Är det en vanligt dag ?

Är det en vanlig dag? är det en vanlig dag ? Nej det är ingen vanligt dag, nej det är ingen vanligt dag för det är Matildas fördelsedag HURRA, HURRA HURRA!!!

Stort grattis till Matilda som fyller 19 år idag!!



Tjingeling!

Helgen

Helgen har varit riktigt bra.
Blev en lite oväntad utgång på fredag kväll, men mysigt hade vi på för festen och sen blev det en sväng om till hotellet. Där var det inte allt för mycket drag så åkte hem just efter 1 tiden.
Lördag var då verkligen nåt att hänga i julgranen. Började med en utsökt middag hos matilda vi fick även morotskaka till efterätt och det smakade jätte gott :)
Vi spelade alias och sjöng singstar och hade riktigt trevligt med alla flickor som var där.
Det tog många fina bilder som förhoppnings vis kommer upp om någon dag.
Vi drog till hotellet och gick lös och det var riktigt mycke filk där.
Träffade min kusin från malå, och det var ett tag sedan vi sågs så de var ju roligt.
Det blev en hel del dansande och avslutade kvällen med pizza på statoil. Stans godaste pizza måste jag säga, den är hur go som helst. men jag blev rånad på typ hela pizzan men så kan de gå om man står brevi ett hungrig gäng.
Under dagen var min farbror förbi och målade om trappen i vårt hus och det blev hur bra som helst.
Men det luktade rätt så mycket nymålat när jag komme hem under natten.

Dagen har varit seg, men måste säga att jag är förvånad över mig själv att jag inte blivit mer bakis från varken fredagen eller lördagen. Jag måste hålla på bli stor.
Har förberet mig lite på vad jag ska aäga i morgon när jag ska leka NK lärare. det kommer gå käpp rätt åt helvete men vad ska man göra ?
Har även vare riktigt jävla duktig och städar mitt rum och min toa.
Det sämsta med att ha stort rum är att de tar så lång tid att städa. Om jag då bara kunade vara så duktig att hålla unda men det är lika svårt som för en alkoholist att vara utan öl en dag.
TYP OMÖJLIGT!

Nu ska jag träna lite på min redovisning innan jag lägger mig i soffan för kvällen med lite godis och nåt bra på tv.
Tjingeling!

Mys kväll.

Under kvällen har jag myst med Lisa och Oskar.
Jag hade hyrt filmen Bitch slap och bakat en super god kladdkaka som vi åt från under tiden.
Det var en lugn och skön kväll precis vad jag behövde.
Filmen var helt okey men lite konstig det gällde verkligen att hänga med hela tiden för att förstå den.
Mycket vold så var väl egentligen inte nån film för mig.

Imorgon är det fredag igen och det ska bli riktigt skönt med helg.
Under helgen ska jag fira min vän Matilda som fyller år, vi ska förtära lite alkohol och hoppas på en mycket lyckad kväll :)
Jag ska förbereda mig inför lektionen jag ska hålla på Måndag morgon som jag inte alls är förbered på.
Vi ska måla om trappen i bårt hus vilket jag tror kommer bli skit bra!
Måste kika på lets dance också för att se hur det går för Rabih.

Snart blir det sängen för en god natts sömn.

Tjingeling!

28/1

Dagen börjar med att jag skjussar mamma till statoil där hon ska hämta ut sin hyr bil.
Under natten har det snöat ca 15 cm och gatan var inte plogad, gissa om det var svårt att köra då!
När jag skulle ta mig upp för gatan då jag kom tillbaka la jag in ettan, tog satts och gasade men då sitter grannes hund mitt på vägen och jag blir tvungen att stanna. Jag la in backen och försökte ta mig därifrån men de gick inte så lätt, till slut så kunde jag backa en bit och fick ny sats och tog mig äntligen upp på gården, men när jag kliver ut bilen luktar det bränt, detta kan inte vara bra för miljön.

Vid 10.30 satt jag tillsammans med resten av gruppen från Seniorprom UF tillsammans med journalisten Sven från VK som gjorde en interjuv med oss, kommer bli kul att se vilken av alla bilder han tog på oss han kommer sätta i tidningen.

