Helgen

Vilken härlig helg jag har haft :)
Blev ingen hemfärd i fredags för victor, emil och min hemliga älskare kom hit istället och vi gick ut för att fira emelie som skulle fylla år. Jag tog en rätt lugn kväll och slutade dricka rät så tidigt. Kvällen var inte som alla andra kvällar, hände egentligen inte så mycket men den var ändå rolig.
När jag vaknade på lördag kände jag att min förkylning inte alls kändes bättre vi begav oss hem mot lycksele vid 2 på eftermiddagen, vinpimplarkvällen blev inte ställd så tog en lugn hemma kväll i soffan med massa filmer och bara myste.
På söndagen blev det ännu en lugn dag, jag och min hemliga älskare spelade "vem där?" det var inte alls roligt eftersom han vann hela tiden ;/ Vi fikade tårta eftersom att pappa fyllde år. På kvällen såg jag solsidan och en film med Andrea.

Imorse klev jag upp tidigt och tog bussen tillbaka till umeå. Sitter för tillfället och väntar på att klcoakn ska bli 10 så att vårat PBL- möte ska börja.

Ieftermiddag/kväll kommer även min hemliga älskare på besök tills onsdag då han måste tillbaka :) Veckan blir så mycket bättre när han är och hälsar på :)

Tjingeling!

Fredag morgon!

Då vare äntligen fredag! Bad mamma ringao ch väcka mig just vid 8 så jag skulle kunna ha en lugn morgon innan det är dax. Min hals är värre idag, har både ont och den låter hemskt men den har väl bara inte riktigt vaknat än.
Känns som jag inte alls har sovit nå bra i natt, har vaknat flera gånger kollat på klockan och varit jätte orolig att jag försovit mig, och sedan inte kunnat somna om. Men känner mig ändå hyfsat pigg måste jag säga. hihi

Nu ska jag göra mig en kopp te och äta nå yogurt(stavning) och sedan bege mig mot skolan där jag & naty ska gå igenom de sista tillsammans. Idag får man CSN + lön och detta firas med att vandra en sväng på stan i väntan på att bussen mot lycksele ska rulla. Vem vet kanske jag hittar nåt :P

Ha en bra fredag :)

Tjingeling!

Nervös i sinne!

Hela veckan har jag kännt mig lugn inför vad komma skall men nu, från ingen stanns börjar nervositeten att komma. Har tänker igenom alla frågor nästan hela kvällen, sitter nu och kollar igenom dem innan jag ska lägga mig och känner bara hur jag blir mer och mer nervös inför imorgon.
Idag när vi gick igenom allt på skolan känndes det som jag hade koll, känns fortfarande som har hyfsat med koll, så varför är jag så nervös ??

Ska nog lägga papperna under madrassden nu och sova på saken. Så kanske det känns bättre i morgon :)

Håller i allafall på att försöka packa, tänkte att vad skönt jag ska inte ha med så mycket men se ack så fel man kunde ha. Har inte lagt ner datorn än och väskan väger redan, tror jag måste prioritera bort vissa saker kanske ...

Imorgon måste jag komma ihåg att gå ut med soporna också, vill ju inte att det ska börja lukta apa i lägenheten under helgen. Ska ju även tvär låna ut lägenheten till en behövande imorgon, så vore väl kul om inte han kväv an soplukter under natten. hahah

Tjigeling!

Emmablemman rekomenderar ...


Helt sjuk bra!
Funkar hur bra som helst när man har riktgit ont i halsen! Detta ska jag setill att alltid från och med nu bära med mig!

Tjingeling!

Torsdag och snart är det helg :D

Imorgon är det fredag. Fan vad skönt, vi ska köra en kort dag och beräknas vara klara til lunch :)
Antingen om jag hinner tar jag 12 bussen hem annars blir det 14, bussen vilket som känns otroligt bra!!
Längtar faktiskt hem lite ;P

Idag har jag jobbat med min PBL -grupp och sedan bytte jag miljö från gruppgrum i universum till biblioteket där jag och brudarna pluggade. Tyvker det gick rätt så bra och sedan åkte jag hem och åt middag. Idag blev jag så otroligt sugen på pasta alfredo så blev tvungen att stanna på ÅC på vägen hem.

Nu ska jag plocka undan lite av tvätten jag bara lagt ifrån mig och sedan plugga lite till innan jag tar kväll.

Tjingeling!

Seg som en deg!

Jag börjar känna mig bätter, måste vara alvedonen som gör sitt :) Men är helt slut på, känns lite tidigt att gå och lägga sig nu, men kändes nästan för jobbigt att strata en film eller nåt.
Har faktiskt lyckats plugga lite, får ge gärnet i morgon för då har jag bestämt mig att jag ska må bättre!!

Ska väl se om jag hittar en film nu då så jag får tiden att gå. Tjingeling!

skit

Ja det är väl ungefär hur man skulle kunna säga att jag mår, har tagit mig hem efter mötet med Turistbyrån som gick jätte bra :) Tror det kommer bli mycket intressant det här.
Nu ska jag snart försöka äta nåt, får se hur det går, då det gör ont när jag sväljer + att jag inte känner nån smak.
Har även fått en enorm huvudverk som inte vill släppa ..

Åh och det känns ju verkligen inte bättre när jag vet att jag måste plugga, men ska göra ett tappert försöka när jag har äte lite.
Jag vet att jag bara klagar idag men ibland måste man få göra det ;P

TJINGELING!

Huva!

