Sista dagen i månad Mars


Min kväll har bara rusat iväg. Skypade med strorebror i 1 timme och 40 min typ. Sedan har jag städat undan lite här. Har nyss diskat undan och även anmält mig och mitt lag Den rådande genusordningen till blodomloppet och det är även betalt, så nu finns inga utvägar. Hela laget är anmält till 10 km löpning. Mitt mål är att självklart klara att springa hela vägen. Men skulle det vara så att man måste gå sista kilometern så vem bryr sig?!

Nu ska jag packa ihop kläderna inför helgen och sedan äre nog bara att krypa till kojs :)
Fick även ett mess av min chef ikväll att det finns lite lediga pass under maj månad och när jag kollade i min kalender så vara inte många jobbar helger så måste kolla i morrn om nåt passar mig. Hoppas!!
Skulle ändå vara skönt att jobba mycket i maj så man får bra med pengar i juni då det är sommar och man vill göra nåt kul! Lite arbetsnarkoman varning på mig snart kanske ??

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tjingeling!

Imorgon får jag åka hem :D


Idag äre torsdag och helgen närmar sig med stormsteg, och det gillar vi för då får jag äntligen åka hem.
Har i allafall haft fin besök för en stund sedan av Tobias och det var riktigt trevligt må jag säga.

Idag har jag i allafall vare på skolan sedan åtta och det har vare fullt upp hela tiden. Först hade vi föreläsning om innehållsanalys och sedan gick vi på en föreläsning som handlade om nåt dataprogram som även var på engelska, var lite svårt att hänga med ibland ;P Tur man inte har engelska föreläsningar i vanliga fall.
Efter lunch har jag och Sara jobbat på kanon bra med vårat arbete. Vandrade nöjda hem klockan 17 och vilar upp oss inför i morgon då vi ska ses nio. Sedan på eftermidagen får jag ta kvart i 2 bussen hem till Lycksele och väl hemma blir det till att byta om och äta innan jag rullar iväg på jobbet.
Tror det blir en rolig kväll på jobbet, fredagar brukar gå fort och det ska bli roligt att få jobba med Tobias också. Sen när jag äntligen slutar så får jag väl min belöning och träffa min hemliga älskare, som jag är lite avis på eftersom han redan har tagit helg. Helt otroligt egentligen att man kan hinna sakna någon under en vecka.

Ikväll ska jag diska och göra fin här hemma så det är roligt att komma tillbaka på måndag. Sen blire nog bara till att lägga sig i soffan och se på tv eller nån film :)

Tjingeling!

Jag har tråkigt!

Ja lite tråkigt har jag faktiskt i kväll! Har sutte och roa mig framför webbkamerna och fulat mig. Sjunger med till musiken så det gungar i golven hahah Tänk vad lätt underhållen man är ibland.

Snart börjar Greys så ska väl kanske börja bänka mig framför tvn :)

Tjingeling!

Lycklig tjej får gå till frissan i helgen :)

Åh vad jag är lycklig nu! Emelie är nog den bästa frisören. Nu rinde hon upp och har fått en avboking på lördag morgon. Så hon börjar en timme tidigare för att klämma in mig så jag får ordna upp min rishög till hår! hahah
Det gjorde verkligen min kväll, ska du gudarna veta. Tack Emelie!

Nu ska jag ringa hem och höra om dom lever och sedan krypa ner i soffan :) Blir en tidigt kväll i kväll eftersom det blri en lång lång dag imorgon. Börjar 8,15 och blir nog kvar till middagstid skulle jag tro.

Tjingeling!

Klippning

Åh vad jag känner att jag är ibehov av att klippa och färga mitt hår. Allt känns bara som en rishög för tillfället. Så ringde just till V.I.P för att boka en tid hos emelie men se hon var fullbokad typ ända fram till slutet på april. Fick mig en tid hos någon annan den 15 på eftermiddagen men inser ju att efter jag har lagt på att jag börjar jobba klockan 17 den dagen så frågan är ju om jag hinner blir färdig innan dess, annars måste jag boka om. Åh vad de här momentet ställer till det med att man kan ta lång helg och åka hem...

Har i allafall vare på stan i eftermiddag, äte lunch kollat på kläder och fikat. Just innan vi ska gå till bussen hittade jag en tröja som blev tvungen att följa med mig hem :)

Nu ska jag lägga mig framför tvn, och lite senare ska jag väl laga nån slagt middag. Tror det kommer bli varma mackor för jag känner mig så otroligt mätt, men middag måste man ju ha!

TJINGELING!

Det doftar nybakat :)


Nu luktar det nybakat bröd i lägenheten!
Har inne sista plåten i ugn som strax är klar. Blev ca 30 små rosenbröd, och dom ser riktigt smaskiga ut!
Snart börjar DH och då gryper jag ner i min favorit soffa med några smörgåsar och oboy och bara njuter.

Tjingeling!

Im going home to the place where i belong!


Idag känner jag ett stor sug efter att få åka hem till lilla Lycksele!

Till nåt helt annat, så känner jag mig duktig som håller på att laga mat för fullt och senare ikväll ska jag ta mig an och baka bröd :) Sen plugga lite inför imorgon och sedan blire till att njuta av brödet framför tvn :)

Tjingeling!

Ny vecka, ny dag och nytt moment!

Idag har vi kickat igång ett nytt moment, det är näst sista momentet innan sommarlov och det känns som att tiden bara kommer rusa iväg. Sitter hemma nu och ska frösöka läsa mig igenom den 30 sidor långa uppsats jag blivit tilldelad. Sen ska jag även försöka läsa lite från kurslitteraturen så man börjar i god tid. Eftersom det är så fint väder idag kanske jag rent ska ta mej en promenad ner till ÅC och köpa lite frukt, blev så otorligt sugen på fruktsallad och glass. Så när jag har pluggat klart för dagen blir det min belöning.

Har även hängt upp mina nya gardiner i vardasrummet och det blev otroligt bra :)
Nu äre bara att forstätta läsa!

Tjingeling!

Söndag

Imorse vakande jag just efter 8 och sedan låg jag kvar in i det sista till halv 9 då vara bara att klä sig och skjussa pojken till busstationen. Sedan åkte jag hem till pappa som fortfarande låg och sov, så jag kröp till sängs jag också och sedan väkte pappa mig igen vid 11. Det var skönt att sova!
Efter frukost/lunchen så åkte vi till backen där landstinget bjöd på korv med festis och liftkort för de anställda. Så nu har jag invigt min nya burton bräda och den känns jätte bra.

