Fan vad jag är bra!

Idag har jag känt mig otroligt duktig ska ni veta, började med att jag vakande och cyklade direkt till Naty-girl och gjorde klart det sista, det tog typ 50 så var vi klara. När jag kom hem tog jag tag i städningen och det tog sin lilal tid ska ni veta, gick ut med soporna, hela SEX fucking påsar hade jag med mig dit ut. SJUKT!!
Har tvättat två maskiner och diskat rent allt, damsugit och plockat undan så nu äre nästan så rent det kan bli.
Sedan blev det middags dag där jag lagade mig en underbart god cecarsallad, blev över lite som får bli lunch i morgon. Sen kom pappa på besök :) Han tyckte jag hade gjort äldigt fint i lägenheten, förra veckan när han hade varit in och lämnat lite saker så vare stökigt och äcklig så han märkte en betydligt stor skillanad.

Pappa skjussade sedan mig till Hotell-björken där jag fikade med Matte och surrade en stund innan jag åkte hem igen, och måste säga att det var roligt att komma hem till en städa lägenhet.

Nu ska jag ta mig en kopp te + kvälls smörgås tentaplugga lite och sedan krypa till kojs, imorgon väntar en full dag med pluggande igen.
Ska möta upp Naty-girl på UB 12,00 och hade tänkt vara i tid den här gången i måndags försov jag mig och kom lite sent ...

Sen på kvällen ska vi som sagt se Magnus Betnér kommer bli awesome!!
+ att mamma kommer och soveröver i morgon. Då ska det julpyntas lite :D

Pappa är och hälsar på mig lite då och då när han är i ume, mamma är inte här lika ofta men varje gång mamma kommer över så är alltid pappa här dagen innan kom vi fram till ikväll.

Tjingeling!

Sittningen

Sittnignen igår blev as grym :) hade så sjukt roligt.
Det bjöds på bod mat, det gick ner en hel del dricka. haha sen var det även några tävlingar och årets faddrar sågs ut. Efter middagen så gick vi ner och gicklös lite på dansgolvet.

Idag fyller Sara år, Grattis!!
Detta ska vi självklart fira, jag ska strax bege mig till ÅC och köpte ingridienser till tårtan och sedan har vi bokat bord på kinarestaurang. Sen blir det nog bara en lugn kväll hos sara med tårtätning och mys.

Insåg att det är endast 2 veckor kvar tills jag åker, 2 veckor är ju fan ingenting!!
Längtar till onsdag då vi ska se magnus bettner och sedan ska jag och mamma julpynta lite här i lägenheten :)
Tror jag ska köpa och bygga ihop ett pepparkakshus och lite deg och göra gubbar med, kanske tjuvsmaka degen ;P haha

Nu börjar julstämmningen komma :D

Sen på torsdag kväll åker jag hem till lse igen, där blire till att plugga gärnet inför tentan men ska även hinna med våran as grymma reunion med 9:21 och även hinna gå på julmarknanden och få ännu mer julstämmnning.
Får hoppas min hemliga älskare är hemma nästa helg också annars hinner vi inte ses förrän jag kommer hem från utlandet så jag håller tummarna.

Vill bara säga att jag ha en supersöt vän som ringde mig i går kväll under sittnignen.
jag: jag är på sittning jag kan ringa dig senare.
vän: är du sur på mig?
jag: jag är på sittning jag ringer sedan.
vän: ja jag hör att du är på sittning, men är du sur på mig?
jag: varför skulle jag vara det ?
vän: nej jag tänkte du har inte ringt på hela veckan.
jag: men det har ju inte du heller ...
vän: nä men jag har faktiskt jobbat..
jag: haha nej jag är verkligen inte sur på dig min söta vän jag ska ringa tillbaka ikväll :)

Tjingeling!

förtidigt ?

Är det förtidigt att testa bikin redan nu ?
Det spelar ingen roll för det gör jag ändå, fick ett litet sug av att testa om den skulle passa och se det gjorde den.
Blev tilloch med lite sugen på att börja packa men det känndes aldeles för tidigt!! Men snart så äre ävl dax. Tiden bara springer i väg ...

