när ska man lära sig ?

Att vi människor är inte odödliga.
har just läst om olyckan som skedde tidigare i veckan i umeå där en ung kille körde förfort och 2 av passagerarna omkom direkt på platsen.  det är inte första olykan i västerbotten iår som detta händer.
tidigare i år vare en likande händelse i lillholmträsk där en ung flicka omkom.
jag tycker det är så hemskt! varför ska nån måste dö ? nej livet är inte rättvist!
Visst de är jätte roligt att köra fort, de tycker jag med, men det är bara att inse att de går inte. hastighets begränsningen är till för en sak och det är faktisk att förhindra olyckor och rädda liv. Kan inte alla lära sig av misstaken som så många andra har fått göra och mist sitt liv för att de kört förfort.

läste i tidningen i dag att i västerbotten är det hitills 9 unga ( mellan 15-25år) som omkommit i trafiken 2009.
det är otroligt mycket! så här får det inte fortsätta!

2009 har varit dödens år, så ta det förskitig där ute nu, för det ska jag göra!

Tjingeling!

länge sedan ?

- är det länge sedan du färgade håret ?
- ja, kanske 3 veckor sedan.
- jaha, jag har inte tänkt på de förrän nu.

haha inte den första som inte märkte det första gången han/hon såg mig.

Har jobbat 5 timmar  i kväll. och tiden gick rätt så fort.
i morrn blire lång passet på 8 timmar, göra mat åt fulla utklädda vänner :P haha

hahha för övrig gillar Molly diffran 5. ahaha hon är allt bra skum :)
 
 men jag tycker om henne ändå :)
Tjingeling!


Fredag!

Oj fan vad skönt det var att sova i min säng :) vaknade vid 1 tiden då pappa komme hem från skogen :) åt lunch med han sen var jag på stan med matildorna en sävng. har nyss äte middag och ska ínom en snar framtid åka till Jobbet.

En ganska lugn och skön fredag :)

Tjingeling!

Tack!

Vill även skänka ett stort TACK till Matilda www.matildathuren.blogg.se som har gett den fina komentaren att jag kanske är en av de utvala.
"Det låter mystiskt med en knöl på örsnibben. Var 18de person utvecklar någonstans på sin kropp en tredje bröstvårta och detta är faktabelagt! Du kan nog va en av de lyckliga utvalda:)"
 
(hittade ingen annan bild på henne just nu.)

så stort TACK!!, för stödet nu känner jag min bara glad öven denna knöl.
En dag kanske jag kan tjäna pengar på den knölen. hahaha

Torsdag, lång jävla dag!

Steg upp just innan 7 i morrse och gick då ner direkt till arlanda express för att ta mig dit ut, fick mig en stand by biljett och tog mig hem till lilla lycksele. väl hemma lekte jag med molly och städade unda efter allt hon stökat ner. har hunne träffa matildorna,linda & lisa en tväris.
under kvällen umgicks jag med Lisa då vi satt i isladan 2 perioder och kika på hockey men kalls som fan så gav vi upp och drog på statoil och fikade med tobbe. trevligt!

jag hyrde en film som jag just har kikat på, och är inte alls avis på lisa och tobias som i morrn åker till övik för att gå på stan och bada! jag har ju bättre saker för mig som att dra in lite pengar.
kollade förövrigt in schemat idag en av alla gånger jag var på statoil och ser att jag har fått nya jobbar tider för lördag. istället för 17-22 har jag 19-03. kul va!
min lilla lilla tanke om att kunna gå på hotellet försvann och att vara chaffis kunde jag ju glömma. att få se vad alla har klätt ut sig till kanske jag fortfarande har en chans till, för förhoppnings vis ska väl alla dessa människor ha god mat efter hotellet :) och då äre ju tur att jag står bakom disken och hjälper till :)

men jag försöker se del hela mycket possetift (kan inte stava) så kommer detta att löna sig, jag slipper bränna upp pengar på bensin, alkohol och inträde till hotellet.
och eftersom jag har en så roligt jobb med trevliga arbetskamrater kommer jag få en lika bra kväll som alla andra och jag slipper vakan bakis på söndag! haha
men det hare vare grymt kul att få vara med på halloween maskerad, men det kommer en ny chans om ca 365 dagar.

hade tänkt fara ut och jaga med pappa i morrn men känner att jag behöver denna sovmorgon för att orka jobba ihelgen och för att sedan tidigt som fan på måndag morgon åkta till Irland i 10 dagar.
vilket säkert också kommer att bli kul. men inse så jävla skönt det kommer bli en vecka efter de att vi har komme hem feån irland då äre min första helg som det inte är planerat ett skit! och så ska det försöka se ut också!
jag klagar verkligen inte, när jag säger att varenda helg hela höste han vare planerad med olika saker, men ibland äre så skönt och behövligt med en RIKTIG ledig helg då inget är planerat.

nu ska jag kila ner till mig i källaren, hoppas att de inte är allt för kallt för jag har fortfarande lite huven sen isladan och krypa till kojs i MIN säng. de senaste 4 nätterna har jag sovit på en soffa.

Tjingeling!

Onsdag.

Det var tänkt att vi skulle vara på gymmet 8 i morse men när emil va och väkte mig så bestämde vi att sova lite längre. skönt var då de :)
har nyss äte några smörgåsar och ska snart ta mig en dusch. sen ska jag ner på stan en sväng innan jag hoppas på tåget till sthlm :) hopaps verkligne linnea kan följa skulle vara så kul att gå på stan med henne där.
sen blire middag och mys med kusin i kväll :)

förövrig har jag fått en märklig knöl på min vänsta örsnibb. jag upptäkte den i lördags och den är fortfarande kvar ;/
tycker den ska fara bort snart det är lite obehagligt.

Tjingeling!

vad fort tiden går....

har nästan skrive klart filosofin nu har fått ihop till precis 2 sidor och jag vet inte vad mer jag ska skriva. tycker inte alls detta var lätt men det känns gode skönt att det nästan är klart :) borde ju ha fått ihop till ett G i allafall tycker jag.

har nydligen pratat med min kusin som jag ska hälsa på i morrn :) jag åker nog efter lunch frö att gå en sväng på stan där om inte linnea har tid så går jag hellre en sväng med henne här :) måste hur som helst gå en snabb sväng här för att köpa nå tröjor på en butik som inte finns i sthlm vad jag vet.

