Back in L town

Gos morogn på er alla, själv har jag varit vaken sedan halv 8. Christoffer plockade upp mi i stufan just före halv 9 och sedan brummae vi hem. Stannade hos Johan på vägen och prataed med han en stund. Nu sitter jag hemma hos gubben och väntar på att han ska dusch klart men det brukar kunna ta sin tid. Sedan vare snack om att han skulle bjuda på lunch, det kan jag ju inte tacka nej till. Sedan ska vi väl dra en snabbis på stan och bolaget må tänkas innan jag själv åker hem och kanske har min nya mobil med mig hem :)

Igår var jag i skeå och schoppade, fan vilkne underbar butik jag hittade med fina rea priser, kan berätta att jag sparade 1300 kr bara på den butiken :) Nu är jag i allafall två par jeans, två tröjor, underkläder och en ring rikare :) Hade ne riktigt bra dag där borta och må säga att skeå är en så underbart fin stad och ska jag en vacker dag flytta från lycksele till en storstad så må de tänkas bli skeå :)

Nu sitter jag bara och taggar inför arfterwork med mina fina brudar :) längesedan gänget var samlat så det ska bli så jävla roligt :) Ha en underbar dag för det ska jag, och ett stort Grattis till Janni som fyller år idag, bara typ en månad kvar tills vi ses igen. Puss och kram

Tjingeling!

Lyckliga jag :)

Känner mig så otroligt lycklig, och full med spring i bena så jag knapt kan somna. Börjar jobba om 7 timmar, och eftersom min mor fyller år idag så blir det alltså uppstigning om redan 6 timmar för att fika tårta tillsammans innan jag börjar och innan emil flyger hem igen. När jag slutar jobba åker jag förmodoligen till Lillholmträsk där det bjuds på middag och på tisdag blir det förmodligen avgång till skeå för lite införskaffning av nya kläder, om utbudet passar vill säga. På tisdag anländer förmodligen min nya mobil som jag klickade hem idag och det ska bli så roligt men får väl inte hämta ut den förrän på onsdag morgon då jag anländer tillbaka till Lycksele :)

Har så mycket mer roligt att se framemot men orkar inte berätta just nu :)
Tjingeling!

Motorveckan är igång!

Ska påbörja min fjärde arbetsdag ieftermiddag, och igår sparkade motorveckan igång. Jag befann mig kvar på arbetet till fyra i morse innan jag åkte hem till min pojk och kröp ner hos han som tagit upp hela sängen och vägrade att flyta på sig. Jag hörde skumma ljud som bara kom närmare och närmare så jag kröp in under täcket och somnade så jag slapp lysna. Vaknade vid tolv idag och låg då kvar en stund och drog min innan jag åkte hem och lämnade igen bilen. Min broder är hemma på kortvisit i helgen men vi har mest gått om varandra här hemma så idag har jag äntligen hunnit prata en stund med honom. Idag har jag och pappa beställt en ny mobil till mig, så nu har jag nåt roligt att se fram emot i veckan förutom allt annat roligt som kommer att ske. Längtar speciellt tills onsdag då det blir afterwork med brudarna och sedan en promenad till skotershowen innan det eventuellt blir en liten fest med några från jobbet :)
Känner mig även sugen på att åka till umeå eller skeå och shoppa lite, så kanske blir en tripp dit någon dag :P hehe Imorgon strömmar ju länen in och den var över förvänta typ 1/3 gånger så hög som jag hade räknat med så det kändes ju hur jävla underbart som helst!

Nu måste jag gå och fräscha till mig så äre bara att bege sig på jobbet sedan. Bara två pass kvar nu och sedan en mini semester under motorveckan :D Woohoo!!

Tjingeling!!

LillLördag

Har jobbat hela dagen och nyss har jag äte middag också. Väntar för tillfället på att Pauline ska hörá ut av sig så vi kan hänga :) Sitter och taggar helgen för fullt just nu kan jag lovA! Känns dock väöldigt tråkigt att christofer månste jobba så jag måste sova ensam i tältet på lördag om mina tältkompisar får för sig att hitta ett annant tält =P hahah 
 Har inte så mycket mer att skriva, fast kan passa på att skryta med att jag har packat upp 120kg godis på jobbet idag. Det var tuft, det tog tid men det blev klart :P och sen kanske det även smögner ett provsamk här och där :P hahah

Tjingeling!

Mysig måndag!

