Feedag

Fredag i dag och det känns i lufen. Har haft en riktigt låån och skön sovmorgon och nu sitter jag hos Christofer och v'ntat på att pappa ska hämta mej. Får se vad eftermiddagen bjuder på ikväll blir det iallafall att gästa på statoil en stund innan jag åker hem och har fredagsmys :)
Ha en bra fredag, trots det regniga vädret, Tjingelnig!

äntligen!

Har äntligen gjort bort den hemska tentan, bara att hålla tummarna nu att det gick bra :) Nu ska jag bädda ner mej i soffan en stund och titta på friends :) Tjingeling!

Tentamorgon

Idag är dagen då det gäller, om en timme ska jag infinna mig på Lycksele lärcentrum för att skriva min jävla tentamen som jag täncker banak skiten ur, med det sagt hoppas ajg verkligen att jag klarar den nu, orkar inge ägna en ända dag till att plugga till den. Hoppas alla gudar uppe i himlen är på min sida idag!!!
 
Har vare uppe med tuppen, dvs strax efter 6 snåret då Christofers klocka började ringa, så innan han for så klev jag upp. Har äte frukost med svärmor och sedan tage en låååång varm dusch som egentligen gjorde mej sugen på att bada, så får försöka flörta med pojken om de kanske inte kan bli ett bad till helgen :) 
 
Helst av allt så vill jag bara krypa ner i soffan och starta säsong 3 av min vännerbox som jag fått av Eric och somna till nåt avsnitt men icke, detta är mina planer när jag kommer hem från tentan. Då kan det verkligen vara skönt att lägga sej å slappna av och kanske ta en powernap. 
Hoppas ni får en bra dag, jag ska föröska göra det bästa av min.
 
Tjingeling!

Hemma i ett regnit Lycksele

 
Igår kväll landade jag i Lycksele igen, lite senare än planerat eftersom det drog in ett oväder över arlanda som påverkade startiderna. Var hur trött som helst när jag kom hem, det hade varit en lång dag med många intryck och en del åksjuka. Har sovit som en gud i natt, dels för att jag fick sova i min egen säng men det bästa av allt var för att jag hade min käraste bredvid mig. Åh det bästa med hela gårdagen var när jag fick träffa min man igen efter nästan 4 dagar ifrån varanda. Ska skriva ett inlägg senare om allt som hände i Götet. 
 
Idag ösregnar det här hemma, det bara smattrar mot rutan, vilket egentligen inte för mej något då jag ska plugga idag. Har 4 kasppitel kvar att läsa så min plan är att läsa 2 idag, 2 imorgon och sedan bara repetera på onsdag. Så ska försöka plugga på bra nu medans de andra är på jobben så jag inte blir störd att göra nåt annat. 
 
Blev väckt av min broder Emil i morse som ringde å ville att jag skulle betala nåt han skulle beställa, men jag va se trött att jag la på och ringde upp 80 minuter senare :P Har fått lön idag så han tyckte väl att det då passade bra att jag skulle sepndera den. Nej skämt å sido, jag får tillbaka pengarna redan i kväll, han hade bara glömt sin bankdosa hemma och det han skulle beställa fanns det bara ett få tal kvar av. 
 
Tjingeling!

Skogsvandring

Midsommar
Har ägnat min kväll åt att snabbfika hos svärföräldrarna med pappa eftesom att Christofer fick åka in på jobbet igen då en kille var tvungen att åka till vetrinärmen med sin hund, for vi förbi för att hämta en lunchlåda at honom till imörran. Eftersom mni man jobbar så tillbringade jag kvällen förutom hos svärföräldrarna i skogen tillsammans med pappa & Molly. Vi letade efter haraskit och spanade in hur Molly spanga och luktade på allt hon såg. Riktigt mysigt vare i skogen, och vips vad tiden sprnag iväg. Tänkte ju se en film nu när jag komme hem, men det hade blivit nå fel på filmen så måste dra hem en ny ... Men snart så får jag starta den ;)
Imorgon blir det upp med tuppen och packa det lilla som ska med till Götet :) Inte länge kvar nu :D Om 24 timmar är jag där :D :D :D
Tjingeling!!

