Tisdag 28/2


Snart är även februari över, tiden bara springer iväg. Steg upp 6 och begav mig mot ume även idag. Föreläsningen var inte så rolig att lyssna på så jag ägnade ganska stor del till att spela tetris medan jag lyssnade på var läraren snackade om. När jag skulle ta tåget hem var alla tåg idag inställda och ersatt med buss, så fick sitta på bussen i 2,5 timmar innan jag var hemma.  Väl hemma gick jag genom stan och sökte sommarjobb på ett ställe som verkar lite lovande. Träffade Matte T och pratade rätt länge med henne på en av stadens gå gator innan jag promenerade vidare till pappas jobb för att följas på ICA för att fylla kylen.
Kvällen har jag tillbringat ensam, och ängnat flera timmar åt att hitta min ring som inte är återfunne än, men hoppet finns fortfarande kvar!!
Har även blivit teknisksuport åt min gamla chef men även granne, detta kanske är något jag ska ta med i mitt CV ;)
Nu väntar jag på att päronen eller Christofer ska komma hem så jag får någon att äta en kvällssmörgås med, börjar känna mig smått hungrig efter allt detta letande.
Tjingeling!

Letande fortsätter ...

Åh är fortfarande ledsen, har ännu inte hittat min ring. Har ägnat säkert två timmar i kväll åt att krypa omkring på golven och leta, har drage upp alla kudda i soffan flera gånger för att de om den hamnat där.
Vid ett tag i kväll blev jag så desperat att jag ringde så där sierska som kan se vart borttappade saker kan finnas.
Jag fick veta att den ska finnas på nedervåningen i huset, att den fortfarande är kvar i huset och att jag kommer ha hittat den innan veckan är slut. Jag hoppas verkligen den där sierska han rätt, saknar ju ringen på mitt finger, det känns så naket utan den!!

Letandet fortsätter ..
Tjingeling!

Åh jag blir så jävla ledsen


Åh igår var jag så förbannat jävla klantig så på nåt väntaser har jag tappat bort min västerbottensring som jag fick av Christofer i julklapp. Höll nästan på att börja hrina igår när jag insåg senariet och inte kunnde hitta den.
Jag har tillsammans med mina föräldrar och christofer försökt tänka tillbaka till när jag såg den sist och vart den möjligen kan vara.
Vi har kommit fram till följaden: Den måste finnas i huset!
Drömde även i natt att jag hittade den på en matta under min säng, jag tolkar detta som en ledtråd vart den kan ligga. Letande fortsätter ....

Tjingeling!

Monday again


Då vare måndag igen och så här i efterhand kändes de lite ovärt att åka till ume på dagens föreläsning, då lärarna pratade i 45 min om de man kunde läsa sig till om vad kursen kommer att handla om på kurshemsidan.
Jaja hade då hur som helst besiktning av lägenheten idag och blev där med av med den. Curt, min besiktningsman tyckte jag hade städat så bra (med mammas hjälp) så det fanns inga anmärkningar.
Rullade hem med bussen klockan 14 och har sedan dess tage det lugnt.
Har nyss vare och hämta ut ett paket jag hade besällt och de visade sig vara Mollys nya säng.
Snart börja Sofias änglar och känns som att de kan kommer några tårar ikväll efter vad jag settvad som komma skall i programet.  Sen kommer kvällen i allfal latt avslutas med varmamackor till kvällsfika  :)

Tjingeling!

