Snart sommarlov

Snart äre sommarlov. Vi i min grupp har i allafall gjort klart vårt projekt så nu ska det bara redovisas på tisdagmorgon, så håll tummarna att det blir godkänt. Jag har iallafall tagit helg så tog en underbar sovmorgon idag. Har sedan städat bilen, hade tänkt tvätta den också men blev lite lat, så gick in och fikade i stället.

Imorgon äre fredag och kl 10 ska jag ta emot våra nya utemöbler som kommer och kl 11 ska jag träffa min chef för att skriva på nå papper samt att få schemat, spännande att se hur jag jobbar i sommar. Hoppas verkligen att jag får vara ledig motorveckan helgen, annars sbryr jag mig inte så mycket :P

Tjingeling!

Underbara fredag

Har haft en kanon skön dag! Började dagen med att bjuda min älskling å frukost på sängen och sedan har vi tagit det lugnt tills vi for ut på en löparrunda som varit riktigt jobbig men skön ;) sedan duschade han och sedan köpte vi en mjukglass och en milkshake att dela på. Nu är min älsk på jobbet så jag ska grilla med mina päron och packa det lilla som ska med till stugan i morrn ;) tjingeling


Måndag = ny vecka

Ja då vare måndag igen och jag sitter på universitetet och väntar på att föreläsningne ska börja. Känns skönt att denna veckan är kort och endast består utav 3 dagar!
Vet inte riktigt vad jag skulle ha hittat på när det blir lång helg, mamma & pappa ska nog till stugan vilket hade varit roligt att följa med. Var mest sugen på att följa om vi ä se he igång badtunnan men pappa är tveksam då isen fortfarande ligger kvar på sjön så vi inter kommer ut med slangen för att pumpa upp vattnet till tunnan. Får se närmare vad som sker. Christofer är i allafall ledig till helgen vilket han inte varit de 2 senaste veckorna, så de känns då roligt :)

Tjingeling!

En arbetane & lugn helg

I helgen har jag fått jobba på Maskrosen, en av de som skulle arbeta i helgen var sjuk och jag blev då tillfrågad, så fick jobab i fredagskväll och dag på lördag. Det har bara gått fint att jobba, var lite nervös första 30 minuterna på lördagmorgon eftersom jag var själv innan min kollega började men det gick bara fint, eftersom det var så tidigt på morgonen så låg alla tanter & farbröder och sov.
På lördagkväll slappade jag bara med Christofer hemma hos honom i soffan innan vi gjorde en hysfat tidig kväll och gick å la oss.

Igår söndag vare full fart på mig. Jag dov först till 11 och sedan rullade jag hem på furuvik. Väl hemma så åt jag en frukost/lunch sedan hjälpte jag pappa att städa gården liten. Mamma hade varit ute på en cykelrunda på 42km så när hon kom hem tog vi eftermiddagsfika och sedan satte jag igång på riktigt.
Jag fick för mig att möbleraom i vardagsrummet så med lite planering och hjälp av mamma så höll det mig sysselsatt i ca 2 timmar, och vilket resultat det blev. Pappa som kom in mitt i ommöblerandet tyckte att det inte var någon bra ide men när han såg resultatet så blev han nöjd.
När vardagsrummet var färdig gick jag ner och damsög och bäddade rent i mitt rum innan jag agerade frisör och klippte pappa. När det var dax för middag år vi pressad potatis, romsås och färsk lax vilket var otrolgit gott.
Jag vilade maten en stund innan jag tog mig ut på en löparrunda och kalade därmed av att utför 3 träningspass denna vecka :)

Innan jag for ut och sprang så smörde jag in mitt smalben med tigerbalsam för att testa om det kunde lindra benhinneinflamationssmärtan. Till en början kände jag ändå av smärtan men efter bara några hundra meter så käntes det inget, det var fantastiskt skönt att få springa utan att känna av de onda värken.
Efter löparrundan så  duschade jag och hamnade sedan i soffan framför en film innan det var läggdax.

