Måndag igen ..

Då vare måndag igen men den här mpndagen spenderar jag till största del i lycksele. Blir inte avgång mot umeå förräns i eftermiddag då jag åker med mamma som ska på SVT och medverka i nån debatt, ska sitta och kika på, är som roligt att följa med hon ut på jobb i bland. Det gjorde jag ofta när jag var lite kan jag lova, och jag blir aldrig för gammal för att sluta följa mamma på spännande arbeten.

Helgen har i allafall vare bra, tage det lugnt, spenderade lördagen för på gymmet i 1,5 timmar. Trot eller ej men det var skönt och igår hade jag lite träningsvärk i magen. Sedan spenaderade jag och mamma några timmar på stan för att hitta ny lampor och hatthylla till hallen som vi gjorde om lite i går och blev hur bra som helst.
På kvällen var jag hemma hos Liza med några brudar och pimplade cider, hade lite nostalgi då vi lyssnade på 90tals musik och hade allsång, vilket förklarar den hesa rösten igår. När klockan närmae sig 12 valde brudarna att gå på hotellet men jag kände mig inte så sugen på det, så jag gick hem till jonte & Ewe där christofer fanns och kikade på när de spelade nhl innan vi åka hem.

Igår följde jag med mamma en stund på isladan där det var konståkningstävling, åh vad duktigt tjejerna va som vi kikade på. Jag  skulle också vilja vara så duktig. Sedan åkte vi hem duschade och tog på arbetskläder innan jag begav mig till knatarellvägen igen där jag blev bjuden på en supergo middag innan jag skulle jobba. Måste säga att den där familjen jag har ett förhållande med är ju för gulligt, dom anpassar middagstiden så att jag kunde vara med att äta innan jobbet :) Sedan blev det jobb i 5 timmar där det var full rulle innan jag åkte hem till kantarellvägen igen där jag och christofer fikade och såg film innan vi la oss. Kan lova att jag somnade som en stock när jag kröp ner under täcket. Imorse när jag skulle upp där vid halv 7 kände jag mig som en zombi. Men när jag kom hem la jag mig på soffan och vilade en stund :) vid halv 9 klev jag upp igen, har nu kopplat upp datorn och tagit fram så det bara är att börja tentaplugga.

Tjingeling!

Min pojkvän bor i Norge ..

När det gör han ju faktiskt inte, men I kväll när jag umgicks med MKV tjejerna fick jag veta att några av dom verkar ha trott att han gjorde det. haha så tokigt. För att nu klargöra detta så det inte uppstår fler misstag så bor han alltså i lycksele, min hemstad som jag besöker varje helg.

För övrigt vann jag budgivningen på tradera så nu är jag en klänning rikare :) Ska bli spännande att få hem den med posten sen :P Nu ska jag skynda mig i säng så det lite snabbare blir fredag och myssss!!!

Tjingeling!

Torsdag!


Helgen närmar sig med stormsteg. Har tillbringat dagen universitetet och på förmiddagen förberedde vi vår redovisning som är på tisdag och på eftermiddagen förberedde jag mig inför morgondagens redovisning samt pluggade inför tenta 2, det var gode drygt. Jag och Malin tog en promenad till amigo på vägen dit utforskade vi naturvetarhuset lite och på vägen tillbaka stöter jag på tobias så blev stående där en stund och pratade. Malin orkade inte vänta på mig så hon sprang iförväg, och när jag kom tillbaka till datasalen så var typ alla borta. ahah

Kom i allafall hem just innan 17 och lagade mig köttfärsås och makaroner till middag, mums!!
Har nyss diskat undan mitt berg jag bygg på i veckan och även damsugit, så nu äre fint här hemma. Ska börja klä mig nu och bege mig till natty för att fortsätta titta på mia&klara och bara ta det lugnt! Men har ju budat på en klänning på tradera idag, haha blev tvungen att testa nåt nytt :P och nu äre bara några minuter kvar, men tror jag vinner för det är bara jag som budat om jag förstått detta rätt. Nästa steg är ju bara att komma i klänningen i så fall.

