Snart äre dax (påriktigt)


I fyllan och villan under lördagkvällen bestämde jag,lappi och pauline att nu när vi får lön i februari ska vi följat och boka tid för att tatuera oss. Sedan ska vi följas och göra det!!

Det är verkligen på tiden nu att det blir av, så länge som jag har väntat!!
Tjejer jag hoppas att ni håller det ni nu har lovat för jag tänker inte dra mig ur nu.

Tjingeling!

Söndag

Gårdagen var otroligt rolig! Jag, lappi och Ida lagade en super god middag. Vi spelade spel och hade super trevligt. Matte kom när hon hade slutat och sedan ringde Pauline också och ville vara med. Tiden bara sprang iväg och tillslut begav vi oss till hottan. Där fick vi stå i kö, men det vare värt.

Väl inne vare gode mycket folk och mer blev det. Vi dansade som galningar, träffade ännu mer trevligt folk. Som vanligt så tappar jag alltid bort personerna jag kommer dit med (vad beror detta på?)
Träffade även min kusin Jim och vi surrade ett bra tag alltid lika trevligt :P hahah

När jag kände att kvällen började lida mot sitt slut ringde jag min hemliga älskare och han hämtade mig. Vi åkte hem till han och där somnade vi rätt så fort. Jag vaknade till liv igen efter 12 nån gång av att han messar mig.
Eftersom han inte var hemma utan var och spelade bandy så blev jag lite blyg och vågade inte kliva upp så låg och drog mig rätt länge. När jag ligger där och halv slumrar så hör jag en bekant röst i hallen, och vem vare om inte Åsa.
Jag tog tillfället i akt och ringde henne och bad om skjuss hem.

Väl hemma frågar mamma mig hur jag mår. Själv kände jag mig ändå rätt pigg men det tyckte inte mamma.
citat "du ser ut att vara rätt så bakis." hahah tack mamma det värmde om hjärtat!

Jag bytte om till bakiskläder(mjukisbyxor och en stor tröja) och sedan vandrade jag och olivia till dollar för att införskaffa allt som behövs för en bakisdag(chippa dippa och bakis cola) vi vandrade hela vägen tillbaka och la oss i hennes soffa och fetade oss framför vänner.

Efter middagen så har jag pluggat en hel del med grupparbetet, det gick åt helvet så får be mina söta gruppmedlemmar om hjälp imorgon. Sedan har jag varit förbi i mattes nya lägenhet hjälpte henne packa upp lite och drack sedan en kopp te innan jag åkte hem.

Nu när det är läggdax känner jag mig så otroligt pigg så jag se Xantal avsnitt av mysteriet på greveholm. hihi
Imorgon bär det av till umeå igen, men som tur är får jag sovmorgon behöver inte ta bussen förrän 9,45
Träffar upp gruppen direkt jag är framme och sedan blir det effektivt arbete. Det bästa är att min hemliga älskare ska komma till ume imorgon!! :D Det är alltid lika mysigt när han hälsar på.

Tjingeling!

Lördag

LöRrDAG och det vankas utgång :D
Har gjort mig klar och väntar på att min hemliga älskare ska komma och skjussa mig till lappi där vi ska laga middag och sedan försvinna in i dimman :) hihi

Igår var jag och min vän ida på duvancup och kollade på min hemliga älskare som spelade, när dom hade spelat klart ville han och hans vänner ta en öl i baren på hottan, när det stängde blev jag chaffis till dem men eftersom dom var sugen på mer öl så fick jag inte åka hem utan göljde med till en av grabbarna där satt jag typ och ensam i ett hörn till 4 på morgon då satte jag ner foten och sa ifrån att jag ville åka hem. Som tur va fick jag faktiskt med mig min hemliga älskare och viggan :)

Har haft en slö dag, låg kvar i sängen till halv 2 men var vaken sen kvart över 10 då mamma ringde och väkte mig.
Jag och Ida har hunnit vara på stan en sävng sedan har jag bara slö och gjort mig klar för kvällen :)

Ska bli kul att gå på hottan ikväll, har inte vare där på ca 2 månader.

Tjingeling!

Torsdag

Det var skönt att vaka hemma, passade på att sova i mammas säng eftersom hon var i stockholm. Den är en aning skönare än den jag har :P
Molly väkte mig imorse och allt jag gjorde på morgon blev bara fel.Hämtade min hemliga älskare på bss när han kom vid 12 och skjussade hem han då :) Vi fick även se matte ture övningsköra live, bra jobbat tjejen, det ser mycket bra ut!!

Sedan åkte jag hem och har pysslat lite, har även börjat kollt lite på grupparbetet och även läst lite i hadenius.
Så känner mig rätt nöjd än så länge faktiskt. Min hemliga älskare pratade om att vi skulle äta tårta hos viggan, hoppas dom inte glömmer bort mig, jag vill ju också ha tårta :)

Även otroligt skönt väder ute i dag :) Hoppas jag kanske kan lura med mig nån till backen i kväll, skulle ju vara gode nice att inviga vrädan.
Snart kommer även mamma & pappa hem. Har insett att jag nästan inte har träffat mamma på tre veckor, förutom när jag åkte hem med henne förra veckan då hann vi se varan i 2 timmar men sen var jag ute på andra äventyr så hann inte träffa henne nåt mer.

