Lördag!!


IM READY TO PARTY!!

Åh det är så härligt med lördagar!
Min man steg upp vid 9 tiden för att åka till ducan och spela match medans jag fick ligga kvar och dra mig till halv 11 då jag klev upp och åt frukost.
Vid halv 12 mötte jag upp Lisa på stan och vi vandrade där en stund innan jag åkte till svärmor och följde henne till Pauline för en klippning. När klippningen var gjor åkte jag hem och vinkade iväg mina föräldrar som ska på avskedsfest hos landshövdingen ikväll. Och sedan har jag i lugn och ro pysslar på med att göra mig fin inför kvällen som jag hoppas och tror kommer bli helt awesome!! Är taggad för fest så ska snart gå ner och korkaupp första cidern innan vi åker iväg till Pauline som är kvällens värd och söt som hon är bjuder hon även på middag :)

Förutom att eventuellt ligga bakis i morgon ska jag på paltmiddag hos svärföräldrarna eftersom det är sista dagen de är hemma innan de åker på semester och sedan jag även agera frisör på svärfar, ja ni läste rätt! Det kommer bli spännande ;p Återkommer med en uppdatering om resultatet.

Nu ska jag önska er en trevlig lördagkväll, så kanske vi ses i dimman på hottan!
Tjingeling!!

Duktiga Emma


Känner mig nöjd över denna dag då jag varit riktigt duktig genom att ha spenderat dagen till och från med att räkna matte så att jag nu ligger i fas med planeringen och känner att jag inte behöver öppna boken något mer förrän på måndag. Jag har för en stund sedan vare på en promenad med Molly på en timme så att det räknas som ett träningstillfälle i min och Christofers deal, och nydligen så skickade jag iväg ansökan om att tenta i Lycksele nu i februari då tentorna till mattekursen ska göras.
Känner mig väldigt effektiv, men nu ska jag nog försöka vara ner lite, ta en dusch och sen kanske hälsa på min loverboy. Hade planer på att åka till skeå i morgon för att shoppa lite eftersom att pappa skulle dit på jobb men mötet han skulle på blev tydligen inställt samt att Olivia som skulle vara min trogna vän på stan i morgon ligger sjuk, så det sket sig verkligen men det kommer ju fler gånger.
I stället ska jag bara njuta av att vara ledig och ta mig ann ett till träninspass så jag har klarat mig från att böta den här veckan, men i morgon blir det nog ett besök på gymmet.

Nu blire i allafall duschen, Tjingeling!

Norrtåg börjar likna SJ


Åh vad jag har vare förbannad på Norrtåg idag och det råkade vara söta Molly som fick ut allt. Allt är en lång historia som jag inte orkar dra nu men den slutar med att tåget hem var trasigt och det blev en ersättningsbuss från Vännäs som slutligen anlände till Lycksele en timme försent, och busschafören vägrade att släppa av mig på Furuvik så jag va tvungen att gå från Statoil, tänkte bara att det inte var tur att Christofer inte hämtade mig för då hade han säkert blivit rädd för mig så arg var jag!!
Nu har jag lungat ner mig lite i allafall, och funderar om jag ska beställa nåt från HM :P

Tjingeling!

I morgon är allt äntligen över


Åh imorgon ska jag upp klcoakn 8, för att närvara på Lärcentrum 8,45 där jag ska skriva omtentan. Känndes otroligt skönt att få skriva den på hemma plan så jag slapp stiga upp klockan 6 för att köra bil till ume och skriva den där.
I morgon när tenta perioden äntligen är över kan jag lova att det ska firas!!!!
Men ska börja med att gå på gymmet efter att tentan är gjord som jag verklingen hoppas att jag ska klara den här gången, skulle bara vara så underbart skönt att få den ur världen.
På kvällen blire feest till 110% har inte tänkt vara nykter, och ska dansa mig ingenom hela kvällen av lycka att jag inte har något att plugga till.

Nu ska jag krypa isäng och försöka sova, men tog sovmorgon idag så kan bli svårt att somna och när jag väl gör de så kommer jag säkert vakna av att gubben min kommer hem. Får bara hoppas att jag inte vaknar till allt för mycket.
God natt och önska mig lycka till i morgon!

Tjingeling!

Första tentan gjort, bara en kvar den här veckan ..


Igår gjorde jag första tentan den här veckan, hur gick den då?
Ja det känns både och, ena stunden känns det som att jag kan ha klarat den men nästa så känns det som att allt gick åt helvetet, så får vänta på resultatet och se. När tentan var slut tog jag första bästa tåg hem som dock var lite försenat men var i allafall tillbaka till Lycksele 14,45
Då vare bara att åka hem och byta om sedan begav jag, Christofer och jonte oss ut i skidspåret, och för min del blev det 4 km. Dock har jag och Christofer kommit fra mtill att vi ska öka ett varv vardera nästa gång vi åker, få fixa bättre valla tills dess. På kvällen tog jag det lugnt, bakade chokladmuffin och gjorde en smaskig glsyr på dem, sedan kvällsfika med mamma & pappa innan christofer hämtade mig och vi åkte till han.
Han startade en film och jag la mig med huvudet på hans mage och somnade direkt, tydligen hade jag pratat en hel del i sömnen medans han såg film, hahah

Idag är jag då tillbaka i umeå för projektarbete och sedan blir det hem och plugga inför tentan på lördag ... :(

Tjingeling!