Ha en bra tosdagkväll, Tjingeling!

Kvälls pluggning


Har spenderat kvällen med Emma ovh vi har försökt att tentaplugga. Båda kände sig less och trött men vi gav det ett försök och trotts att vi inte var peppade så lärde jag mig ett och annat, så jag hoppas att allt snart sitter där det ska. Vi pratade även en massa goja och smaskade på go saker, som tex mina raketskummisar som jag fick av min söta svärmor i söndags. Jag älskar bara själva förpackningen me innehållet var det inte heller nåt fel på.

Nu har jag i allafall förflyttat mig till sängen, ska lyxa och se ett avsnitt av svensson svensson s.2 innan jag somnar och surpla på oboj som en lite belöning till att jag varit så duktig ikväll :P
Har även hunnit prata med min far ikväll också, han ringde bara för att kolla så jag levde då han inte hörs nåt från mig sen i måndags förmiddag då han lämnade mig på tåget. Ja min pappa är allt bra gullig han. Min pojkvän påminde mig även att det snart är helg vilket innebär hemgång till lycksele igen. Men innan dess ska jag ta mig igen torsdag vilket jag tror bara kommer att susa iväg men sen ta mig igen en enormt lång fredag. Redovisningar och gärföreläsning från 8,30 - 17,00 och sedan skynda sig till bussen, hem äta, byta om och sedan jobba i två timmar innan jag får gå hem och kasta mig isäng. Men inget är ju omöjligt, jag ska nog klara av den fredagen lika bra som alla andra, men just nu känns den otroligt jobbig.

Go natt, Tjingeling!

Onsdag

Fan vad dagarna löper iväg! Måste ju beror på att det snart är tenta tax annars brukar aldrig veckorna gå så här fort tycker jag. Idag hare vare föreläsning på förmiddagen. Lunch med Elin och sedna grupparbete så nu är vi redo för redovisning på fredag, ska bara träna lite för mig själv här hemma.
Har tagit mig hem till Tomtebo nu och fått i mig nå mat, har till och med hunnit starta en tvätt :P
Emma dyker väl upp på en timma och sedan blir det tenta plugg, huva!! Har vi tur dyker väl Fanny också upp och förösker lära oss nåt :P
Har i allafall snart fått hem säsong 2 av svensson svensson, som jag ska belöna mig med att titta på ikväll då vi pluggat klart :)
Go kväll, Tjingeling!

Effektiva tisdag

Har kännt mig väldigt effektiv idag. Först började dagen med förläsning om tryck- efterbehandling. Sedan blev det lunch på corona med Emma och Fanny, gick förbi akademibokhandeln och köpta mig en grafisk kokbok innan vi begav oss tillbaka till labbet. Där påbörjade vi att skriva en sammanfattning til ltenta 1 och vi är nästan klar med den, så jag och emma bestämde oss för att påbörja att skriva en sammansfattning till tenta 2 redan i morgon så äre bara att plugga in allt sen. Har även hunnit läsa ett kappitel i min nya kokbok.
Nu är jag hemma och har precis ätet risgrynsgröt och druckigt julmust till middag. Fick lite julkänsla. Snart ska jag bege mig iväg igen, ska möta upp den av mkv nollorna på ÅC och sälja några böcker till henne och sedan går jag över till natty och har filmmys med hon och brudarna :) Det har jag förtjänat efter en sådan effektiv dag!