Ska bli riktgit mysigt att äta middag med familjen i kväll :)

Min vän partynisse kommenterade igår att det verkar som jag rymmer från umeå så fort jag får chansen, Det är ju sant insåg jag då. hahah

Tjingeling!

Onsdag

Då vare onsdag och jag har inga fler föreläsningar förrän tisdag då det är dax för seminaium.
Åkte till lse igår och det blev hen helt underbarg dag och kväll.
Först hängde jag made matildorna och ida, sedan blev det möte+ middag med statoil på knuten och gott vare.
Sedan gick vi och bowlade och själcklart är jag lika bra som vanligt. hahah

Åkte tillbaka till ume i morse och hade föreläsning, Sitter nnu i lägenheten och funderar vad jag ska göra med mitt liv. Jag kännde att jag kan fan inte sitta här i ca 20 timmar innan jag får åka hem, så snart tar jag bussen till stan och sedan tillbaka mot Lycksele!!

Kändes att de skulle få vara så skönt att vakna i huset i morgon och ha 4 hela dagar hemma.
Måste passa på medans man kan plugga från lycksele.

Nu ska jag packa ner det sista!
Tjingeling!

Beslutsångest

Åh jag vet inte hur jag ska göra i morgon om jag ska åka hem efter föreläsningen och hänga med statoilgänget på kvällen eller om jag stannar kvar. Tror jag måste ringa en rådgivare :P

Har iallafall nyss duschat, tänka sig det kändes lite ovanligt för att vara jag men det behövdes.
Ska göra mig lite fika och se ännu ett avsnitt av OC. Sedan måste jag nog försöka sova, börjar redan 8,15 i morgon.

Tjingeling!

I wanna go home

Åh jag vill hem till Lycksele. Imorgon är det ett kort P-möte med middag på knuten och sedan bowling vi ska tydligen firat nått. Och jag vill så gärna vara med!!!
Tyvär så vare gullt i bilen med pappa på onsdag morgon till umeå, så jag sitter och funderar på om jag ska lyxa på och ta bussen till Lycksele i morgon efter föreläsning och under eftermiddagen plugga hadenius och sedan vara med Statoil gänget. Och ta 7 bussen tillbaka till Umeå på onsdag morgon.

Kändes som det blir mycket åktande fram och tillbaka om jag sen kanske åker hem på onsdag eftermiddag om det inte blir inlaggt grupparbete eller fler föreläsningar. Känns nästan för bra för att vara sant att det inte är nåt inlagt på schemat..
Ska läsa Hadenius nu och fundera som satan om jag ska lyxa på och åka hem en tväris imorgon...

Tjingeling!

Sugen på att träna!

Jag känner mig sjukt sugen på att träna så jag körde lite övningar här hemma, gjorde blandannat dips och kan säga att det känns redan i armarna.
Håller på kolla på OC nu, sen ska jag laga tackopaj igen, men blev så sugen på det.
Under kvällen borde jag damsuga men jag ska i allafall läsa lite hadenius. Har en omtenta om 2½ vecka och den här gången ska det inte vara någon tvekan om att jag ska bli godkänd så jag tänker börja plugga i tid.
Minst en timme varje dag ska jag läsa, helst mer!
Hoppas även mina nya böcker till kursen vi läser nu kommer snart så man inte hamnar efter med det.

Tjingeling!


Super weekend

Åke hem redan i torsdag eftermiddag med mamma. När jag väl kom hemma så hängde jag med Matte och Ida :)
På fredag tog jag mig en sovmorgon fram till kvart i 12 och sedan satte jag fart med att vara lite duktig.
Jag tog bmw och körde till gargadet där jag stor städade upp den, sendan körde jag på statoil och tvättade den också. Bilen blev som ny :)

Efter att jag varit så duktigt mötte jag uppe Ida och Matte på stan för att fika på Götas som var första gången för mig och det var så mysigt. Viggan ringde och ville att jag och min hemliga älskare pegasus skulle följa med till Skellefteå tur & retur för att hämta Emelie, så sagt och gjort.
Grabbarna hämtade upp mej i stan och sedan bar det av, och i bilen var det disco på hög nivå det var riktigt kul både dit och hem :)
När vi kom tillbaka till Lycksele så åkte jag och pegasus till Matte och hängde där innan vi begav oss till viggan och Emelie. Vi hade en lugn kväll drog raggen genom stan innan vi beav oss hem.

Vi kom hem hyfsat tidigt klockan var ju endast kvart i 12, så pegasus föräldrar var vaken och hade just hällt upp en grogg. Vi hamnade till bords med dom och fick oss också ett glas. När klockan blev två vare dax att lägga sig, men se inte det, jag var pigg som en jag vet inte vad och gjorde allt i min makt för att inte min hemliga älskare skulle somna. Till slut satte han igång någon typ av barn film och tydligen så somnade jag före han. hahah

Jag hade ställt väckan på 09,50 men se pappa hann ringa före och väcka mig. Han hade bestämt sig frö att åka till umeå då och själklart ville jag åka med så det var bara att kliva upp och lämna den varma sängen. Det kändes otroligt jobbigt att gå ut och skrapa bilen när nån annan fick ligga kvar och sova.