Tjingeling!

Onsdag

image description
Kokoskaka

Det är bara onsdag men i mitt huvud så känns de som torsdag.
Har i allafall tillbringat dagen på maskrosen som ska bli mitt nyta sommarjobb där jag idag har inskolats ännu mer. Dagen har varit riktigt bra tycker jag, har lärt mig mycket och även haft roligt!
Imorgon väntar även en ny dag där.

När jag kom hem hann jag inte mer än innanför dörren då pappa ringde och ville bli hämtad från jobbet. När vi kom hem igen så lagade jag middag och idag blev det fullkornspasta & skickinksås vilket var gode gott.
Efter middagen var jag helt slut på så la mig i soffan och vilade en stund innan jag begav mig tillbaka till köket och bakade en kokoskaka & chokladkakor båda sorterna fick ett godkänt resultat.

Har sedan baket glutta på hockeyn till för en stund sedan då jag gick i dushcen och har nydligen komme ut från den.
Ska lägga mig och se ett avsnitt från new girl inanna det är lägg dax, läntar till fredagmorgon då jag tar sovmorgon och då tror jag även att det blir byte av sovplats så vi kanske förslyttar oss till Christofers hus vilket betyder en lite större säng och framför allt täcke.
Det är inga problem tycker då jag att ligga i min 120 cm säng problemet är att både jag & christofer roffar åt oss täcket när vi sover så vi tar det från varandra, men hemma hos han så har vi ett dubbeltäcke som räcker gott å väl, så då behöver vi inte ta de från varandra.
Ja vi kan lösa problemt hos mig med att ha varsitt täcke men det är ju inte lika mysigt!!

Tjingeling!

Tisdagkväll



Blev kvar på skolan till halv 4 och sedan vare bara att vänta på tåget till som gick halv 5. Somnade i allafall på tåget vilket var skönt och vaknade typ när de va framme. När jag kom hem åt jag middag och sedan plockade jag fram mammas sjösala och tog mig en tur, när jag va vid statoil bestämde jag mig för att överraska Christofer men eftersom han precis hade tänkt åka till Johan & Emmy så fick han allt vänta på att jag skulle ta mig upp för mördarbacken så jag fick åka med han. Ute på Lyckan spanade vi in bastun och sedan bjö Emmy på fika.

När vi anlände tillbaka till kantarellvägen så ville Christofer att jag skulle följa med in en stund innan jag skulle trampa hem. När jag kommer in i deras vardagsrum så har dom satt in ettt nytt fönster, vilket blev hur snyggt som helst! Blev som ett nytt rum nästan.

Efter lite prat med svärföräldrarna tog jag sjösalan och trampade hem. Nu sitter jag nere i min källare och har gjort mig redo för sängen, väntar bara på att Christofer ska komma.

Har för övrig redan nu tagit helg, men mejlade min chef så jag ska få inskolas i morrn och på torsdag så blir två tidiga morrnar till, men nu får jag ju i allafall betalt :)

Gonatt, Tjingeling!

8/5

Tillbaka i umä nu efter en solig bussresa ner, lyckades trots solen ändå sova och det var så skönt att vakna lite piggare när ja va framme. Sitter nu i datasalen och fördriver tid tills föreläsningen börjar. Emma kommer snart och gör mig sällskap :)

Idag blire föreläsning och sedan ska jag & Emma göra klart redigeringslaben. Får se om vi kanske har hunnit få någon ny uppgift av läraran i såfall kanske man hinner börja på de iväntan på att kunna åka hem.

Känns så skönt att det bara är 5 veckor kvar till sommar lov, nedräkningen har börjat!!
Vill bara att de ska bli lite varmare ute så man kan börja ligga ute och jobba på brännan då man blir ledig.

Ha en fin dag, Tjingeling!

Ny design

Har lyckats skapa en ny design här på bloggen ikväll. Vet inte om jag bleb så jätte nöjd men det blev då något nytt i allafall :) Får väl se hur nöjd jag känner mig med den lite senare annars dyker det väl upp en ny design inom kort :P

Tjingeling!