Linnea och emil har även fixat så vi ska få åka bil till IKEA  i kväll, inse vad skönt och då kan man ju om man vill köpa lite större grejor, inte för att jag ska det men man vet ju aldrig ;)

känns som att hela lovet redan har gått fast det bara är dag 2 av det. men det är väl för att jag har planerat hela lovet.

Tjingeling!

Tisdag.

Befinner mig nu i en lägenhet på studentvägen i Uppsala och här trivs jag!!
det är lugnt och skönt :) ganska så tyst just nu för emil och linnea är i skolan och jag och märta sitter i varsitt rum och pluggar.

igår gick jag med emil till pollax (student området) och tog sedan cykeln ner till stan där jag vandrade runt i n¨gra timmar men köpte en så mycket förutom en mössa. sen cyklade jag tillbaka till pollax och sat på en insperations föreläsning med Tina Thörner som var hur bra som helst.
- hur kan vi tro att döden är nåt hemskt ? de kan ju vara det bästa som hänst oss i livet eftersom ingen verkar ju vilja åter komma från det döda.
ja det är ju faktiskt sant tycker jag.

hon sa en massa bra saker så när vi komme hem  därifårn var vi fulla med insperation för att lyckas med det vi vill!
hemma så tog vi det lugnt och kikade på film innan vi la oss.
träffade även en gammal bekant i går vilket också var trevligt :)

idag har jag sedan klockan 10 hållit på med uppsatsen vad är en människa ?
jag hade helt glömt bort den förra veckan, så blev så tråkig att fick ta med den till uppsala för att få den gjord i tid.
kommer inte att ha ork att göra den i helgen då jag jobbar från 17-22 tre dagar i rad.  plus att det 'r halloween på lördag men jag har ställt in mina planer och agerar chaffis i stället, efter 22 då vill säga om jag inte måste jobba över ;) 
Eftersom jag hopaps hinna skriva klart den i dag så ska min belöning då bli att vi (jag och emil, förhoppningsvis Linnea) cyklarut och går en sväng på ikea :) då känns det som att jag måste hinna bli klar med den under dagen så jag slipper göra den i morrn med.
i morgon kväll ska vi även åka till stockholm för att hälsa på min kusin som jag inte set på hur länge som helst :)
och hoppas även hinna med en sväng på stan kanske med linnea om hon har tid :)
här händer det bara roliga saker, (förutom uppsattsen då)

om en vecka befinner jag mig även i Irland och det ska bli riktigt spännande. pirrar lite i magen nu bara jag tänker på det.
Nej nu ¨ter till skrivandet så¨det blir klart.

Tjineling!

Söndag!

Gissa om jag har haft en bra helg!

Fredag: for på parkhotell och åt middag med oskar,tobbe,fride,lisa,maria & jacob.
när vi sutte där nå¨gra timmar så bestämde vi oss för att gå hem till tobbe och kika på idol. där lekte vi även lite roliga lekar. vid halv 11 begav vi oss till baren på hotellet och där satt vi en stund. sen tog vi lite mat på statoil innan vi fick skjuss hem till lisa och efterfesten forsatte. själv gav jag upp vid halv 2 eftersom jag skulle börja jobba halv 11 på lördagen. men det var en grymt roligt kväll.

Lördag: steg upp vid 9 och duschade och kände mig rätt slö. åkte till jobbet när klcokan närmade sig halv 11.  Jobbade fröst med E2 och det fick ju hur bra som helst. Sen kom lisa och bytta av hon så under kvällen vare jag och lisa som styrde och ställde. ibland fick vi lite problem med sånt som ingen av oss kunde men tur att tobias fanns i andra änden av telefon. vid 9 kom robert och jag fick sluta. köpte lite chips och hyrde en skräck film som vi skulle se när lisa slutade vid 10. vi trodde filmen skulle vara så läskig att vi ringde sanna, marlen och julia som fick komma och kika med oss. just när filmen är slut så hör vi hur nån kommer in i huset men det är ingen som svara när vi ropar. vi hör hur nån går omkring på övervåningen och marlen går mot trappen för att kolla om hon kan se vem det är. hon kommer springandes tillbaka till soffan skrikande att det kommer en boll. ner för trappen kommer det då en stor pilates boll. tillslutr så vågar vi alla gå upp och hittar under lisas säng tobias och maria dom busarna som har skrämt livet ur oss.
Alla for och det blev jag och lisa kvar, vi bestämde oss för att dra raggen men det var inte så mycke folk i farten så vid  kvart över 2 tog vi med oss oskar och åkte hem för att krypa till kojs.

Söndag: har inte vare vaken allt för länge men fick ju en timmes extra sömn i natt :)
ska nu gå ner och börjar städa mitt rum, tvätta lite kläder och sendan börja packa.
förhoppningsvis kommer jag få mig en stand by till arlanda i eftermiddag och tar mig sedan därigårn vidare till uppsala och min broder emil :D
vi ska i morgon kväll gå på en föreläsning med tina tuner (rallyföraren). sen ska vi kanske åka till sthlm på onsdag om  det passar och hälsa på våran kusin Ulrica :)
får se vad vi mer hinner med :)

Tjingeling!

Fredag!

Äntligen fredag men dagen började inte alls bra.
skulle först köra mamma till jobbet och på vägen hem inser jag att fläkten är fel inställd så hela rutan immar igen och jag blir förbannad på alla trafikanter som är i vägen. När vi skulle börja filosofin så skulel vi samtidigt öppna ett balen konto men det tog längre tid än väntat och allt bara strulade. slutade i allafall vid halv 12 och fort då hem och åt lunch.  sen blev det till att skynda sig att skriva klart svenskan men inser när jag är klar att firstclas inte fungerar så jag måste upp till skolan igen för att lämna in den.
har nyss vare och gymma med lisa en stund :) fan vad duktig vi var! 
ska snart gå ner och duscha och börja göra mig klar för kvällen klockan 5 ska vi vara på parkhotell :) tror de kan bli en trevlig kväll :)

Tjingeling!

