Jag vill ha!!!



Dom är så himla söta och jag vill ha en som jag kan mysa med!!

Tjingeling!

Måndag= ledig dag

Har varit ledig hela dan och skönt har det varit :)
Klev upp just före 10 och då for jag och min mor på ica och handlade lite innan dom åkte till stugan igen.
For på stan med Andrea och som vi shoppade, jag hittade i allafall nya jeans :)
Lagade en super gd middag bestående av kyckling och ris innan jag och lisa for på burnout tävlingen och kollade och det är lika bra vaje år :)

Har sedan under kvällen varit på en promenad med Andrea och hyrde filmen all about steve som jag har fått många klagomål över men själv tycker jag den var lite knäpp men rätt så underhållande. hahah
Vi fick oss många goda skratt.

Nu sitter jag och lyssnar på gamla godingar från 80 talet och funderar på om jag kanske skulle ha krypit till kojs och sett nån ny film eller vad jag skulle hittat på.
Imorgon väntar ännu en ledig dag och då hoppas jag på mycket bättre väder än vad det varit idag.

Tjingeling!

Söndag!

Fan vad duktig jag var snozade bara en gång i morse så kvart över 8 kelv jag upp och kokade kaffe och fick in med tårta till mamma, sjöng gjorde jag till och med ;) hahaa

Har jobbat hela dagen blev lite övertid ikväll också, men de gör då inget.
Matte kom förbi på en snabb visit och sen har jag bara tage de lugn myst med molly och snart ska jag chippa och dippa med en film i soffan det har jag förtjänat.

Imorgon är jag ledig och får huset för mig själv igen :)
Då åker päronen tillbaka till stugan, sista veckan nu så nu blire till att njuta av att vara ensam.

Tjigeling!

mys med matte

Efter att ha jobbat heldagen så kommer jag hem till ett hus med 3 välkända människor i.
Mina föräldrar har kommit tillbaka på hemaplan för en kort visit.

Jag byta i allafall om hittade en stor skål med jordgubbar som mamma plockat in så tog med en full frys påse till matilda och sedan myste vi framför tvn med färska jordgubbar och te.

Nu ska jag stra krypa ner under täcket för att kliva upp om några timmar och duscha och sedan bjuda min mor med kaffe på sängen eftersom hon fyller år idag!

Tjingeling!

Lördag.

Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag vaknar före klockan ringer på morgon och är jätte pigg. Jag har börjat äta ordentliga frukostar och jag är full med energi varje dag jag vaknar.

Nu bör det strax av till jobbet och det ser ut att bli en fin dag :)

Tjingeling!

Emmas bota din förkylnings skola!

Eftersom att jag ofta råkar ut för förkylning så kommer här mina bästa tips på hur man botar den.



Krya på er där ute!

Tjingeling!!

ÅHHHHHHH

Åh inse vad skönt det skulle vara ändå att komma bort från lycksele!
Ibland blir jag bara så less på vardagen skulle vara vilja packa ner mig en kartong och skicka iväg mig till en öde jävla ö!

Nu det sängen nästa med en film :)

Tjingeling!


Yees!

Jag pallade att jobba hela dagen :)
Var lite tveksam där i ett tag men jag har äte alvdon och då gick det hur bra som helst :)
Dagen har rullat på rätt så fort ändå nu väntar bara 20 timmars arbete till innan helgen är slut.

Har pratat med min bror i göteborg ikväll och bestämt att den 12 åker jag ner, måste hitta någon som kan arbeta åt mig den dagen bara och sedan boka resa :) Det kommer bli kung!
Han skulle nog även ta ledig den helgen de kommer bli mer än bra :)

Satt nyss även och kollade mitt saldo och inser att jag ine fått in min lön idag som jag egentligen ska hallå vart är den ?!! Jag behöver mina pengar!!

Nu ska jag städa undan lite innan jag lägger mig i soffan och ser en film och kanske knaprar på nåt gott ;)

Trevligt helg!

Tjingeling!

Fredag!

Idag är det fredag och jag har vaknat med världens energi!
Har varit febrig i 2 dagar, igår fick jag gå hem från jobbet och somnade kring 18,30 vaknade till vid 23 och förflyttade mig då till sängen sen sovde jag till 9,30 idag och nu känner jag mig som en ny människa dock med lite huvudvärk men med alvedon i magen så ska det nog bli bra :)

Snart åker jag till Jobbet, jobbar extra idag och sedan hela helgen.
Näta veckan får jag troligen besök av mina söta kusinbarn och deras föräldrar så klart :)


Tjingeling!

Åsele var kung, iallafall vad jag mins ..

Hade en så otoligt rolig helg i åsele, den tog bara slut för fort.