När vi kom hem var jag så trött så jag la mig framför tvn med lite godis och en film. Har nyss äte middag och egentligen hade jag tänkt ta mig tillbaka till Umeå ikväll men så blir inte fallet. Mammas kompis skulle ner 07,00 imorgon och ville gärna ha mitt sällskap + att mamma ville hinna träffa mig lite också, gratis resa till umeå så jag stannar mer än gärna tills imorgon.

Kvällens mål är att ta en dusch och lägga mig tidigt men det blir nog inte så svårt, känner mig helt slutkörd efter 2 dagar ute i naturen. Men längtar redan lite till påsk då det bli Insjön igen och kanske nån fler powernap i solen.

Igår bestämde även jag och min älskare vad han skulle få i födelsedagspressent. Vi kom fram till att 72 pussar under hela hans födelsedag. Det blir 3 st/timme närmare bestämt 1 puss var 20de minut.
Ja det blir nog en bra pressent, kan dock vara lite jobbigt bara att komma ihåg att pussa han på natten, vilket jag skulle måste ha bild bevis på för varje puss, hihi ser väl hur det går.

Tjingeling!

Back in town

Har nydligen kommit tillbaka till lycksele igen. Har verkligen haft det underbart där borta. Igår körde vi skoter i mörkret och det var så mysigt även om min älskare körde fast några gånger. Sedan blev det familjemys framför tvn innan vi la oss. Jag och min älskare fick dela rum med hans storebror upppe på en vind. När jag egentligen trodde att det skulle bli varmt under natten har jag i stället legat och halv fryse. Vaknade kring halv 9 och då var jag sist upp! Åt frukost och ca en timme senare och fram till 16,00 var jag ute. Har under dagen hunnit bygga en snösoffa i solläge där jag även somnade ett tag. Äte lunch ute vig öppen eld och åkt skoter. Har mest bara legat i solen och känt lugnet, äte en massa typ. Nu jag i allafall jag och min älskare tillbaka hemma hos han eftersom han buss jävel går ap tidigt i morgon så jag måste skjussa han.

När han kommer ut från duschen blir det säkert en film som jag säkert kommer somna rätt snabbt till.
Har i allafall haft världens mysigaste helg än så länge :)

Tjingeling!

Fredag


Åh vilken härligt fredags förmiddag jag har haft. Sovde till 10,30 och såg sedan kvar och drog mig. Fastnade framför tv när jag åt frukost. Sen vare bara att hoppa in i duschen, och det är alltid så skönt att duscha hemma. Dock duschade jag nog för länge eftersom varmvattnet tog slut. haha

Sen sminkade jag mig och blåset hår. Tog på mig student kläningen och gick omkring iden. Sen blev det lite tråkigt när jag blev tvungen att ta på mig vanliga kläder för att bege mig ut på stan. Gick på Åhléns och hittade tre nya nagelack och nya örhängen :)  Sen hämtade jag ut mina gardiner som jag får hänge upp på söndag när jag kommer tillbaka till Umeå.  Nu sitter jag bara i soffan och känner lugnt. Vid 4 kommer pappa hem och då ska vi och handla mat och köpa pizza :) Sen äre väl bara att göra sig redo för att åka till Insjö med min älskare och hans familj :)
Kommer nog bli jätte mysigt :)

Tjingeling!

Helgen är räddad!

Ikväll har jag bara tage det lugnt. Blev en film tillsammans med Andrea. Har även fått helgen räddad efterosm min hemliga älskare har bjude med mig till insjön som ligger inärheten av åsele. Där har hans familj en stuga och imorgon kväll åker vi dit. Tror det kan bli roligt och mysigt :) Har ju bara hört roliga historier därifrån så ska bli kul att själv få se vad det är för ställe. Kommer tillbaka någon gång under lördagen eftersom min älskare måste åka med bussjävlen 9 på söndag morgon. Jag hatar sånna söndagmornar! Det är ju inte alls roligt att måsta kliva upp tidigt eller att jag vaknar själv senare under dagen. Det som är så mysigt på morgon att få veckan han och bara ligga kvar och dra sig tillsammans. Inte alls lika kul själv!

Men det är inte söndag än, utan först en hel helg tillsammas med min älskare :)

Imorgon hoppas jag att det inte alls blåser lika mycket, då ska jag ta mig ut och springa lite. Sedan ska jag in på stan och hämta mina nya gardiner som ska vara klar då. Får ju både csn + lön imorgon vilket känns otroligt skönt :) Men nu ska jag försöka leva snålt och spara.

Snart äre väl dax att plocka upp fötterna från fotbadet sen äre bara pissa å gå isäng.

Tjingeling!

Skön torsdag!

Vaknade vid 10 och då blev det frukost och läsa tidningen. Det är så skönt att äta frukost i lugn och ro och läsa tideningen är extra mysigt. Sen mötte jag upp mamma på stan och vi ordnade gardiner till min lägenhet. Sen vare dax för lunch, har hunnit va och handla lite, tvätta bilen och nu bakar jag snickers.

Ska förflytta mig i soffan och kolla på tv tror jag.
Fick även höra idag att nu äre spikat att 8-10 april så åker vi till kitefjäll med statoil gänget!! Fatta så jävla roligt vi kommar ha det! Jag lä ngtar efter att få provåka min nya bräda :)

Tjingeling!

Home sweet home

Hemma i Lycksele igen :) har haft enc lugn kväll med mamma & pappa framför tvn. Fikat kvällsfika och bara haft det skönt. Ligger nu i min nybäddade säng och letar efter en present till min hemliga älskare eftersom han snart fyller år. Har hittat några intressanta grejer men får se vad jag kommer fram till. Nu ska jag i allafall he igång en film att somna till och fundera på vad jag ska göra imorgon :)

Tjingeling!

23/3

Tog en ordentlig sovmorgon till tolv idag! Det var välbehövt. När jag vaknad trodde jag också att det var sommar och att det regnade ute, men när jag kollade ut genom fönstret så var all snö kvar.

Har duschat och äte frukost/lunch, hinnit tvätta och hänga upp. Snart kommer väl mamma och plingar på dörren. Vi ska testa nå gardiner som ska hänga vid balkongdörren. Går inte att se på tv på eftermiddagarna eftersom solen ligger på och blänker på tnv. Sedan ska jag ta mig ner på stan och införskaffa mig en bok till nästa moment.