Åh att bli sjuk var inte vad jag hade tänkt mig.
Sitter nu och äter lite frukost/ lunch och jag känner ingen smak, det är inte alls roligt!!
När jag låg i sängen utan kläder så svettades jag så jag nästan höll på gå under och nu när jag har klätt på mig tjocktröja och byxor nä men då fryser jag. Åh tror jag måste gå på apoteket och köpa nå alvedon eller nåt så jag blir frisk! Jag har inte tid med det här!!

Känns även som att huvudet ska sprängas när som helst! Får hoppas det sker smärtfritt i allafall.

Tjingeling!

Tror jag åkt på feber

gick och la mig halv elva igår och somnade nästan direkt. Jag hr dock vaknart flera flera gpnger under natten av att jag har as ont i halsen och att jag håller på svettas ihjäl. Nu när jag börjar vakna till svettas jag fortfarande onaturligt mycket och känner mig helt död i kroppen. Men ska ta mig en dusch och försöka äta nåt så kanske det känns bättre.

Måste i allafall ta mig ner på stan och träffa PBL gruppen, hoppas jag känner mig bättre på eftermiddagen så jag orkar fara till skolan och plugga, här hemma kommer jag inte få mycket gjort ...

Tjingeling!


Nu äre klart & betat

Nu äre fint och frächst hemma hos mig. Allt är tvättat och  händer nu på tork. Iköket är allt bort diskat och veckans tackopaj är gjord ocg god blev den också :)
Nu ska jag bara packetera den i lådor och sedan kan jag krypa till kojs i den nybäddade sängen :D

Plugget på skolan gick så där, vi diskuterade en del och sedan gav vi upp för kvällen.
Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och plugga innan jag åker ner på stan där våran PBL-grupp ska träffa vårat företag som är turistbyrån. Tror det kommer gå riktigt bra.

Sen blir det ännu mer plugg på skolan. Åh vad jag längtar till helg! Ska bli så skönt att åka hem, jag längtar!!

Nu ska jag packa undan pajen och sedan tror jag att jag kryper till kojs, känner mig helt slut på!

Tjingeling!

Städarn!

Vårt PBL-möte slutade vid 12, jag var även ordförande idag och det gick fint det. Känns riktigt bra, vi har gjort en fin planering inför veckan :) När jag komme hem åt jag lunch och målade klart mitt pussel. Har sedan dess STORSTÄDAT i lägenheten, damsugit och moppas golven, tvättat massa kläder och bäddat rent.

Nu ska jag bege mig tillbaka till skolan och plugga med Ida & Janni, sen blire skönt att komma hem till en städad lägenhet :)

Tjingeling!

Älskar att pysslar


Detta blir motivet!

Åh vad roligt det är att pyssla :) Helt plötsligt var klockan redan nio.
Har hunnit göra ett motiv på datorn som jag har målat av på mitt pussel nu. Håller påfärlägga det för fullt men det tar sin lilla tid. 
Nu ska jag ta en paus från målandet och kanske fika ?

Tjingeling!

hur hamnade jag på barnenshus?

Mötet med min nya PBL-grupp gick bra, även fast jag inte känner alla så bra så tror jag vi kommer fungera bra tillmammans. När vi var klara vid lunch trog jag och Emma på ersboda vi skulle bara dit tvärt och handla lite mat. Vi kollade in rusta, stadium, coop, boom och BARNENSHUS. hahah

Jag handlade i allafall salld så ikväll ska jag laga lite matlådor. Det blir tackopaj(oväntat), ska steka kyckling med ris och sedan blire även fläskfile :) Så har jag lite att välja på i veckan :P haha

På barnens hus hittade jag ett spel som ska invigas till helgen då vi kör vinpimplarkväll med spel :)
Sedan köpte jag även lite pyssel. hahah

Skjussade hem emma och sedan for jag och lämnade igen bilen. Åh jag hann bli bortskämd med att ha bil under dessa dagar det har varit så skönt! Jag änskar mig en bil när jag fyller år, så alla mina vänner kan ju prata ihop sig så kanske ni i allafall får råd med lådbil ;)

Nu ska jag vara lite kreativ här hemma, kom just ihåg att om 2 veckor är dom och tapetserar hos mig :D jag längtar!!

Tjingeling!

Måndag morgon

Då vare måndag igen, somnade rätt tidigt igår var helt slut på. Men skönt att ha sovit ca 8 timmar i natt.
Sitter nu vid köksbordet för ovanligetensskull och äter frukost :)
Ska snart börja bege mig till skolan för möte med min nya PBL-grupp. Känner mig lite förrvirrad efter att igår fått veta att jag blivit omplacerad in till en ny grupp men det ska nog gå bra det med.

Idag ska jag även lämna ifrån min bilen. Fan vad skönt det är med bil alltså. Om man bara hade haft råd skulle man ha haft en ;P

Tjingeling!

Super weekend =)

Har haft en helt underbar helg!!
I torsdags komme min hemliga älskare hem och jag fick träffa han och victor en stund :)
Ifredags drog jag en snabb visit till umeå och gjorde muntan, var ju lite tråkigt att jag var precis på gränsen att bli godkänd. Tog bussen tillbaka till Lycksele och var tillbaka där till lunch.
På eftermiddagen var jag med matilda en snabbis på stan. Efter middagen hade jag fredagsmys med Andrea, det var länge sedan men riktigt trevligt och roligt vare. Vi såg filmen tusen gånger starkare.
Sedan agerade vi chaffis till min hemliga älskare och victor som drack några kalla.
Kände mig trött hyfsat tidigt men höll mig vaken så jag kunde hämta pojkarna när dom skulle hem, eftersom det var -27 grader och jag var rädd att jag inte skulle vakan när dom ringde om jag hade somnat.

