!

Jag tänkte vad i helvete har dom gjort då polisen är på väg, så jag kliver upp och blev vaken tills kvart i 5.
Under den tiden han det hända en hel del knasiga saker som det inte går att sluta skratta åt.

Igår var en bakis dag och vi låg ute på gräset och stekte hela dagen innan vi åkte hem på kvällen blev det lång prom och sedan film med chippa & dippa :)

Det var en jävligt trevlig och rolig helg :)

Tjigeling!

stor handlat!

Har stor hadlat inför lördag med matilda*2 i kväll, gick ut från ica och hade då handlat mat för ca 600 kr.
Vi kommer nog inte gör annat än att äta på lördag ;P haha  Vi kommer ha så jävla roligt och jag lägtar, fast hela helgen kommer bli bra. I morgon jobbar jag extra och sen på kvällen blir det klassfest på lördag fortsätter festen och södag kommer bli en riktigt bakisdag :) hehe men sen har jag ju 3 l3diga dagar till ;P haha

Nu ska jag i allafall skutta isäng, har varit på spa i kväll så är ny badad & duschad det är bara att krypa ner under täcket och sova som en stock :)

Go natt och trevlig helg!

Tjingeling!

Helt plötsligt känns det som fredag i morgon.

Ja det känns helt knäppt, fattar inte hur det ena stunden kan kännas som måndag och nästa som torsdag.
Hur som har jag haft en jätte mysig kväll med matilda*2 och ida. Vi har haft pyssel kväll och byggt med modulera eller vad det nu heter skapar våra egna figurer och smycken.

Mysigt och riktigt roligt var det. Blev ett litet missförstånd när vi skulle grädda första plåten  och jag råkade he ugn på 230 grader när det egentligen skulel vara 130 grader så vissa saker blev bränd andra blev helt okey :)

Nu äre dax att slagga i morgon väntar ännu mer jobb med åsa blåsa och olabalola :)

Tjingeling!

Onsdag känns som måndag.

Idag känns det som måndag, har återvänt till jobbet idag. Har jobbat med Åsa blåsa och då har man inte annat än roligt, har otoligt ont i fötterna nu.
Ska hänga med mina bästa matildor i kväll och det gillas. Fick ett glädjande besked att Matte Ture kanske kommer med på lördag och det gillar jag :)
Vi ska tydligen ha någon form av krät skiva men eftersom jag är som jag är så står jag för det kräftfrialternativet för dom som inte gillar kräftor (alltså jag). haha Men jag tror vi kommer ha sjukt jävla roligt och jag längtat tisl det blir helg!!!

Tjingelin!

panter tanter

Ska hänga med tanterna i kväll och då vet man aldrig hur kvällen slutar :)

Tjingeling!

Tisdag!

Min andra ledig dag och skönt äre :)

Har sutte på blocket hela dagen för att hitta nån ledig lägenhet men har ännu inte hittat nån. Men det löser sig nog.
Håller på att baka för fullt i dag, har en snickes kaka som står i kylen på svalning och en mjuk pepparkaka som ligger i ugn och blir gräddad. Det är så mysigt att stå i köket och baka skulle kunna göra det vare jag resten av livet ;P

Ska försöka ta mig i kragen och kanske springa lite i kväll eller en promenad får räcka.
Imorgon börjar jag jobba igen och jobbar tills fredag eftermiddag sen blir det klassfest med gamla furuviksklassen och på lördag åker jag och brudarna till min stuga och åker vatten skidor, badar tunna och dricker öl gissa om det kommer bli roligt :) Jag längtar till helgen!!!!

Tjingeling!

Umeå!

Har idag varit i umeå med mamma. Började dagen med att smala vuxen poäng, träffade Mona Salin och skade hand med henne sedan lyssnade jag på hennes föreläsning om boken hon skrivit och det kom några kloka ord från kvinnan men vissa saker fatta jag noll av då vare som att lyssna på ett språk jag inte förstår.