Vid 18 tiden börjar vi rulla mot Lycksele :)

TJINGELING!

Boring!



Ja nu har jag diskat undan, tänt alla ljus så det är så mysigt här, sitter även i min mössa jag fått av min hemliga älskare och myser. Har inget att göra och är uttråkad!
Ringde hem fick inget svar, ringde matte och fick inget svar. Känner att jag är dissad ikväll! Ja då får jag väl plocka fram min vän damsugaren då, eftersom jag inte har nåt bättre för mig. Har till och med nyss vare och städa lite i garderoben.

Om en timme börjare i allafall DH och sedan äre couger town :) Känner att jag inte behöver lägga mig tidigt ikväll heller eftersom jag är ledig imorgon så kanske tilloch med kan se en film sen om jag orkar förstår.

Blev helt plötsligt sugen på ett glas vin, synd det inte finns nåt hemma bara. När man är ume kan man dricka vin när man vill eftersom man inte behöver tänka på att man kanske ska köra bil senare under kvällen. haha


Tisdag

Redovisningen idag för Turistbyårn gick bra. Efteråt så gjorde vi klart rapporten och skrev klart protokollet om vår redovisning så nu är detta moment klart! Jag är alltså nu ledig fram tills måndag morgon då ett nytt moment börjar. Har nyss beställt kurslitteraturen till de momenten men måste på stan en snabbis imorgon och köpa en bok som behövs redan på måndag.

Tills middagx stekte jag kyckling och ris, mycket gott blev det. Nu hag jar vilat en stund och ska ta tag i disken och sedan tror jag att jag ska baka :) Sedan blir det bara en lugn kväll framför tvn. Funderade ett tag starkt på att ta kvällsbussen hem till LSE, men eftersom jag måste på stan imorgon så äre väl lika bra att stanna. Kan städa och göra fint här hemma. Nu kommer ett riktigt jobbigt moment som jag tror kommer kräva en hel del plugg så det kan vara en fördel om jag har de städat så jag inte kan börja med det när jag egentligen behöver plugga.

Men imorgon ska min mor till umeå så kan passa påa tt åka hem med henne om det förhoppningsvis finns platser kvar i bilen.

Tjingeling!

21/3


Om en månad fyller min hemliga älskare 20 och jag måste säga att även fast det är några veckor dit, så har jag lite panik eftersom jag inte vet vad jag ska ge pojken. Får väl om inte annmat googla mig fram till svaret. haha
Tycker lite synd om min pojken i veckan han är ute på överlevnad, han får ingen riktigt mat (förutom typ skägglav och te) och inte heller får han snus på hela veckan. Jag är faktiskt lite glad att jag inte behöver vara där och höra på snället som jag kan tänka mig kommer uppstå. Hihih

Idag har vi i allafall haft critical friends + rapport semniarium och det gick bara fint de. Imorgon är den stora dagen då vi ska redovisa inför företaget, men det kommer nog gå jätte bra :)
Efter plugger följde jag med emma till strömpilen. Shoppade inte alls idag, förutom ett paket fil.

Sitter hemma i soffan nu och tare bara lugnt. 20,30 ska jag och Sara på bio och se hur många lingon finns det i världen? Tror den kommer vara riktigt bra! Nu ska jag kanske diska undan så de är fint när jag kommer hem senare.

Tjingeling!

Söndag


Oj vilken helg jag har haft :)
I fredgas så var jag shaffis åt min hemliga älskare och viggan, Såg lite hockey med dom och sedan hängde jag med andrea, matte och ida en stund. Vid tre tiden på natten ville mina pojkar ha skjuss hem så det var bara att klä på sig och hämta dom :)  På lördag åt jag och min älskare lunch och sedan satt vi ute i solen en stund. Vi letade e
även fram hans gameboy och undertiden hittade vi super söta teckningar som han gjort när han va liten.

Vi såg några avsnit av pokemon innan jag åkte hem och duschade. När middagen började bli klär hämtade jag min pojke som skulle äta hos oss. Fan vad gott de var med tackos!! Sedan drog jag till Emma och min älskare till jonte.
Vi hade en awesom förfest som bjöd på det mesta. Har för första gången sett en man äta upp en hel desertost på en gång.  Sedan fick Jonte och min älskare skjussa oss till hottan, där hann jag bara till baren då jag blev bjuden på en cider. Satt och snackade mest med malåbor och sedan hämtade pojkarna upp mig och vi åkte hem till min älskare.

Han klev upp tidigt i morse och åkte tillbaka till Arvidsjaur och jag fick ligga kvar där jag låg. Vakande när mamma messade mig typ kvart över elva. Då var jag helt ensam i min älskares hus förutom katterna. Jag bäddade sängen, klädde på mig och sedan fick jag bara vänta på att mamma skulle komma och hämta mig. Men just när hon skulle komma hade telefonen börjat ringa och sedan hade dom fått besök så jag fick ligga och läsa kalleanka i typ en timme. Men de va ganska så mysigt de med.

Har hunnit vara på dollar i eftermiddag och köpt lite ljus som jag nu har stält i ordning. Det blev så fint :)
Har tagit mig tillbaka till Umeå och ligger bara i soffan och äter morötter + dipp coh ser på film. Men tror jag ska stänga butiken och lägga mig. 

Känns alltid lika tråkigt att sova ensam. Men förhoppnigsvis ska veckan gå fort, beräknas gå på helg på torsdag till lunch. Är mycket ledsen tjejer men det kommer bli Lycksele nästa helg med. Mamma är borta hela helgen och eftersom pappa inte får köra bil så skulle de vara bra om jag va hemma. Sen kommer ju min älskare hem också och det vill jag inte gå miste om.

Tjingeling!

Tidig morgon!