Vi vullade i allafall till ume med emmy i baksätet här mötte vi upp matte, ida, lisao ch linda på stan.
Jag gjorde mig ett fynd och köpte jeans för 100 kr :)
Under eftermiddagen gjorde vi oss iordning innan vi begav oss till Linda och började festa. Det var riktigt roligt men det började spåra när vi skulle till corona. Jag åkte dit före alla andra så jag fick köa in själv. När de andra väl kommer har emmy glömt sitt leg och tar sig inte in.
Linda & Patrik kom inte, och Ida bara förrsvan det visade sig att hon blivit utsläng för att hon skulle varit för full och skulle hamna i fyllecell (vilket hon inte var!!) Vi lyckades i allafall snacka med vakterna så vi fick ta med oss Ida hem.  Vi tog oss i allafall hem till slut!

Dock så tyckte alla de andra att det var en jätte bra ide att kliva upp nio i morse men sur som jag är valde jag att stänga in mig i sovrummet och sova vidare.
Under dagen har vi legat i soffan och sett tre filmer. Snart ska jag nog starta den fjärde och sitta själv i mörkret eftersom de andra har valt att åka tillbaka till Lycksele.

Hoppas att det inte dyker upp några föreläsningar eller grupparbeten på torsdag och fredag så får jag också åka tillbaka till lappstockholm. På torsdag ska vi mest troligt också byta bort bmwn :( :(
Istället blir det en helt ny saab 9-3 combi men tror den kan vara rätt nice den med, men den kommer ju aldrig upp i samma nivå som bmw.

Tjingeling!

Om man kanske skulle vara lite duktig.

Har hunnit skriva klart rapporten men väntar till i morgon med att lämna in den ifall jag kommer på nåt mer som ska vara med. Har hjälpt Nicko och Frida att bära in lite saker i förrådet. Har hunnit se en film och klockan är inte ens 10.

När jag satt och såg film kommer det upp blixtar på min vägg och jag fattar inte var de kommer ifrån, det kom fler och fler och jag hann aldrig se vart de kom ifrån. Jag kan säga att jag blev riktigt rädd.
Men efter ett tag så slutade det i allafall.

Nu ska jag ta tag i disken och sedan packa de lilla som ska med till Lycksele i morgon så det går fort att komma iväg :P  sen blir det nog en till film skulle jag tro :)

Tjingeling!

Wroooom

Efter att ha sutte i labbet fram till två tiden så ringer pappa och frågar om jag ska följa han och kolla på en ny bil, så han kom och plockade upp mig. Vi åkte ut på ersboda och saab.
Vi hittade en bil som var riktigt nice, så imorgon ska jag tillbaka dit med mamma för att se vad hon tycker.
Efter vi varit på saab hämtade vi pappas arbetskompis och sedan åkte vi på biltema och sedan jula innan pappa skjussade hem mig.
Har äte middag och ligger i soffan och känner mig helt död!
Ska skriva klart det sista på rapporten sen ska jag bara ligga och slöa resten av kvällen.

Pelleponken har även varit inne i min cs och fixat det  jag hade problem med så nu äre bara att köra järnet imorgon.
Fan man skulle ha orkat diska i kväll också. Nicko och frida skulle också kommaförbi och låna mitt förråd.
Hon messade i morse och frågade om det gick bra, självklart göre det eftersom jag ändå inte använder mitt uteförråd. Problemet var ju bara att jag inte kommer ihåg vart förrådet ligger så jag blev tvungen att leta reda på det när jag komme från ersboda. Så nu har jag koll! mohahah

Tjingeling!

Onsdag = lill lördag

Under föreläsningen i morse kändes det verkligen som att tiden stod still. Men tillslut så var den över. Andra delen av föreläsning var riktigt intressant och jag tror den här kursen kommer vara riktigt rolig.
Sedan åt jag och Emma lunch tillsammans med Elin innan vi gick över till labbet för att fortsätta med cs. Självklart kommer jag ingen vart idag och får inte tag på Pelleponken så i stället skriver jag min rapport för fulla muggar. Ska fan i mig bli klar med den idag. Ida ställde även in våran pluggareftermiddag så jag får köra solo. Kanske till och med dissar NH i kväll för att städa sovrummet och göra kompliteringen så är allt bortgjort.

Fick även veta att omtentan jag missade när jag var utomlands blir den 9 februari i stället för i mars, och det är då bara bra!! Så nu gäller det att plugga,plugga,plugga.
Om man skulle försöka läsa lite varje dag skulle inte vara helt fel, men vi ser väl hur det blir.

Nu tillbaka till rapportskrivandet!

Tjingeling!

Lycksele det är hemma för mig!


Måste säga att det har varit en otroligt skön kväll!
Jag har nyss sett klart en beck film. Till den fikade jag mina korvsmörgåsar, hihi och det var gott gotti gott gott.

Jag har hunnit prata med både mamma och pappa.
Har tvärt pratat med den hemliga älskaren som anländer till lse på torsdag vilket betyder att jag också gör det.
(Men jag åker inte em bara för att träffa han, vill ju självklart hinna träffa mina matildor och ida också :) )

Innan jag fick veta det hade jag faktiskt lite hem längtan.
Lycksele och furuvik är mitt riktiga hem så är det bara. Jag tror tyvär inte att jag kommer kunna få en riktigt hem, hem känsla här i umeå och varför veta jag inte...

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se big bang theory och sova.

Tjingeling!

Rent som aldrig förr.

