En kväll på Uni

Har spenderat dagen på Uni först med min projektgrupp då vi arbetade som satan i dag och blev klara med de vi hade planerat. Vid 14,30 hämtade Emma & Linuz upp mig och han körde oss ner på stan där jag och Emma vandrade runt en stund och inhandlade lite onödiga men roliga prylar. Sedan käkade vi ett minimål på max innan vi tåg åttan tillbaka till Uni där vi nu sitter och försöker avverka lite lagrat skolarbete.
Nu har jag i allafall avverkat 2/3 saker jag hade att göra ikväll och strax ska jag börja med den tredje och sista uppgiften. Denna uppgift är fortsättningen på den jag och Emma påbörjade igår då vi fotade varande och nu ska vi sammansätta detta till en bildserie, denna uppgift ska vara inne tills på tisdag men komme kännas otroligt skönt att ha den bort gjord innan helgen så man slipper ägna en tanke åt den.

I morgon är det torsdag och våran grupp har bestämt oss för att inte träffas förrän klockan 14, så blir lite sovmorgon innan jag ska ta en promenad till skolan om inte Berit är i farten vill säga. Bestämmer även våran grupp att vi arbeta enskilt på fredag så tar jag första bästa buss till Lycksele så jag får vakan där på fredagmorgon.

Nej nu tillbaka till arbetet, Tjingeling!!

Tisdag

Har spernderat dagen på uni. Förmiddagen och en bit in på eftermiddagen spenderade jag med min grupp då vi fortsatte att planera projektet och nu verkar det har löst sig, det tjov som hade uppståt från våra beställare.
Sedan hade vi en förläsning om gruppdynamik av en psykolog som var rätt spännande, och när den var slut drog jag och Emma hem till mig.
På Tomtebo bjöd jag på mat och sedan tog vi tag i fotouppgiften så nu finnas det lite mer än 20 galana bilder på oss som vi ska hanvända oss av. Imorgon planerar vi att skriva och göra klart uppgiften. När vi var färdiga med fotandet så drog Emma vilket resulterade i att jag sitter ensam i soffan och kikar på halv åtta hos mig.
Mer spännande dag än så har jag inte haft!

Tjigneling!

Ibland testar man nått nytt

Testa nåt nyt är vad jag precis har gjort. Har för första gången i mitt 20 åriga liv lagt ut en anons på blocket.
Dock blev det en tråkig annons där jag enbart säljer min kurslitteratur från MKV så kanske jag slipper ta med det i flyttlasset. Ska även lägga ut en till annons på byrån som jag har i hallen för den behöver jag inte längre.
Mamma tycker att jag kan börjar packa ner de saker jag inte använder i kartonger, men det är ju så himla svårt att veta vad jag inte kommer att använda mer, allt beror ju på när jag kan flytta ut. Men tror och hoppas att det går hyfsat fort att packa ihop det jag har här i mitt lilla kryp in.

Medans jag sitter här och inväntar att min annons ska komma upp på blocket så kommer det upp en annan nyinkomme anonnons där någon säljer kondomer för 5kr. Vem köper kondomer på blocket är då min fråga? hahah

Tjingeling!

Måndag

Står just nu i köket och håller på med storkok. Ikväll lagas det vitlöksinbakad kycklingfile med potatisgratäng.
Insåg ju att jag hade nästan 2 kg kyckling i frysen som jag kanske borde börja äta upp innan jag flyttar. Så för att variera rätterna börjar jag med att göra två av filerna inbakade :)

Komme i allafall tillbaka till umeå idag, klev upp samtigit som min loverboy klockan 6 i moser och har fan lyckats hålla mig vaken sen dess. När jag äntligen höll på somna på tåget till umeå där vid halv 11 så ringer chrisotfer just då jag höll på somna, och sedan gick det helt enklet inte att somna om. Pojken bjöd i allafall med mid på middag med Viacon den 10 dec, så det ska bli riktigt roligt :)

Nu ska jag snart plocka ut maten från ugnen och sedan ska jag lägga mig i soffan och se klart irene huss filmen som jag påbörjade i fredags. Imorgon blir en ovanligt tidig dag med projektgruppen då vi ska ses kl. 10
Annars har vi hittils oftast setts på eftermiddagen, men vi har lite att göra i morgon så lika bra att börja i tid.
Efter eftermiddagens föreläsning i morrgon ska Emma komma hit och vi ska fota varandra till våran fotouppgift som ska in nästa vecka. Sedan ska vi även skriva klart nå rester vi har så vi slipper göra de under jul.