091022

Fan ibland fattar jag inte varför man är så lat och skjuter upp allt in i det sista.
Jag och lisa har vare ute på en riktigt power walk i kväll och då blev det att jag sköt upp det här med att skriva artikeln. när jag komme hem fikade jag te med pappa och väntade ytteligare en timme. och NU sitter jag här efter 11 och har just öppnat ett nytt dokument och skrivit in rubriken för att påbörja min artikel. den ska vara inne innan 14.00 i morgon fredag, så har ju ca 15 timmar på mig. det ska jag nog klara. går hem direkt efter skolan halv 12 i morrn och kan skriv aklart och skika in den då. men fan måste skärpa mig och börjar med saker tidigare!!

I morrn kommer i allafall bli en bra dra tror jag.
har ju då skola till halv 12 och sen måste jag ju göra klart svenska, har inte så stora förhoppningar om att jag orkar göra det i kväll. sen vid 2 tiden ska jag och lisa på gymmet :)
sen äre middag på parkhotell ca 17.00 och sen ser vi helt enkelt hur kvällen slutar.

Har även blive tillfrågad om jag kan tänka mig att hoppa in och jobba lång jävla passet på lördag om Tobbe skulle vilja vara ledig och jag tänker på pengarna och svara jag, de är väl lika bra.

Fick även veta att jag kanske inte kan dricka på Halloween. eftersom jag jobbar till 22 nästa lördag och eftersom det kan vara mycke folk i farten så kan jag måste jobba över och vem vet då hur länge det kan bli.
Men slutar jag innan 11 så beger jag mig ut och blire senare så ställer jag upp som chaffis. men detta kan jag inte veta i förväg utan det ser man ju helt enkelt på lördag den 31/10.

Nu måste jag skynda mig att påbörja svenska så det går lite fortare att bli klar med den i morrn, önska mig stort lycka till för det kan behövas!
Tjingeling!

Torsdag.

Idag var det minnes stund för Stig, jag följde med mina vänner dit för personligen kände jag inte han.
men så fin minnesstund det var. när en av lärarna läste upp ett brav som sara hade skrivit till sin pappa kunde jag inte hålla tårarna inne längre. och när jag väl har börjat går det inte att sluta. det är så otoligt hemskt det som hänt.

har verkligen inte gort mycket på skolan i dag mest sutte, men har även vare och gymmat idag med :)
efter skolan komme lisa över och vi fikade lite av det jag bakade igår, mysigt vare.
Ska ut och power walka med henne senare, men sk abörja skriv apå min svenska artikel som ska in i morrn.
Har ävne blive ändrade plander för i morgonkväll, jag hoppas över 60 år kalaset och går på spa med lisa, oskar (som fyller år idag.) och tobbe i stället :) vet inte om fler ska med men de ser vi helt enkelt i morrn.
men de kommer bli kul :D


Nej nu blire till att ta tag i det här med svenska så jag får sluta till lunch i morrn :)

Tjingeling!

I just Love it.

Oj så god min Cheesecake blev och beskvierna blev minst lika god :)
det var så otroligt roligt att baka :) det var verkligen länge sedan.
min förr var jag ju tokig då bakade jag väl minst 2-3 kvällar i veckan. men det är ju så himla kul :)
har nyss sett greys som de också känns som det var evigheter sen.

ska ringa till min broder nu och samtala lite :P kanske planer lite inför min resa dit :) åh vad jag längtar! hehe

Tjingeling!

bakning på G!

Oj vad jag är sugen på att baka. fick gå hem lite tidigare från skolna så nu har jag sutte och läst recept och gjort en inköps lista så snart bär det av till affären och sen ska det bakas Cheesecake och beskvier. fan vad gott de kommer bli. hihi
Efter som Cheesecaken ska frysas rätt länge blir den ju inte klar förrän nån gång i kväll så den blir nog färdig precis till greys ;) hehe

Nu ska jag på affärn!

Tjingeling!

Onsdag.

Fick tillbaka naturorovet idag och tro det eller ej så fick jag G-
jag trodde jag skulle få noll poäng men se jag över träffade mig själv.
undrar hur läraren betygssätter när en kille fick samma poäng som jag med fick en rest uppgift men det behövde inte jag göra. skönt för mig men jobbigt för han.
kan ju bara konstatera att det är läraren det är fel på!!

Ska föröska skriva en artikel om nytt i språket nu men det går ju som det gör och jag har inte hens skrive en rubrik. jobbigt för mig!
längtar sjukt mycket till helg och sovmorgon! men bara 2 tidiga morna till och sen ingen skola på ca 3 veckor :)
Skönt, Skönt och mycket skönt!!
På fredag ska jag till lillholmträsk på 60 års kalas och gissa om jag ska äta tårta och go kaker ;) jag längtar!!
Nej tillbaka till verkligen heten och artikeln.

Tjingeling!


Tisdag.

Har vare och gymma även idago ch det känndes hur skönt som helst :)
Under kvällen har jag umgåtts med Ida & Erika och gissa om jag har skrattat, fick ju lära ida ett och annat ;P haha
sen bakade tjejerna en super god kladdkaka :) har sutte och prata gamla goa minnen och det var super mysigt.
Missade ju DH pga att ida inte har 5an! så fick se andra avenyn i stället. var ju lite svårt att häna med mitt inne i en säsong men i slutet hängde man ju med lite i allafall.
men får se reprisen av DH på söndag :)
Har nyss sutte och skrive en profil om mig själv på engelska den blev inte så läng med vet inte vad man ska skriva.
nu ska jag krypa till kojs och sova som en stock  :)



Tjingeling!

ICA

Alla har vi sett ica´s nya reklam.
- har ni aldrig sett en praktikant förut ?
och ja på ett sätt är den kul, Fan så där taksig kan man inte vara i tv tycker jag. fan ica skärp er bättre saker kan ni komma på att ha reklam om!


091019

Fan vad skönt det var att gymma :) bra gick det också tycker jag.
i morrn äre en ny dag och ett nytt pass som väntar de ser jag framemot :)
Sitter nu och tittar på Roast på berns, det är ju så sjuk bra program, samtidigt som jag fösöker plugga engleska glosor men de går inte så bra.