Har städat i kväll, kände att jag var tvungen att testa moppen som min hemliga älskare kom med. Och den var riktigt bra. Har moppat gloven i hallen, vardagsrummet och köket. Orkar inte ta tag i sovrumet eftersom det är lite stökigt, kanske egentligen där jag borde städa men det tar vi en annan dag. Har även damtorkat och tänt ljus nu så det är riktigt mysigt :)

Ska göra mig nå korvsmörgåsar och krypa ner i soffan och kolla på film :)

Tjingeling!

Nu får det räcka

Nu får det räcka för idag. Har i allafall kommit mig väldigt långt. Började på film 4 och nu är jag i slutet på film 13. Totalt är det 16 filmer man ska titta på och härma så snart är jag klar förhoppnigsvis. Men nu börjar jag bli trött och hungrig + att jag har kört fast så måste ha hjälp av lärarna som har hunnit gå hem. Men detta löser jag i morgon.

De andra snackar om att gå på E-puben och ta ett glas i kväll, själv har jag inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Kände mig inte allt för sugen men skulle ändå vara rätt trevligt. Dock är det även snack om ett glad på NH i morgon kanske bara följer med dit i stället. Får helt enkelt se hur jag känner efter middagen.

Tjingeling!

JAAAA!!!

Nu är jag så otrolit jäbla glad ska ni veta, jag klarade omhemtenta som jag lämnade in förra veckan och det känns så otroligt skönt!!
Jag har snart tagit mig egenom halv cs så min plan är att verkligen försöka sitta tills jag blir klar med den i kväll.
Imorgon efter föreläsningen ska jag och Ida plugga tillsammans, vi ska då hjälpasåt att komplitera en hemtenta, och sedan skriva klart rapporten för html uppgiften. Sedan är det vara att invänta resultatet av Omtentan sen i lördags, jag känner att jag är på god väg att ta igen allt jag hamnat efter.
Fan vilken underbar kick jag fick från att veta resultatet.
Jag bokstavligen sprang in i de andra labbrummet där resten av tjejerna sitter och suttsade som en boll av glädje så glad blev jag.

Sedan ringde nyss Ida mig och fråga om nummret till scoutstugan, jag messade henne nummret och sedan ringde hon upp igen. Hon trodde då att hon ringde till tanten man hyr av och började fråga mig om det. hahah Jag tror jag skrattar ihjäl mig. Söt ida!

Nu ska jag fortsätta med cs!

Tjingeling!

Tisdag

Fick nattligt besök igår av Ida och Naty, vi fikade bullar och snackade lite skit vilet var mycket trevligt.
Idag var jag på introduktion till den nya kursen tror detta kan bli intressant. Måste bara försöka fixa klart data kursen nu så jag blir av med den. Sen skulle det var ahur skönt som helst om jag fick bli godkänd på omtentan sen i lördags. Ni fårstår inte vilken glädje det skulle vara!!
Vill ju inte bli utan csn, vet inte riktigt hur jag skulle klara det.. men vi tar det problemet när det kommer.

Nu sitter jag i labbet och ska fortsätta med cs, hoppas det inte krånglar så mycket idag.
Ikväll tror jag minsan att jag ska testa min nya mopp som jag fick i helgen :) hihi

Tjingeling!

Taggar torsdag!!


(Detta är inte bilen vi ska testköra)
Fan längtar till torsdag för då kanske jag och mamma ska testköra en ny bil. (Tyvär ingen bmw) Det är en saab vi ska testa, tror den kan vara riktigt nice!! Jag är riktigt taggad på detta!!! Hoppas mamma inte jobbar alltförlänge bara.

Om min hemliga älskare kommer hem i helgen så åker jag hem med mamma på torsdag men lugn bara lugn, om fallet skulle bli så, så är jag tillbaka redan på lördag förmiddag. Eftersom det vankas fest, och det kommer vara mycket lycksele folk i farten så måste man ju bara infinna sig på plats. mohahah

Tjingeling!

Bullarna fick MVG

Ja då var min "att baka bullar oskuld" borta. Josefine hjälpte mig att bli av med den. Vi har haft det så mysigt i kväll.
Först bakade vi som sagt bullarna, och sedan fikade vi några och kollar på bert, en ängels tålamodo ch sedan topmodel. Sedan har hon hjälp mig ta tummen ur röven och komma igång med att göra en ny bloggheader. Skulel kuna slipa lite till på den. Men för en timme sedan när jag egentligen var klar med den råkade jag radera allt jag gjort, så fick göra en snabb variant av den nu :P haha

Nu blire nog en kvällssmörgås och lite big bang theroy innan jag somnar.
Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen då äntligen vanlig föreläsning, eller egentligen introduktion till den nya kursen vi ska påbörja. Sedan blire lunch och tillbaka till det där jävla labbet. Då är även Emma tillbaka, som har varit på vift över helgen. Måste nog vara första gången som jag är kvar här och hon åker.

Vi eller i allafall jag ska sitta i labbet tills jag blir klar så jag får det bort gjort är min plan i allafall.

Tjingeling!

Inte riktigt min dag, än så länge..


