KOM HEM!!


Sofie min älskade katt är borta!
Vi har inte sett till henne sen i måndags kväll. Vad kan ha hänt ? Hon brukar inte vara borta allt för länge, jag börjar bli orolig. Älsklingen har jag haft sen jag var sju år. Hon är välrdens snällaste och finaste hon måste komma tillbaka. Vart kan hon vara ??

Hoppas hon kommer hem snart, vet inte vad jag ska ta mig till annars ? Det är så tomt utan henne, speciellt då resten av familjen är borta och har med sig hundaran så är hon alltid hemma med mig.

Men hon är nog bara på upptäcksfärd och kommer säkert när som helst.

Tjingeling!

Ett år tillsammans!

Idag firar jag och mitt körkort ett år tillsammans :)
Ett år utan större problem och det gillas!
Detta har vi firat med en god middag och sedan kanske någon efterrätt bestående av jordgubbar :)

Tjingeling!

Ledig dag

Idag har jag varit helt ledig. Tog först en sovmorgon till just före 12 innan jag åt frukost och duschade. Sedan promenerade jag och Molly in till stan för att hämta bilen. Vi tog även en glass paus på statoil på vägen.
Det har verkligen varit kanon väder i dag och det gillas hopaps det är lika fint i morgon med :)
När vi kom hem och Molly så storstädade vi bilen för det behöveas och oj vad fin den blev jag är nöjd!
Nu är den städad och nästa vecka ska sen på servic så nu är ett lämpligt läge att sälja den ;) hihi

Kanake ska åka till stugan i kväll, skulle vara mysigt kanskem an tillochmed kan ta sig årets första dopp i kväll eller i morgon.

Tjingeling!


Regning kväll ?

Ja precis då jag och olivia skulle bege oss ut då börjar det tok regna så vi bestämmer oss för att se en film.
Jag trotsar regnet och tar mitt knall gula paraply och vandrar de ca 200 meter som de är till Olivia, ca ½vägs vill jag bara vända om för att det regnar så jävla mycket men när jag har ca 10 meter kvar får jag fälla ihop paraplyet. Hel knasigt väder.
Vi myste i stället framför datorn med filmen remember me och fan vilken bra film, men jävligt onväntat slut och då kom det tårar kan jag säga! Men det får helt klart 4 av 5 toasters.

Nu är det bara att försöka varva ner och sedan kasta sig i säng, blir en tidigt morgon i morrn med och en riktigt lång dag.
Börjar 8.00 och arbetar då till 17.00
Då ska jag stanna kvar på arbetet och äta en middag för klockan 18.00 ska jag infinna mig på  brandstationen för brandutbildning. Det kommer bli riktigt spännande och roligt tror jag också men när jag sen kommer hem om jag överlever vill säga kommer jag vara helt slut.

Tjingeling!

Måndag

Idag har jag arbetat och det var närstan skönt att kliva upp tidigt och bege sig till arbetet.
Som tur var så kunde jag lifta med mamma så jag behövde inte cykla.
Dagen har rullat på och helt plötsligt var klockan fem och jag fick gå hem.

Nu sitter jag och pappa brevid varandra med varsin dator framför sig och kollar efter en ny bil.
Jag hoppas verkligen att vi ska byta skulle vara skit kul.

Har även fått nys om en lägenhet som jag känner mig intresserad av. Nu måste jag bara få veta om jag tar mig in på nån skola till hösten.
Tar jag mig inte in måste jag börja överväga om jag ska stanna i Lycksele och arbeta eller om jag ska åka till Göteborg och testa på livet där nere. Som jag brukar säga, många funderinga men inga svar ... än så länge i allafall ;) hihi

Ikväll ska jag och mina goda BB-kompis ut på en power walk, skönt ska de bli, nog för att jag har stått hela dagen men då sover man gott i stället.

Tjingeling!

Söndag

Ja då vare söndag igen, och idag känns det extra tungt men tanke på att jag börjar jobba 08.00 imorgon.
Kommer även kanske måsta cykla till jobbet men det ska nog gå bra så länge det inte regnar.

Har nyss varit på statoil köpt lite godis och hyrt en film. Det blir en lugn och mysig kväll i soffan framför tv.
Det är välbehövligt inför veckans hårda arbete, men är nog bara nu det känns extra tungt kommer inte alls vara lika jobbigt på tisdag morgon då jag ska kliva upp.