Har pratat med min storebror Emil i eftermiddag och han berättade om en förläsning med tina turner (rallyföraren) som var på måndag som han trodde jag skullel tycka va kul, vi skulle gymma tillsammans och möjligen åka till stockholm. och bara allmännt hinna umgås så jag ska låna pengar av mig själv och åka till han på söndag :D
Det ser jag verkligen fram emot :) 


Tjingeling!

Måndag

Tillbaka i skolan. första timme satt vi bara och diskuterade med våran enormt smarta (inte) lärare om hur vi skulle göra på tbg mässan. men hon är ju så jävla trög så hon fattade inte vad vi sa.
Har fått veta vileken tjej jag ska bo hos i Irland.
hon var 94,a och hade typ 4 syskon. hon gillar inte fläskkött,fisk, stek, eller brysselkol.
haha sen bor hon på en farm så de ska bli spännande ;)  om 2 veckor är vi på väg :P

i kväll blire gymmet med partynisse som tror hon är cool när hon komenterar anonymt ;) haha

Tjingeling!


working weekend.

Snart börjar mitt sista pass för denna helg. har jobbat fredag,lördag och söndag kväll. Helgen har gått rätt så fort, fast det vare en otroligt lugn helg :P
Idag har jag pluggat inför proeti marknadsförning i morrn :/ 

Det regnar ute och hur kul är de ?
ja de är då tur att man får vara inne en sån dag.  hade vare skönt om jag inte haed jobbat och man bara kunde krypa ner under täcket och se en bra film, men det kommer fler regniga dagar.

En vecka till sen äre höst lov, kan det inte ske ett mirakel innan dess att jag vinner en massa pengar så jag kan åka till uppsala ? men hur skulle det miraklet gå till ?


Ska byta om nu och börjar rulla in mot station. Ha en trevlig kväll!

Tjingeling!

Polisen.

Igår när jag körde hem från jobbet vid halv 11 tiden.
När jag kommer närmare viadukten så ser jag att 3 poliser står på vägen och jag blir lite halv nervös. kolla på hastighets mätaren för att jag inte ska köra för fort. men jag håller rätt hastighet.
jag stannar av och öppnar dörren, då en trevlig polis man stiger fram och däger att dom kollar körkort och nykterhet i kväll. då blir jag lite halvneröv igen och hopaps på att mitt körkort ligger i jackan och som tur gjorde de det.
jaf fick blåsa och det gick ju bra.
jag sa att jag komemr nyss från jobbet så nykter ska jag ju vara. hahah
det var ett roligt och spännande första topp av polisen.
men nu till det lite läskiga, det var att polisen stog just på den plats där jag för nån vecka sedan drömde en mardrömm om att jag körde förfort och dom tog mitt körkort.

Tjingeling!


Ont i tån.

För några veckor sedan var jag på personal fest med statoil till piteå och där gjorde jag illa min fot & tå ordentligt.
detta har inte blive bra sedan dess och det börjar bli lite jobbigt att svullnaden inte går ner.
efter vår långa promenad i kväll så har jag riktigt ont i tån och hoppas verkligen att en god natt sömn ska göra så att den blir bra.

lite suddig bild men man ser ju klart och tydligt att vänster fot är mer svullen än höger och det där är taget samma dag jag skadat mig, tån ser lika fördjävlig ut nu som då.

Morgondagen schema är fullspekat och ser ut som följande.
ska befinna mig på skolan till ca halv 3 sen väntar jag på olivia och sedan bär det av till gymmet :)
det blir en kort vistelse på gymmet för att sedan ta med hämt pizza hem och äta och sedan göra sig klar för jobbet som börjar 17.00 
vet ej än hur länge jag jobbar i morrn men 21 eller 22 och efter de ska jag hyra film och mysa med nåt gott att tugga på :) för att ladda inför resten av helgen. hahah


Har för övrig skrivit klart min debatt artikel nydligen och den blev väl inte så bra, men räcker för att få G.
Nu blire sängen nästa :) måste vara pigg och glad för i morrn äre skolfoto också ...

Tjingeling!



Torsdag kväll.

Oj oj oj vad jag och lisa har power walka i kväll!!!
vi har gått från furuvik till hennes farmor typ 5 km bort sen tog vi en snabb fika bestående av saft och liten bulle innan vi gick hela vägen tillbaka. gissa om jag har ont i fötterna nu!
Annika ringde och ville att jag skulle jobba extra i morrn kväll så man ställer ju upp för laget, ser bara mer fram emot lönen i november i stället :P så när jag kommer hem från Irland äre inte länge kvar tills den lönen kommer :D  åh vad jag längtar!!!

så glad känner jag min för att jobba i helgen, eller inte riktigt än kanske ...



har verkligen inga pengar kvar nu, så blir till att ställa in min resa till uppsala vilket känns jätte tråkigt :/
men får hitta på nåt kul i stället som kostar mindre pengar :)

Nu ska jag skynda mig att skriva en debatt artikel som ska in i morrn, tur att man börjar i god tid. hahha
Tjingeling!

091015

Idag hade vi en lite ovärd lektion på morgon så jag och matildorna for och gymmade i sätllet, fan känner att vi börjar bli duktiga nu :) och mer av detta ska det bli. har bytt från gymmet på badhuset till de i stan och det är mycket bättre eftersom det är större och har flera olika rum beroende på vad man ska träna.
efterskolan åkte jag och olivia och köpte ett gymkort och då träffade jag en ny pojk som jag blev helt förälskad i ;)

fick tillbaka rättskunskaps provet i dag med ett bra resultat :) 
hänvisar till 
www.matildathuren.blogg.se där hon skiver om sin glädje av provet hon fick tillbaka.
jag kan verkligen inte sluita skratta åt hennes svar på frågan.  hahaha

ska kanske försöka börja skriva svenskan nu eftersom den ska in i morrn senast klockan 14.00 :/
Kvällen ska jag tillbringa med lisa på långpromenad :)

Tjingeling!