Besöket hos min frisör Emelie gick hur bra som helst. Är inte hel blond än, eftersom vi gör det så skonsamt för håret som möjligt. Att blondera håret är väl bland det värsta man kan utsätta håret för så nu ska mitt hår få vila ca 1 månad och sedan gör vi nya slingor igen för att få till det riktigt ljusa. Men både jag och Emelie är mycket nöjda med resultatet hon gjorde idag. Det känns verkligen bra :)
Tack Emelie! :)


Tjingeling!

Utomlands i 2 månader ?!

Har just snackat med världens bästa emil som ringde mig. Jag tänkte på han när jag jobbade i kväll och sedan tänkte jag ringa han när jag kom hem men tänkte att de kanske var lite sent, men där hade jag fel.
Har ni tänkt på hur att det är så enkelt att få kontakt med människor som lever så långt ifrån en. Detta är nåt som gillas stort i allafall!

Jag berättade att jag och eric kanske inte kunde åka utomlnads på sport lovet för att han kanske inte får ledigt.
- men du har aldrig frågat jag vill åka med dig, säger emil.
- men du vill ju inte, och har inte tid säger jag med nedstämd röst.
- JOOO, det vill jag visst någon gång i juli till augusti.
Fan vad nice tänkte jag, men då slår det mig ...
- men hallå, du menar ju till norge
- jaa det är klart säger Emil glatt.
- Det är ju inte utomlnads säger jag då.
- Klart det är, dom pratar ett eget språk, har en annan valuta och det är en massa nytt folk.


haha jaa fint svar där av Emil i allafall, och fint försök att locka med mig. Detta tål att tänkas på om man kanske skulle bli en sån där norge brud över sommaren och tjäna STORA cash.


Tjingeling!



Full fart!

Idag har det varit full fart på skolan.
Började med att ha en utvärdering på hur våran redovisning inför 2orna gick och det är nog inget vi ska prata om just nu. Fick glädjande nyheter att en journalist från vk vill träffa oss i morgon.
Sedan har jag försökt vara duktig för att jobba med min Nk redovisning som jag har på måndag men det gick inte alls bra så där gav jag upp.  Fick ett mess av min kollega E2 idag om frågan att ta hennes arbetspass från 16-21 och då kunde jag inte tacka nej. Problemet var bara att ta mig från skolan och till hotellet där bilen fanns så jag kunde ta mig hem. Efter ett tags sökande hittade jag min goda vän Olivia som skulle hem och var så näll och släppte av mig där.  Jag fick tyvär avstå från matte lektionen idag för att kunna ställa upp för E2 och det kändes ju lite tråkigt men det kommer fler lektioner.

Nu ska jag byta om till arbets kläderna och åka till jobbet. Idag känns det lika roligt att jobba som det gjorde i helgen.
Victor tycker inte att jag har nåt liv eftersom jag täller upp och jobbar åt andra när de behöver ledigt, ja visst han kanske har lite rätt men jag hinner skaffa mig ett liv senare. haha då har jag i allfall pengar så jag kan köpa mig ett liv som det skulle behövas.

Tjingeling!


Wow

I morgon händer det grejer alltså!!
Redan på morgon ska jag de andra balenbrudaran träffa en journalist som ska göra ett reportage om oss till vk. Så nu gäller det att hålla utkik i tidningen efter oss ;) men de kommer tidigast fredag. Sedan kan jag avslöja att detta är min sista dag som brunett för den här gången om allt går enligt planerna. Det kommer bli en otoligt spännande dag :)

Jag längtar redan!

Tjingeling!

FLyt

Fan vad dagen har flyte på bra.
Hade en skön sovmorgon innan jag liftade med Partynisse till skolan. Kunde för första gången på länge inte ha bilen, men var ändå lite skönt att vara utan men tackar absolut inte nej till att ha den.
Hade en lite dryg engelska lektion men efter den blev det lunch och skräck film hos matte. Vi kikade på Wolf Creak ändå rätt bra film. Fick oss några goa skratt när jag lyckades knäppa en fin bild på en snygg tjej, för att folk inte ska bli för avundsjuka så väljer jag att inte lägga upp bilden.
Åkte till skolan för en sista lektion innan jag vandrade ner på stan och mötte mamma och vi hämtade ut våra nya längdskidor innan vi åkte hem.