På lördagen vakande jag vid 9 och var kalas pigg. Vi åt frukost/lunch och sedan packade vi in oss i bilen och körde till Umeå. Väl framme gick vi och åt kina mat och det var riktigt gott!!
Sedan åkte vi hem och väntade in gästerna eftersom det vakades parteey!

Vi lirade beerpong, förfest och det spelades även en del kortspel. Sedan begav vi oss till origo. Konstigt nog så var vi inte ute allt för länge, men innan vi drog åt vi självklart mat på matkärran och sedan lyxade vi på med taxi hem.

Idag blev det lite längre sovmorgon och sedan har jag städat undan alla tomflaskor mm.
Vid halv4 drog vi ner på stan och maxade med tjejerna innan jag lämnade min hemliga älskare på busstationen.
Sedan åkte jag på icamaxi och handlade lite, tänkte att jag måste passa på medans jag har bil. hihi

Har legat i soffan hela kvällen och sett film, men känner att tröttheten smyger sig på, så nu ska jag bege mig till sängen. Isåg för bara en lite stund sedan att detta är första söndagen som jag är i lägenheten på väldigt länge. hahah

Nu äre dax att sova! Tjingeling!

Vilken miss

Efter att jag och mamma hade druckit eftermiddags kaffe & te så skulle hon på möte som räcker ändra fram till 5.
Hon överlämnar bilnyckeln ifall jag vill åka hem innan hon är färdig eftersom hon har ett till möte direkt efter.
När jag nu har packat ihop mina böcker och papper så inser jag att jag är fast här eftersom jagi nte fick några nycklar eller nåt kort så jag kommer mig in i garaget där bilen står. Ja det är väl bara att fördriva tiden ca 40 minuter till här då innan man får åka hem. hahah

Tjingeling!

Mamma har övertalat mig!

Det går som bra att sitta hos mamma och plugga, känner att vissa frågor börjar jag få koll på nu. Mamma erbjöd sig att gå igenom allt med mig ikväll och förhöra mig. (Nu flyr jag från umeå fastän jag inte ens är där eftersom jag stannar en natt till på hemma plan). Tar kvart i 6 bussen till umeå nus imorgon och får då en hel timme att plugga på skolan innan det är dax att visa vad jag kan. Då behöver jag inte vara rädd att jag försover mig som jag skulle vara i lägenheten.
Nu ska jag köra ett race med pluggande igen. Så kanske man kan ta en längre paus till efter middagen ;P

Tjingeling!

Dagen innan ..

Sista dagen att plugga nu, och idag känner jag mig inte liak nervös.
Det känns som det har gått bättre att plugga idag. Har befunnit mig på mammas kontor sedan strax före nio imorse och pluggat. Vid tio tiden bjöd mamma på fika, te och en baguet smörgås blev det.
Sedan fortsatte jag i min tapperhet och vid elva blev det paus igen. Då följde jag med mamma ner till entren där hon skulle intejuvas av svt. Det är alltid lika spännande att se hur de går till, för alla reportrar gör på olika sätt.

Klockan 12 lunchade jag med Matilda på indo, blev kycklingspett idag med, men gott vare då!
"jag tror aldrig jag har sett di äta så här mycket nån gång förr" matilda var tydligen lite chockad. hahah
Sedan gick vi på lindex och laksaksgrottan och kollade på spel, vi hittade några roliga men vi var mest ute efter twister men det fanns inte. Fan vad sällskapsspel är dyrt!!
Får smita ner på stan i ume nästa vecka och se om jag hittar nåt roligt spel där inför vinpimplarkvällen nästa vecka :)

Nu är jag tillbaka på mammas kontor och ska fortsätta plugga. Klockan fem kommer min hemliga älskare tillbaka till stan så ska väl hinna träffa pojken innan jag åker tillbaka till umeå ...

Tjingeling!

plugg, plugg,plugg



Ja ungefär så känns det väl ...

Tjingeling!

Emmablemman rekomenderar ...


Senaste dagarna har jag haft så sjukt torra händer att dom inte längre är mjuka utan hårda och röda. Ont jag har haft också för att dom varit så torr. Igår innan jag gick och la mig smörjde jag in dom med massageolja från oriflame och lät det torka in. Idag är händerna mycket mjukar, har inte ont och dom ser inte lika röd ut.
Tip för dig med torra händer smörj in dom med massageolja!!

Tjingeling!

OH MY GOD, I MEAN LOOK AT HER BUT IT IS SO BIG!

Åh det är så sjukt tråkigt att plugga. Vi egentligen baka nåt riktigt smarrigt och krypa ner i soffan coh se nån bra film.
Men om jag pluggar på bra nu så kanske jag kan göra detta ikväll.

När jag ska pluggainför prov, tentor och förhör så blir jag så extremt sugen på att istället befinna mig i köket hela dagen och baka massa olika kakor, baka är så otroligt roligt och det gör att jag känner mig lugn på nåt sät.
Pappa sa att jag inte fick baka nåt mer nu för det är så jobbigt att motstå allt som finns i skafferiet då.

Jag har i allafall bestämt mig att jag ska försöka jobba ihop pengar så jag kan åka på weekend till London och Prag.
Det är nåt jag hopas jag kan göra inom det närmaste året. Skulle vara riktigt roligt att se.

