mysbrallor ... chek!


Rapporten är klar och inskickad. Jag har hängt upp tvätten & deklarerat. Nu är mysbrallorna på och fruktsalladen gjord och snart startas filmen väntar bara på att pappa ska bli klar med nå pappersgöra.

Nu äre torsdagsmys!!

Torsdag 26/4

Idag äre torsdag och dagens föreläsning började 8,15 så var uppe före tuppen idag. Men hade sån tur att jag slapp åka tåg ner i morse och fick därm ed 30 minuters extra sovmorgon :) Åkte med mamma och hennes kollega.
Föreläsning va väl så där lagomt intressant och innan slutet var jag mest bara less. Vi slutade vid 11 och då fixade jag & min grupp de sista av våran produktion, vi var färdiga kl 12. Så åt lunch och åkte sedan ner på stan för att sen vid 1 kunna åka hem igen med samma sällskap.

Har nu sutte å knopat ihop ett körschema till projektet och nu tänkte jag ordbajsa ihop rapporten så är allt klart sen. Då kommer jag bara att ha en lung och skön kväll framför en pra film med lite fruktsallad vad tanken.

Tjingeling!

Onsdag

Då vare onsdag och idag är jag ledig :) Känns så skönt! hade planer på att käka lunch med Pauline men hon hade tyvärr inte så lång lunch så de passade inte. Vi tar det kanske nästa vecka i stället :)

Jag har då tagit mig upp och äte frukost och funderar på vad mitt nästa drag ska bli. Har fått för mig att jag ska baka idag + att jag har tagit på mig att göra middag så det är väl bara att röja upp i köket så jag kan stånka på med baket :) Ikväll ska jag då följa med mamma på gymet en stund och sen ska jag bara slappa i soffan eftersom jag inte har kunna göra de de senaste två kvällarna då jag kommit hem så sent.

Men snart äre helg igen och en lång sådan ännu en gång, känns underbart samt att de även ska bli riktigt roligt att fira valborg!

Tjigneling!

Tisdag

Då vare tisdag igen, tog sovmorgon idag med, men inte lika lång som igår. Håller på att laga nå lunch nu innan det bär av mot ume igen. Ska bli skönt att slippa åka dit imorron. Synd bara att de har flytta på en föreläsning så den hamnade på torsdagmorgon annars hade jag vare ledig då med.

Arbetet igårkväll gick då bra när vi väl kommit igång. Blev några goa skratt där. Sedan hann vi även börja redigera lite igår så förhoppningsvis gåre kanske lite fortare idag :)

Tjingeling!

Vi fortsätter gå om varandra ..

Då vare måndag igen, och jag har haft en otroligt lång sovmorgon. Klev upp för kanske 40 min sen och har nu käkat en frukost/lunch. Åh känns lite jobbigt att åka till ume kl. 14,30 för att börja med projketet kl 17. men eftersom det kommer vara tyst på skolan den tiden så kommer arbetet att gå lite fortare.
Kommer ta sista kvällsbussen hem så är väl hemma strax innan 23. Då äre väl bara att krya isäng igen. Samma veva blire i morrn med, fast då ska vi börja lite tidigare i umä, men mest troligt kommer de bli lika sent.
Så jag och Christofer kommer typ nästa bara gå om varandra början av den här veckan med. Men på onsdag är en ledig dag för mig och eftersom det inte passade att bli inskolad på maskrosen då så vet jag inte vad dagen ska bjuda på.

Nu ska jag slutta på tv en stund innan jag ska börja göra mig klar för avgång.
Tjingeling!

Underbar helg :)


Åh vilken otrolgit trevlig helg jag har haft!
Igår fyllde min älskling 21 år och det firades ordentligt med tårta i massor på förmiddagen med hans släkt och vänner. Han fick även paket och av mig så fick han ett pressentkort "en hel dag på liseberg tillsammas med mig" där jag bjuder på allt! han blev glad och tycker de ska bli roligt :)
När klockan blev 15 så kom hans vänner och hämtade oss och vi åkte på spa, där älsklingen blev tvungen att bada i en mankini, men han var lite blyg (helt förståligt) så han hade kalsonger under.

Efter ca 2 timmars bad så bytte vi om och åkte till Jonte där vi gjorde oss iordning och käkade pizza innan vi drog oss till madde & krister. Där var vi en hel del folk och så mycket fruktansvärt vad roligt jag hade. Vi lekte en roligt lek där jag höll på dö av skratt åt christofer, jonte & madde. Vid 22,30 kom hyresvärden och slängde ut oss så då begav vi oss mot hottan där vi dansade och fick även se min älskling på golvet i nästan 2 låtar, vilket händer nån gång/ år, så det var ritktgit kul! vi dansade till kvart i 2 då jag och älskligen tog taxi hem och åt smörgåstårta innan vi la oss. Tackar alla från igår för en mycket trevligt kväll! idag ha jag vare riktigt slö och trött men de vare värt. nu ska jag på ica och handla lite inför frukosten i morrn.

