Tisdag

Tog en ordentlig sovmorgon idag, vaknade just före tolv, så då fick mamma hämta mig eftersom jag sovit hos christofer. Åt lunch med mamma innan jag åkte i med hon och hämtade grönafara innan jag for till coop och köpte middag. Har sedan lekt turist på dollarstore bland alla andra turister, hittade dock inget.
Sitter hemma i soffan nu och väntar egentligen mest på att klockan ska bli 16,15 då jag börjar jobba.
Tycker egentligen såna här dagar är ganska tråkiga, då man har en tid att passa på eftermiddagen. Man hinner som inte börja göra nåt utan att stressa så man ska hinna klart i tid. Den här dagen känns också extra tråkigt då det regnar ute, förvånar mig inte om det blir soligt när jag börjar jobba.
Tjingeling!

Midsommar var fantastiskt

Har haft en super mysig midsommar min min älskling och hans famlij och vänner. Vi åkte till Insjön redan på torsdag eftermiddag och hjälpte till att föreberreda lite inför fredagen.
På fredag när jag vaknade hade redan ett sällskap anlänt och lite senare under dagen anlände även det andra sällskapet. Vi åt midsommar lunch innan vi drog ut på flotten och fikade, fiskade och bara njöt av solen :)
När vi komme tillbaka stekte vi lite i solen innan det var dax att klä midsommarstången och börjara på middagen.
Vi dansade runt stången innan vi satte oss till bords och avnjöt en grillmiddag. Lite senare under källen så lekte vi lekar och hade det bara mysigt, folk från de andra stugorna i närhenten kom även och gjorde oss sällskap. Vid 02,00 kastade jag in den vita flaggan och gick till vårt rum och knoppade jag vaknade sedan vid halv 4 då min älskling kommer iskall som en isbit och kryper ner bredvid mig och vill att jag ska hålla om han.
På lördag blev det sovmorgon till 12 innan vi klev upp och åt lunch innan ett sällskap begav sig hemåt. Vi som var kvar for iväg med flotten för att dricka kaffe på den samt att fiska. Vi var borta i upp mot 3 timmar. Jag, Christofer & Håkan fiskade och fick nån fisk var, Håkan vann dock i vem som fick störst. När vi anlände hem igen så satte vi ingång med middagen och sedan myste vi framför elden under kvällen innan de "äldre" gick isäng. Jag & Christofer valde då att se en film innan vi la oss.
På söndag blev det ännu en sovmorgon innan det blev lunch. Håkan & Lena begav sig vidare med husvagnen efter eftermiddagskaffe. Vi stannade kvar ett tag & åt en tidig middag innan vi åkte hem. Kvällen hemma blev lung och med en behövlig dusch så somnade jag när det var läggdax för mig.
Helgen har varit ritkgit riktigt bra och hur mysig som helst!! Längtar redan till nästa midsommar :D
Tjingeling!

Det är dax för fredagsmys!

Då vare fredag, äntligen! blev en liten längre sovmorgon än vad jag hade tänkt mig men körde ett fys pass direkt jag vakande. Har nydligen äte en frukost/lunch och ska nu ta mig en dusch och klä mig.
Kl. 13 blir det jobb i 3,5 timmar innan jag har helg!
Har inga planer för helgen, är lite sugen på att åka till stugan imorgon, åka ut med båten och fiska och bada tunna på kvällen skulle ju inte vara fel. Får helt enkelt se vad jag hittar på.
Jag & Christofer bestämde i allafall för någon dag sedan att vi firar midsommar i Insjön. Blir trevligt att ta det lungt där borta, fiska och bara må. Svärmor bad mig även baka efterrätten och christofer bestämde att det skulle bli en tiramisu så det är ju bara att trolla fram en.
Hoppas verkligen på bra väder till midsommar så man kan vara ute och kanske ta årets första dopp :)
Tjingeling!

För det är bara regn hos mig ..

Igår på Lyckan
Eftermiddagen gick bara fint, var lite roligare idag då vi fick göra lite praktiska saker även om jag redan testat de mesta redan på jobbet. Har äte pankaka till middag å de va himla gött, synd allt tog slut annars hade ja kunna kätta den uppstekt i morgon.  Ska strax byta om och åka på gymmet, har inte gjort ett ända träningspass denna vecka och känner inte för att böta.
När jag och mamma var på coop i eftermiddag och handlade lyxade vi och köpte svenska jordgubbar :) så ska smaksa på dom när vi kommer hem igen. Mums!!!
Tjingeling!