Hoppas att effektiviteten sitter kvar till i morgon med ;)

Tjigeling!

måndagar känns alltid lite extra jobbig

Känns alltid lite extra jobbigt att vakna upp och inse att det är måndag och att jag måste tillbaka till Umeå. Vill ju mest av allt bara ligga kvar i sängen, spendera dagen lite som jag vill, äta mammas mat till middag och lägga mig och sova bredvid han jag tycker så mycket om. Men när man väl kommer fram till umeå och teknikhuset så känns det lite bättre, då har man trevligt med alla klasskamraterna och sen när kvällen kommer så sitter man antigen kvar på skolan eller åker hem och tråkar i soffan. Men denna kväll har varit lite annorlunda. Jag och Emma bestämde oss för att äta tacos hos mig till middag och börja plugga inför tentan, och Malin ville också göra oss sällskap så att så blev det. Nu har tjejerna precis lämnat mig och jag tror att jag ska göra mig redo för att lägga mig. Är skönt att bara ligga i sängen och titta på film eller serier innan man somnar.

Imorgon är det tisdag och inte vilken tisdag som helst heller, det är löningsdag :)
Då rullar det in lite pengar på kontot och det känns otroligt bra må jag säga. Har kännt mig fattigare som aldrig förr de sista två veckorna. Dagen ska tillbringas på universitetet där det är föreläsning och sedan jobb med restuppgifter så man blir av med de och sedan tentaplugg. Är två veckor kvar till tentan men det gäller att vara ute i god tid speceillt då det endast är ca 5 dagar mellan mina två tentor. Och eftersom det rullar in CSN i morgon ska jag ta tag i saken och köpa mig min andra kurslitteratur för den här terminen, och börja tok plugga. Huva men bäst man sliter på veckan så får jag njuta av helgen när jag väl kommer hem :)

Go natt, Tjigneling!

Sköna söndag

Har konstaterat att jag idag har gjort allt man ska göra på en riktigt söndag!
Seg upp i hyfsad tid, har myst framför brasan till en film med min pojke innan vi åkte till hans bror och fikade go fika. Har sedan blivit bjuden på middag av svärföräldrarna och sedan bara legat och tagit det lugnt och kollat på när christofer spelat dataspel ;P Ska nu strax bege oss till furuvik där det blir en söndagsdusch och sedan tv tittande, och packa inför avresa mot umeå i morgon. Kommer bli en lång vecka då jag som den toffel jag kan kalla mig själv har blivit allt för van att umgås med min kära så ofta, nog för att jag är tillbaka hos honom redan på fredag men tills dess så känns det lite som en evighet, denna känsla kan också bero på att jag vet att tentapluggandet sätter igång på riktigt i morgon.  Så nu ska jag passa på att avnjuta det sista av kvällen tillsammans med min man och även fortsätta njuta av den helt underbara helg jag har haft då inte ett piss har varit planerat samt att jag har vare ledig från jobbet, vilket känns hur bra som helst.
Kram på er, Tjingeling!

Tisdag 18/10

Känns som dagarna bara springer iväg nu när jag är hemma i lycksele. Igår spenderade jag dagen till en början hos tandläkaren, detta var då mitt första besök hos dem sedan jag blev så gammal att jag måste betala för mina besök. Besöket gick i allafall bra och hade inga hål. Sedan åkte jag hem och åt lunch med storebror och pappa, duschade och sedan hängde jag med olivia. Vi pratade, skjussade hennes skadade broder och fikade på götas café. Gott med kycklingmacka! När jag komme hem hjälpe min broder mig med excel som jag har en uppgift att göra tills på fredag och sedan på kvällen dubbeldejtade jag och christofer med jonte och ewe. Vi planderade då nyår och kom fram till lite olika ideér som vi skulle fundera på några dagar. Sedan blev det bara hem och lägga sig.

Idag vaknade jag av en mardröm så messade min broder och bad han hämta mig så jag slapp vara ensam. Kände mig fortfarande rädd efter att jag vaknat. Väl hemma såg jag vänner, åt lunch och sedan jobbade jag klart med excel. Stor tack till min broder med ett bra tålamod när han försökta lära mig. Kan säga att när jag sutte ca 2 timmar och försökta knopa ihop det sista så vare fullt med myror i brallan. Sedan åkte jag på ICA och handlade inför kvällen middag som blev köttwook. Efter maten har jag även knopat ihop en chokladkaka med smörkräm samt ca 16 småfrallor som vi ska fika ikväll efter den gemensamma träningen som våran familj mest troligt ska utföra kring 8 snåret.  Ser mest framemot fikat om jag ska vara ärlig, heheh

Tjingeling!