Nu ska jag kolla igenom min garderob lite och se vad som finns innan jag kryper till kojs.
Imorgon äre äntligen dax för sittning igen :D denna gång med något rött på sig.

Tjingeling!

Wii

Ja då var man lite fattigare då.
Åkte som sagt ner på Gina med Josefine och hittade lite saker, som tur var så hade dom 20% på ordinarie pris så jag fick 100 kr rabatt :)

Hann även diska undan nästan allt innan jag åkte iväg så nu äre inte mycket kvar och bänken är snart ren och tom igen :)
Nu myser jag i soffan framför big bang theory som är så grymt bra :)
Får se om jag kanske samlar ork till att diska klart eller läsa några sidor i mina nya böcker, inget av dom låter så tilltalande för tillfället.

Tjingeling!

Torsdag

Har varit ledig idag men hängde på skolan med Naty-girl och påbörjade vårt grupparbete. Fan jag tycker vi var riktigt duktig, har skrivit nästan 2 sidor och kommit fra mtill hur resten av arvetet ska styras upp.
Sedan satt vi i 2 timmar och uppehöll Ida och Janni innan vi begav oss hem.
Har varit och hämtat ut mina böcker som kom idag så nu finns det inga fler ursäkter att inte plugga.
Har precis lagat plättar för andra gången i veckan, börjar bli riktigt duktig på de nu :)
Nu ska jag sätta igång musiken på högsta volym och ta hand om disken som stått på bänken allt för länge.
Sedan blir det ner på stan med min vän Josefine och kolla in på Gina Tricots klubbkväll, kan bli mysigt kanske hittar sig nåt..

Fick ju både studiebidrag och lön idag så känner mig rik.
Fan vad skönt med lön igen måste jag säga, vid sånna här tillfällen känner jag att jag bara vill jobbar mer, mer, mer och mer!!
Men nu blir det uppehåll med det. Om en månad kommer jag hem från utlandet förhoppningsvis brun som en pepparkaka!! Och på lördag äre bara 2 veckor kvar innan vi åker, fan så jävla kul och skönt det kommer bli!!

Nu blir disk ...

Tjingeling!

Nöjd

Fan vad nöjd jag är, igår moppade jag golven i köket och vardags rummet, hade tänkt ta resten av lägenheten i dag men orkar inte.
Idag har jag varit på banken fick veta hur jag ska gå tillväga för att fåtillbaka mina pengar som nån idiot har stulit av mig som tydligen är så jävla lat att han/hon inte orkar arbeta ihop sina egna. Har även fått in 1000 kr på mitt konta som jag inte riktigt vet vart dom kommer ifrån men det var ju inte fy skam i allafall.
Hittade en as mysig kofta/tunika på HM som jag köpte idag, har även köpt lös naglar som jag ska ha på sittnignen på fredag, håller för tillfället på att testa mitt outfit som jag ska ha och detta känns kanon.

Imorgon är jag ledig, men jag och naty-girl ska försöka komma igång med vårt grupparbete också.
Ieftermiddag kom det även en mycket trevlig man från hyresgästförening och plingade på. Han berättade hans ärende och gav mig tips på hur jag skulle hänga upp min hallspelgel som han även tyckte var grymt fin.

Blev lite lat när det gällde att komponera ihop middag så jag gick till min granne Pizzerian och hämtade lite mat, fan vad gott det var!! Nu måste jag försöka ta tag i all disk som täcker upp hela bänken i köket.
Sedan blir det nog bara en lugn kväll framför tv och förhoppningsvis en tidig kväll.
Nu längtar jag bara till fredag, snart är det endast 2 veckor kvar tills vi åker!! :D:D:D:D

Tjingeling!

PANK!!

NU ÄR JAG VERKLIGEN PANK!!

I veckan har jag köpt biljett till sittningen, Magnus Bettner och nyss beställde jag TRE böcker.
Nu gäller det att snåla som satan till nästa vecka då jag återigen får lön :D  och CNS så klart.

Tjingeling!

MATTE IS ON HER WAY TO ME!!