14 Juni

Igår kväll följde jag med Christofer & jonte ut på Lyckan för att testa Jetski,n för första gången i år. Själv varken badade eller körde jag utan tittade på och fotade en hel del med mitt nya ojbektiv medan de körde.
Det var riktigt roligt att fota igår med det nya objektivet det blev så otroligt mycket bättre bilder när jag kunade komma så nära.
Idag tog jag en sovmorgon och vaknade vid 10,30 när pappa komme tillbaka från Vännäs med Molly som har varit där för andra dagen i rad nu. De hade röntgat ännu en gång i hennes mage men idag var "klumpen" inte lika stor som igår så hon fick medecin för att försöka spy upp den innan hon fick åka hem. Hon har hunnit spy några gånger från de att hon kom hem.
Nu ska jag dushca och sedan göra mi iordning för att åka på den sista introduktions kursen. Jag hade trott att jag skulle vara ledig imorgon fredag men ska jobba mellan 13-16,30 på eftermiddagen. Blir ju några extra slantar i kassan.
Ha en bra dag, Tjingeling!

Wii, jag är fan inte så dum ändå!


12 Juni

Har sepnderat min förmidaggen med att vara på introduktions kursen vilket inte alls var vad jag ville idag. Hade så svårt att hålla mig vaken de fösta 2 timmarna. Till slut blev i allafall klockan 12 och kursen var slut ... för idag.
Är hemma nu och tar det lugnt ska börja jobba klockan 16, funderar på att måla naglarna om jag orkar gå och hämta ett nagellack vill säga. Funderar även på att ta en powernap vilket skulle behövas var så himla trött imorse.
Blir nog bara att gå isäng när jag slutar ikväll!
Hoppas ni ha en bra dag :)
Tjingeling!

11 juni

Måndag och jag sitter nu med min nya supper snygga och supersnabba samsung notebook. Känner mig än så länge rätt nöjd med den, har dock inte haft den mer än 1 timme.
Dagen har bestått av först inskolning på grön på förmiddagen och sedan en snabbis på introduktionskursen innan jag begav mig till vetrenären med Molly. Fick vara där i ca 1½ timme, och ändå komme de inte fram till vad som var fel så hon ska skickas till vännäs, så nu väntar vi bara på att få en tid de närmaste dagarna. Kan i allafall säga att Molly var jätte duktigt hot vetrenären, hon fick ta prover och känna på hon utan större problem :)

Tjingeling!

10 Juni & mitt första möte med svärfar


Tjingeling!

Kalas helgen är över!



I torsdags kväll kom min älskling med en hur fin present som helst. Jag fick ett nytt objektiv till min systemkamera! Jag trodde han bara lurade mig då vi var och kollade på ett på stan, och sa verkligen åt han att han inte fick köpa nåt så dyrt åt mig, men när han har bestämt sig så är tydligen bara så. Jag blev i allafall super jävla nöjd!! Känndes dock tråkigt att jag lånat ut kameran till mamma & pappa som for till motala så har inte kunnat testa objektivet än men i eftermiddag så kommer dom och då jävlar.

I fredags vaknade jag med världens huvudvärk men den fick inte stoppa mig, jag & Matte åka in på stan och kikade på studernterna som kom på lastbilarna och sedan åkte jag hem för att göra mig redoa för födelsedagsfesten.
Jag bjöd min älskling på en romantisk middag för 2, dock så gjorde han halva jobbet med matlagningen :P hihi

Kvällen bjöd i allfall på en hejdundrande fest och jag hade så jävla roligt!! kvällen slutade med hottan typ en timme innnan de stängde, men då jag var på mitt bästa partyhumör då så minns jag dock inte så mycket, men roligt hade jag!!  Det var dock inte lika roligt att vakna på lördag men huvudvärk och lite ont i magen. Som tur var så gick det över efter några timmar. Det regninga vädret gjorde att jag och min älskling stannade inne i princip hella dagen & kvällen. Jag skjussade Lisa på fest och köpte då en karamellpåse och sedan låg vi bara i soffan och myste till 2 filmer. Imorse for Christofer på jobbet och skulle jobba lite extra så jag har städat klart det som jag inte orkade göra igår och även kört bort alla tomflaskor som va en hel del :P

Nu har jag precis reserverat en dator från mediamarkt som pappa ska hämta ut åt mig i morrn :) Äntligen har jag hittat en super bra en som jag var tvungen att ha, så i morgon kväll efterjobbet så har jag det jag gör :)

Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag!! Tack alla människor som gjorde det till en toppen helg och tack för alla presenter också!!

Tjingeling!

Filmprojekt av medieproducenterna

Tjigneling!

7 juni 2012


Fick en sånda söt mus, fast blå av Emma :)

Yeeiij idag fyller jag år, och blir då 21. Började dagen med smörgåstårta till frukost innan jag åkte in på lärcenta och skrev en dugga i ljudteknik som jag hoppas att jag klarade. Åkte sedan hem igen och fick ett samtal av Emil som pratade på nästan 1 timme, och vips så vare lunch.