Tjingeling!

Äntligen fredag


Då var fredagen här, även fast jag var ledig både igår och idag så är det en speciell känsla när det är fredag.
Jag hade ställt väckarn på 9,45 då klev jag upp och åt frukost. Vid 10,30 började jag min löprunda från kantarellvägen till kommunhuset för att hämta bilen. Det tog mig ca 29 min att ta mig dit och löpningen gick väl så där. Igår när jag var ute på en löpar runda hade jag bara hunnit springa 1,3 km innan mitt vänsta samlben börjar krampa. Jag känner mycket väl igen de smärtor som stömmar i benent och förstår att det är benhinneinflamtation som är pågång. Jag ger verkligen inte upp och tänkter att jag promenerar väl istället, men tjurig som jag är försökte jag springa flera gånger men efter bara 100m så blev jag tungen att sluta för det smärtade så mycket. Jag tog mig iallafal runnt sågen vilket resulterade i ca 6,3 km på 50 min. Så att jag skulle springa idag var väl egentligen inte ett bra val. Jag gjorde då ett försök men kände av smärtan även idag, så blev mycket promenrande.
Jag orkar fan inte med ännu en benhinneinflamation, det är typ tusende gången jag får det och alltid i vänter ben.
Bara att hoppas att det går över nu under helgen då jag inte ska löpträna nåt, så kanske det är friskt till veckan igen.

När jag väl kommit hem efter att ha hämtat bilen så duschad jag innan jag åkte tillbaka till min älskling som nu äntligen har gått på helg och har försökt vända tillbaka dygnet. Skulel väcka han 12,30 men han började inte vakna till förrän 13,30 och sedan låg vi kvar i sängen och pratade medan han försökte vakana till ordentligt.
Har sedan dess tankat bilen och sedan besökte jag bolaget. Där blev jag tvungen att visa leg 2 gånger för samma person. Först när jag skulle betala och sedan när jag höll på att packa i påsarna så bad hon mig visa det igen. Hon var tydligen så stressad så hon inte hade koll på om jag hunnit fylla 20.

Nu kommer snart pappa och då ska vi handla och sedan laga middag, idag vankas det fisk till middag :)

Tjingeling!

Mys kväll i ensamheten


Har det så mycigt här hemma, har popa popcorn och sitter och kikar på hockey. Mamma är i sthlm i veckan och just ikväll är pappa på knivkurs och min älskling här hos en kompis och ser på hockey men han kommer förbi senare innan han börjar jobba :) Det är rätt lugn och skönt att vara ensam, och bästa av allt är att man inte behöver stress äta popcorn för att man ska vara rätt att någon annan hiner äta upp dem först, haha.

Efter första perido så är det i allafall 1-0 tille saik :) Snart börjar andra period och ska bli spännande att se om saik fortsätter leda eller om brynäs kommer ikapp.

Imorgon bär det av till umä och duggan, som jag faktiskt inte orkar bry mig nå mer om just nu. Jag har gjort några tappra försöka och tror att de har gett lite resultat i allafall då jag kunde svara på några av frågorna i övnings duggan.

Ha en trevlig kväll, tjingeling!

Allt annant än vad som skulle göras ...

Idag har jag varit fri från universitet men jag skulle ändå plugga hemifrån inför morgondagen dugga.
Eftersom jag valde att lägga mig hos christofer i natt så tog jag en väl förtjänt sovmorgon till 11. När jag kom hem lyckades jag i allafall vara duktigt och läsa en stund. Efter lite mat i magen och läsning så begav jag mig in mot stan för att besöka Paulines salong som hon öppnade igår och OJ OJ OJ så otroligt mysig den var!
Sedan drog jag en sväng på dollar där jag hittade acvarell pennor som jag bara var tvungen att testa när jag komme hem, så då blev det inte hller någon läsning utan målande istället. När jag målat en stund tog jag tummen ur arslet och läsde i allafall 2 sidor innan jag städade vardagsummet. Harr även någon gång mellan alla dessa stunder även hunnit städa hallen. Jag har idag alltså lyckats med att göra allt annat än det jag egentligen skulle göra.
Nu blire middag och sedan en nytt litet försök innan hockeyn börjar, sen får duggan gå hur mycket åt helvetet som den vill. Puss och kram, Tjingeling!!

Måndag 16/4


Min bästa Emma & jag

Sitter i en av universitetets alla datorsalar nu och skriver rapoorten för laborationen som jag och Fannt har jobbat med. Skulle möta Fanny kl. 10 men pga sjukdom så kunde inte hon komma, så har sutte här helt ensam men det har gått bra de med. Har faktiskt fått rätt så mycket gjort så rapporten är i princip klar, Fanny ska bar afå kika på den när non blir frisk om det kanske finns något att tillägga som jag har glömt. Ska sätta mig och plugga inför onsdagens dugga nu innan Emma kommer och lunchar med mig. Känns som det var en evighet sedan vi sågs men de var bara 2 veckor sedan. Ska bli himla roligt att ses igen!!