Underbara Lördag



Oj oj oj vilket kanonväder det har vare idag. Tog en lagom sovmorgon idag och klev upp där vid halv 10. Åt mig nå frukost och tog det lugnt innan jag klädde mig och drog en sväng på stan med pappa. Stadshuset hade öppethus så vi gick förbi där och sa hej till mamma var där. När vi kom hem där vid 1 snåret gick vi med Molly en timme vilket gjorde så att jag än en gång har klarat av mina två träningspass / vecka.
Mamma komme hem och vi fikade goa leverpastejsmörgåsar, och sedan har jag gjort om lite i rummet. Pappa hjälpte mig att sätta upp två hyllor på en vägg som ni ser på bilden.
Funderar på om jag kanske ska göra någon fler förändring i rummet, men vet inte alls vad de skulle kunna vara.
Om  ett tag ska jag i allfall rycka ut och vara chaför till svärfar som skulle på middag ikväll.
Vi ska sen testa någont nytt till middag idag så det blir ju spännande, det är i allafall nåt med kyckling.
Kväll kommer nog bli rätt så lugn, christofer slutar vid 7 och lär säkert vara ganska trött så skulle gissa på att de blir en tv kväll vilket inte gör mig nåt, då jag är lite sugen på att se melodifestivalen :p hihi får väl se vad han säger om de.

Tjingeling!

Fredag 24/2

Då vare fredag och tycker jag ha vare rätt duktig på förmiddagen då jag myste med molly en stund innan jag drog fram damsugaren coh dansade runt en stund. Sedan kom mamma & pappa hem och vi åt lunch tillsammans innan jag hoppade i dushcen.
Nu ska jag klä mig och sedan göra en sväng på stan, var tanken. Får se vad mer dagen och kvällen erbjuder men känner mig på et strålande humör :)
Tjingeling!

Jag och mitt nya gymkort

Har precis komme hem från gymmet med mamma. Jag slog till och köpte mig ett ½års kort så nu äre bara att gå på gymmet så mycket som möjligt fram till augusti.
Nu blire en kvällssmörgår med oboy och sedan en dusch, i morgon ska jag en sväng på stan tror jag.
Tjingeling!

En ny prinsessa är född


Inatt föddes den nya prinsessan som jag hoppas hon ska hete Emma eller Ida bara så att jag får nöjet att ha två kunglia namn då jag redan heter victoria :P
Tog en ordentlig sovmorgon till strax före 11 och sedan åt jag lite frukost/lunch innan jag begav mig till Pauline som bjöd på prinsesstårta dagen till ära. Vi tåg på film och sedan planerade vi en kommande reunion med klassen.

När klockan närmade sig 4 gick ajg till hotellteo ch mötte upp mamma för sedan handla lite till middagen som jag skulle laga. Idag bjöd jag på fisksoppa och den var otroligt god. Nu ligger jag dock som en död fisk i soffan och bara tar det lugn, ska inom en timme bege mig till gymmet med mamma.
Sedan äre väl inte så mycket mer än att duscha och kanske kvällsfika innan det är dax att krypa isäng.

Tjingeling!

Baka baka liten kaka ..

De senaste två timmarna har jag tillbringat med att baka beskvier som nu är klara, men har även hunnit baka en sockerkaka som nu ska bli damsugare. Det är så mysigt att stå här hemma i köket, och snöns fortsätter att vräka ner när jag kikar ut genom fönstret. Nu ska jag göra ett försök till att göra damsugare och sen i kväll ska jag ge mig ut i snö ovädret eller kanske besöka gymmet om jag har ork ;P hihi

Tjingeling!

Onsdag 22/2


Då var dagen här, den dag då jag har skrivit mattetenta del 2. Jag tror i allafall att jag skrapade ihop 6p så jag blir godkänd men hade ju varit jätte roligt om jag hade lyckats få 10p så jag får VG men vi får väntao ch se vad reslutatet blir. När jag skrivit klart gick jag ner på åhlens där jag trodde att jag skulle vara ensam, men incke de, var fullt med folk på bokrean som börjar idag. Köpte mig i allfall spelet Qube- utan tvekan så nu får jag väl dra ihop seplkväll här framöver. Har nu vare hemma en stund och äte varmamackor till lunch så nu ska jag kanske baka något. Hade tänkt mig ut och åka längdskidor men det toksnöar så tror jag avvaktar med det någon dag tills det inte snöar så mycke. Har ju i allafall gått på en välförtjänt långhelg nu, som jag bara ska njuta av!

Nu jag ska hitta på nåt, Tjingeling!