Sedan gick jag in på stan och hittade lite kläder och träffade Madde, vi pratade och åt glass, hittade lite mer kläder och sedan åkte jag och mamma hem igen vid 3 tiden.

Åt grillat till middag och gott vare sedan har jag umgåtts med Andrea och myst framför tvn efter en lång promenad :) Har även kollat runt efter lägenheter i umeå som jag kan hyra så snart som möjligt men inte hittat nåt än ...

Nu blire sängen nästa eftersom jag ska infinna mig på jobbet 10,00 imorgon och kommer inte hem förrän vid 21 tiden.

Tjingeling!

Overkligt men sant!!

Vaknade just efter 10 och insåg att jag skulle infinna mig på jobbet på en timme, vad jag inte visste då var att det skulle bli en kanon dag!!
När jag dukar fram frukost måste jag slå igång datorn och kolla om det blivit nån uppdatering på studera och se det hade det. När jag klickar upp sidan hoppas jag att det ska stå att jag tagit mig in.
Tyvär så tog jag mig inte in på radioproduktion som jag helst av allt hade viljat men när jag blädrar längre ner på sidan seg jag bara ordet ANTAGEN!

När jag kollar vilken linje jag tagit mig in på så visar det sig att de är media och kommunikationsvetenskap i umeå och jag får ett brus i hela kroppen som fortfarande sitter i.
Jag blir så glad att jag stuttsar som en stuttsboll i säker 10 minuter innan jag sätter mig framför skärmen och läser igen för att vara helt säker. Sedan hoppar jg runt i rummet ett tag till innan jag åker i väg till jobbet med väldens lende på läpparna. Redan då visste jag att de skulle bli en kanon dag!!

Dagen på jobbet har rullat på bra och när jag slutade åkte jag med Matilda'*2 till lyckan för att bada men vi ångrade oss och åkte hem och fikade te och smörgås i stället.

Nu sitter jag här i sängen och ska snart lägga mig för i morgon bär det av till Umeå för att undersöka staden lite närmre, kanske shoppa, träffa kusinen :) Jag hoppas på strålande sol för att de ska bli en sån bra dag som möjligt!

Tjingeling!

Regn, regn, regn ...


Det regnar inte lite där ute i mörkret!
Själv sitter ensam och övergiven ocg stirrar in i skärmen och tycker det är en aning små läskigt.

Inatt ska jag äntligen få sova i min egen säng igen och förstå vad jag kommer sova gott!
Nu får jag en säng jag kan bre ut mig i, den är mjuk och skön. Det är svalt i rummet och jag har en hyfsat stor tv att ligga och titta på innan jag somnar. Jaa detta är ingen dröm utan min vardag som jag nu återvänder till efter 3 nätter i mitt gamla rum på en smal och oskön säng. 

Måste het enkelt ta och stappla mig nej så jag får lägga mig :)

Tjingeling!
 

Back to work ..

Var tillbaka på jobbet idag och måste säga att det kändes både lite tungt att måste kliva upp i tid idag men även roligt att vara tillbaka. Dagen har i allafall gått otorligt fort vet inte riktigt vart den tog vägen, men nu sitter jag i allafall här hemma i soffan och kollar på svensson svensson kollar in studera.nu med jämna mellanrum och hoppas på att sidan har uppdaterats.

Imorgon väntar ännu en ny dag och det känns otorligt bra :) Dagen kommer gå minst lika fort som idag och sedan har jag en dag ledig igen. hihi

Efter jobbet så gjorde jag en kladdkaka som var bakade med kärlek (alltså i en hjärtform) till den nybakade kladdkakan åt jag färska jordgubbar som jag sprang ut i regnet och hämtade in. Gott vare i allafall!

Tjingeling!

tyvär ...


Vill bara uppdatera er som på förfrågan har undrat om katten Sofie har kommit hem så är svaret tyvär nej.