Tog min en ordentlig sovmorgon, vakande till liv just efter 11 men drog mig till just efter 12 då Naty frågade om jag skulle komma på skolan och jobba med cs. Jag tänkte att jag ändå inte hade nåt bättre för mig så jag drog dit.
När jag väl böjar komma igång så bli min sida helt jävla cp, ingenting fungerade som det skulle, jag testade uppdatera sidan det gick inte. Jag bytte dator och det hjälpa inte så jag gav upp, jag blev så arg så det var lika bra.

Åkte då hem kring 3 tiden och har sedan dess städat undan lite och diskat. Josefine är på väg hit och vi ska baka bullar, vilket kommer bli otroligt spännande eftersom jag aldrig har gjort det förr. Hiihih

Länge sedan vi umgicks nu så det ska bli riktigt roligt att ta igen allt vi missat den senaste månaden :)

Vaknade till ett mycket speciellt sms i dag, smset hade framkomit ca 03,34 eller likande och det var en hel knasig fråga i detta sms som lyder, hur länge får man ha inne en tampong? (personen får vara anonym)
Jag svarade i allafall på frågan med fick inga fler svar. Senare under dagen ringde jag upp personen i fråga och fick då veta hur allt hade kommit på tal. Ja så rokigt det kan bli. hahaha

Nu taggar vi bullbaka för jag tror det plingar på dörren när som helst :)

Tjingeling!

Lugn kväll i soffan

Så otroligt skönt att bara ligga i soffan i kväll, har sett två filmer och nu ska jag somna till big bang theory :)
Attveta att jag inte måste kliva upp tidigt imorgon känns hur bra som helst, på tisdag börjar vi den nya terminen och återgår till det vanligare schemat, den här veckan går jag tisdag,onsdag, torsdag 10,15-12,00 gissa om skönt!!!

Hoppas det är fint väder ute i morgon så kanske man orkar ta sig ut på en prom :)

tjingeling!

Helgen ..

Igår skrev jag då omtentan och hjälpa jag fick panik när jag börade läsa igenom de 7 frågorna som fanns. Tentan kändes svår och jag fick improvisera på delar av frågorna, jag ska ha jävligt tur om jag klara den här tentan.
När jag i allafall hade skrivit klar mötte jag upp min hemliga älskare som kom med bussen. Här om dagen när vi pratade så sa jag att jag skulle moppa golven men att det var så bökigt eftersom jag inte ha de nån mopp utan måste krypa omkring med en trasa och torka. Då har sötisen varit och köpt en mopp till mig, det var ju lite oäntat men gode gulligt :) Han monterade ihop den och allt, så till veckan ska moppen få visa vad den går för :)

Sedan drog vi på fetfest hos baronen och cuba och det var hur kul som helst, fick ner en hel del, så var på topp hela kvällen :) hahah
Vi fortsatte kvällen på corona och sedan blev det matkärran innan vi tog taxi hem :)
Idag har jag legat i sängen iprinsip hela dagen tror klockan var kring 3 tiden när vi steg upp.

På eftermiddagen har jag följt min hemliga älskare till bussen och sedan var jag och handlade, har nyss lagat 3 matlådor inför veckan.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med lite chips och dricka och se nån film.
Är som sagt lediga i morgon så får se vad jag hittar på :P

Tjingeling!

Nervös ...

Fan jag känner mig lite nervös inför dagens tenta ...
Till förra tentan kände jag mig inte alls nervös, varför ska jag bli det nu ?
Det är bara att hålal tummarna och be till gud att det kommer gå bra!!

Eftersom jag ärä så smart och inte handlade igår så har jag ingen frukost hemma, så får köpa mig nåt på skolan. IDg är det enormt viktigt att jag har ordentligt med mat i magen!!
Tror även det kommer bli pizza till miggdag om jag får bestämma :P

Nu ska jag klä mig klart, eftersom min buss går om 20 min. Och det är piss kall i dag!!
När jag slog på datorn stod det att det var -35 i lycksele!! stämmer detta ????
Enligt min dator så är det endast -28 i umeå jag hoppas den har fel så det är lite varmare ute eftersom mina täckbyxor är i lse .... men jag ska nog överleva kylan ändå.

Tjingeling!

Jag är som ett kinderägg, jag är full av överraskningar!


Japp det är så sant som det kan bli.
Detta kom jag och Sara fram till när vi satt på skolan och pluggade. Fan vad roligt vi har haft det och jag lärde mig en hel del också. Kändes kanon bra att plugga ikväll och tiden bara sprang iväg.
När jag väl komme hem så diskade jag och ringde min hemliga älskare, får ju fin besök av han imorgon så måste ju se lite städat ut här :P

Nu ligger jag i min favorit soffa och kollar på bert och äter popcorn :)
Ska snart börja dra mig till sängen, imorgon blir en tidig morgon, ska infinna mig 10,00 i universum för att plugga och gå igenom det sista innan tentan börjar :P

Sen kommer min hemliga älskare så då får vi åka hem och laga nån middag innan vi beger oss till mariehem där det är fetfest, som jag tror kan bli grymt roligt :) Blir första gången som jag festar på mariehem;P haha

Nu ska jag slöa vidare en lite stund till ..
Önska mig lycka till i morgon.

Tjingeling!

Fredag ..

Åh snart, snart äre helg. bara en mördagr dag till och sen ledig i 2 dagar :D
Har jobbat vidare med cs idag men vete fan hur jag lyckats men nåt har jag i allafall gjort så allt är ett enda kaos!! Sitter nu coh väntar på pelleponken så han kan reda ut detta åt mig sedan äre bara att springa ner till universum där vi har bokat 2 rum för tenta plugg i sinne!!

