Rullar fram

Dagarna bara rullar fram och lite för fort kan jag tycka. Har snart pluggat färdig för att nå dagen mål och sedan äre bara att njuta av helgen i stockholm med min älskling! 
Igår åkte vi även på en tur & retur till Insjön för att kika läget, sedan åkte vi till kantrarellvägen och packade inför dagens resa och sedan vare bara att krypa isäng. Nu ska jag snart packa min egen väska och plugga den sista tid som är kvar. Hoppas att detta pissväder om vi har slutar! 
 
Hoppas ni får en bra helg!! Puss å kram, Tjieling!



 

Ut på äventyr

 
Mitt uppe i detta tentapluggande så tycker jag och Christofer att det är kul att göra lite avstickande äventyr. Föruutom att vi åkte till huvudstaden på torsdagkväll så tänkte vi åka till Ö-vik ikväll för att köpa en skoter. Imorgon gör vi svärföräldrarna sällskap över kvällen till Insjön för att hämta hem nå grejer :P 
 
Ja det är sånna äventyr som gör veckan lite roligare samt att den går fortare, vilket egentligen inte är nödvändigt ;P 
Nu blire middag och sedan bär det av :) 
 
Tjingeling!

Pluggar vs letar lägenhet


Mindre än en vecka kvar :)

Om en vecka är vi i stockholm!! Längtar som sagt...
Tingeling!

Pågång

Igår följde jag med mami på core träning. De va då nå nytt jag aldrig testat förr men oj vad de tog på, trodde till å med att jag retade upp stäckningen i låret så på med tigerbalsam direkt ja komme hem. Idag käntes låret mycket bättre så nu ha ja nydligen komme hem från en löparrunda. Tog även idag en kortare sväng då jag var osäker på hur låret käntes så blev 4 km på 28 min, jag är nöjd. Körde plankan å lite rygg när jag kommit i mål innan jag stretchade. Ska jag våga gissa på att jag har träningsverk i mörran? Nu blire lite dammsugning innan jag duschar :) tjingeling!


En bra dag

Dagen har bara spunge iväg, när budgeten var färdig så bytte jag om till mina löpakläder för att ta mej ut, men eftersom jag fortfarande hade så ont i höger lår så smorde ja på nå tigerbalsam först och det gjorde nog susen. Kände hur det började hetta upp medan jag klädde mej klart. Eftersom det fortfanade gjorde lite ont när jag börjat springa så valjde jag att ta en lungnara och kortare teräng än vad jag först hade tänkt. Kom hem igen efter 32 min och har då kämpa mig igen 4 km och de gick som smör i skolsken. Strtchade ordentligt när jag kommit hem för att undvika en ny träningsverk i morrn. 
 
När jag varvat ned kom pappa hem från jägarskogen och vi åt lunch tillsammans innan jag hoppade in i duschen. 
Var otroligt skönt att duscha så stod där länge och med riktigt varmt vatten. Har sernare under eftrmiddagen pysslat på med att måla naglarna och har precis bakat klart en kaka som en blev så fager men tror den kommer smaka gudomligt :) 
 
Inväntar nu att mamma ska komma från arbetet så det blir middag innan jag ska tillbringa kvällen med mina vänner Pauline & Olivia :) Var länge sen jaf träffade båda så ska bli riktgit roligt :) 
 
Tjingeling!

2 veckor kvar

 
Om 2 veckor åker jag och min älskling på weekend till Stockholm, vilket ska blir jätte kul, längtar!!  
Tjingeling!!

Torsdag

 
God morgon every body!! Har sovit gott i gott i natt med. La oss riktigt tidigt igår så har verkligen fått sova. klev upp för ca en timme sedan och lyckades då ta mej upp för tappen och göra nå frukost som jag har lyxat att äta i ssoffan framför friends, vilket engligt mej är en kanonstart på dagen. 
 
Ska ta mej an budgeten nu och försöka slutföra den så jag kan njuta resten utav dan, eller njuta och njuta ska väl ta mej en löpartur i allafall och sedan njutandet kanske kan börja.
Tjingeling!

Sommarbilder

Tömde kameran på lite bilder från sommaren idag, här kommer några av dem. 