Under kvällen har jag umgåtts med vuxna människor, jag har varit på tupperwear party (rätt stavat ?)
jag och mamma hittade några saker som vi beställde innan vi åkte hem och begav oss ut i skid spåret.
Det var sjuk roligt men lite jobbigt, vi tog det riktigt lugnt eftersom det var första gången på länge, men under veckan kommer mer åkning om det nu bara inte blir storm som vissa snackar om.

Ska snart bege mig in i en stek het dusch innan det blir kvälls smörgås och nån bra serie :)
I morgon känns som en lång dag, men efter morgondagen kommer en ny dag som jag längtar otroligt mycket till, för då händer det grejer mina vänner! ska inte avslöja allt för mycket ;)


Tjingeling!


Slutet på veckan är nära

Nu har jag jobbat färdig för den här helgen men redan i morgon ska jag tillbaka till jobbet. Nikolina blev så glad när jag kunde tänka mig att ta hennes pass i morgon eftermiddag och jag behöver pengaran så sagt och gjort.
Det som känns tråkigt med att ta hennes pass är att jag inte har tid att åka på mina nya längdskidor i morgon men jag får helt enkelt ta det på tisdag i stället.
Kvällen har gått rikigt fort kan jag säga i allafall men ett tag trodde jag dock att jag skulle få syk bryt för att ett litet barn startat larmet på toan och det gick inte att stänga av, men tur att Tobbe är händig så efter X antal minuter så fick han av det och då var det som att sväva bland moln när det äntligen blev tyst :) ahha

Jag börjar bli orolig för att Eric tydligen inte har fått helt klart ledigt än veckan då vi ska utomlands!
Åh jag vet inte vad jag gör om han inte får ledig, som jag har längtat efter att åka utomlands och då kanske det inte bli av.  I morgon blir det att ha stormöte om vad som fördröjer klartecken för hans ledighet och när vi annars kan åka.

Tjingeling!


Söndag.

Helgen har vartit riktigt bra :)
Ifredags få komme hem från hockeyn var mamma hemma och med sig hade hon presenter från både hon och emil. Av emil fick jag 2 snygga tshrtar, ett snyggt vinställ och örhängen.
Av mamma fick jag en klocka som jag hade önskat mig i julklapp, ett nytt party linne :)
Kvällen kunde ju inte alls bra bättre, men vi myste visdare med att se klart lets dance och sedan såg vi sommaren med göran. den var roligt men hade hört så mycket bra om filmen så hade lite för höga förväntningar.

Gårdagen började jag med att jag och mamma åkte in på stan och köpte oss nya längskidor. men dom skulle inte vara färdiga att hämta ut förrän på måndag. Så i morgon blir det till att ge sig ut i spåret för att testa det nya inköpet. jag hittade klänningen jag ville ha från åhlens  för halva rea priset så det var bara stt slå till. den kommet bli perfekt i sommar då man är lite brun ;) när vi var inne på åhlens kollade vi en tväris på några som sökte till talang 2010, en av pojkarna som sjöng och spelade gitarr tycker jag va riktigt bra och hur sööt söm helst jag blev typ kär :) innan vi for hem köpte vi med oss fika från lilla b.
Efter en tidig middag åkte jag till jobbet och det var länge sedan jag var så taggad på att jobba. kvällen gick hur fort som helst! Tobbe lämnade mig vid halv 8 och jag hann typ bara knäppa med fingrarna så var klockan 9 och nikolina kom.  i kväll väntar ett nytt pass och jag känner mig lika taggad som igår.

Nu ska jag skutta in i duschen och börja göra mig klar för det nya passet som kommet gå lika fort som igår.
Tiden går ju så fort när man har roligt!
kändes igår att det var ett tag sedan jag hade jobbat för jag hade glömt bort det första plu nummret som jag lärde mig, men nu är det tillbaka i hjärnar och där stannar det.

Tjingeling!


Fredags mys!

Äntligen är det helg och det känns hur underbart som helst!
Började dagen med att komma försent till lektion.
Steg upp halv 8 och duschade, sminkade migo ch la mig sedan i sängen en stund för att vila men råkade somna och vaknar igen klockan 10 och inser att fan jag börjar min lektion om 5 minuter!
Då var det bara att kasta på sig nå kläder och köra rally in till skolan.