Nu ska jag försöka mig än några frågor till för när pappa slutar ska vi följa på dollar (igen) och köpa en golvmopp trot eller ej, denna gång är det faktiskt inte jag som ska ha den utan pappa. Efter mycket letande efter den gamla som vi har insåg vi att den är ju i stugan. haha

Tjingeling!

Onsdag

Oj vad den här veckan går fort. Imorgon kväll bär det av tillbaka till Umeå för att göra bort muntan som jag är så otroligt nervös över. Jag får rent ont i magen. Sitta där med läraren/na tittandes på mig och väntar på att jag ska berätta det perfekta svaret, och endast 10 minuter har jag på mig också. HJÄLP!!!
Skulle ju följa med mamma till jobbet idag och sitta där och plugga eftersom jag tycker det var en bra arbetsmiljö där. Finns inget som tv eller egen dator att börja fiffla med. Men mamam tyckte att jag skulel skjussa in henne och komma lite senare. Jag sitter fortfarande hemma eftersom jag gick och la mig igen och kelv inte uppförrän 9,30
Har nu sutte och kollat igenom frågorna och svaren. Ska försöka funta in svaren i huvudet nu, känns då som att jag har koll på några av frågorna men det brjuar ju vara så att man får den fråga som man kan sämst.

Ska kanske även och gymma med matte i eftermiddag. Annars ska jag bara sitta hem och plugga, plugga,plugga
Jag börjar bli less på att plugga, måste jag säga. Det är roligt att gå på föreläsningar och ha grupparbeten men när det gäller att verkligen sätta sig ner och plugga och försöka förstå så vill jag bara resa mig från bordet, gå och inte komma tillbaka nå mer.

Nu ska jag i allafall fortsätta plugga så det kanske inte blir pinsam tystnad på fredag.

Tjingeling!

Tisdag och en lång pass med pluggande

Gårdagen var otroligt roligt. När jag kom på jobbet vare kaos men självklart så ordnade allt sigo ch jag och tobias hann ikapp allt som vi hamnat efter. Det blev många roliga skämt under kvällen och när jag slutade blev det film hos tobias. Vi såg puss som var en väldigt konstig film, jag tror båda somnade några gånger under filmens gång.

Imorse blev det en tidigt morgon. Mamma väckte mig och jag åkte med henne till jobbet klockan 7,20
Jag ha sedan 8 sutte och pluggat fram till 14,30 hade dock en timmes lunch då mamma bjöd på indo, tog kycklingspett och fan vad gott det var!

Är nu hemma igen och ska ta mig en dusch och kanske läsa lite på instuderingsfrågorna. Pappa kommer snart så å blire väl att ordna nån middag och ikväll blir häng med mina söta vänner!

Hade ju ställt till med bakning igår och bjudit matildorna och ida men bara matte ture som kunde komme, dock bleve ju mer fika åt oss ;P hjihi

Tjingeling!

Alla Hjärtans Dag!


Idag äre alla alla hjärtans dag!
(Vilket är en överskattad dag enligt mig)

Har i allafall nyss vaknat. Bad Lena ringa och väcka mig när hon slutade jobba på morgon vilket hon gjorde men självklart så somnade jag om.
Nu ska jag plugga inför muntan :( fan får typ ont i magen  barar jag tänker på det.
Sedan måste jag duscha för jag har lovat att jobba åt lena i eftermiddag mellan 16-22.
Kommer sitta fint med dom där extra pengarna!

Tjingeling!

Söndag mys!

Ja dagen har gått otroligt fort måste jag säga!
Har varep å shopping med mamma & pappa. först på dollar där jag hittade två nya fotoramar och sedan handlade vi mat. Jg har hunnit säga hejdå till min vän olivia och även varit förbi pauline med hennes present.
Har nydligen bakat snickers och håller just nu på med maten för tredje dagen i rad. Idag blir det inbakad fläskfile med potatisklyftor :) Om en timme blir jobb.

Sedan film mys i soffan med päronen :)

Tjingeling!

Mys lördag!

Hade en lugn hemma kväll med min hemliga älskare igår.
Efter den jävligt goda middagen som jag hade bidragit till så åkte jag hem till honom och lyckades komma precis till efterrätten. Sen satt vi framför tvn och såg melodifestivalen men fan vilka dåliga bidrag det var. Till vissa låtar så satt jag mest och skrattade. Att dom som fick vara med i programmet  är så dåligt hur dålig är inte då om inte inte fick vara med i programmet?

Sedan såg vi nån film som var riktigt bra men lite läskig, sen gick vi och la oss så det blev en tidig kväll.
Imorse steg jag upp klockan 8 tillsammans med min hemliga älsare, vi åt frukost och sedan skjussade jag han till busstationen för då vare dax för han att åka tillbaka till arvidsjaur.

Har sutteo ch fundera på vad jag ska göra av dagen. Har komme fram till att jag ska baka idag. Det blir nog nå alla hjärtandags bakelse och sedan nå små kakor. Börjar ju sedan jobba 17 så får se solsidan när jag kommer hem, som förra veckan.

Dax att sätta fart av dagen!

Tjingeling!

Hurmor Emma



När jag kommer hem till Lycksele blir jag som en liten hurmos åt mamma och pappa.
Dom här senaste två dagarna har det verkligen visat sig. Jag städar, plockar undan, diskar, handlar och lagat mat tills dom kommer hem.
Igår lagade jag tackopaj, och nu håller jag på förbereda en asgod fiskgratäng (den godaste jag äte) Jag har diskat undan nästan allt i köket och tänt ljus runt om i huset så det blev så mysigt så :P
Dom har allt bra min föräldrar när jag kommer hem.