Oj vilket P-möte det blev igår. Ola bjöd på en jäätte god smörgåstårta och det blevändå ett snabbt möte. Det tog endast två timmar. Efter mötet så åkte jag till Viggan där min hemliga älskare befann sig.  Det var otroligt roligt att träffa pojka igen, var ändå två veckro sedan, alldeles för lång tid sedan. Vid 23 tiden skjussade jag hem min hemliga älskare och sedan åkte jag hem och la mig. Blev uppstigning klockan 06,00 för avgång mot umeå med pappa och saaben. När vi är typ framme i ume, vid media markt så stog det fullt med poliser och vinkade in alla bilar som passerade. Vet inte alls varför men jag blir tog nervös när jag ska stanna för en poliskontroll. Dom kollade i allafall körkort och nykterhet och det var ingen problem jag fick köra vidare direkt.  Hela körningen gick kanonfint. Hade med en terumsmugg med te i bilen så jag höll mig vaken :) Jag har en förmåga att bli piggare av de.
Lämnade pappa på sjukan och sedan åkte jag hem och slängde ihop lite kläder att ha över helgen.

Sitter återigen i café tornet, med gänget och förbereder inför måndag med critical friends.
När vi slutar ska eventuellt jag och pappa på jula och coop innan vi åker hem.
Nu ska jag arbeta vidare, ha en bra fredag!!

Tjingeling!

Home sweet home

Back in town för ett snabbt besök. När vi komem hem hade pappa lagat kyckling med ris och det var så gott :)
Under eftermiddagen hann jag vara så duktig från de att skolan va slut tills mamma hämtade mig  hann jag träna, tvätt, diska och plocka undna lite i lägenheten. Känner mig kanon nöjd med det.

Nu chillar jag bara i soffan och väntar på bättre tider.

Tjingeling!

Home sweet home

Back in town för ett snabbt besök. När vi komem hem hade pappa lagat kyckling med ris och det var så gott :)
Under eftermiddagen hann jag vara så duktig från de att skolan va slut tills mamma hämtade mig  hann jag träna, tvätt, diska och plocka undna lite i lägenheten. Känner mig kanon nöjd med det.

Nu chillar jag bara i soffan och väntar på bättre tider.

Tjingeling!

Nöjd!


Det blev tre effektiva arbetstimmar på skolan med gänget idag. Och vi är klara med rapporten. Det var riktigt roligt att jämför upplägget med en av de andra grupperna, ska bli kul att se den tredje gruppens rapport.

När jag kom hem just före klockan 1 så bytte jag om och for ut på en runda. Idag sprang jag ner till ålidhem förvi östra paveljongerna och tillbaka upp på tomtebo. Det blev ca 3,7 km och klarade detta under 25 minuter. Känns så otroligt skönt att jag har gjort bort dagens träning. Har nyss äte en sen lunch och ska nu hoppa in i duschen så jag är redo att åka när mamma kommer på en timme. Det blir en snabb visit till Lycksele och träffa mina kollegor och kanske till och med min hemliga älskare :D

Skönt att det snart är helg :)


Tjingeling!

Trötter

Vet inte riktigt vad som hänt mig, om jag med en fingerknäppning blev vuxen över natten för några veckor sedan. Blir alltid så himla trött tidigt på kväll. Går och lägger mig redan 22,30 oftast och lyckas somna innan 23. Nu har jag nyss komme hem från middagen i kina och oj vad gott det var. Jag åt buffe och jag fick backa bandet en gång och fylla på så gott vare!!

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen på en gång. Imorgon blire grupp möte klockan 09,00 och lite arbete, vi beräknas vara klara till lunch. Mamma skulle visst hit i morgon och ska hemma vid 3 på eftermiddagen så det blir ju kanon att åka med henne hem. Har som sagt P-möte klcokan 20,00 i morgon så jag hoppas jag hinner se min hemliga älskare innan mötet börjar. För efter mötet måste jag hem och sova dirr. Ska fan orka köra bil klockan 06,30 på fredag morgon, jag är typ nervös tur pappsen är med som co driver.

Go natt, tjingeling!

En resa till kina över kvällen!


Ja så skulle man kunna se på saken. Ska snart bege mig mot bussen och ner på stan där jag möter upp gänget och vi ska fira Elin med att äta kina mat :) Tror det kommer bli en roligt kväll!

Har även gått och blivit super sugen på fest, så ihelgen måste det fan styras upp!!
Ha en tevlig onsdagskväll! Tjingeling!

Onsdag!

Då vare onsdag igen, sitter uppe i cafe tornet och inväntar några gruppmeddlemmar som blivit lite försenade.
Igår satt jag och kollade på kurser som jag funderar att söka till hösten. Pratade med min bror fr att få lite tips och ideér. Han gav mig stränga order om att jag skulel söka upp studievägledaren för mkv och prata med hon/han. Frågan är ju bara hur fan får man tag i den personen och vem äre ? Tycker detta är väldigt otydligt enligt universitetets hemsida. Får försöka luska i det hela under dagen.

Sedan hängde jag även tillbaka tavlorna i hallen, det fick även komma upp en helt ny bild :)
Sedan låg jag bara död framför tvn.  Idag är en spännande dag! Min vän Elin fyller år idag så ikväll ska vi troligen ut och äta miggdag tillsammans, jag hoppas att det blir kina mat fan vad gott det skulle vara!!

Ha en trevlig onsdag!!

Tjingeling!

STOLT TJEJ_91


Fan vad nöjd jag är som lyckades springa hela 5 km utan att stanna eller ramla ihop och dö på vägen. Utforskade umeå under tiden, spang efter nydala sjön och komme fram till nydala höjd sprng efter kolbäcksvägen förbi umeå energi vid ålidhem och sedan tillbaka upp på tomtebo. Hela 5.1 km blev det och det tog mig ca 38 minuter. Jag är jätte nöjd över att jag lyckads ta mig runt rundan utan paus, tiden kanske inte är den bästa än, men för att inte ha tränat på guv vet hur många månader så är jag ändå okey nöjd.  Nu äre bara att fortsätta komma ut regelbundet så ska ni se att tiden kommer bli bättre :)

Nu ska jag göra hemmabakad pizza till middag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ordna lite här hemma och se på tv. DH börjar ju äntligen om :)

Tjingeling!

Ännu en tisdag i café tornet!


Ja tisdag vare idag, och det känns som att den här veckan bara rullar på. Det gillas starkt!! Längtar sjukt mycket tills torsdag då jag troligen kommer att åka hem på eftermiddagen för att närvara på P-mötet som börjar klockan 20,00
Det bästa av allt är att jag kommer hinna träffa min hemliga älskare en stund som kommer hem då.
På fredag kommer jag köra bil tillbaka till umeå typ halv 7 på morgonen. Pappa skulle visst vara här i Ume då, och eftersom han inte får köra bil på tre månader av hälsoskäl så passar det ju prefekt att jag agerar shaffis. Hihi

Snart är lunch timmen för idag slut och vi ska återgå till arbetet. Ikväll ska jag nog ta mig ut på en spring runda, älskare varkligen min nike+!! Hur kul som helst att vara ute och röra på sig då. Ska även föröska att diska undan innan det hinner bli så mycket och sedan även hänga upp lite tavlor i hallen eftersom detta inte blev gjort igår.