Jag har inte än gett upp hoppet men som min bror säger:
"Hoppas på det bästa, var förberräd på det värsta och på att det alltid kan bli värre."

Under har ju skett förr :)

Tjingeing!



fan vad jag är nöjd :)


Jag och matte på motorveckan :)
Har inte alls gjort så himla mycket i dag men känner mig otoligt duktig.
Har först ladda in massa bilder på datorn sedan skickade jag iväg 258 bilder på framkallning :)
Nu har jag äntligen fått till min ipod så nu finns med gott om musik!
Fråga inte hur jag lyckades men det funka nu i allafall.

Vid 20,00 slutar matte och då ska vi mötas utanför gymmet för ett pass tror jag ska värma upp med att springa till gymmet.

Sedan blir det troligen te och smörgås och kanske någon bra film om man orkar efter tränings passet.

Tjingeling!


Tisdag och fortfarande inget svar ...


Idag är det tisdag och min sista lediga dag. Jag har fortfarande inte fått nåt svar ifrån univeritetet och jag väntar med stor spänning om ett förhoppnisvis glädjande besked!

Har idag åkt på en bil tur med min morsters "pojkvän" till bäverträsk där mamma, moste och eva bakade mjukkakor och gott nå djävulst blev det.
Har även hunnit lägga in en massa bilder från mobilen på datorn så nu ska det skickas iväg på framkallning och även ska jag försöka lägga upp en del här och på facebook.

Siiter för tillfället och försöker mig på hur det ska gå till att lägga in musik på min ipod, jag är inte så teknisk men på nåt vänster ska jag då jävlar i mig få till det ;)

Tjingeling!


cykel tjejerna

Jag och matte CYKLADE in till stan i kväll och hängde mad matte och ida.
Någon tyckte att det skulle vara kul med vardans mortion men cykling var inte lika poppis när vi skulle hem.
Men det var mysigt och skönt att cykla hem i mörkret.
Hos ida såg vi 2 filmen en bra och en dålig, skrattade i sinne och bara myste.

Imorgon är sista dagen innan jag återvänder till jobbet, känns både skönt men ändå lite jobbigt men det ska nog gå bra :)

Har för tillfället sten koll på studera.nu och vilken dag eller timme som helst läggs nog resultatet ut om jag har tagit mig in, så nu gäller det bara att hålla tummarna för inse vad kul att få l'sa radioproduktion!!!

Nu ska jag se vänner innan jag lägger mig.

Tjingeling!

Måndag


Haft en mysig måndag med matte vi har äte lunch och fikat på stan sedan hittade vi lite gerjer på åhlens som vi shoppade innan vi begav oss hem och på med träningskläderna och sedan har vi tro det eller ej gymmat och skönt vare! Efter vårt fina pass så gick vi och solade en stund för de tyckte vi att vi förtjänat.

Har precis kommit ur duschen och v'ntar nu på mat, lax blir det visst de ska bli gott!
Sedan blir det mer mys med matte i kväll då kanske med nån film för ovanlighetensskull. ahaha

Vi har även kommit på att vi kanske ska flytta till Göteborg, inse vad kul vi skulle habara leva livet i storstan försöka hitta oss jobb och passar det inte äre bara att packa ihop och åka hem. Ja vi ser väl vad som händer i framtiden :) Vi lever i allafall i nuet idag och njuter av att inte veta vad som händer om en månad eller så.

Jag känner mig i allafall på strålande humör idag och ska nu fortsätta att njuta av det :) 

Tjingeling! 


Motorveckan 2010

Jadå var motorveckan slut! Jag har endast jobbat 2 dagar under veckn och det har varit skönt med lite ledighet.
Jag har supit i 3 dagar och haft lite roligt varje kväll!

Igår fyllde min söta Lisa 19 och det firade vi ordentligt :)

Kommer med lite bilder senare!

Tjingeling!

RSS 2.0