Helgen!

I fredags vare en ledig dag, så jag inhandlade mat till lördagens middagsbjudning med två fina pojkar :)
Sedan tog jag det lugnt innan jag började att jobba med Åsa som är så himla roligt att jobba med! Länge sedan vi sågs så vi hade mycket att ta ikapp, men vi hann med nästan allt :P När jag slutade åka jag hem och pratade med min moder och fader inann de gick i säng och jag åkte till mitt andra hem, kantarellvägen.
Där satt ett trevlig gäng pojkar och drack lite öl som jag gjorde sällskap och vips så blev jag dreas chaffis för kvällen.
På lördag så låg jag och christofer i sängen mest hela dagen, jag tittade på film och han sov/vilade för att huvudvärken skulle släppa, tycker jag var en snäll flickvän som hämtade fika, vatten och huvudvärkstabletter när han bad om det. Men han var en snällpojkvän när det var jag som hade lite lätt huvudvärk på söndag i stället.
Emil anlände i allafall till lycksele vid 17.30 och då åt vi inbakad fläskfilé tillsammans med christofer innan han skjussade oss till våra vänner där i allafall jag och matilda drack vin och pratade, spelade spel och bara myste. Sedan anslöt sig andrea också, och vips så var klockan efter 12 och vi bestämde oss för att dra mot hotellet. Böev där till strax före två då jag hade ont i huvudet som jag haft känning av hela kvällen och christofer fick hämta oss och hann mest bara hem och klä av mig så somnade jag när jag la mig.

Söndagen blev det en lugn dag, vi låg och myste i soffan innan jag skulle hem och duscha, äta och sedan åka på jobbet. Ja det var väl helgen i korta drag det. Tjingeling!

Onsdagsmys

Har haft en bra dag idag. Hade först sovmorgon till 12 då jag bestämt att möta emma och fanny på skolan men fanny fick åka till optikerna så vi skjötfram träffen till 13 istället, så hade en lung och skön morgon. Hann ringa och beställa tid hos frissan så nästa vecka ska gamm håret bort :)  Sedan jobbade jag och emma på i labet så att vi nästan blev klara med laboration 3. Nu ska bara de där helvetes kalkylerna in så äre klart men dessa kalkyler fattar jag noll av. Som tur är har jag en storebror som är bra på excel så han har lovat att hjälpa mig i helgen när han är hemma :)
När vi var klara på skolan tog vi en promenad till mariehem där vi hade mys med tjejerna, vi lagade tacos och sedan såg vi friends with benefits, riktigt rolig film fick då en massa goa skratt.

Kom hem för typ en timme sedan och har diskat undan mitt berg jag bygt på, har borstat tänderna och ska ny skynda mig isäng eftersom jag ska upp rekordtidigt imorgon, klockan 6 måste jag stiga upp så jag hinner göra mig klar innan bussen ut mot ersboda och vårt studie besök på IA neon :)  Sedan blir det nog stan med emma en stund, luncha iväntan på att min far ska sluta jobba och jag liftar med han hem. Har inte berättat det än för min loverboy så ska se om jag kanske lyckas överraska han, men tror jag kommer lyckas att försäga mig, får helt enkelt se hur det går :p Go natt, Tjingeling!

Tisdagkväll med min bästa vän!