Jaa ni läste rätt, Matilda är på väg till mig just nu :) Alltid lika roligt att få besök.
Imorgon vankas det parteey @ my place, vi är några berudar som ska börja med tacko middag och sedna kan vi choklad fondy med frukt till effterrätt det kommer bli så sjukt roligt. Sedan ska vi för onvligheten testa att gå på origo :D Tror detta kommer bli grymt mysigt och roligt.

Idag efter föreläsningen har jag varit med Linda och det var riktigt kul, länge sedan vi sås, först kom hon och hälsade på mig sedan åkte vi till henne, busade lite med hennes katter, blev riktigt sugen på att skaffa en själv. Efternyår ska jag överväga att skaffa en :) Skulle vara så roligt att ha en liten kompis att komma hem till efter hårda dagar i skolan, eller utekvällar. Nån som jag ligga och mysa med mig när jag är bakis :P hihi
Sedan spelade vi tv spel, måste jag också införskaffa.

Tiden gick så fort så helt plötsligt blev vi tvungen att åka och hämtar Patrik sedan skjussade dom hem mig.
Ikväll när Matilda kommer ska vi kanske till Linda & Patriks kompisar och se nån av de gamla Harry Potter filmerna.

Tjingeling!

Tisdag

Åh jag som skulle lägga mig tidigt igår hade jag tänkt, vad hände med den planen ?
Jag böjade läsa min gamla blogg inlägg i stället. Har i allafall haft 1 föreläsning i dag, och precis kommit hem. Ska nog kika på mer vänner och bara ligga och njuta, lite kyligt ute. Hade tänkt ta på mej löpar dojorna och pringa en sväng får se om jag får nån energi lite senare under eftermiddagen.

Under föreläsningen nysde jag även typ 3 eller 4 gånger helt sjukt ju!!
Ska tagga upp in för kvällens TT, tisdagstradition. heheh tror det kommer kul, var länge sedna jag var på coron nu. Har även köpt biljeten till finsittigen idag, som är nästa fredag :P Jag längtar!!

Tjingeling!

Mys i soffan


Har en så sjukt mysigt och lung måndag kväll i soffan. Efter att jag och Emma hade vait och stor handlat på strömpilen åt jag lite middag innan jag la mig i soffan och är ligger jag fortfarande. Har precis mixat ihop en smothi, det var sjukt länge sedan jag gjorde det, men kanske ska börja göra det oftare  :)

Nu ska jag mysa vidare, hålle på att se vänner säsong 10!!

Tjingeling!


Måndag igen

Måndag igen och jag klev upp 6 för attl ämna lycksele 06,50 med bussen. Kunde tillen början int sova eller men efter ca ½ vägen somnade jag. Hade gärna åkt några timmar till för det var så skönt. Hade ca 3 timars föreläsning sista kvarten när vi såg film somnade jag till nån minut, haha men skönt att sluta 12 i allafall.
Är nu tillbaka till lägenheten och hålle på skriva klart hemtentan. Senare i eftermiddag tar jag och emma bussen till strömpil och handlar lite mat, det är på tiden. Har inte allt för mycket i kylen just nu.

Ikväll blir det bara ill att ligga i min favorit soffa och se på tv eller film och ta igen mig efter helgen.
Imorgon ska vi ut på Tisdags tradition och jag känner mig hyfsat taggad redan :)

Nu tillbaka till tentan så den blir klar i tid.

Tjingeling!

Vilken kväll

Oj vilke kväll det blev igår, först började vi med frfest hos viggan innan det självlart bar av till hotellet, jag trodde hotellet skulle suga men jag hade faktiskt riktigt roligt. Träffade en massa trevligt folk som jag inte träffat på tt tag, lite tråkit var det ju självklart att mina brudar inte var med under kvällen med de tar vi igen nästa helg då det blir parteey @ my place, det kommer bli awesome!!

Fick sedan avslua kvällen med att ta hem min hemliga älskare som kanske fått i sig nån drink för mycket.
Igå var jag lite irriterad för det var int allt för kul, men iag hade jag lite skadeglädje när han låg kvar i sägen tills eftermiddagen. Självklart gjorde jag han sällskap och vi låg och kollade på 2½men innan han åkte hem, för att bege sig tillbaka till Arvidsjaur.