091014

Det var ganska kul att se vissa personers reaktion idag när dom såg att jag hade färgat håret :P
måste säga att jag trivs otroligt bra :) hehe

var och gymmade med matildorna idag och det gick fint, känns skönt att komma igång med träningne på riktigt nu :)
kul att party nisse också ska skaffa gymkort där :P

har bakat muffins med smak av citon ikväll och dom blev rätt goda men tror jag sattsar på choklad nästa gång.
har hunne va på statoil och göra en internet kurs eftersom min datorn inte ville  öppna fönstret här hemma men det gick rätt fort med lite hjälp av åsa :) hihi

i morrn blire prom med lisa :) sen måste jag skriva min svenska artikel ;/
kul att jag har prov på måndag så jag måste träna på det över helgen, och eftersom jag jobbar så kommer dessa 2 saker vare de enda jag har för mig.
åh vad jag längtar till höstlov känner bara för att sova bort några dagar :P

nu ska jag skynda mig i säng :)
Tjingeling!

091013

Idag har jag sutte hos Emelie i 3 timmar. När jag gick in var jag blond och när jag gick ut brunett :)
Jag är otroligt nöjd med resultatet :)

Har vare på bio med Lisa & Cajsa i kväll det var så mysigt :)
Sitter nu och fikar rostat med oboy och ska börja plugga på engleksa glosorna så allt är i sin ordning när jag gör läxan i sista stund :) hehe

I morrn börjar jag ett nytt liv för då ska det införskaffas ett gym kort :)
Tjingeling!

Sweet.

Har sett färjan i kväll då man fick se glenns hus  :) jag skulle då inte tacka nej till att flytta in där. haha
Efter färjan började jag förbereda mig inför religions redovisningen i morrn och det har väl gått så där men det kommer gå riktigt dåligt i morrn. Religion är verkligen inte min grej!
Har inte fått så mycket annat gjort i kväll :/ hade hoppats på att få mer gjort men de kommer fler kvällar...



Har börjat fundera på om jag ska orka lägga ut pengar på att åka till emil på höst lovet, har ju inget bättre för mig + att det kan dröja LÄNGE tills vi ses nästa gång så skulle ändå vara kul. plus lite extra shopping är ju aldig fel.
Men måste väl ha lite pengar i Irland också. Nu äre inte länge kvar tills vi åker!
Nästan så man börjar bli lite nervös :P hahah

Nu ska jag slagga för i morrn blir en spännande dag :)
Hoppas som sagt att min NRJ skiva kommer i morrn.

Tjingeling!

Måndag.

Har vare på hotellet och kolla upp lite ingör balen med tjejerna :) vi försökte komma på ett namn på vårt företag men vet inte än vad det blir. men hade några roliga skratt medans vi försöka komma på nåt.
 
När jag kom hem från skolan idag hade jag stora förväntningar på att min nrj skiva skulle ligga bland posen men det gjorde den inte, så hopaps att den kommer imorrn :) 
I kväll ska jag verklignen försöka vara duktig att göra läxa.
i morrn äre redovisning i religion åh det känns super drygt och jobbigt.
har en kurs åt statoil jag ska göra, som måste vara gjorde senast onsdag så hopaps det inte tar allt för lång tid.
har en svenska debbat artikel som ska vara inne senast fredag så jag har ju mitt.
plus typ 45 engelska glosor :/

Tjingeling!


091012

Sitter i biblioteket med matilda nu och funderar på vad vi ska äta till mat.
dåligt mat på skolan brukar resultera i statoil burgare :P så vi får se om det blir det idag med.

nu äre verkligne kallt ute, vaknade typ 1000 gånger på morgon av att de var is kallt i mitt rum. hum.. pappa måste fixa värmen!

Tjingeling!

091011

Går kvällen var super lyckad :)  har hur trevligt som helst med madde och hennes vänner.
Vi blev kvar på förfesten rätt länge så när det var dax att dra sig ut var klockan nästan 1. men blev inte ut så länge utan komme hem och madde bakade kladdkaka till mig medans jag pratade i telefon :P haha
sen såg vi lite dh och somnade.

under dagen så åkte vi ut på rusta och handlade lite och sen bar det av till bullmark därj ag har äte tårta för resten av året! hade så sjukt ont i magen när vi skulle åka hem.

nu blire att krypa till kojs för i morrn äre skola som gäller igen och till helgen blire sen jobb. och jag behöver verkligen pengarna för igår gick det åt lite till shopping men hittade super fina saker :)
sen blire nog en resa till uppsala på höstlovet till emil :D
och måste egentligen köpa en ny mobil också för den här har sina fel efter vattenskadan.

Tjingeling!

091009

Kvällen har jag tillbringat här hos madde. vi har haft en hel mysig fredag kväll som började med en god middag och sedan filmen the proposal. efter filmen gick vi ut på en promenad och sen dess har vi testat kläder och haft hur kul som helst. har skrattat så jag får ont i magen hela kvällen. hur ofta har man sånna hel kvällar ? 
Madde fick ett roligt sms i kväll som vi tolkade på vårt eget sätt, och det blev ganske så roligt, fattar du ? ;) (intern skämt)

men slut på skämten i morrn bär det av till stan där jag som snabbast sprang in på stadium med mamma och hittade en peack jacka jag bara måste ha! jag hoppas till 1000 att den är kvar i morrn när vi kommer och att den passar så kommer den få följa med mig hem. Har även tänkt köpa jeans och nå andra mysiga höst kläder :)
Sen under kvällen ska vi festa och det kommer bli super kul :)  måste självklart höra av mig med min klass som har  fest utan mig i morrn, är ledsen att jag inte kan närvara men det kommer fler gånger ;)

Nu ska vi krypa till kojs och mysa :)

Tjingeling!

Fredag.

Snart är det fredags mys om det så är det sista jag gör. Snart är detfredags mys hoppas inte föräldrarna stör.
Nu är det slut på veckan, det är dax för fredags mys!!

Ja och äntligen vare fredag :)
har egentligen sovmorgon till 5 i 10 men jag sitter på skolan redan nu och skriver klart min svenska analys så jag kan "jobba" hemifrån i eftermiddag. vilket egentligen innebär att jag tar 12.40 bussen till umeå.
Gissa vem som ska sova som en stock på bussen om inte jag ;) haha

Jag tror helgen kommer bli kanon :)

Min lärare som vi hade prov med igår hade ju då komme på att min mamma är den hon är, så han hade frågat om det stämde. och vi pratade lite om det, sen nu på norgon så kommer han fram till mig och hoppas att jag inte hade tagit illa vid mig för att han hade frågat vem hon var.
- det spelar ju absolut ingen roll vem din mamma är, du behöver ju inte alls vara politiskt lagad åt samma håll för de. ja han pratade ju på ett tag. haha
men jag börjar bli ganska van när folk frågar om det är min mor.

