Home sweet home

Borta bra men hemma bäst, landade i sverige igår. Tog rirek bussen he till lse för att ha e roligt ute kväll med gamla vänner, men se så blev inte fallet.
När jag kom till lycksele hade jag sjukt ont i magen, klocan var ca 17,00 och jag insåg att jag inte hae äte sedan ca 10,30
Jag blev bjudn på plankstek hos Lisas familj och det smakade ricktig bra. Men hade fortfarande riktigt ont i magen. Vi gjord oss klara oc åkte ner till scoutstugan där vi Guruvikare hade hemvändarfest, jag och lisa stannde ca 1 timme innan vi åkte till lappi och fortsatte fest. När klcoakn vad kring 9 hade jag druckigt upp en ½ öl och ca 4 klunkar vin och jag mådde as dåligt. Jag bestämde mig för att åka hem, vilket var klokt. Hnaländer till hemmet ca 22,00 och visade sig då att jag åkte på någon typ av magsjuka eftersom jag hela natten har kräkts. Inte alls roligt och inte alls hur jag ade tänkt spendea min juldags kväll.
Idag är jag helt orkeslös och kan endast ta in flytande mat. Dricker mycket cola, men känner mig otroligt pigg efter den jobbiga natten.

Dock har nattens hemskheter gjort att jag inte kunde förlja med till lillhomträsk idag och hämta min älskling Molly, men snart kommer hon hit hem och då blirefull fart och mys i sinne :D

Storebror Emil är även hemma och på onsdag komemr eric och jenny, kunde inte fått bättre julklapp än att ha dom på hemmaplan!
Imorgon kommer även min hemliga älskare hem det ser jag framemot :)
Nu ska jag fortsätta mysa i soffan.

Tjingeling!

Dagen närmar sig ..

Snart är det dax att bege sig mot varmare breddgrader. Har labb nu fra mtill 16,30 sedan blir det stan och bio med brudaran :D
Imorgon slutar jag 12 och då beger jag mig raka vägen hem till sköna Lycksele där väntar ett arbetspass, packa klart och träffa min hemliga älskare och några vänner. Sedan är den stora dagen här.

Igår kväll var vi på NH och tog en öl det smakade mycket bra, och jag begav mig hem vid 10 tiden. 11 så sovde jag och vaknade pigg när väckaren ringde halv 7 imorse.

Måste säga att man känner sig otroligt handikappad utan internet hemma men jag har klarat mig bra, i tisdags köpte jag hem glitter och lite annat pyssel och gjorde julkort till mina vänner. Man måste ha fantasi, hihii

Nu måste jag arbeta vidare men jag lovar mina trogna läsare att jag ska förska hinna lägga upp minst ett till inlägg innan jag lämnar sverige!

Tjingeling!

Monday morning

Åh nu börjar det da ihop sig inför tentan och konstigt nog känenr jag mig hyfsad lugn på nått jävla vänster, tycker att jag egentligen borde ha paniken.
Har hunnit duscha och packa ihop mina saker för snart åker jag tillbaka til umeå, där pluggandet fortsätter. Fördelen med att inte ha internet i lägenheten idag ä jag då måste jag verkligen plugga finns inte så mycket annat att göra. Men resten av veckan kommer bli lite seg när man gör allt i princip på internet.

Känns som att veckan kommer gå hyfsat fort. På fredag eftermiddag åker jag tillbaka till Lycksele då för att jobba, packa och förhoppningsvis hinna träffa några vänner också. P lördag lämnar i lse ca 10,00 för att i lugn och ro hinna lämn bilen hos minfarbror och ta oss ut till flygplatsen. beräknad avgång är 16,00 sedan en ca 5 timmars lång flygtur och sedan ca 30-40 minuter för att komma till hotellet.  Det kommer bli gode nice!

Men nu ska jag sluta dagdrömma och äta lite, hämta posen och plugga vidare in i det sista innan det styr mot umeå.

Tjingeling!

Söndag

Fan vilken fest det blev igår. Kommer inte ihåg allt, det spårade lite men roligt vare :)
vi tog klassfoto som kommer upp senare. vi hade idrott, och veckokryss, någon lyckades spärra mitt mobila bredband och nu behövs puk-koden som vi inte hittar igen vilket betyder att jag blir utan internet i veckan, ahaaa hur sk jag klara mig ?
Jag blev kvar till just innan 5 i morse, då sprang jag och min hemliga älskare hem till mig och somnade innan vi ens lagt oss. Min mobil hade dött tidigare under kvällen och jag kände mig riktigt handikappad, jag är allt för beroende av den. Så jag kunde inte ställa alarm utan det fick bli på min hemliga älskares. När jag lagt mig kom jag på att partynisse skulle ringe och väcka mig på morgonen så när väckarn ringde drog jag en vild gissning om vad hon hade för nummer och messade.
Det visade sig att hon varit kvar där under natten, och vakant vid 8 och städat så vi endast hade golvtorkningen kvar. pappa fick skjussa dit mig och vi städade klart sedan åkte jag hem och försökte somna om brevid min älskare men det gick inte. Han trodde även inte på mig när jag sa att jag varit och städat i en timme. ahaha

Under dagen har jag i allafall pluggat lite och bara tagit det lugnt, beställt taxfree inför resan och nu ska jag snart krypa ner i soffan med en film, chippa och dippa + cola, en riktigt bakiskväll blire.