Oj vad dagen har gått fort, och så duktig jag har varit. Började morgonen med att jag och min brupp redovisade vår layout arbetet och sedan satte jag mig i labet och arbetade med indesign iväntan på att Emma hade redovisat sitt.
När hon var färdig gick vi till lindell hallen och åt lunch med våra MKV kompisar innan vi gick tillbaka och gjorde kler hela indesign laborationen, innan middag!! Jag är så stold och jävligt nöjd över att den är klar. I morgon väntar dock tråkigare arbete då jag ska skriva en rapport på PC-bygget vi gjorde för snart två veckor sedan. Men ska bli skönt att få det bortgjort. Iallafall så när jag och Emma blev klara på labet så tog jag mig en promenad hem eftersom jag var så lat att jag tog bussen i morse. Väl hemma åt jag mammas goa lasange som jag hade en matlåda kvar av i frysen och sedan kom Lisa på besök. Hade riktigt trevligt, började fundera lite på nyår om vi ska boka stuga i fjällen eller vad som händer. Sedan fikade vi go fika och såg DH och nu har hon nydligen lämnat mig. Så nu ska jag snart hoppa isäng, ögonen vill bara falla igen efter att ha tillbringat hela dagen framför en datorskärm.
Imorgon har jag iallafall en välförtjänt sovmorgon, ska bestämt träff med Emma och Fanny i labet klockan 12. Innan dess har jag planer på att hinna duscha och ta en promenad till skolan så jag hoppas inte på regn i morgon.
Måste säga att det var så otroligt skönt att ta en promenad hem i kväll från universitetet, fylla hjärnan med frisk luft och bara få röra på sig, när man sitter still mest hela dagarna. Nu läggdax i allafall, Tjingeling!

tröttis ..


Bion var hur bra som helst! kan verkligen rekomendera crazy stupid love :P Snygg kille i kostym kan ju vara det bästa ögongodiset som finns på en måndagkväll. Önskar bara att jag hade en karl i kostym som väntade på mig när jag komme hem, men inte ikväll men ger inte upp hoppet för det, en vacker dag tror jag nog att min pojke står där när jag minst anar det:)
Har i allafall befunnit mig hemma nu i dryga timmen och funderar lite över vad som händer och fötter i veckan. Ska jobba med indesign uppgiften som satan i gatan för att få brumma hem till lse och vara ledig några dagar eller ledig och ledig, kanske borde böjra tentaplugga. Gick i allafall in och kikade vad laborationen gick ut på och upptäckte att jag har gjort exakt denna uppgift för typ ett år sedan. Så det borde gå rätt fort att göra den igen :)

Nu ska jag skynda mig isäng innan jag somnar här liggandes i soffan, Tjingeling!

Monday

Min lediga vekca gick hilma fort och vips så blev det måndag igen. Min helg i insjön var hur bra som helst. På kvällarna myste vi i soffan till film och massa gotta och på lördagen drog vi ris och skapade sedan en majbrasa fast i oktoberg. På söndag blv det hyfsat tidig hemfärd och sedan bjöds det på middag innan jag åka hem till furuvik och duschade. Pratade med min big-B emil i dryga timmen och sedan såg jag film och myste med christofer som titade förbi. När filmen var slut vare bara att skynda sig isäng för att orka kliva upp 5 i morse och hinna till tåget mot umeå.
Sovde för typ första gånger på kanske tre veckor på furuvik, eftersom jag har en speciell sovplats annars när jag är i L-town. Orkade inte ens bädda ut min bäddsoffa som jag skulle sova i utan la mig i stället i mamma säng då hon ändå var bortrest. Helt otroligt vad fort man vänjer sig att sova bredvid någon, har sovit med gubben i en vecka och igår när jag skulle sova själv så kändes det lite konstigt, detta kan dock ha berott på att jag hade en storsnarkande fader som låg på andra sidan sängen.

Idag jag har i allafall arbetat med min grupp och förberet inför morgondagens redovisning så nu ska jag laga mig nå middag och sedan bär det av ner till city för att gå på bio med min vän Emma "pungen" johansson. Kommer bli mysigt!! Tjingeling!