Tjingeling!









12 september

 
Går kvällen var lung och skön, såg först änglagård innan jag åkte till Christofer där vi började titta på en intressant dokumentär innan det var dax att gå isäng. Har sovit så otroligt skönt inatt, sov verkligne som en stock och märkte inte äns att christofer for på jobbet. Åt fruskot med svärmor och innan jag åkte hem och har försöka komma någon vart med budgeten. Har kommit rätt långt nu tror jag, ska bara försöka få ihop den nu, så äre klart sen. 
Har hunnit vara på stan en snabbis då jag läste i annonsbladet att skolstället hade flyttrea så tänkte att rätt vare ä så hittar jag mej nå skor på rea men icke gjorde jag de. 
 
Hade tänkte mej ut å springa idag eftersom det är så otroligt fint väder men kan lova er att jag har se ont i låren efter gårdagens träning så tror jag måste avvakta tills i morrn me de.
 
Tjigneling!

11 September

Idag är det 11 år sedan attakerna mot World trade center, förstå vad tiden går fort. Den dagen för 11 år sedan kapades 4 plan, 2 som styrdes rätt in i world trade center, en som kraschades i USAs försvarshögkvarter Pentagon och ett som havererade utanför Shanksville i Pennsylvania. Den dagen dog mellan 2700 - 3000 människor och mesta dels männsikor som befann sej i tvillingtornen eller i närheten vid raset. 
 
Tjingeling!

Tisdag

Är inne på andra veckan av skolan nu och känns riktigt bra, speciellt då jag jobbar hemifrån mesta dels av denna vecka. Tog en sovmorgon idag och sedan hamnade jag framför datorn och vips hade klockan sprunge iväg till 12 å de va dax att äta nå. Håller på vila maten nu för att sedan röra på fläsket, måste forstätta att hålla igång nu så jag inte håller på hela dagen för att ta mej runt lidingöloppet om några veckor. 
 
Hittade här om dagen en lägenhet som vekarade intressant, kollade med Christofer vad han tyckte om den och idag när jag skulle göra en intresseanmälan så var den självklart borta, förstod väl jag de, så bra till som den låg.
Men bara att hålla ögonen öppna och vänta in en ny.
 
Hoppas ni får en bra dag i det halvgråa vädret, Tjingeling!

Fredag

Skolan har dragit igång igen och det känns helt okey, med tanken om att det är sista året så får man extra energi och ger järnet. Idag Är jag ledig (ska väl jobba hemifrån) så tog en sovmorgon. Vakande av en hemsk mardröm om att jag blev dumpad av min stora kärlek och var helt förstörd, det är gånner som denna man är glad över att drömmar inte är verklighet. Kollade mej mejl på morgon och har fått veta att jag klarade tenta helvetet som jag skrv förra veckan! Jag är så otroligt lycklig och tro mej detta ska firas!! 
 
Ska börja firandet med att ta en dusch och sedan blire nog en sväng om på stan. Resten av dagen får jag se vad den erbjuder :P Ha en bra dag, Tjingeling!

Duktiga jag

Känner mig duktig idag då ja ha hunnit med så mycket! tränat, fixa nytt sim-kort, vare på stan å gjort ärenden, hjälp till med mat, vare i skogen å släppt molly och håller nu på att baka nå bröd :P
Ganska se bra en dag och snart blir den ännu bättre då christofer kommer över :) Imorrn börjar skolan å, blir spännande.

Tjingeling!!

Sista sommarlovsdagen

Har tillbringat min förmiddag på kantarellvägen där jag först hjälpte svärmor med nå grejer på datorn och sedan for jag ut på en löparrunda till lycka och sedan tillbaka, det var jobbigt då jag ha legat på latsidan ett bra tag men nu äre slut med det!! Har även hunnit ringa Telia ang att min mobil beter sej konstig och de skulle skciak ett nytt simkort för att se om de är det som spökar. Ska nu ta mej en dusch och nå lunch innan jag ska åka in på stan och utföra några ärenden.

Idag äre även min sista sommarlovsdag for ever lixom, omg det är dax att bli vuxen snart :)

Tjingeling!

RSS 2.0