Ilördags åkte vi iväg just efter  och när vi kom fram lämnade vi emelie och martina sedan åkte jag och lisa till familje campingen där vi slog upp vårt tält bredvid matildorna och gänget.
Sedan vandrade vi in på samhället, köpte mat och kollade lite på Petter innan vi blev törstig och vandra hem till tältet för att börjar dricka.
Hela dagen var det kanon väder och jag träffade mycke ntt och trevlig folk, träffade även kusin Jim ett tag.
Någon gång efter 21,00 tappade jag bort vad klockan var för då började jag åka mot trillen och sen blir inte minnet bättre, mins att jag, foppa och peggen gick in på öltältet.
Sedan blir det ganska svart innan jag träffade emelie och viktor och sedan kring 23,30 enligt ocksar så åker vi hem till tältet för att sova.
Ja vi slapp ju vara ute i regnet men på nåt vänster så fick jag vara ute i det ändå. haha

Många roliga bilder togs det som med lite tur kanske komemr upp vid senare tillfälle.

Ja en hel galen helg och rolig var den, men igår så mådde man verklien som man förtjänade vilket vill säga inte så bra.

Tjingeling!


Jag är taggad!!


Har precis testa sätta upp tältet med pappa inför åsele helgen och det gick ur bra som helst, jag och lisa kommer kunna sova bra där :) Jag är taggad som bara den !!

Nu blire middag och sedan bär det iväg till jobbet :)
Just nu leker livet :) hihi

Tjingeling!

½ ledig dag

Är halft ledig idag, tog först en sovmorgon till 12 sedan åkte jag och mamma in på stan kring 1 tiden och gjorde lite ärenden, har nyss fikat eftermiddags fika och ska bege mig ut och hjälpa till lite i trädgården, sen om vi hinner jag jag och pappa testa sätta upp tältet så jag vet att det är helt innan helgen :)

17,00 börjar jag arbete och jobbar då hela kvällen till 24,00 sen är det bara att komma hem och krypa till kojs eller se en film. hihi

Tjingeling!

Beslutsångest

Kan man lugn säga att jag har, har fått veta idag att jag inte tar mig in på universitetet till hösten ligger som reserv men rätt lång bak men man kan fortfarande alltid hoppas på att under kan ske.
Jag har ingen direkt fast anställning till hösten utan kommer mest vara strö jobb som de ser ut nu om jag stannar kvar här.

Jag kan fortfarande välja att ta den mysiga lägenheten i göteborg och flytta dit vilket skulle vara hur jävla kul som helst, men lite läskigt måste jag säga att det känns eftersom jag då måste fixa nytt jobb och hitta nya vänner ...

Eftersom jag trivs med mitt jobb här så hoppas jag på att få jobba så mycket som möjligt där innan jag vågar ta det stora steget och flyttar men kanske är det redan dax att göra det ??

Åh jag känner mig en aning förvirrad just nu kan jag säga!!

Tjingeling!

Lediga dagar på stranden

Idag har jag alltså varit ledig. Matte C ringde mig 9,15 och väckte mig och tacka för de, kring halv 12 begav vi oss mot norbyberg och lunch hade vi då med oss.
Väl framme var vi själva vid badstranden och det var helt underbart!
Vi låg där tills just före 4 då vi begav oss mot lycksele igen.
När jag kom hem igen for jag på ICA och handla middag för idag kom päronen hem och tro det eller ej så känns det faktiskt lite skönt. Jag älskar verkligen att vara ensam hemma, men det jobbiga är att ta hand om 2 hundar också samtidigt som man ska arbeta. Man måste klicka upp några miuter tidigare på morgonen och man måste gå ut med dom direkt man kommer hem från jobbet då man helst av allt bara vill lägga sig på soffan och pusta ut.

Nu är dom i allafall tillbaka på hemmaplan och hjälper till med detta.
Imorgon jobbar jag kväll så börjar inte förrän 17,00 så är de bra väder ska jag ut och pressa i solen igen börjar få lite fart på brännan nu det går sakta men säkert. hahah

Underkvällen kom Matildorna på besök och vi har haft en mysig pysselkväll som vi sedan avslutade med en film.
Tack tjejer för en underbar dag/kväll!

Tjingeling!

Söndags mys!

Har nu jobbat hela helge. Igår när jag slutade kom matte förbi en säng sedan plcokade vi vuxen poäng genom att gå in på öltältet nykter. Träffade lite folk och såg noisemakers innan jag åkte hem, väl hemma kunde jag inte sova så klocka var ca 2 innan jag mötte upp johnblund.
Ca 06.20 ylar hundaran som nå toka så då vara bara att kliva upp och gå ut med dom, inga kläder hade jag så snatt på med första bästa tröja jag hitta och ut i trosorna på gården, sedan tillbaka till sägen låg in i det längsta vid 9 då det var dax att kliva upp och göra sig klar inför jobbet jag hinner inte äns ut från mitt rum så börjar dom gala igen. Jag trodde jag skulle bli tokig!!

Så jag kom inte med världens bästa humör på jobbet, detta märka Åsa och gjorde sitt bästa för att få mig på bättre humös och ja hon lyckades faktiskt. Tack för det Åsa!!