Efterskolan har jag inte alls gjort mycket, vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen men nu sitter jag här framför tv och ska snart följa lisa på hockey. Få se om man hinner se nåt av lets dance innan vi åker.
Sen kommer mamma hem i kväll efter den vecka i Huvudstaden och med sig har hon en ny klocka till mig och en julklapp från storebror emil. Gissa hur kul det kommer bli!!
Senare efter hockey blir det film time med sommare med göran. och bara ha det lugnt och skönt!

I morgon väntar ett 5 timmars arbetspass och det ska bli riktigt roligt att jobba med min nya skylt ;) haha
Det är verkligen evigheter sedan jag jobbade, i allafall som det känns.
Lön till veckan också känns hur bra som helst, alla pengar ska dock gå till min resa och ett besök hos frisören för att göra en lite förändring :) det känns hur kul som helst :)

Tjingeling!

Livsnjutare!

Kvällen har varit lärorik och sjuk roligt!!!
Började med att vara med pappa i garaget och byta däck på bilen, förhoppnings vis får jag byta till helt nya vinter däck och det känns hur kul som helst, jag riktigt längtar, för ni som vet hur dålig mina nuvarande vinter däck är så förstår ni ju varför.
Sedan åkte jag till tannberget och åkte bob och grillade korv med Matilda*2 och det var hur mysigt som helst.
Det bjöds på många go skratt speciellt till korven som blev övergrillad och såg ut som en penisen som kom fram från skalet. hahah
Vi var riktiga livsnjutare i kväll och fler kvällar kommer det absolut att bli!

Snart kommer helgen och så väntar jobb,jobb, jobb och just nu känner jag mig rätt taggad på de.
Känns som det var länge sedan jag jobbad, och bli extra rolig nu när jag har fått min riktiga namnskyllt.
I tisdags när jag kom in på Statoil förgyllde verkligen Ola min dag genom att de mig min efterlängtade namnskylt som väntat på i över en månad och äntligen,äntligen :) haha

Tjingeling!

Hämden är ljuv!

I eftermiddag har Molly varit djävulen själv!
Hon stal en massa vindruvor av mig och när jag skulle lägga isäng hon börjar hon käfta tillbaka och tror hon är så cool. Men hon hade fel, hon gör ett flertal försök med att sno andra saker under tiden som vi lagar middagen.
Hon fräster tillbaka till både mig och pappa när vi ska lägga isäng henne efter hennes hyss.
När jag pratar i telefon med emil ser jag hur hela limpan försvinner från köksbänken och åker ner på golvet, självklart är det molly som försöker ta sig en kvällsmacka.
Hon har bitit sönder en festit så de blivit saft över hela köksgolvet och just innan pappa ska ta med hon och Cilla ner för läggdax så hoppar hon up mot köksbänken där katten sitter och äter och välter ut skålen med mjölk över halv köks golvet. Jaa man kan ju säga att i bland blir man lagomt less.
Nyss när pappa skulle gå och lägga sig ropar han efter migo ch jag rusar dit för att höra vad molly nu har gjort.
Då han hon stor busat i pappas säng och slängt täcket på golvet och grävt & bitit sönder lakanet.
- Jag har funderat i många kvällar nu varför sängen har varit så stökig men nu vet jag vem som varit där och busat, säger pappa.
- hon har varit sjukt busig i kväll och gjort en massa jävelskap säger jag då.
- Jaaa det här är nog hämden för att vi varit så arga på henne i kväll säger pappa och då går det inte att hålla skrattet längre. hahah Molly har alltså hämnats på oss för att vi skickat isäng henne X antal gånger under kvällen.
Och på söndag fyller den lilla busen 2 hela år, och hon beter sig fortfarande som om hon bara vare några månader.

2 veckor gammal.