Själv sitter jag nu och knoppar ihop min hemtenta och ska snart ta mig en dusch och göramin klar för ännu ett kvälls pass på jobbet. Sedan måste ska jag fösöka bi klar med tentan innan jag lägger mig för kvällen, ska upp 05,00 för att bege mig tillbaka till Ume.

Lördag

Igår såg jag frozen med matte, ida och frida. Den var bra men lite äcklig i vissa stunder. När jag sedan skulle sova gick det inte alls så bra, tänkte bara på dom hemska vargarna och när jag somnade drömde jag om att dom jagade mig. S jag vaknade flera gånger under natten en ändå så känner jag mig rätt utvilad just nu.

Ska försöka börja med skrivadet av hemtentan så kan jag skriva klart den imorgon, känndes otorlig jobbigt att göra allt imorgon med tanken på att jag ska jobba på kvällen, måste även förute att jag kanske men förhoppningsis inte kan vara bakis eftersom det blir öldrickning i kväll. Kan nog bli kul, men jag envisas då om att inte gå på hotellet men vi vet säkert alla hur det kommer att sluta.
Nu ska jag ta mig lite frukost/ lunch sedan en snabb dusch för att sedan åka in på stan och fika med Matte thure och Ida. Tror det är ett bra sätt att samla energi på :)  ihihi

Tjingeling!


bilder

Hittade 2 bilder från sommaren i Göteborg då vi gick ut med familjen och åt.

Jag längtar tillbaka, det är en sommar jag aldrig glömmer!

Tjingeling!


Fredag hela veckan ...


Tänk om det jämt kunde vara fredag, vad skönt att skulle kännas.
Uppdraget igår gick inte som vi tänkt oss men fan vad roligt jag, matte och ida hade det. Var helt slut på när jag komme hem så somnade på direkten.

Har haft en mysig fredagsmorgon i sängen, kollat på The war at home typ en av de bästa serierna som skapats. Läst ett kapitel i medierna och demokratin. Känner mig väldig duktig, satt ut postit lappar på vissa ställen så jag lätter hittar tillbaka när jag ska sättaigång med skrivandet.

Har fått några frågor om varför jag är i lycksele redan på en onsdag/torsdag, här kommer svaret.
Jag har inga föreläsningar på torsdag (igår) och idag fredag så då passade jag på att ta långhelg i Lycksele.
Är inte heller helt ledig under dessa dagar eftersom vi har en hemtenta som ska vara klar tills måndag eftermiddag men det ska förhopningvis inte vara några problem. Känner att jag har kommit igång bra nu på morgonen, ska nu läsa ett till kapitel i medierna och demokratin innan jag tar en paus och gör nåt roligare.

Har fått nåt fel och blivit städoman, så det blir kanske lite städning senare.

Ikväll väntas några timmars jobb, kommer bli grymt kul :)
Vill ju jobba ihop pengar nu så man kan göra nåt roligt på jullovet som för mig kommer börja om en månad. Då ligger jag på en strand med drinken i handen just nu! JAG LÄNGTAR!!

Nu åter till boken!!
Tjingeling!


awesome day


Har hitills haft en kanon dag. Efter lunchen och duschen så skjussade jag pappa på jobbet så jag fick ha bilen. Åkte då och hämtade ut mitt nya bankkort, var tvungen att testa så det funkade så påvägen till kafferep hos matte stannade jag och tog ut en hundirng och se det var inga problem. Jag är lycklig!!
Har haft en mysig eftermiddag hos Matilda och mer kommer, ikväll ska vi busa :P mohaha

Tjingeling!

Dagens goda gärning

Klev upp vid 9 och 20 över hämtade matte mig, sedan gymmade vi tillsammas med Ida i drygt en timme. Fan vad skönt det var, och välbehövligt. Men då var iallafall dagens goda gärning bortgjord. Har precis äte frukost/lunch och ska nu skutta ner i duschan för att sedan åka in på stan, ska hämta ut mitt nya bankkort som ligger på posten :D hihi
Sen vankas det te/kaffe bjudning hos Matte detta gillas :D
Ikväll väntas även spanings uppdrag det koller bli awesome!!

Tjingeling!

känner mig handikappad ...