Vaknade redan klockan sex i morse då Christofers väckare ringde, trodde inte att jag skulle kunna somna om när han hade farit vid halv sju, och hann bli lite sur för mig själv, men lyckades till slut. Vaknade sedan i paniken klockan elva eftersom jag trodde jag sovit bort dagen. Skyndade mig hem och försöka kontakta mina vänner för att se om någon vill ägna sin tid med mig. Matilda Lindberg blev dagens offer, vi drog in på stan och vandrade runt en stund innan vi gästade Ida och bestämde oss för en roadtrip till hennes stuga för att grilla, fiska och bada. Vi bytte ut matilda l mot t eftersom l redan hade middagsplaner och sedan begav vi oss iväg. Kan säga att vi hade det uber mysigt där ute i skogen. Spelda krocket, grillade, spelade lite andra spel innan vi tog tjuren vid horna och begav oss till badbryggan. Fan så skönt det var i vattnet kan jag lova. Efter badet provade Ida & Matte fiskelyckan men det gick inget vidare så vi beslöt oss för att åka hem. Hemma har jag äntligen tagit tumme ur röven och bäddat rent i min bäddsoffa igen, så jag kan sova i mitt rum igen. Har inte sovit i den sen typ en vecka sedan, så det var på tiden.
Har hunnit prata med päronen som är på snabbt besökt här hemma, eftersom det beger sig ut på turne i sverige nu en vecka. Den här gången blir jag inte helt ensam hemma eftersom jag får ha min vakhund Molly hos mig :)

Nu ska jag krypa ner i det nybäddade och vakna pigg och glad i morgon, då jag hoppas på bra väder så jag kanske vågar prova Christofers nya inköp innan jag går på mitt kvällspass. Bara tre dagars arbete nu och sedan EN VECKA ledigt, kan ju inte bli bättre :D

Tjingeling!

10/7

Jävlar i min själ vad varmt och sönt det är ute :D Tur att jag jobbar kväll den här helgen så man får njuta lite av värmen. Klockan 17 går jag på helgen sista pass och sedan är jag ledig tills tisdag då det blir tre dagars arbete och sedan en vecka ledigt! LÄNGTAR!! Då blir det fest @ partynisse och även en sväng till åselemarknan :D Mycket roligt som väntar nu kan jag lova!!
Idag har jag sovit ut och sedan legat och stek med andrea ute i gräset. Det började kännas lite varmtså efter några timmar tog vi oss in till stan och åt mjukglass :) Nu siter jag och äter en äcklig panpizza innan jag tar en dusch.
Tjingeling!

5/7

Fan dagarna bara springer iväg! Snart kommer väl sommaren vara över och just nu vill jag verkligen inte tillbaka till Umeå och plugget!

Ihelgen har det i allafall fare full fart. Var ledig hela förra veckan och då var även Emil och Linnéa hemma, under torsdagen ramlade även Eric och Jenny in, och på fredagen min kusin + barn samt två mostrar och morbröder. Det blev med andra ord fullt hus, så jag fick bosätta mig på norräng istället för att få en sovplats. (Inget mig emot)
På lördag var det släktträff, kanske inte den roligaste men nu vare då gjort i allafall, avslutade släktträffen med middag på hotellet och sedan pkte jag hem och gjorde mig i ordning för en party kväll med några toppen brudar!
Jag följde med Pauline till Josefine och förfestade och sedan bar det av till Storuman på storumandagarna. Första gången jag var där men jag lovar det levererade ;) Har hur kul som helst, träffade nytt folk och såg måns Zelmerlöv! Åkte dock hem med en annan chaför än vad som var tänkt men hem kom jag mig och Christofer gick jag med mig :)

Söndagen blev en riktigt slödag, vi slåg i sängen till två tror jag innan vi klev upp och sötisen bjöd på mat. Tråkigt är det dock när man inte är sugen på mat dagen efter, men det var riktigt gott det lilla jag fick i mig. Igår började jag att jobba igen och dagen bara rusade förbi. När klockan blev fem och jag slutade komme Christofer och hämtade mig och vi körde till stugan där det bjöds på grillat. Sedan tog vi det bara lugnt ett tag innan gubben åkte vidare till Arvidsjaur för att jobba. Jag hade tänkt att åka hem till Lycksele, men jag fick mig en kall öl så jag stannade och var social med kusinen och hans familj :)
Nu ska jag snart börja laga middag innan det bär av till jobbet igen.

Tjingeling!

RSS 2.0