En månad kvar till 21


Idag äre bara en månad kvar till min födelsedag och iår blir jag inte gamlare än 21 år. Det jag längtar mest till är tårta, kakor & paket :) hehe

Dagen har jag förutom lunch med mamma på stan spenderat en stund med Lisa. Följde henne på stan då hon skulle utföra några ärenden och sedan tog vi en fik när vi komme hem och pratade i typ en timme innan det var dax att gå hem och börja förbereda för middagen.

Nu har jag och min Christofer bestämt att vi ska öka från 2 gånger/vecka till TRE gånger/vecka med att träna för att slippa böta. Så för att inte halka efter redan första veckan så har jag precis kommit tillbaka från EN timmes promenad med Molly. (Promenad i minst 1timme räknas som träningspass.) Ville inte vara sämre än Cristofer som skulle spela bandy ikväll så eftersom jag fortfarande är lite snuvig passade en prom bäst.

Nu ska jag kanske göra mig lite fruktsallad och mysa ner mig framför tvn. Har drage hem några nya avsnitt av new girl som jag tänker kika på innan älsklingen kommer.

Tjingeling!

Ledig måndag


Vaknade vid halv 10 idag och låg och drog mig till 11 medans jag sneglade på tv. När jag väl tog mig upp blev det en skön dusch innan jag blev hämtade av mamma och vi åkte på lilla b och åt lunch. Är nu hemma igen, och funderar på om jag kanske jag ta med mig Molly ut en sväng.

Har även hittat ett kamera stativ på 24.se för 99 kr + frakt som jag funderar på att klicka hem, veet dock inte när det skulle behövas man kun ju va bra att ha för den lilal summan.

Tjingeling!

Snoret fortsätter att flöda


Emma & Emma när vi filmade i torsdags.

Åh nu vill jag bara bli frisk, är less på att snoret bara rinner och att det går så tungt att andas..
Jag & Emma bestämmde i allafall att vi tar ledigt i morrn och jobbar med laben på tisdag istället, vilket jag tror är gode bra så jag får en till dag på mig att kurera mig.

Rummet är i allafall färdig städat och det blev så fräscht! Blir spännande att se om Christofer märker nåt när han kommer :) Har även gått och blivit frälst av new girl så håller på att kika på de, vilket jag strax ska fortsätta med och sedan kanske det blir en film när pojken kommer, bror väl på hur trött han är.

Ha en fortsatt trevligt kväll, Tjingeling!

Snoret bara flödar ...


En bid på mig, från grupparbetet i torsdag & fredags.


Har gått och dragit på mig en dunderförkylning som landade hos mig i torsdags om ja inte mins fel.
Under fredagen ville jag egentligen bara stanna hemma i min säng men eftersom vi hade grupparbete så pallrade jag mig till umä, där tanken var jag jag skulle göra en individuel lab efter grupparbetet men kände mig så hängig så jag drog hem och får göra den på måndag i sället.
Helgen har varit riktigt lugn, i igår lördag så följde jag med mamma & pappa på stan en sväng och sedan bakade jag makroner och sedan fisksoppa till middag innan jag drog till min älskling vid 8 tiden då han hade slutat jobba och äte middag. Kikade på hockey där med hans föräldrar innan vi la oss, jag låg vaken en stund till och kikade på johanfalk filmen som gick på tv men jag blev så trött att jag missade slutet.

Idag har jag damtorkat i mitt rum och sedan varit en sväng på dollar och kikat för att se om jag skulle hitta nåt spännande, vilket jag inte gjorde. Skan snart bara damsuga rummet nu innan jag ska hälpa pappa med middagen. Kvällen kommer till 99,9% bestå av att bara ta det lugnt. Det jobbigaste jag kan tänka mig göra ikväll är att möjligen ta en dusch.

Tjingeling!

RSS 2.0