Tjingeling!


ovärd men mysig dag

Högskoledagen var inte mycket att hänga i julgran. vi lyssnade först på en information i aulan sen tog vi lunch och sedan orkade vi inte gå på fler informationer så vi drog hem. Lisa frågade om jag skulle följa med till brännland så sagt och gjort. Väl framme hade Lisas mormor lagat plättar och gott var de. Lisa badade sina hundar medans jag och Tobbe chillade i soffan och läste tidningar. Jag har varit väldit duktig  i eftermiddag jag har lyckats steka kyckling helt själv och gott blev de. Tycker det alltid är lite svårt de där med att steka kyckling för att få den väl genomstekt men ändå inte hinna toka ut de. Idag blev den perfekt.
Har nydligen komme hem från backen, och det var hur härligt som helst där i kväll!
Idag var det inte bara jag och Emmy utan matilda*2 och ida också.
http://matildalindberg.blogg.se sattsade stort och lyckades med ett flertal hopp, backflips och railat.  Jag har mycket att lära av den kvinnan!

Nu åkterstår bara att orka palra mig in i duschen, lära mig x antal glosor och läsa en dum text.
Men eftersom jag känner mig rätt slut efter att ha försöka nå upp till matildas nivå i backen i kväll så måste nåt av dessa saker uteslutas, vad säger jag inte utan får se vad jag inte orkat ta tag i.

I morgon väntar en jobbig dag och känner att jag inte alls kommer ha ork att stiga upp för att gå till skolan i morgon men man måste väl, inte länge kvar nu tills skolans vackra dar är över.

Tjingeling!

Universitet ..

Då var man tillback till vardagen igen. Var extremt jobbigt att kliva upp i morse när väckarn ringde.
Imorgon blir en skön dag. vi ska ha högskoledag på skolan. Då kommer olika lärare & elever från olika universitet och berättar om olika program och ur det är att plugga på högskola och universitet.
Detta känns som nåt för mig eftersom jag hoppas på kunna plugga vidare efter studenten. 
Men vad ska man välja att plugga till ? 
vilken stad ska man välja att plugga i ? 
vad kommer jag göra om 6-7 månader ?
ja det är många frågetecken som snurrar runt i huvudet, men det kanske ska vara så när man går sista teminen på gymnasiet. 
Jag längtar då grymt mycket till balen, studentveckan och studenten, fatta vad kul det kommer bli!!!



 Tjingeling!

Sista dagen på veckan ..

Blev väckt 10.45 då emmy ringer och jag måste då stiga upp.
tog mig en frukost framför tvn och vad hittar jag då om inte sunes sommar. Nr jag ätit klar komme emmy och hämtar mig och vi åker till backen, jag inviger min nya bräda och den var hur bra som helst :)
Blir en ny tur till bakcne på tisdag kväll, längtar redan nu för det var sååå härligt !!

Har även hunit träna i eftermiddag, följde med mamma på hennes gym, men tycker inte det var lika bra som gymmet i stan, men det är ju kul att testa lite nya saker  i bland.
Nu ska jag kolla runt på destination.se innan jag lägger mig i ett varm och efterlängtat bad.
Sen blir det mys framför tvn med Johan Falk och nåt gott att tugga på :)
Imorgon väntar en ny skoldag och det kände jag mig inte alls taggad på.

Tjingeling!

en spännande dag ..

Har varit hos mammas vännina i dag och testa några bal klänningar, hittade en som jag verkligen gillade. den kändes lite liten så vi ska försöka hitta mönstret som dom använde och sy en ny åt mig i en annan färg :)
om jag inte hittar någon annan. jag hoppas vi kommer lyckas sy en ny sån för den var verkligen i min stil och tykte om den så mycket :)
Det smäller ju bara till så är sommaren här och allt ska vara fixat så bäst man är ute i tid :) '
Just nu luktar jag och pappa laga en super god middag och senare i kväll bloir det att umgås med brudarna :)
och i morgon landar min bror i sverige efter TRE veckor i Thailand. Han kommer vara brun!
och jag är inte alls avis, jag trivs så bra häri kylan ;) men snart, snart är det min tur att komma till värmen :D


Tjingeling!


Tänk ..