Fredag den 13

Idag äre oturs fredagen men än så länge har det då inte hänt mig något dåligt. Ja eller man kan väl kanske se tentaplugg som något dåligt men dock har jag lyckats skjuta på det lite under eftermiddagen men känner att jag måste ta tag i det nu så jag får vara lite ledig under kvällen. Har dock ett yppeligt tillfälle att plugga ikväll då päronen ska bort på kalas och christofer tvär drog till ume med Jonte så ska försöka att utnyttja detta tillfälle.

Har iställer för tentaplugg under eftermiddagen sysselsatt mig med att bara ta det lugnt hos christofer. Han hade lektion i om hur man gör upp en eld i deras kaminer. Sedan när jag kom hem så har jag pysslat lite i rummet och bytt ut ljusstakarna till lampor så nu är julen borta i mitt rum. Det blev ritkgit mysigt må jag säga.
Har även vare duktig att starta en tvätt men mest i syfte för att tunikan jag tänker ha under morgondagens middag behövde fräschas upp. Nu ska jag göra ett tappert försök till att plugga lite innan pappa kommer från jobbet.


Bjuder på en galen bil på Christofer & Jonte från nyår.

Tjingeling!

Tenta plugg



Håller på för fullt att tenta plugga inför tentan på måndag, men det är inte ett dugg roligt. Ska i allafall försöka rejsa på nu för ikväll vankas det längdskidor med Christofer och svärfar :P Ska bli spännande än över ett år sedan jag stog på skidorna senast.

Tjingeling!

Söndag 8/1

Då vare söndag, och veckan har bara rusat iväg trots att jag inte har gjort mer än att fokusera på att bli frisk. Är ännu inte 100% återställd då jag fortfarade dras med lite hosta och snuva men jag hoppas att det snart försvinner.
Har tillbringat dagen med att ta tag i tentaplugget dock känner jag mig lite sen med det då det är tenta om 1 vecka. Men har inte orkat plugga då jag legat nedslagen hela veckan.

Fci nyss en middagsinbjudan till Christofer så väntar bara på att mina föräldrar ska komma hem från stugan så jag kan låna bilden och brumma iväg dit. Kvällen tänkter jag spendera med att plugga lite till, föröska ta mig ut på en promenad och sedan bara ligga och lata mig, håller på att dra hem två lilla jönssonligan filmer att titta på.
Imorgon bär det av till Umeå men dock bara över dagen eftersom jag numera inte har några möbler kvar i umeå, i fredags tog vi släpet och hämtade nästan alltihop det finns nu endas porslin och toa saker kvar. Spenderade fredagkväll med att inreda mitt nya rum och kan säga att det blev tok mysigt! Är dock kallt där nere eftersom jag sänkt elementen så att Christofer ska kunna sova, då han tycker det är svårt att sova i den värme som jag egentligen vill ha det men ibland får man kompromissa. Bättre att ha det lite svalare han ligger bredvid mig än att jag måste sova där nere ensam. Men skönt känns det i allafall att vara 100% Lyckselebo igen :)

Tjingeling!

Äntligen är den här...

MIN SNUG RUG!!!!


Åh vill bara brumma iväg till posten och hämta ut paketet men typiskt så skulle både mamma och pappa jobba sent idag så får hämta den lite senare ikväll. Nu vet jag att kvällen kommer betså av film och mys i min nya snug rug och som pricken över i så tror jag att det blir en äppelpaj till detta.
Hoppas bara att jag får myssällskap av christofer så kunde inte kvällen bli bättre! (men förstår att han kanske inte vill mysa med mig så mycket när jag är förkyld.)

Gjorde mig ett försök till att skotta gården lite medans jag va ute och rastade molly, detta resulterade i att jag började tok hosta och fick inse att jag inte hade ork till att skotta klart, det var bara att gå tillbaka till soffan som numera är min bästa vän.

Tjingeling!

4/1 2012

Har inlett detta år med att åka på sjukdom! Bäcjade veckan med att ligga i feber när den försvann tog den även med alla frafter från kroppen så att ta sig upp för trappen har varit som att springa ett helt maraton. Inte nog med detta så har jag nu en lite förkylning med taskig hals, hosta och trötthet.

Denna sjukdom har förtmed sig att jag mest bara legat på en och samma plats dvs soffan eller sängen och väntat på att bakteriena ska lämna mig. Idag börjar jag vara på bättreningsvägen tror jag. Bestämde att jag & mamma skulle luncha på lilla b idag och efteråt skjussade hon hem mig, jag la mig i soffan för att göra ett tappert försök till att läsa men hinner inte mer än 2 sidor och jag känner att jag måste bara sova, så det fick bli en powernap på 1,5 timmar så här på eftermiddagen för att jag ska orka med. Helt otroligt att jag kunde bli så trött efter att ha varit hemifrån ca 50 min, men det var då skönt att se något annat änn väggarna här hemma.

Nu ska jag göra ett nytt försök med att läsa några sidor innan pappa kommer hem från jobbet, sen får jag se vad kvöllen bjuder på om jag har ork till att göra nåt speciellt. Tjigneling!

RSS 2.0