Imorgon ska jag även hämta ut min tenta 2 fast vet typ redan att jag är underkänd med kan ju vara roligt att se om jag hade nått rätt. Kommer i allafall inte vara ensam att göra om den då det ryktas som att 65% blev underkända.

Tjingeling!

Drar ner på stan

Då vare torsdag och jag har precis äte en tidig lunch och ska nu bege mig mot stan för att lämna in min uppsägelse om lägenheten och sedan strosar jag väl en stund på stan innan jag drar mot uni och har möte och handledning.
Ikväll har jag inte några planer så får se vad jag hittar på, diska är i allafall ett måste innan jag lägger mig!

Ha en bra dag, Tjingeling!

Känns overkligt

Har i eftermiddag kollat upp hur jag går till väga för att säga upp lägenheten vilket visade sig att jag ska lämna in en skriftlig uppsägele. Hittade en mall på lerstenens hemsida som jag har skrivit ut och i morgon ska jag ta mig ner till kontoret och lämna in den. När jag tänkte på att jag ska flytta känns det lte tråkigt och bara jobbigt och längtar mest tills då allt är flyttat klart, med samtidigt så skönt och jag längtar tills jag får börja packa.
Har legat och kikat på greys nyss och kunde inte hålla tårarna inne, vilket är svårt i alla avsnitt :P
Men nu ska jag snart klä på mig och promenera bort till ÅC och möta upp tjejerna! :)

Tjigeling!

Onsdag

Sovmorgon idag till kl: 12 då vi hade gruppmöte. Fast jag hade sovmorgon har jag varit trött hela dagen.
När mötet var avslutat vid halv 3 åkte jag hem och nu ligger jag i soffan och kikar på tv. Ikväll blir det gröt till middag och sedan "Mia &Klara" hos natty, mysigt säger jag bara!

Tjingeling!

I princip bestämt ...

Nu äre i princip bestämt att jag ska säga upp min lägenhet här på Tomtebo och börja pendla dagligen resten av min studietid. Detta beslut då jag som tidigare nämt inte trivs i själva umeå, och tar varje chans jag får att åka hem till lycksele, och att då står och betala en lägenhet som jag inte är i känns helt ovärt, då man kan göra nåt roligare med pengarna ;P  Självklart vet jag att det kommer bli lite jobbigt att pendla men vissa dagar behöver jag inte vara på plats i umeå. Självklart kommer jag att sakna film/bio kvällar och bara allmänt mys med MKV tjejerna, men jag får väl planera in att stanna nån kväll om någon kanske erbjuder mig en sängplats vid detta speciella tillfälle ;)

Har inte sagt upp den än, men kommer till 99% att göra det innan månades slut, vilket innebär att jag från senast februari kommer att vara pendlare, om det inte finns någon som vill ta över den tidigare, den som lever får se hur denna resa slutar :P

Tjingeling!

En toppen torsdag!!


Åkte tillbaka till umeå idag, sove hela i bilen hela vägen och när jag kom hem till lägehenten så fortsatte jag att sova nån timme till, innan jag startade en tvätt och började städa. Sedan drog jag på skolan och hade lektion som avslutades med att vi fick tillbaka tenta reslutaten från första tenta. Kan säga att jag är GODKÄND och känner mig hur nöjdo ch glad som helst. Var inte helt säker på att jag skulle vara det, så det var skönt att få det bekräftat. Kanske svärmors skumraketer som gjorde att jag klarade den ;P
Nu har jag äte middag och ligger i soffan och latar mig, men ska strax resa mig upp gå ut med soporna och sedan dammsuga innan ett gäng med glada brudar kommer hit och vi ska ha bingolottokväll :D
Jag hoppas på att få vinna ikväll!!

I morgon äre fredag och då beger jag mig åter till lycksele, då det vankas guldkalas! :D
Tjingeling!