Ska bli skönt att få åka med Pappa och hans kollega hem i eftermiddag istället för att måsta vänta på tåget.
Då blire en snabb middag när jag kommer hem så jag hinner brumma förbi Christofer innan jag ska extraknäcka på Statoil, för när jag slutar så börjar han. Hum känns som vi bara går om varandra men snart, snart så går vi tillbaka till den vanliga rutinen då båda kliver upp tidigit på morgon :)

Tjingeling!

Söndag

Då vare söndag igen, igår blev en spontan utgångm ed Pauline och Jossan vilket var riktigt trevligt. Lite tråkigt vare dock att komma hem till ett tomt hus, men några timmar senare kom min älskling hem från jobbet och kröp ner bredvid mig :) Åh tycker inte om när han jobbar natt, det är så tråkigt att sova själv, det känns så tomt och man känner sig så ensam, men bara 5 nätter till sen får jag tillbaka min pojke bredvid mig i sängen :)

Nu ska jag kika på hockeyn och lägga ut min gamla cykel på blocket så ja kanske blir av med den. Sedan blire nog bara en lugn kväll framför tvn. Imorogn bör de av mot Ume igen, där ska jag och fanny göra klart lav A+ B och sedan äre föreläsning där de ska presentera projektarbetet som ska börja på tisdag. Imorgon ska jag även rycka in och gästa bakom disken på Statoil igen eftersom de ska ha personalmöte, ger inte mycke men en liten liten extra slant är aldrig fel.

Tjingeling!

Onsdag

Klev upp vid halv 8 och skjussade mamma på jobbet och sedan for jag på gymmet. Har komme hem nu och äte frukost så nu blire en dusch innan jag sätter mig i bilen och rullar ner mot flyget för att hämta storebror 1och i morgon ska storebror 2 hämtas på flyget fast i ume, så blir en tidig morgon i morrn med :p.
Tjingeling


Tisdag

Tog påsklov en dag tidigare. Började med en ordentlig sovmorgon, lunch och sedan for jag på Ica. Väl hemma igen har jag städa på övervåningen och bakat. Mamma beställde en vaniljkaka till kl18 och sen har jag påbörjat de stora påsk baket ;) tjingeling!


Mys helg!


Ifredags när jag slutade vid 3 tiden mötte jag upp Tobias och vi rullade mot Lycksele. Vi var framme strax innan 5 och då vare bara att åka hem en snabbis och sedan ut på Lyckan för tacko-middag och hockey kväll med Johan & Emmy. Maten var gode go, och vi hade så mysigt, vi fick ju även se när Saik spöade skiten ur Aik :)
När hockeyn var slut så kikade vi slutet på nån film vi såg på tv innan vi begav oss ut på äventyr. Vi startade skotern och åkte ut på sjön för att kolla gäddasaxarna. Jag, Emmy och Milton fick sitta på släden och jag skratta mesta dels av resan. När vi åkt en liten längre bit bort för att kolla, så när vi skulle tillbaka startade inte skorern, de va soppatorsk! Det va bara att promenera tillbaka, men de va ju inte så farligt långt.
Sedan kikade vi på tv en stund till innan vi ringde efter taxi hem.

På lördag tog vi det bara lugn, på eftermiddagen följde jag pappa på dollar. Och sedan vara bara mys resten av eftermiddagen och kvällen.

Igår söndag så blev det inte så mycket gjort, vi tog en rejäl sovmorgon och sedan startade vi en film.
Vi åt middag och efter de kika vi lite på hockey innan vi åkte hem till Christofers föräldrar och hälsade på dem innan de va dax att åka hem till mig igen och lägga sig.

En lung, skön och mysig helg hare då vare! Nu är jag uppvilad inför fullt hus nästa helg då Emil & Eric är hemma :D

Tjingeling!

Dagen började ju bra ,,,

Ja måndag igen och den började inte som jag hade tänkt mig!
När jag kommer till tåget i morse va de instället och ersatt med buss varför? skulle gissa på för att de va några minusgrader ...
Sätter mig till rätta i bussen och försöker sova men icke som nike gick de, var i princip vaken till de sista 4 milen. När jag äntligen ha somna kommer konduktören och väcker mig för att vi är framme.
Är i allafall framme i tid och börjar vandra mot uni på vägen får jag mess av Fanny som jag ska laborera med på förmiddagen att hon ha fått migrän så nu sitter jag här själv som ett ?

Har skrivit av schemat för resten av terminen, kollat igenom allt jag missat på facebook samt att jag har läst vad som ska göras i laben. Ska nu försöka komponerar ihop ett manus till jag och Fanny får väl se hur de gå, min fantasi är icke den bästa ida.

Tjingeling!

RSS 2.0