Tjingeling!

OMG

Har typ just insett att det är torsdag idag, omg
Plugg kvällen gick väl så där.. lärde sig lite mer i allafall och roligt vare då. Peter tyckte att vi skulle ha en tävling så att det blev roligare att lära sig så vi körde hänga gubbe med ord från ämnet och frågesport typ.
Sen blev det en hel del snack om att det ska bli kul att få nolla dom som börjar till hösten. Vad som hände under våran nollning och lite andra saker.

När jag väl kom hem så tog jag fram damsugare, tycker själv att det egentligen inte var så dammigt men när jag väl va klar insåg jag hur fel jag haft. haha mins ju inte ens när jag städade sist.

Nu sitter jag och kollar på bert och samlar kraft för att orka duscha vilket kändes as jobbigt!!
Men jag tror verkligen det är på tiden annars vågar jag nog inte gå utanför dörren i morgon, och jag får absolut inte försova mig imorgon, dagen är fullbokad.

Tjingeling!

GAAA

Råkade försova mig lite idag. Hade tänkt infinna mig i labbet typ 8,30  fick sms av Sara typ 10,30 med frågan vart jag höll hus? mitt svar blev:
jag går nyss vaknat.
Har absolut inget minne av att jag skrivit detta svar. hahah
Kom i allfall till skolan just före 12,30 och då satte jag mig i ub och började plugga på 3 timmar  utan paus har jag tagit min igenom ½ larsson boken. Nu blev sara klar med sin hemsida så nu ska vi fortsätta vårat omtentaplugg.

Ida har tillochmed lag till detta som ett arrangemang på facebook och det gillar vi. mohahah

Tjingeling!

baby your a firework


Känns som klockan är mitt i natten och den är typ 10. Ska ta mig en kvälls fika och se nån bra tv serie, sen äre nog bara att knoppa.
Måste säga att jag inte har kommit in i rutinen att vara själv om kvällarna än. haha
Har ringt hem två kvällar i rad nu, hahah det är nog rekord på en vecka.

Fan vad jag längtar till Lördag kväll då tentan är bortgjord, men måste säga att det endå har gått hyfsat bra att plugga ikväll. Har nästan gått igenom hela reklameffekter och tagit annteckningar. Den här gången ska jag bara inte misslyckas!

Tjingeling!


helt slut i huvudet ...

Great, jag fixade indesign också så nu har jag endast uppgift 3 kvar att göra, vilket känns otroligt skönt!
Vid halv 2 tiden ringde pappa och då var han på väg till min lya för att lämna en väska med kläder. Jag, emma och elin höll just på att stänga ner datorerna och bege oss mot stan när han ringde så han plockade upp oss, körde förbi lägenheten coh skjussade sedan oss ner på stan, det var ju himla snällt av pappa de :)
Väl på stan började jag och emma med att gå till lerstenen och valde ut nya tapeter som jag ska ha i hallen och köksväggen. Blev inte alls vad jag hade tänkt mig men tror det kommer bli riktigt bra!
Sedan vandrade vi runt ett tag på stan, emma hittade lite nya kläder och själv hade jag skrivit en lisa på lite praktiska grejer som jag behövde och jag hittade allt och lite till.
Blev även helt förälskad i en shorta på bikbok som jag bara måste ha! Kände mig lite snål idag, så får vänta tills löningen kommer, då blir den min!!

När jag kom hem kring 6 tiden packade jag upp mina varor, slängde igång en tvätt och ringde sedan min hemliga älskare. Måste säga att efter att ha träffat varanda nästan vaje dag under lovet så känns det lite konstig att vi inte setts på 3 dagar, men man kommer väl snart tillbaka till rutinerna igen.
Fick även veta att han inte kommer förrän på lördag, känns lite tråkigt eftersom han måste åka på söndag men det är då bättre än att inte ses alls. Då finns det heller inga undanflykter för mig att inte plugga inför tentan på lördag.
Har sutte redan en timme i kväll, och ska snart påbörja min andra timme. Känner mig trött redan nu så tror det blir en tidig kväll efter det.

Imorgon blir det labbet på förmiddagen och sen plugg,plugg,plugg hela eftermiddagen och kvällen. Huva så jobbigt och tråkigt men förhoppningsvis kommer det väl att löna sig.

Nu ska jag tillbaka till böckerna en stund inna jag hinner somna.

Tjingeling!

Onsdag

Jaa så grymt skönt att jag äntligen blivit klar med HTML uppgifterna. Har redovisat dem just och blev godkänd, nu saknas bara rapporten men det kan jag ordna senare. Nu ska jag börjar med den sista uppgiften på den här kursen och om en timme kommer Karin och då får jag redovisa indesign också, fan vad skönt att jag börjar komma ikapp. hahah

Tjingeling!

Softar kväll i soffan

Har nyss äte middag och ska krypa ner i soffan och bara softa ikväll, läsa lite i nån av de tråkiga böckerna...
Hann i allafall klart indesign innan jag lämnade skolan, så otroligt skönt, så då blire till att redovisa det i morgon och sen mot eftermiddan drar jag och emma ner på stan, det har vi gjort oss förtjänta av :)

Tjingeling!


uppdate

Ja känns som jar inte har kommit mig någon vart så här på eftermiddagen men det går sakta och säkert fram.
Jag och Ida har i allafall nyss bokar grupp rum för att tenta plugga på torsdag kväll och lördag förmiddag. Kändes ju bra i allafall.