Nu ska jag kolla igenom svenskan en sista gång innan jag loggar ut från datorn.
Tjingeling!


Hockey.

Har vare och kika på Hockey i kväll med Lisa, Kajsa & frida :)
LSK lekte ju ut Norsjö så det var ju inte ens spännande. Kallt blev det också, hr just börjar få tillbaka värmen.
När jag komme hem ringde Emil och snacka en stund och det är alltid lika trevligt.

Nu ska jag börja packa för i morrn bär det av till umeå :) jag är hel taggad.
men jag längtar till helgen om 2 veckor då det troligen blir min föra helt lediga helg på grymt länge.

Kanske måste börjar spara mina pengar för att köpa en ny mobil min är lite skum fortfarande efter vattenskadan.
När jag pratade med Emil stängdes samtalet bara av. Hans mobil är ju helt ny så den läre ju inte va nå fel på. Sen har en knapp sluta fungera igen :/  kanske blir mobilen jag hittade hos halebop ändå ;) men min ekonomi räcker inte för detta.

Ska sätta far med packandet nu så jag kommer till kojs nån gång :P
Längtar till nästa vecka då jag bli brunett :)

Tjingeling!

JAAAA!

Jag har nyss vunnit NRJ Hit Music Only 2.0 skiva så den kommer med poten :D
jag älskar verkligen NRJ. dom spelar så sjukt bra musik hela tiden :)

Eric skrev nyss att Pernilla Wallgren hade frågat om han var singel.
Men det var inte åt henne själv hon frågade utan åt sin kompis Kim, han var med i skilda värdar (observera att det är en kille).
 
haha bra tanke där Pernilla men bara 2 små problem, för det första är han inte ledig oc för de andra är han inte intresserad av samma kön. hahah

Vi ekonomer har en super söt lärare. 
Vi hade ju prov i dagoch när vi komemr til lektiosom är sista timmen på dage så har han köpt fiktill oss, bull längder från Lilla B och saft. då hinner ni slapp av lite innan ni ska skriva så bli ni inte så nervösa och  kan ju alla få bra bety:)  gissa om vi blev glad :)

Hoppas mamma kommer hem snart så vi kan äta middag sen blire Hockey på isladan i kväll, det  ska bli riktigt kul :)  har även bara en lektion i morrn innan det bär av till umeå & Madde :D tagga,tagga,tagga!

Tjingeling! 

Torsdag.

Har haft 1 timmes lektin på morgon och då planerade ´vi lite om balen. Sen åkte jag hem igen kikat lite på tv, försöka plugga till provet men det går inte nå bra, har ont i huvudet och är jätte trött.
Sitter och äter lite marabo så kanske de känns bättre :)
Har haft ont i huvudet typ hela veckan kan detta bero på lite söm?
Skönt att veckan snart är slut i allafall så i morrn bär det av till umeå :) fan vad jag längtar efter att gå på stan och köpa en massa kläder :)

Hela sommaren har man ju vare van att kunde gå och köpa sig nya saker hela tiden men nu äre inte lika lätt eftersom vi inte har så många butiker här :/

Ska plugga vidare nu så jag kanske får lite rätt på provet.
Hockey i kväll också med Lisa :D

Tjingeling!


Halv 7 hos mig.

Har umgåtts med Pauline i kväll :) sötare tjej får man ju leta efter.
vi pratade för det mesta men det var nog så kul. var ju så länge sedan vi sågs så de var ju en del att ta igen.

Vi tittade lite på halv 8 hos mig, och båda tyckte det skulle vara så roligt att få vara med i de programmet, så vi komme på att vi skulle göra en egen verson av det hela : Halv 7 hos mig.
detta kommer gå till precis som i tv 4 personer bjuder på middag varsin dag i veckan hemma hos sig.
man ger betyg på maten och den som har högst poäng vinner :)  det kommer bli super kul :)

Sen bjöd hon på fika (sockerkaka & god saften) riktigt gott vare :)
Vi kikade på bonde söker fru och jag komme på några nya nyåslöften till 2010.
Ja vi har hunne med en hel del i kväll och det har vare så mysigt och roligt :)

Har prov i morrn och än har jag inte pluggat nåt, men man ska väl roa sig med nåt under 3 timmars hål i morrn.
Tjingeling!


y=kx+m

Fan vad jag är taggad inför helgen i ume :)
Det är riktigt länge sedan jag var där måste vara minst ½ år sedan.

Sista timme i dag hade vi matte i nästan 2 timmar, mitt huvud värkte och jag var super trött så sista typ 2 minuterna räknade jag om ett tal för jag fick det inte att sätmma med facit, men den skulle matilda hjälpa mig och hon ser då att jag har skrive upp ett annat tal än det jag trodde jag räknade, så när jag kollade i facit vare ju fel tal jag hade kollat på. så jag hade räknat talet rätt typ 4 gånger och hann bli arg för att jag alltid fick samma svar.

Åh vad jobbigt de känns med prov i morrn, men har ju ett gode fet hål på ca 3 timmar då jag hinner plugga så kan jag göra nåt roligare i kväll :) 

Tjingeling!

 

091007

Hej mitt vinter land!
idag komme snön och den ligger faktiskt kvar på marken.
körde hem under rasten för att hämta oskar och med sommardäcken på sladdade jag omkring som fan.
Skulle skjussa hem Liza på vägen till furuvik och i svängen upp mott villaryd stod bilen mest still. Det är lite läskigt, så hoppas pappa snart köper nya däck och byter :)



Har svenska förtillfället och har just fått tillbaka bra responsen på mitt tal jag höll förra veckan :)
Är hungig so mfan just nu men äcklig lunch som det är så blir det nog att slå till stort på en kyckling smörgås ;)
Ska jobba vidare nu :)

Tjingeling!

6/10

Dagen lider mot sitt slut, vilket betyder att jag borde börja dra mig mot sängen :)
Men jag är ju så himla duktigt på att somna sent så de lär väl bli så i kväll med, kanske borde sattsa på sömntabbleter .... elller inte!