Tjingeling!

Ändrade planer

Middagen som jag sett framemot blev tyvär inställd pga sjukdom. Fan vad många det är som är sjuk nu.
Har i allafall hittat ett exempel till min fråga nu i allafall som jag snart sammanfattar klart. Sedan ska jag ta mig en dusch och göra mig lite fräschare. Det blir en god middag tillsammans med mina föräldrar istället, kan bli mysigt det med. Sedan får jag se om jag kanske lurar med mig mamma och kollar på mackkampen eller så myser jag med min sjuka hemliga älskare.

Tror det kan bli en hyfsat bra kväll ändå, men måste säga att det var riktigt tråkigt att middagen inte blev av men vi får bara ta den vid ett annat tillfälle :) Hoppas värdinnan kryra på sig!

Tjingeling!

lÖRdAg

Äntligen lördag!
Efter att jag hade slutat mitt arbetspass igår åkte jag hem och bytteom och sdan brummade jag iväg till min hemliga älskare. Pojken hade inte blivit frisk än så vi låg och kollade på film och tog det bara lugnt.
Idag har jag inte hubnnit göra så mycket vaknade just före 10 men låg och drog mig. Sedan bjöd hans föräldar på lunch och sedan sedan for jag hem och lämnade bilen till mamma & pappa som nu är påväg till stugan för att hämta skotern. Själv sitter jag ensam i soffan och försöker plugga. Har inte alls någon motivation till det men jag ska nog komma fram till nåt till slut. Ikväll vankas det middagsbjudning hos pauline och ett glas vin till det :P
Eftersom min hemliga älskare är sjuk så blir det ingen utgång utan jag åker hellre hem till han och tar det lugn resten av kvällen. Han måste åka tillbaka till Arvidsjaur kring 9 imorgonbitti för det är så jävla dåliga bussförbindelser!!
Kul att han kommer hem på torsdag då jag ska tillbaka till umeå men hinner ses en snabbis innan jag åker :)

Nu ska jag dyka ner i böckernas värld och komma fram till lösningen på en av munta frågorna.

Tjingeling!

Brum, brum ..

Änså länge har jag hunnit vara rätt effektiv måste jag säga!
Efter frukosten så tog jag damsugaren och dansade runt på övervåningen, molly håller på att byta päls och lossar hår så det är fan inte sant. Det belv nästan som ett träningspass för efteråt var jag aldeles svettig så då hoppade jag in i duschen. Sedan kom pappa hem på lunch och vi surrade lite.
Har nyss kommit hem från ICA har varito ch handlat inför middagen som kommer bli tackopaj. Trodde jag skulle klara mig undan det nu medans jag var i lycksele men mamma ville så gärna att jag skulel laga det så jag fick ställa upp för laget. hihi
Nu väntar jag på att min vän Olivia ska höra av sig så ska vi in mot staden och fika, vad mysigt. Måste passa på att vara med henne nu innan hon lämnar mig för oslo.

När jag varoch handlade brumade jag iväg med nya bilen och oj vad den går. Jag ville nästan inte kliva ut när jag komme hem. Får allt ta mig en runda med den sen. hihi

Tjingeling!

Fredag

Godmogon världen! Idag känns som en bra dag, ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Ska snart gå ut och sätta bilen i motorvärmaren eftersom det är hela 28-grdare ute. Men lika glad är jag för de. Det är så otroligt skönt att vakna upp här hemma. Även fast jag åkte tillbaka till ume i måndags morse och kom hem sent igår kväll så känns det som jag varit borta jätte länge.

När jag kom hem så följde pappa med mig ut så jag fick provköra våran nya bil :D :D
Det kändes nästan som att jag övningskörde igen, han sa vilka knappar jag skulle trycka på och bla bla bla.
Otroligt vilken bil vi har inflrskaffat, vi köra bortma lyckan där man får gasa på lite, kom upp i 120km/h hade inne 6ans växel och varvmätarn låg under typ ca1,5. Det är andra bullar än vad jag är van med bmwn.

Dagen ser ut som följande att snart ska jag förflytta mig in till tv rummet, göra lite frukost och mysa i soffan.
Sedan blir det en dusch och göra sig lite frächare.
Sedan ska jag läsa lite inför muntan får väl se hur långt jag lyckas komma.

Ska ta mig ut med bilen och provköra den lite + att jag måste inhandla lite middags mat.
När klockan blir 17 ska jag infinna mig på Statoil eftersom jag ska jobba ikväll och när klockan blir 22 får jag åka hem, men skulle gissa på att jag umgås med min hemliga älskare då :)

Det är väl lika bra att sätta fart! Ha en bra fredag!
Tjingeling!

Oj vad dagen gick undan.


Fan vad fort dagen har gått. Det var helt underbart med en promenad till skolan och det tog endast 30 minuter från min lägenhet in  till lindellhallen. Bra gjort tycker jag!
Sedan hade jag möte med min PBL-grupp i en timme och sedan möte jag upp mina brudar och vi pluggade vidare med instuderingsfrågorna till nästa veckas munta. Men när klockan börjare närma sig halv sex bljade vi bli hungriga och vi beslutade oss efter en stund att rulla in till stan och MAXA :D gott vare då! Vi stannade även på segaråttan påväg tillbak till bussen och köpte med oss lite plugg snacks.