Överraskning :)

Igår blev kväll bestämde jag mig för att överraska mina föräldrar & min pojkvän med att komma hem. Min kusin avbokade våran kväll vi hade planerat att ha idag, och eftersom jag är ledig idag och börjar sent i morgon, tänkte jag att det var roligare att åka hem än att sitta i lägenheten typ 48 timmar.
Så efter att jag hade lagat middag igår kollade jag upp när sista bussen gick och drog ner på bss och åkte iväg, var framme i lse vid halv 11 och då hämtade christofer mig på statoil och sedan pkte vi hem till han och sov.
Jag tog en ordentlig sovmorgon idag så klev upp där vid kvart i 11. Eftersom min far inte befann sig på hemmaplan idag och kunde hämta mig så tog jag en promenad hem till furuvik, ca 55 minuter tog den färden som är ca 5 km. Väl hemma testade jag min klänning som nu häntligen har kommit, som jag för ca 2 veckor sedan beställde från tradera, och den passade perfekt. Men det blir nog ändå en svart klänning på fredagkväll.
Sedan har jag varit ordentligt duktig dpå jag har dammsugit och städat i preincip hela huset, dammat mattor och damtorkat lite. Känner mig nöjd över dagens instas. Nu väntar jag bara på att min mor ska sluta arbeta så ska hon hämta mig och vi drar in på stan en sväng för att hitta en klänning åt hon tills fredag. Sen får jag se vad kvällen erbjuder om det bara blir lugna pucka eller om jag gör nå bus. Imorogn åker jag tillbaka till umeå och även fast jag inte börjar förrän kl 14. Så tror jag att jag ska lifta med mamma ner så sparar jag lite pengar på rsan + att jag hinner då städa min lägenhet som imorgon vålgästas av härliga brudar både från mkv och medieproducent då vi ska ha bingolottokväll som jag ser framemot.

Tjingeling!!


Tisdag

Ja huva vilken dramatisk morgon jag har haft, vaknade före väckarn i världens panik av den mardröm jag hade. Det tog mig ca 30 minuter innan jag hade lugnat ner mig och insett att allt bara var en dröm.
Har på förmiddagen hunnit duscha och göra mig iordning. Har nyss äte en frukost/lunch och ska på en halv timme bege mig ner på stan för att hitta en kuvertväska tills på fredag då det är dax för guldkalaset. Efter stan ska jag upp till universitetet och gå på föreläsning och sedan hem och laga lasange till middag.
Sen måste jag nog städa lite här i lägenheten väntar ju fraämmande både i morgon och på torsdag, så vore ju trevligt om det såg lite bra ut här hemma.

Tjingeling!

Måndag

Måndag igen ... helgen har bara sprungit förbi och ändå har jag inte gjort allt för mycket ansträngande.
Har spenderat i princip hela helgen med christofer. I fredags åt vi palt hos hans föräldrar och sedan blev det bara en lugn kväll framför tv. Lördagen fortsatte lika så, vi låg i soffan och kikade på tv, bakade en tiramisutårta. Mamma och pappa bjöd på middag och ett glas vin. Sedan hamnade vi soffan resten av kvällen, men skönt vare då.
På söndag tyckte vi att vo borde görqa nåt så då åkte vi hem till christofer igen och tittade på när hans pappa målade taket. Vi hade brottningsmatch som jag ännu en gång förlorade, och sedan åkte jag till jobbet.
När jag slutade hämtade christofer migo ch vi åkte hem och la oss för att orka klivia upp i tid i morse då han skjussade mig till bussen innan han började jobba.

Är tillbaka i ume nu, har hunnit ha ruppmöte och varit på gästföreläsning i eftermiddag och nu ligger jag i soffan igen. Ska googla på lite recept, hade tänkt göra ett storkok i kväll efter att jag varit på maxi med emma och linuz. Funderar på lasange, såg så gott ut när christofers mamma lagade det igår :P

Tjingeling!

Äntlign fredag!!

Nu äre äntligen fredag och det är alltid en sån härlig känsla när man vaknar då. Har hunnit diska och göra mig i ordning på morgon, nu ska jag bara taq på ytterkläderna och sedan brja vandra mot uni och ha gruppmöte med min nya projektgrupp sedan springer jag till bussen och åker till lycksele :) Där blir det paltmiddag hos christofer :)

Ha en bra dag! Tjingeling!

Tom & Jerry


Tänk att det alltid blir lättare att plugga när man äter sötsaker!
Idag smaskar jag på dessa goa kex, men det har dock inte den där extra ingridiensen som bamses dunderhonung som jag egentligen behöver. Jag tror det är min  jävla förkylning som gör att jag är så trött och slö hela tiden. Har inte ork till når nästan. Men nu ska jag fortsätta att göra ett försök att läsa sammanfattningen, så kanske det blir ett rätt i morgon i allafall.