Om man levde ett liv som i svensson svensson, där drömyrket var brevbärare och sin värstafiende var sin egen pappa som lyckas ställa till det med allt. Att bo granne med sina föräldrar när man är i 26 års ålder där pappa står och tjyvlussnar på en i köket varje dag. Att ha en pappa som är så fint kallat "mellan två jobb" och beter sig som ett stort barn som älskar pop corn och scooby doo.  Ja det vore ju nåt. Roligt tror jag man nog man skulle få. Det är livet som man bara drömmer om man hoppas aldrig händer en själv. hahah

Idag reste jag tillbaka i tiden. Sista lektionen i dag påbördade vi ekonomer en ny kurs, internationell handel heter den. Som lärare har vi en lärare vi hade i ettan och när vi idag påbörjade lektionen var det som att man gick ettan igen, man lyssnade på vad läraren pratade om smatidigt som man antecknar det som står på tavlan medans man inser att de läraren just sa inte finns kvar i huvudet, det åkte alltså rakt igenom.
Hur ska man klara den här kursen är ju frågan. Ja inget är ju omöjligt eller vad brukar man säga ?

Tjingeling!

Balen 2010

Eftersom jag nu är inne på min sista termin innan studenten betyder det att balen också närmar sig.
Vi som jobbar med den kommer få slita arslet av oss men vi ska nog få ihop det ;)
Det stora problem är ju bara vem ska jag gå med ?
detta är ett stort myserium som måste lösas inom en snar framtid ....

Jag längtar iallafall, för alla som inte sett våra snygga plancher på skolan har verkligen missar nåt ;)

Tjingeling!

Onsdag!

Kylan är tillbaka och då känner mig sig lite lat och vill hest stanna inomhus.
I kväll ställde jag till med storbakning. Har gjort en snickerskaka och en sockerkaka med vanligkräm imellan. gott blev det och snart är det dag för kvälls fika :)
2 dagar kvar till helg och det känns toppen :) inga större planer för helgen, men bara det inte är så kallt så blire backen på söndag och det är efterlängtat!

Har nyss varit ute i kylan med Molly och busat i snön och det är ju så otroligt roligt :)
Man blir så glad av att se henne springa som en tok och hoppa omkring i snön :)

Har insett att det är typ 2 timmar hål/lunch alla dagar utom måndag på mitt schema, jag måste ha sett fel så kan det ju inte vara, inse så jävla drygt det kommer vara, men ska jag uppnå mina nyås löften med att vara mer seriös i skolan och träna mer så kanske dom inte är så dum i allafall.

Nu väntar kvällsfika och nåt bra på tv :)

Tjingeling!

vart är inteligensen ?

Ifredags fick jag ett brev från tandläkaren om att jag skulle komma på besök dit för undersökning den 19 januari.
Problemet var bara att tandläkaren jag var kallad till tycker jag inte om, och förra året då jag blev kallad ringde vi och bad om att få byta tandläkare. Detta var då inget problem och jag fick återkomma till den nya som jag trivdes bra med. Hur svårt ska de vara att hålla koll på vem man egentligen ska gå till ?
När mamma ringde och frågade varför jag blivit kallad till fel läkare hade dom inget svar.
Jag trodde att dom som jobbar på stenbergska ska vara inteligenta och ha ett minne men jag tog tydligen fel.
Nu fattas det säkert bara att jag inte kommer få göra min lilla operation det här året och i stället ska jag betala för det, nej där går gräsen. I så fall får tanden som ska opereras ut ligga där den ligger :)

Tjingeling!

Back in school

Tillbaka till skolan ida och det var väl inte allt för roligt.
Hade dock sovmorgon till 12.10 var då tänkt att jag och matilda*2 skulle gymma men vissa av oss blev för lat så vi hoppade det.  har varit där på eftermiddagen med olivia i stället och det var skönt att få röra på sig.
Ska kanske leta reda på nåt längskidor nu så kanske man tar sig en tur :)

Sitter och kollar in olika program som man kan söka in till när det blir dax. Har ju inte alls många månader kvar nu innan det ska vara sökt. Hittade nyss ett nytt program som ser lockande ut i Göteborg, men den som lever få se vart jag hamna efter sommaren.

Nu ska jag kolla efter utlandsresor och sedan ringa min bror för att börja få ordning på vart vi ska åka.
Om en månad kommer Irland på besök tilll Sverige, det blir ju spännande.
Pappa har redan börjat öva på vissa fraser som, god morgon, hej, hejdå, vad vill du äta. haha ska bli roligt att se om dom kommer till använing.

Tjingeling!