Efter lunchen har jag bara tage det lugnt, under efermiddagen har jag vare med mamma en sväng på Expert för att se om de kunde fixa våra nya GPS som vi köpte i tisdags och som är helt virrig.
Mamma och pappa har precis åkt iväg mot sundsvall & motala så är ensam med Molly just nu :)

Har fått en underbart fin stor, vit kandelaber av mina föräldrar som är störtnöjd med. Har även fått ett mjukisdjur av min bästa Emma och en triss av min moster. Har inte hunnit öppna paketet jag fått av Johan och Emmy, så får kanske ta och göra de snart.

Ska snart laga mig nån mat för jag kan ju inte leva på tårta hela dagen ;P hihih
Tjigneling!

Det svänger ju


Tjingeling!

Söndag


(Jag gungade lite i stugan förra helgen)

Huva vilken tråkig dag det har varit! Inte bara vädret som varit tråkigt utan jag har även kännt mig trött och less. Men trots detta har jag bakat chokladbolalr som blev uber goa. Sedan hag jag hjälpt mamma att städa lite.
Nu ligger jag i min soffa och vilar maten och funderar på vart min västerbottensring egentligen har tagit vägen ... kommer jag få se den igen? Jag hoppas att den dyker upp snart i så fall!

Ikväll blir den nog ännu en lugn kväll, ska dushca om ett tag och lite senare blir det nog filmmys.
Gårkvällen var mysig. När jag precis hade gräddat klart bullarna och satt soffan och återhämtade mig kommer det in någon genom dörren, jag ropar Hallå! men får inget direkt svar .. (Jag blev rädd) men efter några sekunder kommer ett välbekant ansikte upp för trappen, då det var Chrisofer som kom direkt från jobbet och ville prova bullarna. Efter lite bullätande så åkte vi till kantarellvägen där vi drog ner filmen Hugo och kikade på, sen vara bara att krypa isäng. Även fast jag hade haft en lit4e sovmorgon så somnade jag som en stock då jag la mig, vilket var skönt.

Tjingeling!

Jag ska på kalas!


(Emil & Christofer från i påsk då vi var en dag till Nalovardo)

Jag och Christofer är bjuden på kalas i Stockholm den 29 september då min bror Emil fyller år. Det är dock inget vanligt kalas utan ett Lidingöloppet kalas. Emil & Linnea ska springa 30 km på lördagen den 29/9 och jag har antagit utmaningen att speinga 10 km på söndagen den 30/9 samt att Chrisofer är vår allas trogna hejarklack.
I helgen har jag & Chrisofer kollat på flygresor och tänker till veckan boka våra biljetter så dom inte blir så dyra. Ska bli otroligt roligt att åka på en weekend med min älskling till huvudstaden och även få uppleva lidingöloppet.
Våra planer är att åka tidigt på frdagmorgon eller kanske på torsdagkväll för att under fredagen kunna utforska staden, själv är jag mycket sugen på att åka till Barkaby och kanske göra nåt fynd. Men det är ju några månader kvar till dess så bara att vänta, längta & träna. Men roligt att ha något att se fram emot i allafall.

Tjingeling!

Blodomloppet 2012



I tisdags så sprang jag blodomloppet tillsammans med mina lagkamrater i Frisörstugan.
Efter som jag var den enda från laget som valt att springa så fick jag kanta på bland alla andra löpare och kom i mål efter 5 km på tiden 0,31,23. Jag känner mig rätt nöjd med den tiden och tror bestämt att den blev lite lite snabbare än förra året. Efter målgång inväntade jag min lagkamrater som promenderade för att sedan placera oss på en gräsplätt och piknika tillammans innan vi satte oss i bilen och åkte hem.
Vi hade en mycket trevlig kväll och hoppas att laget ställer upp nästa år igen.

Tjingeling!

Baka bullar

(Bjuder på en bild med mitt snygga förkläde.)

Efter middagen på stan sprang bara iväg. När vi komme hem fikade vi och nu väntar jag bara på att bulldegen ska jäsa klart. Det blir vaniljbullar för hela slanten:) ikväll blir det nog en lugn kväll efter som min käraste jobbar i helgen så blir det nog bara mys hos honom när han slutar skulle jag tro:p nu ska jag baka ut bullarn. Tjingeling!!


Lördag

Hejsan! Idag äre lördag vilket resulterade i en liten sovmorgon;) låg till halv tio innan jag klev upp och pratade med svärföräldrarna en stund innan jag åkte hem till furuvik. Väl hemma har jag äte frukost och ska snart åka på stan en sväng och sedan hem och baka bullar. Är ju till veckan jag fyller år så måste ju påbörja baket så jag ha nå å bju på. Igår var jag och kikade p balen innan middagen och så otroligt fina alla var!! Längtade tillbaka till då jag gick balen. Ha en bra dag, Tjingeling


RSS 2.0