Trevlig tisdagskväll


Hade en trevlig tisdagskväll som inte bestod av matte!
Svärmor & svärfar kom tillbaka efter 3 veckor i värmen och kan lova att dom va i princip svart.
Vi åt middag och de berättade om resan, sedan anlände även johan, emmy och deras mormor. Vi fikade semlor och hörde mer om resan, fanns mycke roligt att lyssna på. Sedan hade de köpt med sig en hel del saker till oss, så det blev som julafton där vi satt.
Fick en par äkta pärlörhängen, en morgonrock, två par calvin klein trosor i nyon färg, fick även en väska, lampa och en tavla. tror jag inte glömde att räkna upp något nu.
Jätte fina saker i allfall :) hade inte alls väntat mig så mycke fina grejer!

Sedan kikade vi lite på tv innan vi gick och la oss.
Tjingeling!

Drömde om att triss hade börjat med exponenter!


Åh sitter och nöter matte som tusen och det börjar kännas rätt bra! Kan typ de två gamla tentorna snart utan till,  så kommer det liknande tal så äre inga problemför mig i morgon.
När jag sitter här och räknar med 10 potenser så blev jag påmind om en skum dröm jag hade i natt.

"Jag hade gått och lagt mig och Christofer skulle bara dushca innan skulle komma och lägga sig bredvid mig. Jag hade köpt en triss som jag skrapade medan han duschade och där skrapade jag fram 10 000kr 3 gånger. Jag blev så jävla glad att jag vunnit och visade stolt upp den för Christofer när han duschat klart, då han inte tror på att man inte kan vinna mer än 50 kr på triss. Han kollade noga på lotten och sedan utbrst han att jag inte alls hade vunnit, det fanns inte alls tre lika belopp. Alla min tre 10 000kr belopp hade ändrats om så att de hade olika exponenter.
Jag blev jätte ledsen och sa att det var inte några exponenter där när jag hade skrapat utan att dom hare trollats fram att jag visst hade vunnit. Christofer sa att det är ingen som kommer att tro dig när det är olika exponenter ...Sorry Emma!!"

Svärmor ringde då just i allafall och bjöd mig på varmamackor till middag när de kommer + att svärmorsmor skulle komma förbi ikväll och bjuda på semlor och att jag gärna fick komma jag med. Efter en stund säger hon, fast du kanske redan är hemma hos oss. Jaa, skylldig som jag är, sitte jag ju på norräng och pluggar idag. Jag är ju iallfall här och hälsar dem välkommen hem när de kommer genom dörren ;p

Nu tillbaka till mattetalen en stund ...
Tjigeling!!


Tisdag ... FETtisdag = semeldag


Vaknade kring 8,30 idag då svärfar ringde och berättade att de satt på arlanda. Låg vaken en stund sedan och bara drog mig vilket resulterade i att jag somnade om. Vaknade nästa gång dåChristofers fd. chef ringer och undrar om han kan komma in och jobba. Så då blev det lite brottom. Vi hade ca 1,5 timme på oss att hjälpas åt att städa huset innan han skulle på jobb. Vi hann nästan klar. Gubben lämnade en damsugare framme till mig som en pik att han inte hunnit städa klart på nedervåningen. Sitter i allafall och försöker räkna matte nu inför tentan i morgon, och det är blanda känslor kan ja lova, men ska nöta nu som satan ett tag så kanske det börjar kännas bättre.
Men måste väl damsuga det sista så de är gjort nä de kliver in genom dörren.

För övrig äre kanon väder ute, skolen skiner och det är nästan 0gradigt. Hoppas att det kommer vara lika fint i morgon efter tentan så kanske jag kan ge mig ut i skidspåret :P
Tjingeling!

Trevlig vinkväll med goa vänner


I lördags kväll hade jag bjudit in några vänner på vinkväll, och vilken otroligt trevlig kväll det blev.
Under dagen var jag inte alls så taggad på att dricka må jag erkänna men kanske var det som gjorde att jag hade så trevligt! Vi satt hemma hos mig och åt ost & kex, spelade idiotkunskap och pratade om allt mellan himel och jord.
Vid halv 1 drog vi på hottan men där varade inte jag mer än 30 min eftersom min älskade tyckte vi skulle åka hem och han hade tillochmed ordnat skjuss, så vi åkte hem. Fick några goa skratt om allt knasigt jag och Christofer diskuterade när vi va onykter men minns inte var vi diskuterade men mins att det skrattades nästan hela vägen hem.