Imorgon bär det av till Umeå igen, pluggning hela eftermiddagen tillsammans med Emma och kanske fler.

Har även fått veta att både Emil & Eric kommer hem under mallandagarna och stannar över nyår så jävla roligt det kommer bli :D jag riktigt längtar!!! Men först väntar en mycket skön och efterlängtad semester på de varamare breddgraderna.

Tjingeling!

Lördag

Lördagen är här och ikväll vankas det reunion med 9:21 det komemr bli awesome!
Jag och olivia har varit och förberett lite i lokalen så här på förmiddagen.

Nu har jag precis kokat mig en kopp te och ska fortsätta pluggandet. fan vad tråkigt det är men måste man så måste man. Sknt i allafall att vi även har hela måndagen på oss att plugga.

Vill bara påminna er om att det endas är en vecka kvar tills jag åket nu, och jag längtar så sjukt mycket att bara få vara ledig och känna luget, sola, bada och äta god mat(förhoppningsvis).


tjingeling!

Home sweet home

Back in Lycksele nu, hann förbi på stan med mamma som tvärest innan vi åkte köpte 2 par nya skor :P haha
Väl hemma har jag pluggat en del sedan som belöning för det såg jag film med matte och ida, blev erbjuden att jobbar 4 timmar i morgon dom timmarna blir tillsammas med Tobias så kunde ju inte säga nej, sover ändå bort hela förmiddagen annars så kan lika gärna tjäna pengar istället. Sedan efter jag sluter klockan 12 ska jag hem och tok plugga, plugga,plugga,plugga.

Så nu ska jag läsa skyshop katalogen och se om man kanske ska beställa nåt sen skynda mig att sova för i morgon blir det en lång dag!

Tjingeling!

Money money money must be funnt

Yeeees! Äntligen har jag fått tillbaka pengarna som tjunven som skimmade mitt kort tog nu känner jag mig rik :D
Det tog sin lilla stund men nu är dom tillbaka på kontot i allafall, skönt!

Nu ska jag packa och göra mig klar så när mamma kommer äre bara att åka!
Jag längtar fan hem, till huset, vännerna, min hemliga älskare och Molly så klart!
Jag älskar verkligen min lilla Molly, jag blir alltid lika glad när mamma & pappa berättar om hennes kansigheter som hon hittar på.


Tjingeling!

Uppe med tuppen

Hurra jag lyckades somna före 2 i natt så det kändes som ett stort framsteg.
Gick bra att klivia upp så tidigt som 7 också, tur mamma var här :) Fick skjuss till skolan och seminariet tog endast 1 timme istället för 2.
När jag kom hem fikade jag lite, har hunnit tvätta ett täcka som mamma hade med sig, har gjort ett fin fint plugg-schema så nu gäller det bara att hålla det :)
Har även läst lite och socialpsykologin är riktigt intressant, så ska snart forstätta om ca 1 timme så styr nosen mot Lycksele igen :D :D
Ikväll blire mys & bus med matte!!

Tjingeling!

Magnus Betnér

Han var så sjukt grymt bra!!
Roligt och snygg, bjuder på sig själv vad mer kan man begära av en kar?

Har mamma på besök nu också, vi har julpyntat lite med adventsstake och julstjärna i fönstren, nu ska jag lägga mig och hoppas på att kunna sova i natt, igår somnade jag inte förrän 04,30 igen. Jag måste ju ha nåt fel ...

Börjar även 08,00 så om 8 timmar ska jag vara på skolan och seminariet i 2 timmar innan jag går hem och tentapluggar innan jag sätter av mot Lycksele :D Home sweet home!!

God natt och önska mig lycka till nu med sovandet!

Tjingelinig!

Snart får man öppna första luckan i adventskalendern


Så här hårt jobbar jag och Naty-girl under grupparbete!
(Lånad bild av Ida)

Nu är i allafall sängen renbäddad och tänderna borstade så nu ska jag krypa ner och hoppas på att somna direkt. Har haft en del sömnsvårigheter senaste nätterna, i söndags natt somnade jag kring 04,30 och igår kring 02,00
Nu hoppas jag somna direkt jag lägger mig, ska försöka kliva upp nånstans mellan 8-9, försöka hinna plugga lite innan det bär av till UB.

Har inte varit hemma på snart 2 veckor så nu börjar hemlängtan komma!
Jag bor heltklart förnära hem, en av anledningnara till varför jag egentligen inte vill bo i umeå, men tur jag flyttade hit och träffade mina fina frukpåsar :D

Just ja, det hade ringt nån hem och frågat efter mig för nån vecka sedan och ville prata om att jag skulle skriva mig i umeå. Mamma sa att hon skulle återkomma för att få tag på mig.
Själv sa jag att mamma kunde hälsa att jag inte har några planer på att skriva mig i umeå!

Tydlingen hade det ringt någon liknande person för nån dag sedan och då pratat med pappa, han hade sagt att jag endast veckopendlar och inte behöver skriva mig i umeå.
Tack pappa, helt rätt sagt. Hade jag viljat skriva mig här hade jag antagligen redan gjort det!!

Nu säger jag god natt.
Tjingeling!


RSS 2.0