Tjingeling!

Trött i sinne!!

Tog en liten sovmorgon idag, hade ställt väckarn på 7,45 men låg kvar till 8,30 innan jag orkade pallra mig upp.
Tycker lite synd om min pojk då han hade skada svanskotan igår när han spelade bandy så han hade så ont och kunde nästan inte sitta. Sen prata han om att han började på feber också, inte bra inte. Det är säkert jag som har smittat han med mina baciller ... Hoppas då att han känner sig bättre idag med både febern och svanskotan.

Jag ligger för tillfället i soffan med datorn i knä funderar på att gå och klä på mig kanske göra en rostad smörgås och fortsätta läsa, Har skummat igenom lite från sammanfattningen som jag,emma och Fanny skriver tillsammans och måste ge Fanny en eloge som har spurtat på med sammanfattningen ordentligt!
Idag blir det lunch på lilla b med min barndomsvän Olivia, jag längtar!
Tjingeling!

Bläää

Åh jag känner mig lagomt lost inför onsdagens tenta, tror verkligen inte att jag kommer klara den, men bara att göra vad man kan, om jag inte klarar den så har jag i allafall bättre hum om vad som kommer på omtentan.
Men tror jag ger upp pluggandet för i kväll nu, har tagit mig en dusch och tagit på mysbrallorna, så det kändes som att jag har kvällat. Nu tror jag att vi ska duka fram kvällfika som ikväll ska bestå av rostat och oboy :) mumma!!

TJingeling!

Avbrott i plugget



Har tagit en paus i pluggandet, har ingen energi kvar alls! Så har nu kokat mig ännu en kopp te som jag hoppas på ska göra min förkylning bättre och plockat fram marabou :)
Bara att njuta av det goda tillsammans med min tråkiga bok. Det känns verkligne som att det jag läser åker rätt igenom huvudet, men jag hoppas att nåt stannar.

Tjingeling!

Måndag

Måndag igen och ännu en måndag då jag sitter hemma i lycksele på murarvägen och pluggar inför tenta som denna vecka sker på onsdag. Har haft en kanon helg, men många fina bilder från årets halloween fest, som förhoppningsvis kommer upp så småningom när jag orkar och har tid.

Har hunnit åka på en dyngförkylning så i lördagskväll/natt tappade jag hösten någonstans påväg till hotellet. Jag har inte hunnit få tillbaka hela rösten men jag tror att man i allafall hör vad jag säger idag. Så kurerar mig genom att sitta här hemma i soffan, dricker te och läser min grafiska kokbok, har ju några sidor att ta mig igenom. Men sattsar nog på att plugga hela eftermiddagen och sedan försöka köra några timmar i kväll också, så kan jag kanske lyxa med att luncha på stan i morgon om jag får sällskap. Blev så fruktansvärt sugen på en klämmacka med kycklingröra från lilla b. Så det får bli mitt mål om jag är duktig med pluggandet idag.
Men nu tror jag minsan att jag ska laga mig lite lunch så jag orkar läsa vidare.


Bjuder på en bild från lördagens halloween fest, jag träffade Maria Montazami på hottan ;)

Tjingeling!

Dan före dan ..

Sista dagen innan tenta. Har faktiskt gått bra att plugga på förmiddagen. Gjorde test tentan och tycker det gick nästan som en dans. Sedan bytte jag till tenta två en stund innan det blev lunch. Tog en lång lunch då jag har hunnit äta, baka en kokoskaka, vare på elkedjan och sedan bakat en morotskaka innan jag fortsatte. Nu blir det ett till ertapp med pluggande och lite fika samtigit innan det är dax att göra klart morotskakan :P

Här är resultatet av kokoskakan som smukar mumma kan ja lova ! ;)


Tjingeling!

Onsdag


Ja så snurrig känner jag mig idag;P

DÅ vare onsdag igen. Bara en vecka kvar nu till tenta 2 och i övermorgon alltså fredag skrivs tenta 1.
Sitter och försöker plugga för fullt nu men saknar motivation ... Men ska fan inte ge upp, ska möta upp matilda en sväng på stan vid 14 tiden så tills dess måste jag sitter i allafall. Sedan klockan 16 ska jag och gymma med min mor, ska bli skönt. Ikväll blire planering av nyår igen och förhoppningsvis bokning också.

Nej bara att fortstätta, Tjineling!

RSS 2.0