Onsdag

HUva vilken hemsk morgon jag hade, drömde mardröm på mardöm och fick inte alls sova i lung & ro.
När jag val tagit mej upp åt ja nå frukost innan jag pluggade lite. Vid halv 12 tog ja mej en dusch för att vara lite fräch inför lunchen med Matte & Matte på indo. Hade en jätte mysig lunch, dock tycker jag att dagens buffe inte var den godaste. När vi hade lunchat klart gick jag till Pauline & bokade en klipptid på tisdag :) Sedan gick jag och köpte en present till min bror. Innan jag åkte hem och fortfate mitt pluggan åkte jag förbi Kantarellvägen och skulle hämta ett par typskor jag hade där, lämnade då en påse med winerbröden jag bakade igår och för en stund sedan fick jag ett sms av svärmor som de står pussgurka i. Jag tolkas smset som att min överraskning var uppskattad :P
Har pratat med min älskade Emma nu en stund och börjar sakna henne, vet inte hur de ska gå för oss när vårat sista år är klart ... Men de är länge kvar till dess så vi får väl lösa de problemet då :P
Ska försöka plugga klart det kappitel jag har påbörjat innan jag ska laga mej nå middag och sedan börja packa väskan. Om 24 timmaar sitter jag uppe i lufen på väg mog sthlm/arlanda för att sedan flyga vidare mot landvetter/Göteborg :D
Tjingrling!!

Baka, baka liten kaka, rulla, rulla liten bulla

Nu står bullplåten och jäser det sista innan den ska in i ugnen. Håller på att baka danska winerbröd för första gången så ska bli spännande att se om jag lyckas få dem nå goa. När plåten är gräddad ska jag duka upp lite fika och starta en Liza Marklund film och bara ta det lungt. Imorgon måste jag även börja packa inför Göteborgs resan som närmar sig :D Åh vad roligt det ska bli att komma till Götet igen :) var så otroligt länge sedan sist och som jag längtar efter att få gå på liseberg!! Tjingeling!


Det går bra nu, kompis de gå bra nu!

Har gått rätt bra på förmiddagen att plugga. Det rullar på och jag har precis tagit en paus. Har sutte å fundera lite på ur jag ska tillbringa kvällen och tror bestämt att det blir till å baka danska winerbröd och mysa i soffan framför en film. Är egentligen det bästa man kan göra när det regnar, men fram tills dess så måste jag fortsätta att plugga.
Fördelen med att plugga till en omtenta är att man känner igen allt man läser och mins då hur det ska vara, jämför med då man läser det för första gången och känner sej som ett frågetecken efter varje kappitel.
Nä bada att blädra vidare i min grafiska kokbok .... Jiipii!!
Tjigeling!

Trött idag

Åh vad jag känner mig trött idag, tog en ordentlig sovmorgon trots att jag egentligen ville stiga upp tidigt. Ska göra mej nå frukost nu och sedan sätta mej å plugga lite. De är då perfekt plugg-väder då det regnar ute och är aldeles grått oppa himlen.
Igårkväll gick jag en promenad med Molly eftersom pappa skulle renovera i badrummet vilket inte molly tycker om. Jag promenerade upp till kantarellvägen ca 5 km och stannande ca 30 min och pratade med Christofer & hans föräldrar innan vi promenerade hem igen. Kan säga att jag var helt död i fötterna när jag landade på murarvägen igen. Kanske denna prommenade har påverkat hur trött jag är idag?
Hade tänkt att jag skulle åka in till stan och skaffa mej ett pass idag men vete fan om jag orkar, få se om det kanske blir senare.
Tjingeling!

Tenta plugg = städdag ?

Har faktiskt varit rätt ruktig när det gäller pluggandet i dag. Har självklart helst vela resa mig upp från bordet å göra helt andra saker men har hålle pli på mej själv. Har nu sista timme lagt undan boken för en stund och städade i stället i köket och damsög lite. Jag får alltid en sådan städ lust när jag ska tentaplugga är det bara jag?
Tjingeling!

Byta mobil..

Motorveckan torsdag just innan Bjön skulle spela

Min telefon har börjat leva ett eget liv den senaste veckan, utan anledning och förvarning så stänger den bara av sej vilket är jätte irreterande. Eftersom pappa har fått en ny arbets telefon så ska jag få låna hans gamla som typ nästan inte är använd nåt. Får se hur jag trivs med den och det kanske bara är så att min HTC bara behöver vila några dagar :P
När jag nu håller på att flytta över SIM korten så kom jag på att jag skulle spara lite bilder till datorn som jag tagit, fanns ju lite att hämta från akrivet :)
Tjingeling!

Pluggarn


Idag kändes det inge roligt att vakna då jag vet att jag måste ta tag i pluggandet. Har i allafall tillbringat min första vakna timme med att skicka iväng ansökan om att tenta på hemort och tänkte att jag skulle passa på att skriva ut mina flygbiljetter smatigti då jag upptäcker att det är slut på färg i skrivarn.

Ska börja läsa nu så jag inte får sådan ånget sen, måste fan klara tentan nu orkar inte plugga till den någon fler gång!!

Tjingeling!