Tjingeling!

måndag kväll!

Blev bjunden till Natty så jag tog mig en rikigt powerwalk dit och umgicks med brudarna. Fan vad jag har skrattat ikväll, jag kommer ha träningsvärk imorgon av allt skratt. Sedan när klockan närmade sig 22 klädde jag på mig och powerwalkade hem igen. Nu ska jag skynda mig i pyjamasen och lägga mig och se nån bra serie.


Imorogn ska jag infinna mig på skolan 09,00 och jag tror det kan bli en hyfsad lång dag.

Tjingeling!

Måndag!

Oj vilken dag har jag haft alltså. Mamma messade Annika typ 20 över 6 i morse och fråga när hon skulle till umeå. Det visade sig att hon skulle åka vid 8 så jag fick åka med, för det föra så vare grymt skönt att åka bil och för det andra vare jätte skönt att slippa sitta på skolan en timme och invänta de andra.

Jobbade med PBL fram till lunch och det gick rätt bra, tycker vi var väldigt effektiva. Efter lunch hade vi som går allmänna "möte" med några lärare från oliak institutioner som berättade om olika kurser som vi kan söka till. Oj vad svårt allt känns. Jag har inte alls bestämt mig vad jag ska välja för kurser.

När detta möte var slut möte jag upp pappa på sjukan och vi tog bussen hem till mig. Mamma kommr bara en liten stund efter oss. Vi hängde upp lite grejer i sovrummet och ställde tillbaka spegeln i hallen. Sedan åkte jag med mamma & pappa till ÅC där jag handlade lite, sedan tog jag bussen hem igen och lagade mig middag.
Nu ligger jag i soffan och funderar på vad jag ska göra av min kväll. Om jag kanske ska ta på mig löpar kläderna och bege mig ut eller om jag kanske väntar med det till imorgon. Funderar även på om jag kanske ka hänga upp lite tavlor i hallen. Får se vad jag hittar på.

Tjingeling!

Sköna söndag!

Det gick rätt så bra att installera nike+, ringde min bror så han fick hjälpa mig lite men nu äre klart och jag testade att springa. I veckan hoppas jag på bra väder så jag kan komma mit ut mycket  :) känns så mycket roligare att springa när jag har nike +!

Har jobbar ikväll och tiden har bara sprungit iväg. Jag fick även sluta 30 min tidigare, vilket var skönt eftersom jag ska upp så tidigt imorgon så nu ska jag lägga mig och sova.

Imorgon blir en bra dag. Först blire jobb med PBL gruppen och sedan kommer mamma & pappa på besök till mig. Mamma ska ner på jobb och pappa på återbesök till sjukan. Så jag behöver inte släpa omkring på min stora bag hela dagen för den tar mamma och pappa med sig. Ska bli kul att höra vad dom säger om de nya tapeterna :P

Nu MÅSTE jag skynda mig att sova

Tjingeling!

NIKE +

Nu ni ska det bli ändring på mina tränings rutiner. Jag har väntar aldeles för många måndar med att installera min nike + ipod. Men nu har jag satt igång och det ska bli rikigt roligt att få fara ut och spinga när jag har fått igång den. Köpte nya hörlurar till ipoden i fredags det enda som saknas nu är rikitga löpar kläder men det får nog vänta tills jag får lön :P

Nu ska jag fortsätta installera! Uppdatering om hur det har gått kommer senare!

Tjingeling!

rekord!

Har varit med Ida ikväll. Eftersom jag drack ett glas vin till maten så fick jag som många andra använda sina två ben. Mötte upp ida på statoil och hyrde film, sedan gick vi till icao ch köpte vindruvor och chips. sedan såg vi två filmer innan jag vandrade hem. Jag lyckades ta mig hem från ida i stan till furuvik på 30 min. Detta mina vänner måste vara rekort och ändå stannade jag på statoil kanske 2 min.

Har även pratat med min hemliga älskare i kväll :) inte många dagar kvar nu tills vi ses, och som jag längtar! Måste säga att det känns otroligt skönt att jag jobbar i helgen åt viggor så jag får vara ledig nästa helg :D

Nu ska jag starta en film att somna till!

Tjingeling!

Wii :D

Mamma har begett sig mot umeå för att hämta pappa :D Dom kommer lagomt till midagen :P
Oj vad roligt att han får komma hem!

Vag jag ska hitta på ivkäll vet jag inte, känner mig lite sugne på att gå ut men skulle också bara vara skönt att sitta hemma och ta det lugnt med gamlingarna :P  Fåpr helt enkelt se hur kvällken slutar.

Tjingeling!

Äntligen Lördag!

Äntligen är det lördag och jag tog en ordentlig sovmorgon. Hade hoppats på att jag skulle orka klivia upp kring halv 10 men den blev visst halv 11. Har hunnit göra mig i ordning och bädda sängen. Nu ska jag försöka duka fram frukost/lunch och sedan får jag se vad dagen har att erbjuda.

Pappa ringde för en stund sedan och frågade om vi kunde hämta honom om dom skriver ut homon idag. SJÄLVKLART!! hade mamma sagt, så nu väntar vi på besked från doktorn om han får komma hem eller om han måste ligga kvar. Igår gjorde han i allafall den omtalade operationen då dom la in en slags platta i pappas bröst och sedan sövde dom ner honom och gjorde nåt så han fick hjärtrusning, för att kunna ställa in vilken slags stöt som apparaten ska ge pappa om han får hjärtrusning i framtiden. Operationen hade i allafall gått bra. Hoppas han blir utskriven idag!

Ha en bra lördag i det fina väderet!!

Tjingeling!

Buss + snö = gör mig orolig


Oj vad skönt med fredag. Jag hade ställt väckarn på kvart i 8 men låg och drog mig till halv 9 innan jag gick och duschade. Sedan packade jag och gjorde mig klar för avfärd. När jag komme ut åp gården inser jag hur mycket det har snö och en av Umeås stora svagheter är att dom är nåt så fruktansvärt sega & dåliga på att skotta snö så jag fick plumsa i snön till busskuren. När jag skulle gå över vägn så halkar jag på rumpan och min klocka går sönder ;/ Men detn borde nog gå att laga hoppas jag i allafall, jag som älskar min klocka.