Som svar på en fråga från tidigare inlägg så har inte bilden så mycket med inlägget att göra, kände bara för att lägga upp en bild och nu när jag jobbar med html och indesign så letar man fra mlite olika bilder att använda sig av, jag hittade även den här sötisen.
Det jag alltså mesta dels gör hela dagarna är att kolla på google efter söta hundar och blommor :P hahah

Nu ska jag skynda mig klart så jag får gå hem och äta middag :)

Tjingeling!

Tisdag, Tisdag, Tisdag hela veckan lång, tjong!


Goddag allesamman!
Idag vakande jag som en ny människa! Somnade direkt jag la mig igår och vakande pigg när väckarn ringde vid 7. SKÖNT!!
Har befunnit mig på skolan sedan 8,30 och har sedan dess hunnit bli klar med moment 2, jag är gode nöjd över min insats hittills!
Nu ska jag påbörja moment 3, får se hur lång jag kommer innan jag hoppas över till indesign och gör klart den uppgiften. Ska förska ta mig hem till middags tid idag, fick ett otroligt sug efter plättar, mums hihi
Sen måste man väl även påbörja pluggandet ...

Men nu längtar jag bara till lunch som bli om en timme, tackopaj ... jag längtar!!

Tjingeling!

Tillbaka till min lilla lya :)

Åh vad skönt det var att komma tillbaka till lyan min. Har lagat en tackopaj åt en bit och sedan blev det hela 5 matlådor som ligger i kylen och frysen, den ni ;) haha

Har även hunnit duscha och snart ska jag krypa ner i sängen, så otorligt skönt det ska bli. Kommer fan känna mig utvilad imorgon, det känner jag redan nu.
känns även grymt skönt att jag har fått tillbaka internet till lägeneheten nu!
Känns lite ovant men skönt att vara tillbaka. Nu äre då lägg dax för min del, go natt!

Tjingeling!


Wii


Känner att dagen varit rätt lång och jag har varit riktigt seg på att jobba men känner mig nöjd när jag är klar med moment 1/3 på uppgift 2 och snart är indesign uppgiften också klar. Mohaha jag börjar knappa in sakta, sakta men säkert :P

Sitter som ni förstår fortfarande kvar på skolan, fick nyss ett samtal av tobias som hade tänkt hälsa på men se då är man inte hemma. Nästa gång han tänker komma får jag se till att hålla mig i lägenheten och ha fika som jag kan bjuda på.

Nu ska jag tokjobba klart så jag och Emma får vandra till ÅC och handla lite så jag kan fylla upp kylen. Sedan ska jag duscha, laga en tackopaj (eftersom jag har ett nyårslöfte att ha med mig egen matlåda varje dag!!) sen ska jag softa sönder i soffan. I morgon bli en lång dag det med, ska vara på skolan 8,30 och tok jobba då, sen på kvällen måste jag börja tentaplugga igen...

Tjingeling!

Monday morning and i am back in Umeea

Åh jag sovde inte alls mycket i natt, min hemliga älskare och jag låg och stirrade på tv tills typ halv 2 då han blev trött och åkte hem. Själv kröp jag till kojs för att försöka sova och lyckades till slut somna. Klockan ringde sedan 5 och då vare bara att stiga upp och packa ihop det sista, fika och springa till bussen, första gången ajg inte behövde stå och vänta på den mer än 1 minut. hahah

På bussen satt Denice och tur var väl det för efter halva vägen somnade jag och hon väckte mig när bussen stod på NUS. Har sutte och labbat typ hela förmiddagen, har snart hunnit klart ett moment :)
Blir nog kvar här ett tag i kväll då jag ska göra klart den första uppgiften vi hade, förhoppningsvis ska det gå rätt fort eftersom jag hade börjat med den innan jag åkte.

Fick även veta idag att jag jävligt tråkigt nog inte klarade tentan så har en omtenta på lördag eftermiddag, vilket innebär att jag inte kan följa med statoil till stockholm och globen!! Jag som gärna vilje åka!!!

Får nöja mig med att min hemliga älskare kan komma ner i stället och då känner det faktiskt lite bättre :)

Nu ska jag återgå till att labba så jag kommer mig hem någon gång inte allt för sent i kväll!

Tjingeling!

Söndag

Oj vilket party det blev igår, Supa djävul ja det kan man väl säga att vi gjorde, eller ? ;)
Hade i allafall mycket trevligt, och var helt död när jag och min hemliga älskare kom hem från efterfesten vid halv 4.
Vakande inte till liv förrän vid 1 tiden och låg kvar tills 3. Skönt!
Man måste ju passa på att njuta medans man kan. Imorgon blire andra bullar och jag längtar verkligen inte.
Börjar jobba om en timme, håller på skriva klart hemtentan nu men måste nog göra det sista när jag kommer från jobbet vilket kändes drygt. Kommer alltså bli en sen kväll och en otroligt tidig morgon, eftersom jag måste kliva upp 5 så jag inte missar bussen som går 05,50.
Sedan blire att sitta på skolan och labba men nåt jag inte har en aning om ...
Känner bara att det kändes sjukt jobbigt, men nu finns det ingen utväg längre, eller ?