Hur gick det då att plugga när vi kom tillbaka ?  Jo lite fick vi ju gjort men det spårade en del. hahah
Men hälften av frågorna är gjorda och nu är jag tillbaka i lägenheten. Håller på att packa min väska med kläder för en vecka i Lycksele :D  Det är alltid så svårt att veta vad man ska ta med sig när man ska vara där en längre tid. Eftersom vi ska sitta med muntafrågorna imorgon så kommer jag inte kunna snål åka bil med pappa hem så får bussa på kvällen, men pappa är allt bra snäll han och åker förbi min lägenhet och hämtar mina grejer som jag ska ha med så slipper jag kånga runt på dem hela dagen.

Ska snart ta hand om disken så det är hyfsat rent när pappa kikar in + att det är lite roligare att kommatillbaka nästa vecka då. hihi
Känner mig rikgit nöjdmed dagen måste jag säga, det har hunnit hända en hel del, mest saker jag är nöjd med :D
Men nu längtar jag bara till fredagkväll efter 22,00 då jag slutat jobba och bara får sjunka ner i soffan eller kanske umågs med min hemliga älskare.

Varje dag ska man lära sig nåt nytt, idag läre Ida mig vad ett "pärlhalsband" är. hahah
Blev även lite mobbad av mina vänner idag för att jag inte kunde "svälja" hahah
Det har väldigt mycke sexrelaterat så här på eftermiddagen jag vet inte vad det beror på? Men roligt har vi som alltid haft! Hur skulle jag klara av universitetslivet utan mina "frukpåsar"??? Ni är guld!!

Tjingeling!


Varma smörgåsar

Har nyss äte en sen lunch, det blev varama mackor. Nu ska jag snabb vila maten och sedan bege mig ut i det super härliga vädret på en promenad mot univeristet.
Efter allt pluggande i eftermiddag så ska jag och gänget ner på stan och maxa & även prat om ett glas vin. hihi
Det är vi förtjäna av :)

Kan även meddela att det börjar bli otorligt varmt i lägenheten nu när solen ligger på hela dagarna igen, men bara att öppna balkonen lite så blir det svalt och skönt.

Tjingeling!

Onsdag

Har då vare och skrive tenta på morgon, vet inte riktigt hur det gick. Det kan ha gått vägen men kan lika gärna ha skitit sig helt. När jag var klar tog jag en promend hem i det fina vädret :)
Har även hunnit ringa lerstenen och få en tid om tapetsering. Fan vad seg dom är på det stället, men den 7/3 ska dom komma och klistra upp dom nya taperterna :D Hoppas det blir bra :)

Nu ska jag ta mig en dusch och äta lunch innan jag kanske tar en till promenad tillbaka till skolan och träffar min PBL-grupp och sedan pluggar vidare inför muntan.
Fan vad jag längtar till imorgon då jag får åka hem, har så mycket roligt att göra i helgen så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. hihii
Tur att jag har tentaplugg hela veckan hemifrån så kanske jag hinner ta mig till backen och åka lite, skulel vara niice :)

Nu måste jag sätta fart!
Tjingeling!

Tisdag

Dagen har rullat på i full fart!
Vi skulle mötas upp utanför UB klockan 10 men den planen höll inte rikigt...
När jag låg och drog mig i morse messade emma och frågade om vi körde med akademiskkvart? Svar: SJÄLVKLART!
Sedan messade Ida och skrev att hon måste snoza i 30 minuter till. svar: Det gör jag med.
Ett tag senare messar Elin att hon nyss vaknat och att hon försöker vara där till halv. Svar: det gör vi nog alla.

Den enda som hade kommit någorlunda i tid var Naty som endas var 10 min sen, heder åt henne.
Satt kvar på skolan till just efter 19,30 och kändes som att vi hade varit väldig kreativa och pluggat in en hel del, så förhoppningsvis ska det gå bra i morgon.

Har även fått veta att jag ska ha muntan nästa fredag så har hela nästa vecka på mig att plugga inför den. Så blir långvistelse i Lycksele nästa vecka. Hoppas bara att grupparbetet som påbörjat på torsdag går fort så man hinner med nån av kvällsbussarna, skulle vara otroligt skönt!

För tillfället sitter jag i min favorit soffa och kollar på svensson svensson och inväntar cougertown, sendan äre bara att krypa ner i sägen så jag orkar mig upp i morgon, 'r gode nervös för att jag ska försova mig ...

Tjingeling!

Sommar,Sommar, Sommar !!!

Åh jag tvärtittade på nå bilder från åsele och började längta så till sommaren!
Kom även på att i helgen ska jag ta hem min kamera och framkalla en massa kort, Det är så mysigt att kolla igen om dom och klista in i album. Fan vad jag längtar till helg!!!

Imorgon tror jag kommer bli en lång men ändå rolig dag. Det blir plugg från tidiga morgon (10,00) till sena kvällen (måste hinna se DH och couger town). Har nydligen tagit mig en dusch och ska göra mig lite fika och krypa till kojs. Så jag rokar plugga hela dagen. Jag fick som en helt ny energi efter tentaresultatet tidigare i kväll :D

Imorgon händer även en helt sjuk rolig sak ;)

Tjingeling!

Tummen ur arslet

Imorgon måste jag våga ta tummen ur arslet och ringa tillbaka till lerstenen och höra när jag får mina nya tapeter. Jag är lagot less på dom tråkiga väggarna med hål i. Har även hittat några nya fina gardiner som jag tror jag ska införskaffa. 