Fredagsmys i skogen

Då vare fredag igen och det känns skönt även fast jag varit ledig typ hela veckan ;P hahah
Är stolt över mig själv att jag klev upp 9,30 idag. Åkte då hem och fikade lite och sedan begav jag och Molly oss ut i skogen så hon fick springa av sig lite. Har nydligen lunchat med pappa och nu håller jag på att baka ytteligare en kokoskaka som jag har tänkt ta med mig till Insjön som det bärav till i eftermiddag. Så ska ut iskogen och ha fredagsmys, hoppas bara på uppehåll så att det går att sita ute vil elden på kvällarna, det finns ju nästan inget mysigare. Får se vad mer helgen erbjuder förutom trevligt sällskap.

Nu ska jag baka klart och sedan dushca och packa klart så jag är redo för avfärd. Vid tre tiden ska jag möta upp min far på stan vi ska kika på ett par "utebyxor" till mig och beställa pizza, mums!

Ha en trevlig helg, Tjigeling!

Soft dag

Det har varit en rätt bra dag trotsallt. Följde med mamma till Åmliden och kollade på invigningen av väg 1005. Det var även tävlingar där och trot eller ej men jag vann ett första hjälpen kit :P Fick massa godis också, sedan åkte vi hem och åt middag med pappa. Ikväll har jag bakat en kokoskaka och snart ska vi starta igång Irene Huss - en man med litet ansikte, sen kanske även Christofer kommer på besök, det vem man aldrig. Blir hur som en lugn kväll och det är otroligt skönt :)

Tjingeling!

Torsdag

Idag äre torsdag, veckan bara spinger iväg och jag njuter av att vara ledig!
Igår spenderade jag min dag med Ida och Matilda vi fikade och pysslade vilket var jätte mysigt. När jag lämnat mina vänner åkte jag hem och lärde mig att laga skinksås och kan lova att det är det godaste jag har äte på länge. Sedan begav jag mig till Thurén och hänge där, vi bakade krokanrullar som kanske inte blev allt för snygga men de gick ju att äta i allafall. När det blev läggdax åkte jag hem till min pojkeo ch såg tv en stund med han innan det var dax för oss också att sova. Jaf förstår verkligen ingenting. Min pojke kliver upp 6 på morgon och jag kliver upp kring 10-10.30 men somnar precis lika fort som han när vi lägger oss vid 23 tiden. Helt sjukt!
Imorgon ska jag verkligen försöka ta mig upp tidigare än halv 11. Idag har jag än så länge inte hunnit göra så mycket, ska strax hoppa in i duschen och klä om och stoppa i mig linte lunch innan jag åker med mamma till Åmliden för invigning av en ny väg. Skulle tydligen bli bjuden på gofika och har ändå inget bättre för mig så kan lika gärna följa min kära mor. Har även hunnit med att busa med molly på morgon, hon blev helt galen där ett tag. hon hämtade pappas keps som blev hennes nya favorit leksak så jag tror pappa inte kan ha den på huvudet längre. hahaha

Ha en bra torsdag, Tjingeling!

kanelbullens dag

Har typ vare ledig idag, träffa min grupp på skolan vid 10 och komponerade ihop några frågor till studiebesöket vi ska på nästa vecka, sen satt vi bara och chillade en stund innan jag vandrade till tåget och tog mig hem till Lycksele! Lyckades bli klar med photoshop uppgiften igår kväll så nu är jag ledig resten av veckan förrutom en föreläsning på fredag eftermiddag som jag inte har bestämt än om jag ska på eller ej.

När jag kom hem tänkte jag att jag skulle överraska mina föräldrar så jag sädade både uppe och nere och nu har jag hamnat framför tvn iväntan på att pappa ska komma hem från jobbet och vi styr ihop någon middag. Ikväll kanske jag bakar någor gott, fast inte bullar eftersom jag gjorde det för ca en vecka sedan. Och om jag blir lat kanske jag hälsar på någon av´mina vänner här hemma istället, får se vad som sker. Kvällen lär nog avslutas med ett besök hos christofer i allafall! :)

Ha en bra kanelbullensdag, Tjingeling!


RSS 2.0