Söndag

http://matildalindberg.blogg.se/ har verkligen förgyllt min dag!
När hon ringer mig för andra gången i eftermiddag och frågar varför det ligger ett par glasögon i hennes jackficka och vart dom kommer ifrån går det inte att sluta skratta.
Jag kommer då ihåg att under nattens besök på statoil ramlade ett par glasögon ner på golvet och när jag ska plocka upp dom säger matilda att hon ska kika på dom, jag ger dom till henne och går sedan därifrån, hur dom han hamnat i jackan vet jag inte, men nu har då jag och tobbe satt upp en stor bild på matilda på lagret och skrivit "Håll utkik!
förmåga att ta saker som inte tillhör henne efter några vinglass" hahah

Imorgon äre back to school som gäller men har sovmorgon till 12.10 så blir till att gymma på dagen, för nu finns inga undanflykter längre! Nu är det slut på gosaker och minst 2 besök på gymmet/vecka!
Eftesom det bara är ½ år kvar av tbg tiden så ska jag nu försöka bli mer seriös i skolan! (eller i allafall försöka) det är ju trots allt tanken som räknas!

Städandet av mitt rum idag gick inte alls som jag tänk mig, fick bort julsakerna bara en sån där stjärna som lyser i fönstret kvar nu, och sängne blev bäddad men sen tog det stopp. Allt damm och smutskläderna ligger kvar! så känner man sig manad att städa är ni varmt välkommen :)

Tjingeling!

partey!

Gårdagen blev rätt lyckad, hade riktigt trevligt :)
Jobbade som sagt till 22 och sedan blev det rally hem bytte om på 5 min och drog till förfesten.
Efter 11 tiden åkte vi mot hotellet och där dansades det. Han även besöka baren några gånger så nu törs jag inte kolla kontoutdraget. haha
Avslutade kvällen med mat på statoil innan jag fick skjuss hem.
När jag komme hem och ska ta av mig skorna ramlar jag och hoppas att detta inte alls ska höras så att mina föräldrar vaknar.
Jag slår igång sängvärmaren och somnar tydligen till, vet inte varför jag vaknar men då hade jag ett missat samtal som jag konstigt nog inte hade hört fast mobilen ligger just brevid mig.
Stänger av sängvärmaren och kryper ner under täcket och somnar.
Vaknar dock idag med ett lätt illamående och lite huvurvärk men det känns redan mycket bättre.
Vad har hänt med mitt gamla ja, då jag blev så bakis att man aldrig med ville dricka ?
Vad som än har hänt hoppas jag det stannar där det är och inte kommer tillbaka. :)

Idag ska julen städas ut, och förhoppningsvis ska mitt rum bli renare för det set hemskt ut.
Dags att sätta fart ...

Tjingeling!

Fredags mys

Nu var fredags myset slut och det blev riktigt lyckat.
Lets dance var kul att kika på och alla var ju rätt så duktig på att dansa.
Public ememies har nyss tagit slut och sjukt vilken bra film det var!
Spännande hela vägen precis som det ska vara. En av skådisarna som var med är han som spelar batman och då blev jag grymt sugen att se en batman film, dom är ju riktigt jävla bra. men känner mig allt för trött för det nu eftersom dom är gnaksa så lång så får göra det i morgon i stället. måste ju ha nåt att göra innan jag går till jobbet.

Har fått mig en glädjande nyhet ikväll att jag troligen kommer få fin besök av min broder om drygt en månad :)
Han har inte varit hemma sedan i påsk, så nu är det verkligen på tiden.


Nu blir det nästa sängen för att orka med morgondagen :)

Tjingeling!

8/1

Efter en kort visit i Umeå med shopping, bio, promenader i kylan och trevligt sällskap så befinner jag mig åter på hemma plan igen.
Nu för att stanna ett tag. Det har varit en del resan under lovet.
Lovet börjar även rinna mot sitt slut och det sörjer jag, känner inte alls för att gå tillbaka till skolan. Men nu återstår ca 5 månader och då jävlar ska jag försöka sattsa allt i skolan. (vet att detta inte kommer gå men värt ett försök.)