Känner mig naken och handikappad utan mitt bankkort, hoppas verkligen att det nya kommer i morgon!!
Ska snart gå ut med Molly innan jag kryper till kojs, ´blir en tidig morgon Matte ska hämta upp mig för halv 10 ska vi infinna oss på gymmet tillsammans med Ida :D, detta gillas! Måste verkligen ligga i hårdtäning nu óm jag över huvetaget ska palla stockholm maraton. haha
Som Gunde Svan sa "ingenting är omöjligt"

Tjingeling!

borta bra men hemma bäst

Är tillbaka i lilla Lycksele igen och det känns gode skönt.
Följde med pappa på sportaffären som hade kvälls öppet och skidspecial, sedan ´gick jag en powerwalk med Molly, har nyss fikat och ligger i soffan och ser 2½men.
Imorgon ska jag försöka klivia upp tidigt, kanske ta tag i hemtentan som ska vara klar till måndag eftermiddag.

Tjingeling!

i am back

Oj vad ledan jag uppdaterade nu.
Idag ar jag i allafall varit på stan med Emma och Ida, vi gick runtch myste lite, hittade lite fynd och sena i kväll blire bio med hela gänget.
Imorgon har jag bra en föreäsning mellan 15-17 sedan åker jag direkt till Lycksele igen för en lång helg :)

Igår när jag var på ICA och skulle betala fungerade inte mitt kort. Jag visste att jag hade pengar på kortet, jag gick till bankomaten för att testa ta ut pengar men detfunerade inte heller. Jag ringde mamma och bad henne kolla min internt bank, där fanns pengar men inte så mycket som det skulle. Jag fick åka hem och kolla upp detta själv, märker då att jg  söndags ska ha gjort ett kontantuttag på 1334 kr. Jag lämnade ju knappt huset i söndags.
Jag ringer då kundseris och det visar sig att dom spärratmiort eftersom det hänt summa grejer, konttantutaget var gjort i USA. Och när nordea upptäckt detta hade dom spärrat kortet, därför jag inte kunde hadla på ICA.
Mitt kort hade alltså blivit skimmat, jag år självkrt tllbaka mina pengar, men jag måste fett nytt kort och kod.
Idag gick jag då in på nordea för att hämta ut kontanter och lämnde in mitt kort, det gjor lite ont ihjärtatnär jag s dom klippa sönder det.
Men föropningvis ska mitt nya kort komma redan i veckan.

Jag och Emil har även bestämt oss för att speinga stockholm maraton det ska tydligen vara 4 mil, jag kommer vara död. Men det kommer bli sjukt rolig. hehe så nu blire att lägg sig i hårdträning så man är i form tills det är dax. Nån fler som känner sig manad ??? :):) :)

Tjingeling!

Mys, mys, mys

Ikväll har vi mys kväll!
Vi har nyss äte tackos och fan i mej så jävla gott det var!! Jag åt hela 5 skal fyllda med en massa gott.
Fick även resten av min köttfärs stekt så nu finns det ännu mer mat för mig i frysen.

För tillf'llet vilar vi maten och sedan blir det en liten promenad längre upp på tomtebo för att hämta min cykelpump som jag glömde hos Lena som jag bodde hos första veckan, i morgon ska pappa försöka hinna förbi för att fixa min cykel så då behövs nog pumpen. hehe

Sedan blir det film och mys i soffan när vi kommer tillbaka, känner mig helt slut eftersom jag klev upp så tidigt i morse.

Tjingeling!

Måndag 1 november


Ny månad, fatta att det redan är november.
Började ovanligt tidigt i dag, och eftersom min cykel fortfarande är traigt så fick jag ta bussen in.
Hade avslutning på omvärdlsanalysen, gick väl hyfsat bra tycker jag och skönt att det äntligen är över, men vem vet vad som lurar framöver? ;)

Slutade för dagen efter omvärldsanalysen så har åkt hem och äte lunch med olivia som fortfarande låg och sov, snart ska vi ner på stan, kika och fördriva lite tid. Ledig i morgon med känns skönt!!!

Ikväll väntas kanske "kycklins sallad" och film kväll på mariehem inte helt fel :P
Ha en bra måndag!!
Tjingeling!

RSS 2.0