Onsdag

Har tillbringar ca 12 timmar på universitetet idag tillsammans med Emma, det har gått lite segt men nu äre inte mycket som saknas. Imorgon blir vi äntligen klara och då äre bara att hoppas på att det duger för att vara godkända.
Har nyss pratat med christofer, och oj vad jag längtar hem till honomm men i morgon då blire plattan i mattan då vi är klara kan jag säga!

Nu ligger jag i sängen och ska se svensson svensson och somna till de :)  Tjingeling!

Mina söta vänner!


(En bild från första kvällen på studenveckan som även var min och Lisa s födelsedag.)

Åh hittade några gamla grattis kort som jag fick i samband med min student & 19års dag. Hittade två kort från mina vänner som hade skrivit så fint på dem.

På kort 1står det:
Sommaren är här
man blir lätt hårig här och där
av detta blir du mjuk och len
alla kommer vilja känna mellan dina ben
vi håller di kär av oss får du det här.

Grattis Emma önskar Linda och Lisa.
Av dem fick jag bikin/armhålevax + duschkräm

På kuvert 2 såtr det:
Alla grabbar vill få dig omkull, speciellt då dom är full!

Grattis Emma / Matilda*2, Anna, Liza, Emmy
Av dem fick jag presentkort på systembolaget.

Hahah ja det är alltid lika roligt att läsa vad dom har komponerat ihop. hahah

Tjingeling!

Tisdag

Oj vad jag är trött idag, blev en lång dag igår. Började köra från Lycksele vid 8 så var framme strax innan 10. JObbade på ända fram till seminariet började som pågick i typ 4 timmar. Det gick för övrigt rätt så bra, vi fick god kritik som vi ska jobba vidare med idag och förbättra våran uppsats. Sedan åkte jag och Emma ut till coop och stor handlade så klockan var just vid 18 då jag kom till vittervägen, men då skulle jag lasta ut ur bilen och det tog ca 20 min eftersom jag hade med min den nya tvn och lite nya möbler.
Efter jag hade fått i mig lite mat försöka jag sätta ihop den nya tvbänken men det gick inte alls bra, och till slut så insåg jag att jag måste ha en sjärnmejsele för att detta skulle gå, så Sara var vänligt och brummade över till mig med en och hjälpte mig göra klart det sista. När vi var färdiga så fikade vi och såg på tv tills 23,15 då hon åkte hem och jag slocknade i sängen.

Nu har även Emma anlänt hit till humkällaren så nu ska jag sätta igång med att vara effektiva så kanske det blir Lycksele i morgon :D

Tjingeling!

Söndag

Hade verkligen en lång dag på IKEA igår, spnderade ca 4timmar bara inne på självka ikea, fick med lite nya möbler hem och min älskling köpte en ny säng som är 160 cm bred :D Har fan inte vant mig än att den är så stor.

Imorogn bli det ume igen!

Tjingeling!

Fredag


Äntligen äre fredag och trot eller ej så är jag ledig :D
Har spenderat veckan i Umeå med att ordna upp det sista på b-uppsatsen och på måndag är det slutgiltliga seminariet så efter det hoppas jag att allt är klart.
Åkte hem från umeå igår kväll, hade bil så kunde brumma iväg när jag ville, det vill säga när jag och emma hade pluggat klart. Väl hemma kom Christofer och hälsade på, kul att se han igen efter att han spenderat de senaste dagarna i Norge och inte varit kontaktbar. Blev även medbjuden på IKEA resa av honom, så på lördag åker vi två + jone och Ewe till sundsvall och sätter sprätt på lite pengar.

Idag har jag i allafall storstädat garderoben jag har i lycksele och det blev en hel hög som åkte ut. Mesta dels trasiga byxor och några jag inte använt på flera år. Pappa ringde även och frågade om han skulle köpa en tv åt mig eftersom den var hyfsat billig, så nu är jag ägare till en ny tv också. Det kommer att svida efter helgen då det kommer vara tomt på kontot. Har även betalat räkningar idag, var lika bra att passa på medna det fanns pengar kvar. Snart kommer min mor hem med lunch från Lilla b och sedan blir det en dusch för min del och kanske ett snabb besök hos min vän matilda :D

Alla får ha en underbart bra fredag, det ska jag, känner på mig på strålande humör!

Tjingeling!

Tisdag!