Ikväll blir det en riktigt lugn kväll eftersom det är freags mys.
Kvällen kommer bestå av att titta på Lets dance eftersom Rabih är med så måste man ju kika.
Läste i blondinbellas blogg att hon träffat honom hos frisöer och det var några komentarer om folk som skulle rösta på honom så får helt enkelt se hur det kommer gå för han.
Sedan fortsätter kvällen med filmen Public ememies som verkar riktigt bra.
Imorgon väntar en bra dag med både jobb och utgång, och jag känner mig riktigt taggad :)



Ha ett trevligt fredags mys ute i kylan.

Tjingeling!


6/1

Har jobbat hela dagen. när jag kommer hem från jobbet har mamma varit på media markt och köpt en madrass värmare som jag ska få ha tills vidare i allafall, inse hur skönt det är med sånt!
när man kommer och ska lägga sig och sängne är lagomt varm att krypa ner i!
Tack mamma för det!

Imorgon blir en tidig morgon, ska ta 8,35 bussen till umeå med lisa och hälsa på min söta kusin.
vi ska gå på stan och sedan bio under kvällen.
på fredag blir det hemfärd och troligen hockey på kväll innan det nya passet på lördag eftermiddag börjar.
Jag hoppas mina partysugna vänner drar ihop nåt till lördag kväll för jag är riktigt sugen på party :)

Sängen nästa!

Tjingeling!

5/1

Oväntad eftermiddag kan man säga att jag har haft.
slutade jobba kring 12 och efter min lunch och mamma och pappas avfärd så la jag mig i soffan och vilade en stund. Molly var så mysig att hon la sig på magen och där somnade vi.
När jag vaknade till första gången så har Molly flyttat sig till fötterna och Sofie ligger på magen i stället.
Nästa gång jag vaknar är det mamma som ringer, jag är fullt uppe i min sömn och har ingen större koll på vad han pratade om. Tredje gångne jag vaknar är klcokan just efter 6 och inser att jag sovit i över 4 timmar.
Jag som hade stora planer på att vara dukti och möjligen städa mitt rum och träna men inte då.
Det blir alrdig riktigt som man tänkt sig.

Har iallafall kikat på I love you, man ikväll och fått mig nå goa skratt rekomenderar den filmen :)

I morgon väntar en ny spännande dag på jobbet :)
Tjingeling!


4/1

Tänk om alla min skoldagar skulle vara lika roligt som mina arbetsdagar på statoil, då skulle man inte kunna klaga på livet. Under ett samtal med Ola idag pratade vi om kända bloggerskor och insåg då att min chans till det hela hade jag om jag bloggade om mitt liv på statoil. jag tänkte att de kunde vara värt ett försök, så sagt och gjort.
http://statoilbrud.blogg.se/

jag har en enorm smärta i mina fötter efter dagens långa pass, och blev tvungen att hoppa över träningen på gymmet. i morgon blir det andra bullar!
Har inte alls lika långt pass, slutar redan till lunch och blir helt ensam hemma i ett dygn. välkommer att hälsa på.

Tjingeling!

Tvåtusentio

Nytt år och nya möjligheter, ja vi får väl se vad vad detta år har att bjuda på men jag har redan nu minst 3 saker att se frem emot och ett stort frågetecken att reda ut.
I mars utlandsresa och i  juni bal + student och vart livet tar vägen efter de är ett stort ?!
Har skaffat mig några nya nyårs löften, men nyårslöften är till för att brytas vilket en del av dom jag har säkert kommer göra.

Firade in det nya året uppe i Tärna/Hemavan och det var riktigt trevligt.
Träffade en massa lycksele bor och lite annat folk, gammla bekanta och fick en massa fina bilder som kommer senar.
Fick höra en hel del olika raggnings repliker som ...
- Varför har aldrig vi hånglat förr ?
- Jag har planer för dig och mig i kväll!
- Det såg ut som att du ville bli räddad från den jobbiga killen bredvid dig.
Ja detta är bara ett urval, men den jag gillar bäst måste nog vara
- Har du träffar xxxxxx ??

Raggnings tips nr 1 som jag redan har hunit lärt mig i år är:
för att folk ska få reda på att du är singel så måste du ändra status till i förhållande och sedan tillbaka till SINGEL  på facebook. Detta kommer folk märka och intresserade kommer höra av sig.

Tjingeling!





RSS 2.0