När jag satte mig på busen mot NUS då var klocka 9,40 och min muss från NUS till lycksele skulle gå 10,00 Jag blev lite orolig att jag inte skulle hinna med den eftersom lokalbussen var otroligt seg och alla som hoppade på skulle fylla på sina kort. Men fram kom jag i allafall i tid. Och buss shaffören som kör mot lycksele idag var då rikigt glad och skojig. Han skömtade mest hela tid till alla som klev på. Jag tycker det är så himla roligt att se buss shafförer som är glada! När vi ´rullade ner till bss mötte vi en annan buss och shafförerna vinkar så glatt till varandra. Det  ser så trevligt ut.
Nu ska vi snart lämna bss och beräknas vara framme i lse vid 12. Då ska jag hämta bilden på statoil och sedan bär det av hem och skriva lite på PBl arbetet. Jag hoppas detta piss väder inte är kvar imorgon. Då vill jag bara njuta av en lediga lördag!!

Nu börjar vi  rulla så ska skynda mig att stänga ner innan jag blir åksjuk. Ha en trevlig fredag!!

Tjingeling!

Äntligen!!

Nu äre äntligen klart!!
Nu sitter taperterna på plats efter 3 dagars arbete för målaren. Jag har nyss moppat klart golven men tror jag måste ta en vända till nästa vecka för det känns ändå inte som att dammet från spacklingen & slipningen försvann. Det har som hunnit gro in i golvet. Men nu äre då otroligt fint här hemma :)
Nu ska jag bara hänga upp lite på väggaran så kommer det bli awesome!!

Ikväll har jag varit på bio med tjejerna och sett black swan. Den var faktiskt riktigt bra :P
På vägen hem överraskade jag pappa med besök och inte nog med det så hade jag köp med både aftonbladet + en pocket som han ville ha. Han blev så glad :) Stannade tills 21,30 innan jag åkte hem. Förhoppningsvis ska jag inte behöva häla på han nåt mer på sjukan nu. I morgon åker jag hem. Planerar för att klivia upp tidigt och ta bussen som går 10,00 från NUS. Pappa blir kvar över helgen men hoppas få lämna ume på måndag om allt går som det ska imorgon och två dagar framöver. När dom nu sätter in hans peace maker.

När jag komme hem tog jag fram damsugarn och sedan moppen jag fått av min hemliga älskare :) Åh saknar han och endå har vi bara varit ifrån varran en vecka typ. Bara en vecka kvar tills han kommer hem nu :P Låt denna vecka gå fort!!!
Blev en liten paus i moppandet då min bror ringde och vi surrade typ 30 min. Var länge sedan vi pratade. Måste försöka spara ihop lite pengar så jag kan ta mig råd att åka ner till han i vår :)

Nu ska jag göra i ordning lite inför hemresan imorgon innan jag lägger mig.

Tjingeling!

Torsdag!

Snart är det helg igen. Idag har vi hunnit ha två möten med PBL gruppen och det har bara gått bra tycker jag.
Sedan tog vi lunch och då lunchade jag med Sara :)
Vi planderade in att se The black swan ikväll och självklart ska vi ta lyxstolarna då ;)
Innan bio så drar vi en klassiker och maxar :D hihi

Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt så jag hinner med 10 bussen från NUS till lycksele så hinner jag jobba nån timme med PBL innan jag ska jobbar på statoil.

Verkas som pappa inte får komma hem innan helgen, dom är lite seg på att göra nåt med pappsen, men det är kalrt att dom måste prioritera de som har allvaligare skador. Men snart så får han nog komma hem, hoppas jag.

Imorogn kommer även min moster & morbor på besök en tväris, ska bli trevligt :) Länge sedan man såg till dom.

Nu ska jag fortsätta med PBL så jag är redo och har gjort mig välförtjänt av bio senare.

Tjingeling!

Uppklädd så här på småtimmarna.


Kände för att tesa några av mina klänningar och sedan blev jag sittande i den här. Är riktigt sugen på att gå på finsittning eller nåt då man få kläupp sig lite :P

Nu blire att borsta tändera och sova!

TJINGELING!

Bildbomb!

På efterfrågan så blev jag tvungen att lägga in en bild på hur den nya tapeten i köket & vardagsrummet blev. Tro mig det kommer en uppdatering framöver när jag har hunnit hänga upp lite på väggen.
När jag ändå la in bilder på datorn kan jag passa på att slänga upp lite bilder här med.
Titta och njut!


Tjingeling!

Onsdag!

Idag äre onsdag, tycker veckan bara rusar iväg, men det är bra :)
Imorse råkade jag vakna klockan 8 och skulle vara på skolan 9. När jag skulleta den senare busse in så missar jag den mitt framför ögonen på mig. Då vara bara att vänta på nästa.
Jobbade på bra med PBL-gruppen idag, och vid halv 3 begav jag mig från skolan. Då vandrade jag till sjukan och överrraskade pappa med plopp och aftonbladet. Glad blev han! Vi satt och pratade i typ en timme innan jag tog bussen med Emma till strömpilen idag igen. haha

Jag hittade lite praktiska prylar som fick följa med mig hem. När jag kom hem så har några få våder kommit upp på väggarna i hallen. Men köks/vardagsrum väggen är klar och det blev så underbart fint :) Hade dock varit 1000 gånger finare om jag hade fått hela vardagsrummet tapetserat. Men får nöja mig med detta, det blev då hur många gånger som helt bättre än vad det var tidigare. Då det fanns en massa äckliga fett fläcket på väggen brevid spisen. Och det är inte jag som gjort dom!

Hoppas hallen bli klar imorgon så jag får börja hänga upp skaer på väggarna igen :)
Måste säga att jag har nog aldrig varit med om en så seg målare som tapetserat nån gång. Ska man verkligan behöva ha tre dagar på sig för att spackla och tapetsera två rum ? Mitt svar är nej, men snart äre i allafall klart!!