Sista helgen på sommaren

I helgen har det varit "En dag på stan" här i Lycksele, vilket brukar sätta punkt för sommaren.
Har haft en kanon helg med mycke sol och underbart sällskap. I fredags så stekte jag i solen mest hela dagen, vilket gav resultat. På kvällen åt vi middag med mina päron och sedan åkte vi till Christofer och myste i soffan framför en film. På lördag vaknade jag före väckarn klockan 9. Gick upp och kollade in vädret men det kändes lite för kallt för att lägga sig i bikini så kröp ner igen brevid Christofer. När klockan va strax efter 10 gick jag ut och åt frukost i solen och sedan la jag mig på solsängen och njöt. När CHristofer vakande spelade vi lite forboll och stekte i solen innan jag följde med pappa in till stan.
Inne i stan var det fullt pådrag, många företag som ställe ut sej å mycke besökare. Vi var med å tävlade hos några företag innan vi åt en mjukglass iväntan på att mamma skulle bli färdig med invigningen hos Tyréns.
På kvällen hade vi fest här i huset både jag & mina föräladrar. Jag, Christofer, Lisa och Matilda startade grillen och satt ute på altan och njöt av goda drycker och trevligt sällskap medan mamma & pappa hade Lisa´s föräldrar på middag i vardagsrummet. Vid 22 tiden blev det lite kyligt så vi gick över till Lisa och spelade spel innan vi drog in på öltältet. På öltältet träffade vi mycke trevligt folk och tappade bort varandra X antal gånger. När klockan närmade sej halv 2 bestömde jag & Christofer oss för att åka hem så vi beställde en taxi och köpte med oss en pizza hem som vi smaskade på.
Idag har vi mått bra och vaknade rätt tidigt, men vi har varit rätt så slöa. Vi låg kvar i sängen och myste till lunch och sedan startade vi en film, som jag dock somnade till. Vips så hade dagen sprungit iväg och vi åkte till mina päron på middag där jag fortafarnade befinner mej.
Har under kvällen legat i soffan å kika på tv, ska snart ta en dusch för att sedan krypa ner i soffan igen till en film som ja ha drage hem innan det blir läggdax. Imorgon väntar en dag med tentapluggande....
Tjingeling!

Bilder från gårdagen

Tjingeling!

Onsdag

Åh så skönt har tagit en lååång sovmorgon, ligger kvar i sängen och kollar lite på datorn. Ska strax kliva upp och klä mig för att gå en promenad med Molly innan det blir lunch. Idag har jag inga planer så får helt enkelt se vad som händer. Ska i allafall försöka plugga inför omtentan en liten stund i allafall hur tråkigt det än känns ...
Tjingeling!

Sola & bada

Idag har jag varit med Pauline & Andreas på förmidddagen och fram till strax före kl14. Vi tillbringade tiden tillsmammans på stranden i husbonliden i hopp om att få lite mer färg på näsan :)
Vid halv 2 packade vi ihop för att åka tillbaka mot stan, där jag skulle besöka tandläkarn och Pauline arbeta.
Besöket hos tandis gick bara fint, hade inga hål och behövde inte heller betala för besöket då denna kontroll räknades som förra undersökningen. När jag var färdig hos tandläkarn så vandrade jag genom stan till kommunhuset för att hämta bilen hos mamma. Vi gick en snabb sväng genom stan tillsammans innan vi skiljdes. Vi gick tvärt in på guldfynd och tittade lite, jag frågade om de fått in min ring jag bestället och jajjemen så nu sitter det en ny västerbottensring på mitt finger och nu ska den sitta kvar där :P
Har precis äte middag här hemma så håller på vila maten lite nu, ska sedan åka till min älskling och se vad han har för sig :P
Tjigeling!

Bärplockarna

VI tog oss ut i bärskogen men nå hjortron hitta vi då inte där vi va. Vi fick just se pass ihop en liter var jag & christofer, så nu ska vi höra oss för vart vi ska åka nästa gång som förhoppingsvis blir någon kväll till veckan.
Har nydligen kvällsfika en go äggsmörgås och började se Wallander på tv men känner mig så trött så kanske ska lägga mig i stället. Lär nog somna gott ikväll då nu har tillbaka min sovkamrat efter några nätters uppehåll.
Imorgon står ett besök hos tandläkarn på schemat ...
Tjingeling!

Sommarlov!!

Åh så otroligt skönt det är med sommarlov! Har riktigt njutit idag!!
Vaknade först vid 7 tiden då Christofer kom hem från jobbet och kröp ner bredvid mig, var dock fortfarande så trött så jag orkade inte prata med han, fast enligt honom så ha jag prata en stund ändå, ingen av oss mins dock vad jag pratade om. Vaknade nästa gång vid 10 då de ringde från jobbet, men var då snabb att trycka av och somnade om till halv 11. Klev upp och klädde på mig träningskläderna och tog en riktigt powerwalk med Molly runt sågen.
När jag kom hem igen var jag gode svettig och kände mig rätt nöjd med dagens start, ska försöka började dagen så resten av veckan också. Försökte börja väcka Christofer 12,30 men det tog en liten stund innan han öppnade ögonen. När han åkte hem så gicj jag ut på baksidan och la mig i solsotlen och bara njöt med hopp om att få lite färg på näsan. Har nyss äte nån slags nyttig mat som faktigt var över förväntningarna go och nu ska jag bara byta om för att åka ut i bärskogen och plocka nå hjortron. Har tänkt förstärka kassan lite på de vise :P
Tjingeling!