Drömde även en helt sjuk grej i fredags natt. Jag väntade barn och det var inte alls länge kvar tills barnet skulle födas men magen var inte alls stor. När läkarna kollade hur barnet mådde upptäkte dom att det inte var nåt fel på det. Det var jätte läskig dröm för jag vill inte ha nå barn (än på många år) men när jag hade berättat för min hemliga älskare blev han jätte glad att han skulle bli pappa och tyckte att vi skulle behålla ungen. Imorse fortsatte jag drömma om att jag skulle vänta barn. Tur att allt bara var en dröm när jag vaknade upp!

Jag har världen konstigaste drömmar ;P haha

Tjingeling!

Jag är nöjd,nöjd, nöjd!!


Har fått veta mitt omtenta resultat nyss, hittade en sida på portalen där det sood och otroligt nog så var jag godkänd och gissa hur underbart det känns!! Det kan fan inte vara sant!
Nu fick jag en kick att bara ge gärnet på onsdagens tenta ;)

Har haft examinerande seminarium idag som jag också blivit godkänd på, känns ju bra. När vi skulle tenta plugga efteråt i grupprummet så gick det inte alls så bra, pluggade dock endast typ en timme och sedan gick vi på ÅC och handlade. Har äte pasta alfredo idag och det var så sjukt gott!!

Nu ska jag snart ta fram MKV-biblen och läsa för att sedan ta en paus och äta marrängswich(stavning) hihi

Tjingeling!

Slut på helgen :(

Ja då vare slut på helgen. Gick hur fint som helst att jobba, har haft så himla kul jag och dinnan :) Det tror jag även att Tobias kan intyga eftersom vi ringde dit han och sa att vi hade en överraskning och nåt jätte kul att bertätta.
Har fikat go smörgåsen sen jag kom hem med ägg och sallad på :) Kollade på solsidan och det var nog bland de bästa avsnitten ikväll.
Snart ska jag krypa till kojs och vakna upp till en ny jobbig vecka innan det blir helg igen och jag får komma tillbaka till lappstockholm. Blir jobb nästa helg också + att jag får umgås med min hemliga älskare om han inte blir bortrövad eller nåt under veckan då han ligger i fält.

Jag har i allafall sån tur att jag får åka bil med pappa till umeå imorgon, känns ju super bra :)
På tisdag händer det en rolig överraskning kan jag meddela men vad säger jag inte ;P

Nu ska jag se nån bra serie/film och sova.

Imorgon väntas seminarie och sedan X-antal timmars tenta plugg och jag längtar inte!!

Tjingeling!

Är huvudet dumt får kroppen lida..

Fy fan vad jag har mått dåligt idag. En av de västa bakisdagarn jag varit med om.
Igår firade vi alltså Ida och Matilda, vi började med förfest och sedan drog vi på hottan.
Väl inne på hottan gick tiden rätt fort, jag fick ju även för mig att ringa min hemliga älskare, varför ? vet jag inte just nu .. Men alltid lika kul att prata med han i allafall. Jag gick all in under kvällen så det gick ju rätt hårt i baren också.
Jag beställde in en shot åt victor men han hinner inte dricka upp den så kastar vakterna ut han ??
Men pojken gav sig inte han skulle in igen så in kom han, hur vet jag inte, han bara satt framför mig helt plötsligt. haha När vi tagit oss till baren och han beställer in en cider så hinner vi inte ens få den så kommer vakterna igen, jag fick offra mig för laget och dricka upp den..
Vet inte riktigt vart kvällen på hottan tog vägen men helt plötsligt var klcokan halv 2 och jag begav mig mot statoil. Hela vägen dit pratade jag med min hemliga älskare men kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om. Hum ..
På statoil träffade jag victor och han fixade skjuss hem.
Väl hemma däckade jag isängen på en gång. Tobias ringer mig vid halv 3 och vi pratade nästan 2 minuter. Har ingen aning om vad som sas även där, fast då var jag ju i sömnen också. Hahah men en hel kul kväll vare, men inte lika kul idag. Men nu har jag tagit mig en dusch sminkar mig och tagit på arbetskläderna så nu känner jag ig som en ny människa och ska på jobbet redan till halv 5 istället för 5.

Det tråkigt med att jobba en söndagkväll är att jag missar solsodan men som tur är spelar vi in programmet så ska jag och mamma titta på det när jag slutar.
Nu ska jag Leta fram lite mat och sedan begemig.
Har ni tur kommer det upp bilder från gårdagen under veckan ;) Blev ju faktiskt några.

Tjingeling!

Wii


Imorgon är det fredag och jag ska åka iväg lite tidigare mot skolan så jag hinner smita iväg på apoteket och köpa åksjukepiller. Fick veta av min vän Emelie att det fungerar så då måste jag absolut ha det!
Sen ska vi göra klart grupparbetet och sedna bussar jag hem :) Jag är hemma varje helg med några få undantag men ändå ser jag alltid lika mycker framemot att åka hem.

Har i allafall diskat undan nu och jag tor fan i mig att jag och min hemliga älskar(speciellt jag) nästan har tömt alla skåp. Det kändes då så i allafall. Men nu äre rent igen.
Fan vad jag känner mig nöjd med kvällen, har pluggat både inför morgondagen grupparbete, inför omtentan nästa vecka, tvätta och diskat. Pratat lite i telefon med mina vänner. Nu ska jag nog hitta mig lite fika för jag känner magen kurrar och sedan lägga mig så jag tar mig upp. Måste nog hinna duscha på morgon också eller är det okey om jag kanske inte är så fräsch på en fredag ?;)

TJINGELING!

Genialisk ideée

Har nu pluggat i 2 timmar sedan jag kom hem och hängt upp tvätten, jag känner mig rätt så nöjd med kvällen. Men ska läsa nåt kapitel till och diska är bara ett måste.