Nu ska jag vara duktig och diska undan högen som har väntat allt för länge och sedan ska jag lägga mig i soffan och se film. Ladda inför morgondagen. Ska infinna mig på skolan 09,00 imorgon.
Blir även jobb i helgen med. Har nu gått över till att jobba varran helg istälelt för var fjärde så det kommer bli mer pengar in på kontot varje månad, och det gillas!!
Är egentligen inte min helg men victor skulle till fjällen idag så jag ställer upp :) Då får jag vara ledig i två helger i stället :P

Nu ska jag sätta fart med disken.

Tjingeling!

Jag är sugen på en utlandsresa

Jag blev helt plötsligt så sugen på att åka utomlands. Har nyss smygit in på destination.se och hittat en resa som verkar bra till rimligt pris. Nån som känner sig sugen på att följa? Eller kanske man bara ska sattsa på en weekend till typ paris eller london kanske ?  Måste då först jobba ihop pengar innan jag har råd att åka nån stans.

Nu ska jag ta en dusch eftersom jag har kört en fys pass här hemma, jobbigt vare då. Men nu måste jag börja med träningen så jag orkar ta mig igenom blodomloppet utan att dö påvägen. haha

Tjingeling!

powernap i soffan

Efter middagen somnade jag visst till i soffan typ 40 min. Skönt vare då. Känner mig helt slut på.
Har nyss hängt upp en tvätt och pulat in en del i torktumlarn.
Har lagt mig i soffan igen och örsöker hittat nåt bra på tv. Kanske rent ska starta en film ;)

Målaren komme aldrig tillbaka ... Han dyker väl upp imorgon. Då förväntar jag min fan att detta ska vara klart.
Ställer jag för höga krav då ?

Själv är jag sugen på att gå och se the black swan imoron men vet inte om jag kommer lyckas få med mig någon av mina vänner eftersom några var sugen på att dra på pipes, drar alla dit kanske jag också måste överväga saken.

Nu blire mys i soffan i allafall :)

Tjingeling!

Jobbar hemifrån på eftermiddagen.

Har nydligen kommit hem från skolan, ska nu sätta mig och sammanfatta det postkolonialaperspektivet lite enkelt.
Nu har då målaren varit här och spacklat på väggarna. Ser väl när han dyker upp igen och klistrar på tapeterna :) Hoppas han blir färdig innan kvällen, så jag får börja stälal tillbaka möblerna, ser ut som ett kaos hemma  hos mig just nu.

Idag är det internationella kvinnodagen + att det är fettisdag. Funderar på hur man ska fira detta?
Kanske följa med gänget på origo och se fotboll ? Köpa med en semla och åkta förbi pappa eller bara ligga hemma i soffan efter jag är klar med skolarbetet. Får fundera medans jag arbetar.

Måste säga att tulpanerna jag köpte igår är så otroligt fina, och dom piggar verkligen upp här i lägenheten. Kanske är dax att införskaffa lite fler levande blomor eftersom mina blommor som står i fönstret redan är halv död. hahah

Nu ska jag vara duktigt ett tag.

Tjingeling!

Tisdag

Oh vad fint väder det ser ut att vara idag. Solen är på väg upp och himlen är aldeles ljusblå.
Målaren har hunnit vara förbi och räkna våderna. Sedan skulle han iväg och hämta lite grejer
Sitter och är en god frukost nu och ska snart börja ta på mig ytterkläderna för att bege mig till skolan. Idag kan jag nog förvänta mig nya färger på väggaran när jag kommer hem :D hihi


Ha en bra tisdag!!

Tjingeling!

Kom igen nu MKV-are



Nu utmanar jag alla MKV-are att anta utmaningen jag blivit utamanad i!
Vi ska gå/springa blodomloppet den 19 maj här i Umeå! Vi gör det som en rolig grej så vi bryr oss inte om att få den bästa tiden. Jag tycker vore kul om vi kunde skapa lag om 5pers i varje, då får vi en matkasse från ica att njuta av tillsammans efter loppet. När vi kommer i mål får vi förutom en t-shirt en cool medalj som bevis för vad vi gjort!

Så kom igen nu, vilka är på??

Tjingeling!

3 månader kvar!

Om tre månader får jag handla på systembolaget! Fatta att tre månader kommer gå as snabbt! Om tre månader är jag inte enbart 20 år gammal utan då äre även sommar och kanske jag till och med har sommarlov och om inte äre inte mångar dagar kvar.

Nu till nåt helt annat, jag har nydligen kommit hem efter att ha besökt mig pappa. Han mådde bara fint och nu väntar han på att få höra om läkarna kanske ska sätta in någon slags apparat i hans bröst som ger ifrån sig stötar om hans hjärta slår ojämna slag. Om dom inte gör det får vi se vad dom hittar på med gubben. Hoppas i allafall att han är hemma till helgen :)

När jag var hos pappa så ringde min kontaktperson från lerstenen angåente tapetseringen, han hade då varit på kontoret och kollat vart min lapp tagit vägen, av okänd anledning så hade den hamnat på sidan av ...
Men han hade i allafall nu ordnat så att det kommer en målare till mig i morgon och påbörjar taperseringen.
Min kontakperson trodde att målaren skulle dyka upp hos mig kring 07,30 så det blir en tidig morgon i morgon, men det är bra det för då hinner jag äta en ordentlig frukost. Har lyxat till och köpt verum hälsofil och havrekuddar så det ser jag rent fram emot att få äta :) Kanske tjuvsmakar lite till kvällsfika om jag inte hittar nåt annat :P haha

Tjingeling!

Har du rökt på eller ?


Efter vår lunch idag så halsade jag en ½ cola och då slog socker kicken + tröttheten ihop när jag tar av mig skon jag har trampat med i leran och tömmer den på sant (det var inte bara lite heller) Jag börjar tokskratta och kan inte sluta. Jag skrattade så jag fick tårar och Ola blev då frungen att fråga om jag hade rökt på?
Hahaha Självkalrt hade jag inte det. Men oj vad roligt jag hade där jag satt.

När vi var klara där efter två tiden så åkte jag, Emma och Sara till MAXI där vi var i ca 2 timmar.
Jag hittade mig äntligen ett par chinos från h&m och sedan lite annat på självaste maxi. Roligt har vi då haft det.

När jag komme hem hade jag hoppats på nya tapeter men se icket...
Jag ringde då till snubben som jag bokade tapetseringen med och frågade vad som hänt? ja han verkade väldigt förvirrad. Min tapetseringsbokning hade tydligen kommit bort eller dylikgt. FAAAAAN VAD LESS JAG BLIR!!!
Varför ska det hända just mig ?  Han skulle i allafall kolla upp allt imorgon och se hur snart jag kunde få min tid eftersom jag har väntat snart ½ på att få detta gjort !!!