Dagen har bara rullat på och gått riktigt fort. Nu blir det i allafall en ledig dag i morgon och jag hoppas på stekar väder då beger vi oss till norrbyskär och solar :) Sedan kommer päronen hem igen och de ska bli skönt att inte behöva ta hand om hundara ensam i allfall.

Nu ska jag se en film och ha söndags mys i soffan!

Tjingeling!


Fredag

Har bara tage det lugn i dag, nyss duschat och gjort mig fräsch för jobbet som börjar om drygt 2 timmar.
Ska bara ta ocg klä mig nu sedan måste jag väl åka på ICA och köpa nåt enkelt jag kan äta. Orkar inte laga mat i dag känner mig allt för slö.

Snart ska jag även skicka in och framkalla ca 200 bilder det är blandat med allt från klassresan i 6an till student veckan :) Kommer bli riktgit kul att få klistra in det i fotoalbumet :)

Tjingeling!

Ledighet är skönt!

Har haft 2 ledigar dagar nu och skönt ha de vare :) Har varit med mina underbara vänner. Haft sovaöver party med matte thure 2 nättre andra natte var även matte C med, idag vakande vi halv 1 sedan for vi på stan åt lunch och vandra omkring lite. Ikväll ska jag nog mgås en stund med brudaran igen och sedan blir det film :)

Var egentligen tänkt att jag skulle vara ledig i morgon med med fick jobba extra åt E2 och det blir ju lite extra engar som alltid behövs :) Sen en hel helg med jobb och nästa helg äre Åsele för hela slanten då blire till att tälsa och förtära alkohol och bättre än så kan det nog inte bli!

Snart får jag även veta om jag kommer ta mig in på univeritetet i höst tyvär så tror jag inte det men då stannar jag kvar och jobbar ett tag innan jag prövar nya vingar :)

Nu ska jag duscha och sedan kolla vad som händer i kväll.

Tjingeling!


Slutet på den här helgen!

Middagen vart helt underbar god! Jag åt så jag fick ont i magen och jag riktigt längtar tills lunch i morgon då jag får äta mer av den :)
Kvällen har jag tillbringat framför tvn först med 2½man sedan bröllopsfixare och nydligen sett definitely maybe som var riktigt bra.

Har just plockat fram arbets kläderna inför morgondagen då jag åter ska till jobbet.
Ibland känns det jobbigt att gå til jobbet men när man är där springer bara tiden iväg, men tiden gör ju det när man har roligt!

Nu ska jag göra som alla kvällar innan jag lägger mig, gå ut på altan spana på alla ställen där Sofie brukar ligga och varje gång hoppas jag på att min lilla lurv ska ligga där. Sedan ska jag gå ner och lägga mig i det nystädare rummet (hoppas jag kan hålla rent nu ett tag) ska bli skönt att sova, konstig nog har jag inte sovit allt för mycket i helgen, har vare uppe för 10 fredag-söndag.
På onsdag ska jag nog ta mig en lite längre sovmogon det förtjänar jag :P hihi

Tjingeling!


svetten ba rinner ..

Fan vad duktig jag har varit i eftermiddag, jag har verkligen storstäda mitt rum, sorterade upp all smuts svätt som låg överhella rummet, tillochmed under sängen!
Har hunnit tvätta första omgången och ska strax byta tvätt. Sedan blev det damsugning nästan hela huset och sedan moppade jag golven på hela nedervåning ja nu kan man säga att det är fräscht ;) Och ovanligt nog så kan man faktigt sitta i soffan på mitt rum, jag har lyckats rensa bort allt som låg i den!

Nu har jag moppat så mycket att jag svettas det är gode kvaft idag så nu blir det en dusch och sedan åka tiväg på ICA och handla inför middagen idag står det tackopaj på menyn och underbart vad gott de ska bli! Ska göra extra mycket så jag har lunch och middag i morgon också :)

Tjingeling!

uppdatering

Ja nu var det ett tag sedan sist, Sofie är fortfarande försvunnen :(
Mamma & pappa har semester och tillbringar sin mesta tid i stugan vilket betyder att jag ofta är ensam.
Jag har fått att johan kommer flytta ut från lägenheten i gbg och jag måste snart bestämma mig om jag vill ta över den. Beslutsångest!!!  Skulle vara skit kul att flytta och testa nåt nytt, jag kommer öven närmare Lisa som innom en snar framtid kommer flytta till sthlm.

I augusti åker jag i allafall på semester till gbg :)

Igår bokades resan jag kommer fira jul utomlands! kanarieöarna om jag tar fel, det kommer bli jävligt nice!!!

Igår var jag även till umeå och hälsade på madde vi hade en mysig och roligt kväll då vi grillade i solen och satt ute på gräset och drack vin och bara njöt, helt underbart!!!
Idag mår man dock som man förtjänar, men nu börjar de kännas bättre och ska försökata mig an att städa mitt rum får väl se hur det går ....

Tjingeling!

RSS 2.0