Middag med min bästa <3

Fiske på midsommar
Har jobbat hela dagen och hur det nu är möjligt så har halsen blivit mycket sämre, har mycke ondare samt att jag ha börjat få torrhosta. När jag slutade halv 5 idag for jag hem och blörjade med middagen, bjöd min man på grillad fläskfile med pomes å sås och till efterrätt blev det en marrängtårta med jordgubbar, till detta kokade jag även en kopp kaffe. Hann avnjuta nästan 2 timmar med Christofer innan det var dax för han att åka till jobbet, eftersom han jobbar natt i helgen, å nu ser vi inte varandra förrän på måndag, vilket känns som en evihet bort just nu....
Blev som ensam kvar nu i huset vilket inte känns så roligt och eftersom jag känner mig så trött å slö så ska jag bara mysa ner mig i soffan å se en film & försöka lägga mig tidigt, få väl se hure gå me de.
Imorgon är det i allafall min sista arbetsdag, jobbigt dock att den är så lång. ... men kommer kännas så skönt när den är slut :) :) :)
Ha en trevlig kväll, Tjingeling!

Fredag 10/8

Lena, jag & Fanny på fikaflotten under mindsommar.
Då vare fredag men har ingen som helst fredagskänsla! Vaknade med en fortsatt slemsnorig näsa som inte vill bli bätte, vilket gör det så otroligt jobbigt att andas ib.and när den vill slå igen helt tätt.
Har på morgonen äte frukost och myst i soffan då jag kom på att jag skulle söka csn, började göra det på plattan vilket i slutet av ansöka resulterade i att jag fick avsluta ansöka och byta till min dator för att kunna skriva ut den. När jag äntligen har fyllt i ansökan ännu en gång och ska skriva ut den så får jag inte skrivaren till at instaleras på min dator åg jag blir fan tokig när inget funkar som de ska. Har i allafall löst problemet med att skicka filen till pappa som får skriva ut den på jobbet, så får jag installera skrivaren då jag har mer tid.
Ska snart laga mej nå lunch för att sedan vid 1 åka på jobbet till 20.30 ikväll. Sedan blir det hem å fredagsmysa med Christofer innan han går på jobbet för att jobba natt. Pengakåt kille jag har som tar på sej jobb när jag ändå arbetar helg. Hoppas ni få en fin helg, jag ska göra mitt bästa för de i allafall, trotts snuvan och arbetet. Kan lova er att jag längtar tills söndag kl. 21,00 då jag har arbetat klart för sommaren!! ;)
Tjigneling!

Torsdag

Började dagen med lite sovmorgon till kvart över 9 då steg ja upp å tog på träningskläderna och gick med lisa på 1 timmes promenad runt på furuvik. Väl hemma igen åt jag lite frukost och duscha innan det var dax för lunch med tjejerna, Åsa, Dinnan å Lisa. Vi valde att äta på lilla b och som vanligt tog jag en klämmacka med kycklingröra.
Vi pratade ikapp massa som vi missat under sommarn innan vi skiljdes. Följde Lisa som tväres till blomsterhandeln innan jag åkte hem och bakade en kaka.
Har precis äte nå middag å ska väl innom en kort framtid bli hämtad av Christofer & Svärföräldrarna för att åka ut till Gäddträsk på kalas, det kan man ju inte tacka nej till. Sedan blir det nog en lugn kväll skulle jag tro och ladda in för den sista kommande jobbar helgen som även de avlsutar min tid på Maskrosen.
Tjingeling!

Sjukling

Christofer prövar på fiske lyckan under midsommarhelgen.
Huva har åkt på en sjukdundrandes förkylning där även febern smyger sig på ibland. Har varit hemma från jobbet i dag för att kurera mig, imorgn gör jag ett tappert försöka med att gå dig, känner mig då piggare men är fortfarande snuvig samt att febern smyger fram å tillbaka.
Är inne på min sista arbetsvecka inna jag har jobbat färsig för i sommar, kändes inte alls roligt att avsluta den med att vara sjuk. Hoppas då att jag blivit bättre till helgen för annars kommer den nog bli lång då jag jobbar hela helgen.
Tjingeling!

RSS 2.0