Har kommit på en genialsik idée idag, vet dock inte än om den fungerar. Eftersom att jag lätt blir åksjuk om jag läser eller syssla med annat medans jag åker bil eller buss så kan jag ju inte plugga under resetiden = förlorad tid= dåligt
Nu har jag kommit på att om man äter såna där åksjukepiller då kanske man kan läsa utan att bli åksjuk ch då sparar man tid. Detta är ju genialiskt och jag måste undersöka om detta fungerar, fatta vad mycket tid jag kommer tjäna då om jag kan plugga medans jag åker buss. mohahah

Tjingeling!

Torsdag

Oj vad jag sov länge i natt. Somnade vid 22,30 och teg inte upp förrän 11 idag. Det var behövligt!
Vaknade till där vid 9 tiden eftersom jag hade ställt väckarn. Dessutom ringde Baronen till mig och frågade vart jag höll hus. Hmmm tänker jag vadå håller hus vi hade ju bestämt träff 12, men sen kom jag på att han inte ens är med i min grupp. Jag säger till honom att det nog är Emma S som är med i hans grupp.
-Ja men just fan, det är andra gången jag ringer till fel Emma! Vi hörs sen och han lägger på.

Måste säga att Baronen förgylde min morgon där. hihihi

Träffade som sagt min grupp 12 och vi jobbade på rätt så effektivt till just före 4 nån gång. Vi ska gör klart det sista i morgon och när vi är klara tar jag bussen mot Lycksele (igen). Hemma står det arbete på schemat och sedan gratta Ida som fyller 20 imorgon!! Det ska firas!!

Har sedan jag kom hem från skolan hunnit plugga 1 timme, äte middag och startat en tvätt. Nu ska jag fortsätta plugga innan nästa paus då jag måste diska...

Tjingeling!

Gokväll

Nu har jag kollat på aktuellt och det må nog vara bland första gångerna jag kollade på de programmet. haha
Nu ska jag i allafall ta på mig pyjamasen och krypa ner i sängen med lite popcorn och se nått avsnitt av mysteriet på greveholm. Mitt huvud orkar inte mer och ögonen vill bara falla igen, så är nog bäst att lägga sig så kanske man kan klivia upp tidigt och vara lite duktig på morog istället.

Har fått ett stortsugen p¨att göra lite förändringar i lägenheten så idag när vi var på stan kollade jag in färgglada gardiner som jag tror jag ska köpa och liva upp stämningen med, sen måste jag nog byta ut mina döda blommor också ... hahah
Måste lura hit mamma så hon kan hjälpa mig lite, det här med blommor och gardiner är inte min starka sida. Sen måste jag ringa och tjata på lerstenen att dom ska komma och tapertsera snart jag vill ju börja sätta upp saker på väggarna !!

Tjingeling!

Soffpotatis


Jag är en halvdöd soffpotatis som chillar med min nya mössa!

Sitter just nu och inväntar aktuellt som börjar kl21,00 Ska föra statestik på hur många kvinnor/män som är reportrar. Har kokat mig en kopp te och ska smaka en av min hemliga älskare och mina chokladbollar. Tror det kommer bli en tidig kväll(hoppas i allafall) så jag orkar jobba stenhårt imorgon så kanske jag kan åka till Lycksele lite tidigare på fredag :D

Tjingeling!


Två mysiga dagar!

Har haft en toppen start på veckan då min hemliga älskare varit på besök. Han anlände i måndags och då bjöd jag på tackopaj till middag. Sen tog vi det bara lugn coh såg film under kvällen.
Igår drog jag till skolan på morgon och han fick klara sig på egen hand. När jag kom hem på eftermiddagen och skulle börja diska har han redan gjort det, det var ju snällt av han :) Antingen så ville han vara snäll eller så hade han lite att göra, detta kan man ju diskutera. Hursom så tror jag han ska börja hälsa på oftare om han fortsätter med den goda vanan.

Vi hann med att de tre filmer efter middagen som blev plättar, och jag lärde mig att vända dom i luften! (Jag är nöjd)
Först såg vi big daddy, det är ju helt sjukt vilken söt unge det är med i den filmen. Den dagen jag ska ha barn hoppas jag min unge ser ut som han. hihi
Sedan bakade vi(jag) chokladbollar till nästa film som blev psalm 21. Detta var en svensk film, stod att det skulel vara en thriller men var typ en rysare också så vissa händelser i filmen var lite läskig, sen blev jag rädd hela tiden då min hemliga älskare skrämde mig (lättskrämd som jag är)
Den tredje och sista filmen blev mio min mio, men jag sovde typ bort nästan hela och vaknade jätte pigg när filmen var slut. Slutade med att vi låg och berättade spökhistorier och andra roliga händelser. Tror klockan var efter 5 när jag somnade om. Men vaknade ändå pigg i morse när klockan ringde.
Min hemliga älskare klev upp samtidigt och åkte med samma buss som mig eftersom han var tvungen att åka tillbaka till Arvidsjaur idag. Men jag ska inte klaga när jag har fått vara med han i nästan en hel vecka :)
Inte heller ofta man får rå om han under veckan.

Under eftermiddagen har jag och hela tjejgänget hängt nere på stan jag hittade mig tre nya mössor, hihi hittade hur mycket som helst jag vill ha, så nu måste jag spara pengar så jag har råd att köpa allt.
Vi han med att dricka ett glad vin också, gott vare då :P

Nu ska jag ta pag i pluggandet innan jag somnar.
Tjingeling!

RSS 2.0