I söndags förmiddag hämtade mamma mig och vi drog till ume för att göra klart det sista i lägenheten och nu är den helt som och helt ren. Så det enda som saknas nu är att få den besiktad och lämna över nycklarna vilket kommer att ske nästa vecka. Åh så fruktansvärt skönt att äntligen bli av med den!!!
Nu hoppas jag bara att Christofer ska hitta sig ett jobb så vi kan börja spana efter nåt eget :)
Väl hemma bjöd pappa på pizza och sedan tog jag och molly en powerwalk till masses och bytte in en gamlabingo vinst till en ny lott och sedan sprang vi hem så jag hann vara med och spela, och tur va väl de då jag vann 100kr på ettans bingo! hihihi
När bingon va slut duschade jag och åkte sedan hem till Christofer, där det kikades på tv en stund innan det var läggdax för mig så jag skulle orka upp 5 på måndagsmogon.

Summan av kardemumman från helgen i allafall så har den varit riktigt bra!
Tjingeling!

Första & sista dagen i ume den här veckan!


Då vare måndag igen men det känns som en väldig speciell måndag eftersom idag är enda dagen jag behövde vara i ume. Dagen har spenderats med en repetionsföreläsning och sedan 2 timmars räknande på skolan innan jag begav mig hemåt. Väl hemma gjorde jag en övningstenta som jag ska ta och rätta snart och se vad jag måste träna mer på.
I morgon äre studentsportardag vilket enligt läraren betyder att vi är ledig vilket är passande att jag kan ta lite sovmorgon och sedan plugga inför onsdagens tenta. Imorgon kommer även svärföräldrarna hem efter 3 veckor på de varmare bräddgraderan. Ska bli spännande att höra om allt de varit med om, och se hur brun de är, man kommer ju känna sig som en blekfis.

Tjingeling!

Lördag!


Steg upp halv 10 i morse och tog på mig gym kläderna. Mamma hämtade mig och vi åkte på gymmet, otroligt skönt vare! Sedan åkte vi på ica för att handla lite go saker inför eftermiddagen och kvällen. Mamma & pappa har dragit på den årliga risliden resan så nu har jag FF och det utnyttjas, då det kommer några brudar hit ikväll och förtär nå alkohol. Imorgon blir det inte heller någon sovmogon där jag kan sova tills jag vaknar eftersom jag & mamma ska till ume för att städa det sista i lägenheten, hade gärna gjort det en annan dag men så otroligt skönt att få det bortgjort.

Första deltenta på matte kursen klarade jag kalant med 10,5p av 15p. Så känner mig rätt nöjd!!
På onsdag äre den andra tentan och bara jag fixar 6p så är jag godkänd på kursen, det måste jag bara klara!
Så början på veckan kommer det att räknas matte för fulal muggar men efter att tentan är gjord så tar jag långhelg tills måndag den 27 då det är kursstarf för nästa kurs, längtar efter lång helg :)

Nu ska jag i allafall passa på att njuta av denna helg så ska återgå till spotify och fortsätta med kvällens spellista.
Tjingeling!

Snart äre fredag!

Åh i morgon äre fredag och som jag längtar!! Har bara en föreläsning imorron mellan 8,15 - 10,00 coh sen äre helg, fast då ska jag och mamma göra ett ryck och städa ur lägenheten innan vi åker hem. Men när jag väl är hemma ska jag spendera kvällen i soffläge och bara njuta!!
Fick ikväll veta att jag klarade projekledningstentan så et känns hur bra som  helst, men klänner mig helt död i kroppen så ska krypa ner under täcker och njuta av en film att somna till.
Puss och Kram, Tjingeling!

RSS 2.0