Får blicka framåt och hoppas på att jag klarade den senaste tentan, så jag får åka till huvudstaden på fredag.
Sedan ska mest troligt min hemliga älskare komma och hälsa på i ume nåt i veckan eftersom han har sån tur att han är ledig en vecka till och jag är absolut inte avis!!

Nu åter till hemtentan så jag kanske får lite ledig tid efter jobbet.

Tjingeling!

YEEH

Fan känner mig duktig nu när jag bokstavligt talat har sutte och ordbajsat ihop nästan en ½ A4 och jag max får skriva 1.  Ska försöka kämpa på i ca 20 minuter till innan jag duschar och åker för att handla mat.

När man pluggar riktigt längtar jag tills jag får komma på jobbet och glömma dessa bekymmer.
Varför kunde man inte bara få det jobb man vill ha utan att behöba plugga ???
Tänk vad mycket lättare allt skulle vara då!

Men det är väl bara att gilla läger antar jag.

Tjingeling!

Nu vare slut på det roliga!

Idag äre fredag och egentligen borde jag befinna mig i ume i eftermiddag men det gör jag inte.
Jag sitter för tillfället och skriver en hemtenta som ska vara klar tills måndag, vid 17,00 blir det arbete till 22.
Fick nyss reda på att jag skulle vara ensam hemma, så då tror jag att jag ska baka en kladdkaka och se nån bra film när jag slutar, om det inte kommer fram bättre förslag ;) hihi

Igår var jag med grabbarna och åkte bräda i pulkbakcen på tbg, det var riktigt roligt men fy fan vad jobbigt att måsta gå upp varje gång.
När vi åkte hem hade viggan nå så mcyekt djävulst med tur!!
Cevilpolisen låg efter oss, när vi körde för fort på 30 väg + sladdade i sinne.
Vi var på väg till min hemliga älskare och när vi är ca 20 meter från hans hus¨börjar vi undra vad det är för bil som kör efter oss, då ser vi blåljusen. Fort som fan på med bältet. När viggan vevar ner rutan säger han tjena grabbar och kollar på mig, då upptäckar han att jag visst var en tjej, haha
Han snackar lite med oss men var så jävla snäll och blundade för allt han hade sett.
Vi körde fram och parkerade och gick in till min hemliga älskare som kom i en annan bil efter oss, han hade sett att vi blivit stoppade och frågade vad som hände men vi sprang bara in i huset. När min hemliga älskare och jonte kom in och frgåade igen vad som hände lurade vi dom att viggan tappade körkortet.

Inte nog med detta, viggan bestämde sig för att köpa en trisslott eftersom han hade haft sån tur, först vann han 50 kr och tog 2 nya nö dp fan vann han 100 kr. Han var nöjd med en gratis måltid och en snusdosa.
Ja jävlar vilken kväll det var!!

Imorgon taggar jag för karatefylla i sinne!! Men först ska jag skriva klart min hemtenta nu.

Tjingeling!

Nattjobbare mitt nya yrke ?

Det gick riktigt bra att jobba natt, blev gode trött dä vid 1-2 tiden men när de då började ramla in lite folk så vakande jag till liv igen. Natten rullade på och tillslut blev klockan 08,00 och jag fick åka hem. Efter att ha äte frukost och varit vaken i ca 22 timmar så somnade jag som en stock. Vakande igen 16,16 och då belv det frukost igen eller middag som ni andra kanske kallar det.
Sovde alltså ca 7 timmar och trots min förkylning känner jag mig otorligt pigg och skulle kunna jobba en till natt. Kanske nattjobbare är min framtid ??

Har nyss vinkat av Eric och Jenny, pappa skulle skjussa dom till ume nu och jag väntar på att matte ska höra av sig så ska vi mya :) Jag längtar efter chippa, dippa och en bra film!!

Imorgon väntas jobb igen då en lite "normalare tid" 08,00 och slutar 11,30 då ska jag försöka plugga lite men kommer säkerligen hitta en ursäkt till att inte göra det!

Tjingeling!

2011

Nytt år och nya nöjligheter brukar man säga.
Jag inlder detta år med en lite snuva, rethosa och en hes röst. Idag ringde SnyggOla och väkte mig 07,26 och pratade jobb, själv ställde jag frågan varför han ringde mitt i natten. haha
När jag vaknat till ringer han vid halv 12 och vi beslutar att jag ska jobba natt eftersom min vän Lena drabbats av magsjuka. Jag befinner mig för tillfället hos min hemliga älskare som inte förstår vitsen med en blogg, egentligen inte jag heller men det är ju lite roligt :P haha
Nu ska jag snart bege mig hem tvätta upp mina arbetskläder och duscha, umgås med storebror*2 och kanske sova en stund. Till middag väntas det palt och som jag längtar! Ska bli mysigt och riktigt roligt att höra vad Emil och Eric flickvänner tycker om det.
Imorgon åker hela högen hem tyvär  ...
En vecka kvar av ledighet nu sen återgår jag till allvaret (universitetet) som jag för tillfället har tappat all motivation till. Sara har då lovat att det ska bli ändring på det när vi komemr tillbaka till Umeå.

Tjingeling!

RSS 2.0