Kändes som jag sovit bort hela dagen men har ändå hunnit med en del.
Stegu upp vid halv 12 och tog mig en dusch smat klädde mig. Sedan kom pappa & mamma hem på lunch. Jag skjussade tillbaka pappa på jobbet och sedan åkte jag till christofer och väkte upp han. Tror inte han var berädd på att jag skulle vara den som väkte han. Vi åkte och hälsa de på jonte på jobbet som bjöd på fika och sedan drog vi en snabbis på stan innan vi åkte hem igen. Vid fyra ringde pappa och ville ha skjuss hem från jobbet, och nu har vi nyss äte. Nu ska hoppa i arbetskläderna och bege mig på arbetet. Ikväll är det även P-möte vilket jag hade glömt bort så det blir nog inte en så tidig kväll som jag hade tänkt mig, vi får se :P

Tjingeling!

Min lediga dag!


(Kräftskivan 2010)

Oj vad skönt det var med en ledig dag, och det har jag njutit av varje sekund kan jag lova!
Sovde hos Christofer och eftersom han jobbar natt nu i veckan så blev det sovmorgon vilket jag älskar. Var tvungen att lämna den vara och mysiga sängen vid halv 1 för att lämna tillbaka bilen till mamma & pappa. Väl hemma myste jag med Molly och rengjorde ugnen. När den blivit ren satte jag igång en plåt med chokladmuffins, det kan jag lova var riktigt länge sedan. Andrea komme och gjorde mig sällslap och vi kikade på en film eftersom det ändå regnade ute. Jag råkade somna i soffan och vaknade när filmen va slut. Det var även då dax för middag och sedan trotsade jag och Andrea regnet och begav oss ut på en powerwalk. Vi hamnade hemma hos Ida där även matte*2 befann sig och vi bestämde oss för att dra en kräftskiva @ lillholmträsk på fredag. Kommer bli så mysigt :)

Sedan vandrade vi hem i en ruskig fart och hann bara hem innan jag begav mig till Christofer. Komme lagomt till kvällsfika hos dem så vi drack te och åt en smörgås innan vi såg klart en film som vi hittade på tvn. Sedan var christofer tvungen att bege sig till jobbet och jag fick åka hem. Känns tråkigt att måsta sova själv igen. Man hinner bli så bortskämd med att ha någon bredvid sig. Men det brukar gå bra ändå, kanske är lika bra att börja vänja sig nu eftersom det snart är dax att återgå till plugget. Ska bli kul att börja plugga igen men känner lite ångest över att måste åka till Umeå. Får hoppas att ångesten försvinner när man återgår till vardagen igen.
Nu äre dax att starta en ny film att somna till, go natt!

Tjingeling!

Arbetande helg

Åh så skönt snart är min arbetande helg över och jag riktigt längtar tills jag får gå hem från jobbet ikväll. Det tär på krafterna att jobba helg, det känns alltid mycket tyngre än om man jobbar på veckan. Igår var jag en sväng på stan med Ida innan vi gick hem till henne och spelade supermario. Vid 17 vare dax för jobb och det var den lugnaste lördagen jag varit med om. Jag skulle egentligen sluta kl 21, men lotta ville ha kvar mig till 22. När jag slutat åkte jag hem bytte om och ja mig i soffan för att se how do you know, efter en timme var jag så fruktansvärt less på filmen ville bara stänga av, och just då ringer Christofer och frågar om jag vill åka bil med han och grabbarna.
Det var då mycket roligare än vad filmen var! Hann just se pass bara hoppa in i bilen så vare jag som blev chaför, men inte mig emot, alltid kul att provköra audi :)
Efter ett tiden åkte vi hem och skulle sova men christofer skrämde upp mig hela tiden om att det var en lite flicka med röda lysande ögon som stod brevid sängen och kollade på mig så då blev det inte alls lika lätt att somna.

Idag har jag bara tage det lugnt, christofer åkte iväg till ume med grabbsen och då gick jag och la mig i soffan. Har nyss äte inbakad fläslfile till middag och det var förjävla gott. Snart äre väl dax att börja göra sig redo för jobb som jag hoppas flyter på bra så det blir en tidig kväll :) Och imorgon är en ledig dag :D mohahah det har jag fan förtjänat!

TJINGELING!