Tips från mig är att lyssna på Nrj.se dom spelar så grymt bra musik :)

åh fan vad rädd jag blir nu!!!!
jag sitter nere i mitt rum och hör nåt läskigt ljud utifrån. fan jag vågar inte kolla ut. tänkt om de står nån och kikar på mig. bärat att skynda sig dra ner för fönstren nu och lägga sig under täcket.

god natt!

Tjingeling!

Skit glad är vad jag är!

Under kvällen har jag umgåtts med Andrea. vi tog en lång promenad in till stan, stannae på ica och träffade en jobbande Matilda :) vi köpte ne kladdkaka senn gick vi hem och åt de och kikade på DH :) oj så bra de var :)

Mamma hade vare över till Annika och när hon kommer tillbaka säger hon att jagborde gå in på statoil och kolla sälj statestiken. hum tänker jag, mamma säger då att jag låg 2a, men jag tänker att är detta verkligen sant ?
jag backar tillbaka, funderar och messar sedan annika och får till svar att detta inte var nåt skämt :)
inse hur glad jag blir då :)  haha måste gå in på statoil och kolla de där för de känns som de inte kan stämma men kul äre i allafall :)

Sitter och kikar in vad jag har för nåt skolarbete att göra resen av vecka och inser ju att jag har prov på torsdag sista timmen. så i morrn blire till att plugga, men tydligen skulle de vara enkla frågor på provet vilket jag hoppas.

Kan upplysa om att eftersom jag och fyra brudar till fixar balen i år så får tydligen jag gå gratis och det får även min date ;) Jag kan även tillägga att jag fortfarande är ledig så är ni intresserad kan ni höra av mig så ska jag fundera på saken.

Tjingeling!


Mins ni Finnbacken ?

Så där då var engelskan gjort, så skönt att få den ur världen :)
Skulle ha haft orken att göra klart religionen men de får vänta en stund :P
sitter och kikar på lite gammla bilder från tiden på finnbacken.
hittar bland annat dessa läckra bilder.


Ja visst vare en underbar tid ;) ahaha

091006

Tisadg och det var jätte kallt ute i morrse. -6 när jag for till skolan. men det är bra kylan kommer före snön :)
På skolan har det inte hämnt allt för mycket, fick jobba hemmifrån på sista lektionen så nu SKA jag göra klart engelskan och religionen så jag bli av med de för gott!!
Sen har jag vare om hos Emelie innan jag for hem så nu äre bokat tid för min förändring, haha bara jagi nte hinner ändra mig innan dess ;)
Träffade söta Pauline på skolan idag och vi snackade hår färger och hon gav mig lite tips.
Så nu känns de rätt bra att färga håret.

innom en snarframtid :)

Ska försöka inna bli klar med all jävla läxa nu under eftermiddagen så jag inte behöver göra nåt i kväll :P
då kanske man ränt skulle ha bakat nåt ;) Desperate housewife börjar ju ikväll så de får man ju bara inte missa :)
Nej, nu sk jag ner i skol böckernas mörka värld.
Tjingeling!

beslutsångest!

Jag har ju funderat nu i några veckor på om jag ska färga håret brunt.
Förra veckan var jag sten säker på att jag ville göra de, men nu vet jag inte hur jag ska göra.
Trivs grymt bra med håret som de är nu, men är ändå lite sugen på en förändring.
Såg Emelie i dag som hade färgat sitt hår mörk och de var så snyggt :)
Jag vet då en massa blondiner som har färgat sitt hår mörkt nu, ska jag bli en av dom ?

Brunett              Blondin               Blandning
Vad ska man välja ?
Jag får nog sova på saken några nätter ;)

Tjingeling!

Nytt utsende :)

Nu har bloggen fått ett nytt utsende och det tackar jag min söta kusin julia för :)
jag är då super nöjd! :D

Jag och Julia :) (bortse från att jag ser lite borta ut.)

mindre nöjd är jag med att jag inte lyckats göra klart nån av läxorna ;/
åh blir så arg på mig själv! i morrn måste jag bara göra klart dom!
det är ju flera veckor sedan resten av klassen lämnade in det här.
det är ju typ pinsamt! Jag som skulle vara seriös nu när det är sista året men de har jag då inte lyckats med än inte.

Nu blire nog sängen nästa.
Tjingeling!

Jag blir ofta kär, men inte på riktigt.

Har just sett färjan och Glenn är ju så himla gullig. Färjan skulle då verkligen inte vara bra om inte han var med.
Mötet om Irlnad gick ju rätt fort tog bara en timme, men då vi skulle fara krånglade låset på bilen igen så de tog en stund innan vi fick oss in i bilen. Hoppas då att nån av ägarna ringer servic så detta fixas.

Kom ihåg att jag och tobbe pratade lite om kärlek på jobbet här om dagen.
Tobbe tyckte jag flörtade för mycket med kunderna, jag sa att de var för att jag hoppade på att få ett nummer på nått kvitto men än har jag inte fått nåt. Kom i allafall fram till att jag ofta bilr kär i killar men inte på riktigt ;P hahah

- Emma, jag är kär idig
- jag är kär i dig också, men inte på riktigt.
haha ja, lite dålig humor får man ha i bland.

Nu måste jag fan i mig ta och göra klart läxan!
Jag som hade tänkt lägga mig tidigt (typ vid 10) men komme ju på att då börjar roast på berns och de kan man ju bara inte missa.



Tjingeling!

Hjälp sökes!

Det går inte alls bra att göra läxan, har lixom ingen ork, hade då iallafall vare duktig och gjort klart halva religionen så har lite mindre kvar att göra i kväll.
Men måste på ett möte om Irland först vilket jag inte alls kände mig så sugen att fara på men man måste väl ...
Men lite hjälp att göra klart min läxa sökes, så den som är intresserad kan ju höra av sig ;)
Nu blire middag :)
Tjingeling!

skulle inte sitta fel med lite kladdkaka i kväll :)

091005

Måndagen är här och det var riktigt trögt att stiga upp när klocka ringde i morrse.
Tiden på skolan gick halv segt på förmiddagen, men har då lärt mig hur jag ska försvara mig om de kommer en man och överfaller mig så de ni ;) haha
Har nyss vare på statoil och fota inför anonsbladet som kommer till veckan. vi har ju superhelg där så håll utkik efter de ;)

orkade inte fara tillbaka till skolan, tror dom andra har hunne gå hem :P  så nu sitter jag här hemma och ska fan försöka vara duktig nu och göra bort läxorna jag har sjute upp så jävla länge så jag blir av med det, så får jag en gode lugn vecka sen :)

Tjingeling!