Nu sitter jag nyduschad med mina nya byxor och korektur (stavning) läser vår analys men ska snart bege mig till pappa och hälsa på han en stund :D

Tjingeling!

Monday morning

Tillbaka i umeå nu, tog 7 bussen ner så här på morgonen. När jag och Dinnan sedan går från nus till universitetet så ska vi gena över en hög med vad som ser ut som frusen lera, få fel man kan ha. När jag är mitt uppe på den här högen så börjar det knaka och jag känner hur fötterna börjar sjunka, så jag skyndar mig och just innan jag är över den här lerhögen så sjunker ena foten och en bit av benet igenom. Min högra sko är nu inte längre grå utan helt brun. Bra start på morgonen och veckan.

Har nydligen äte frukost här i hum-fiket och väntat på att mina grupp medlemmar ska komma.
Hoppas dagen rullar på fort, jag vill hem och byta skor,sockar och byxor.
Det är även idag som det ska tapertseras om hemma hos mig så det ska bli så spännande att komma hem och se vad som har hänt. hihihi

Ikväll ska jag nog hälsa på min pappa om inte han hinner bli förflyttat till Lycksele innan dess.

Tjingeling!

Marknad

Ja då vare marknads helg!
Igår jobbade jag extra under natten, fick gå hem kvart över 4 på morgon men kunde ändå inte sova längre än till 11. Har varit en snabbis på marknan med Lisa och köpt nougat och brända mandlar. Sedan for jag hem och fikade sen somnade jag på soffan i drygt två timmar. SKÖNT! För i kväll komemr vi hadet vi gör, ca 500 sålda förköp till hotellet men vi kommer vara väl förberädda kan jag lova!!

Snart ska jag över till Lisa och äta middag :) sedan äre bara att ladda och bege sig då jag börjar jobba klockan 19.

Hoppas alla som ska på hotellet får en roligt kväll, det kommer jag och Lena i allafall få på statoil utan tvekan. Och vi kommer att må awsome imorgon jämfört med er, plus att vi tjänar en massa cach medan ni super upp dom och kanske till och med inte ens mins vad ni gjorde av dom.
Även fast det känns lite tråkigt att int få gå på hotellet med er så känns det riktigt bra att jobba! Jag får ju träffa alla glada jävlar ändå ;) Nästa marknad äre väl min tur att få vara på den andra sidan och supa bort alla pengarna och inte minas de. haha

Tjingeling!

Torsdag och jag har helg!

Oj vad vi jobbade effektivt på förmiddagen. När det var ca 30 minuter kvar till lunch hade vi bara lite kvar att analysera så då bestämde vi för att jobba helt klart och sedan skulle vi ta helg.
När klockan var 12,10 så var vi klara och tog helg :) Det är skönt!

Lunchade med Sara och Cuba på skolan innan jag begav mig hem. Håller på att packa och plocka undan.
Vid tre tiden kommer mamma och hämta mig. Hon blev tvungen att komma ner tvärt för att träffa nå folk i jobbets vägnar. När hon hämtar upp mig ska vi åka till pappa innan vi kör hem.
Hoppas att pappa får förflyttas till lycksele innan helgen i allafall. Hoppas rent att han får komma hem till Furuvik också.  Kan meddela er om att pappa mår bra och är pigg, men de behåller honom ändå på sjukan för att försöka lista ut vad det är som spökade hos han i måndags, då han fick hjärtrusning och svimade av. Läkarna misstänte att det var en lite hjärtinfarkt men efter ett antal undersökning så säger dom att det inte kan ha varit det.
Det är bara att vänta och se vad läkarna kommer fram till att det kan vara.

Nu ska jag forstätta och packa så allt är klart när mamma kommer.
Ikväll ska jag träffa Matte ture och Ida :) sedan ska jag kolla igenom alla min bilder och börja klistra in i album :D Oj vad roligt det ska bli!!

Tjingeling!

3/3


Då vare torsdag morgon och jag är redo att bege mig till skolan.
Somnade direkt jag la mig igår, var helt slut på.

På facebook kan man läsa n massa uppdateringa om att det blåser så mycket att huset kanske lyfter. När jag kollar ut genom fönstret ser jag en ljusblå himel och inte ett måln i sikte, ser ut som att solen även skiner och jag upplever inte att det blåser så mycket. Kanske bara är i inlandet som det blåser ;P

Ha en bra dag!

Tjingeling!

Mys kväll

Oj vilken toppen kväll jag har haft.
Först åt vi middag på MAX och sedan gick vi till SF och såg min låtsas fru. Det är nog en av de roligaste filmerna jag har sett på länge :) Kan verkligen rekomendera den!!

På vägen hem stannande jag och hälsade på pappa en stund innan jag åkte hem har nu lagt mig i sägen och ska snart släcka lyset. Känns en aning tomt här hemma nu efter 2 dagar med min hemliga älskare.
Men snart har jag väl vant mig att vara ensam igen.

NU ska jag sova så jag orkar mig upp imorgon :)

Tjingeling!

Onsdag och det är lill lördag!

Lill-lördag och det ska firas! Dock har min hemliga älskare åkt tillbaka till skogen i Arvidsjaur, men jag och några av brudaran ska på stan och maxa till middag sedan ska vi på bio :)
Ikväll ska vi se min låtsas fru, tror den kommer vara bra och rolig.

Har tömt min hall ieftermiddags från alla tavlor på väggarna och tagit bort byrån och den stora spegel, Så nu äre bokstavligen helt tomt i hallen, nu ska jag bara styra in köksbordet mer mot sofforna så att killaran som ska tapetsera om på måndag tar sig fram. Fan vad bra det kommer bli med nya tapeter :D

Hoppas att vi jobbar som nå toka i morgon med PBLgruppen så kanske vi kan ta en ledig fredag, skulle vara riktigt skönt. Isåfall bär det av mot lycksele imorgon, och det ser jag fram emot för mina 400 bilder som jag har framkallat har kommit :P Oj vad roligt att få klistra in i album och ramar :D  Jag längtar!!!

Nu ska jag bege mig mot stan och möta upp gänget, ha en trevligt onsdagkväll!

Tjingeling!

RSS 2.0