Onsdag

Höänder inte så mycket för mig i dag. Sov till just före tolv sedan har jag bara sutteo ch umgåtts med Christofer och jonte. Nu befinner de sig i garaget och mekar med jetskin, kände personligen att det kanske inte var min grej så jag passar på att kolla vad som händer och sker på facebook. haha
Ikväll väntas ännu ett arbetspass, och hoppas att det kommer vara lika lugnt och effektivs arbete som igår så det blir ännu en tidig kväll. Imorgon är en ledig dag och hur den tillbringas vet jag inte, men det blir i allafall middag på knuten och ett glas vin tillsammas med några kollegor från jobbet :) Kommer bli riktigt trevligt!

Tjingeling!

Tisdag

Sovde fan i mej bort halva dagen, men när jag väl tagit mig upp var jag duktig och klippte hela gräsmattan åt mamma & pappa innnan jag drog på jobbet. Det var chilligt lugnt på jobbet så jag slutade tidigare och har nu hamnat hos min Christofer :)
När jag åkte hem från jobbet för att byta om var pappsen hemma, jag han just se pass in genom dörren så frågande han efter att få se min nya mobil. Jag tror han blev lite smått kär i den, han sa då flera gånger att den var otroligt fin och ja det har han ju helt rätt i. Nä nu äre dax att lägga sig så vi inte sover bort halva deagen i morgon också.

Tjingeling!

Motorveckan

Oj vad motorvekcan har leverat i år!
Började veckan med att jobba och sedan blev det två dagar i stugan, och en snabiis till skeå och shoppade lite nya byxor. På onsdag blev det middag med glada fyran på oarkhotel innan hawaii udden och skotershowen. Senare på kvällen blev det hotellet och där vare varmt nå få mycket fruktansvärt! Började må lite dåligt så gick ut och väntade på mina vänner utanför i 40 min, innan jag följde med Lisa hem och hon bjöd på varam mackor.
Vaknade sedan halv 5 på morgonen då Christofer kom hem och när jag väl har somnat om vaknade jag igen och mår skit. Hela torsdagen mådde ja som en rutten apa. Sedan blev vi bjuden till Johan och Emmy på lyckan att grilla så vi åkte dit och hade en riktigt trevlig kväll med dom innan vi åkte till öltältet. När ältältet stängde åkte jag cap för första gången i mitt 20 åriga liv och oj vad roligt vi hade i bilen, avslutade kvällen med en kort efterfest på lyckan innan vi åkte hem och däckade.

På fredag vare bara att ta sig hem och duscha och byta om inför nästa festkväll, som ägderum hos Matte thure :) Otroligt trevlig kväll vad jag mins fram tills jag blev alldeles för berusad inne på öltältet och det spårade lite, så vi länar fredagens avlut till det förflutna och tänker inte mer på de. På lördag sovde vi till halv 2- 2 innan christofer klev upp, själv låg jag kvar i sängen till tre. Då kom johan och Emmy så det var bara att kliva upp och föröska vara lite social, svärmor bjöd på en återställer som jag tror var behövlig innan jag åkte hem och gjorde mig redo för sista kvällen. Även den sista kvällen ägderum hos Matte, och den var riktigt trevlig. Drog in på öltältet tillsammans med Lisa och Pauline, men lisa tappade vi bort i folkmassan. Jag och Pauline vandrade runt och träffade mycket trevligt folk. Vid halv två hittade jag Christofer, och vi köpte mat och gick hem till Pauline och Andreas för efterfest som slutade med en omgång charader, hahah vid tre blev vi så trött att vi började vandra hem. Skule ringa taxi med var 40 jävla minuters väntetid så vi tog en nattpromenad istället.
På söndag sovde vi till två tiden igen, och sedan hade vi bara altan häng med svärförsäldrarna som bjöd på middag. Christofer skulel meka i sin jetski så jag passade på att åka hem och duscha och hämta arbetskläderna innan jag åkte tillbaka och vi chillade i soffan. Sen var min söndagskväll slut, jag gick och la mig men christofer skulle se en film till. Var ju verkligen roligt att sova när han ligger och skrattar brevid mig. Men jag får väl ta och se den filmen lite senare för den verkade jätte roligt.

Idag har jag jobbat igen, och sedan kommit hem och lagat mig en ubergo middag som blev pasta och skinksås :)
Nu äre bara soffhäng men ska väl snart ta på mig nå bättre kläder eftersom jag ska träffa Olivia lite senare. Tänk att sommaren har gått så fort och att hon ska åka tillbaka till Norge igen.

Tjingeling!

RSS 2.0