091004

Igår vare ju ändå körslaget och Robert var så söt han skickade hem mig från obbet så jag just han se slutet på lycksele låt :) Dom var ju ändå en av de bästa körerna och de märkets eftersom dom hamnade på en 3 plats.
Kul tycker jag :) men det blir väl till att kika in reprisen av progremmet i natt. dåligt säningstid tycker då jag!
Tjingeling!

Söndag hela veckan!

Idag äre en typsigt söndag. Det är grymt dåligt väder ute och det finns inte mycket roligt att göra idag.
Själv har jag vare på dollar med mamma för att fördriva tiden lite innan jag börjar jobba.
Till veckan ska min söta kusin fixa utsendet lite här på bloggen :) så se ser vi fram emot :p
igår när jag jobbade skrämde tobbe livet ur mig.
jag stod och packade upp tokbak med ryggen mot kassan, det var inga kunder i butiken och tobbe skulle in på lagret, jag hör hur han öppnar lager dörren och helt plötsligt hör jag en underlig röst
- vad heter du ?
jag höll ju på dö!
men sen stog vi och skratta rätt länge :P haha

hade värsta mardrömmen i gårnatt också.
drömde att jag tappade körkoret för fortkörning och för nån vecka sedan drömde jag att jag körde full, detta är inte bra. men jag skulle ju inte göra nåt av dessa saker. ibland äre tur att drömmar inte är verklighet.
Nu ska jag fika, det är ju kanelbullens dag och sen måste jag börjar göra mig klar för jobbet.
Tjingeling!


LÖrdag!

Grymt skönt med sovmorgon tror klockan var vid halv 12 innan jag började röra på mig.
duschade och åkte sedan med mamma ut på stan en sväng. när vi komme hem fikade vi och nu har jag nyss äte för om 40 minuter börjar jag jobba. ikväll blire bara jobb i 5 timmar, så de är ju lite mindre än igår men de ska nog gå bra. känns lite tråkigt att man missar körslaget. haha men får se prprisen i morrn :)
Nu ska jag byta om och sedan åka iväg :)
Ha en trevlig kväll!
Tjingeling!

Fredag kväll.

Så grymt sönt det är att äntligen får sitta hemma isoffan.
Har jobbat i 8 timmar utan nån paus. längtar redan tills löne dax ;) haha
De sista jag gjorde innan jag gick hem var att jag satt på golvet och frontade i godis hyllorna, då jag stärcker in handen för att dra frma godiset så ser jag nåt rött på min hand, jag drar ut hande och lägger sedan in den igen på hyllan då den bli röd igen, jag kollar upp och ser en leende person i kassan. haha
jag tänkte ju va fan har jag fått på min hand men då vare bara robert som skojade lite. haha
Nu ska jag gå och hämta min välförtjänta goispåse och slå igång nån bra film :) hehe
Fan så skönt med sovmorgon i morrn :)
Tjingeling!

Äntligen Fredag!

Äntligen äre fredag, och kallt som fan äre ute.
imorrse då jag rullade ivägtill skolan vare -3. men nu har tempen stige så nu äre då 11.7 i solen. men de känns jätte kallt. slutade vid halv 12 idag vilket var grymt skönt :) började med taco paj till lunch då sen for jag och köpte lite fredags godis som jag sitter och smyg äter ifrån. börjar jobba om drygt en timme så ska snart börja byta om och göra mig klar så jag inte behöver stressa, kanske fikar nån smörgås innan jag åker iväg också.
jobbar till 9 eller 10 i kväll jag har faktiskt ingen koll. haha
Har då nyss pratat med min bror så han skulle kolla om jag kunde komma och hälsa på han och linnea då jag har höst lov :) de skulle vara jätte kul :)
Jag har ju varje helg fram till slutet på november inbokat att göra nåt speciellt, men jag jobbar ju varannan helg.
Idag om en månad åker jag och min klass SP3 till Irland i 10 dagar.
det ska bli så himla kul :) lite jobbigt att man måste bo hos andra familjer för jag suger ju verkligen på att snacka engelska, men de ska nog gå bra :)
Nej nu ska jag chilla vidare innan jobbet börjar!
Tjingeling!

Turkiet bilder.

har just laddat över alla bilder från usb minnet som alla vi tjejer har lagt in våra bilder på så att alla skulle få varandras.  det var ju ganska så många kan jag ju säga.
har nyss bakat en sockerkaka till pappa och sitter och kikar lite på vänner.
det är ju -1. nu så man måste snart fram med vinter jackan. nästa helg då jag ska till ume blir nog till att försöka spana efter lite nya höst kläder :P ska bli kul att gå på stan nu när man har pengar till de. :)

    

Tjingeling!

1/10

Det är lite kul att pappa är oroligt att jag ska tappa mitt körkort för fortkörning. haha men han kan vara lugn jag har inga som helst planer på att tappa det. vat inte riktigt vad kvällen ska bjuda på, skulel inte sitta fel med ett tränings pass men får ser vad som händer. ska nog i allafall kika klart på greys :)
Tjingeling!

Torsdag!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig men måste väl snart börja kliva upp och göra mig i ordning.
Är inne på körslagets hemsida och kika där man kunde rösta på vilken körledare man mest ser framemot att se, självklart röstade jag på roger pontare eftersom han leder lyckseles kör.
resultatet blev:

Vilken körledare ser du mest fram emot att se?

Caroline af Ugglas (9%)
Roger Pontare (32%)
Amy Diamond (11%)
Rigo Pencheff (2%)
Ola Svensson (13%)
Andreas Lundstedt (4%)
Stefan Nykvist (29%)

1422 röster totalt.

Tycker det var lite kul.synd att jag jobbar på lördag och missar programmet så jag får se reprisen på söndag.
Nu ska jag bege mig upp och äta lite, ha en bra dag!
Tjingeling!


RSS 2.0