Hade för övrigt en mycket trevlig kväll i går, grillade med brudarna och vissa av oss förtärde även alkohol, sedan sa vi adjö till anna som åkte till boston i morgon i ett år.
Sedan bar det iväg på hotellet, där träffade jag mycke trevligt folk och kring halv 2 åkte jag och ett gäng hem till mig på "efterfest" ja vissa åt mat som blivit över sedan grillningen medans jag själv tog en glass som var super god.  Tack allesammans för en trevlig kväll!


Tjingeling!

Lördag

Har börjat dagen med att duscha sedan blev det stan med Liza och handlade lite inför kvällen, då ska det grillas med brudarna och även nån grabb sen blir det nog en sväng på hottan också.
Kommer bli kalas mysigt :) Roligt är det också att solen smyg tittar fram lite.

Har kollat in lite på den kungliga vigseln och tänk vad spännande det hade blivit om nån av dem hade sagt fel namn vid altaret. Ja det hade kunnat bli nåt. Men tur vare det väl att det inte hände.

Nu ska jag byta om inför kvällen :)

Tjingeling!

ny bil ?

Idag frågade pappa om jag visste någon som ville köpa våran bil så vi kunde byta upp oss till en nyare och större motor. Detta gillas om nu pappa menar det han pratar om vill säga.
Hoppas detta blir av skulle vara as kul med ny bil :)
Intresserad av min älskade bil så tveka inte jag tror ni kan bli det perfekta paret ;)

Tjingeling!

Mys mys mys

Har myst med Matte och Lisa ikväll. Vi tittade på en läskig film som jag kommer ha mardrömmar om i natt och till detta var vi mogen att dricka te och äta en smörgås istället för att dela på en påse chips.
Vi har kollat på bilder från studenveckan och hittade ett par godingar!

Har nydligen kommit hem från matte hade lite eftersnack efter filmen så vi förhoppningsvis ska kunna sova lugn.
Ska försöka lägga mig tidigt eftersom jag har planer på att inte sov bort morgondagen.
Var så otoligt ksönt ha hunnit med allt som skulle göras idag redan innan klockan va halv 2.

Imorgon ska jag verkligen försöka ge mig än mitt rum. Det blir en stor omgång med damsugning, renbäddning och kanske, kanske damtorkning om jag orkar.
Ska även försöka börja dagen med en springrunda.
Hoppas jag kan hålla mig till schemat skulle ju vara underbart!

Nu blire kanske en kvälls smörgås innan jag kryper till kojs.

Tjingeling!

Sköönt

Har precis kommit tillbaka efter en åktur med Olivia, först åkte vi till statoil mumsade på en isglass i solen och stekte där en stund innan vi åkte vidare till frasses och satt där innan vi vände hem igen. Det var sjuk roligt att komma ut med rullskridskorna, måste göras om. Jobbig vare men det gillas :)

Snart ska jag ta mig en välbehövd dusch men måste kolla in lite av hälsoresan som precis börjat på tv. Haha det var ju inte igår ;)

Tjingeling!

Varmt ute..

Det känns att jag har varit förkyld senaste månaden och inte kunnat träna.
Det känns att jag har förtärt alkohol i en vecka.
Det känns att de är sommar och varmt i luften.
Det kändes sjukt jobbigt att springa idag men fan vad skönt att komma ut.
Nu är det bara att fortsätta vara duktig så kanske man kommer i form en vacker dag.

Är helnöjd med mina nya skor också, kände inte av några problem med benet i dag.

Nu ska jag leta reda på mina rullskridskor och bege mig ut med olivia en sväng hopaps man överlver var ju ett tag sedan man stod på dom nu ;) hihi

Tjingeling!

wii :)

Skulle böja dagen med att vara hos emelie klockan 9. Jag hade ställt väckarn på 8 men vaknade inte förrän kvart i 9. Så det var bara att stressa iväg. Resultatet blev i allafall kanon bra och är hur nöjd som helst :)

Har nyss varit med pappa på expert och fick mig en ny laddare till datorn eftersom det var nåt hel galet med den andra eftersom datorn inte laddade. Men nu fungerar den som den ska :) Men det dröjer säkert inte länge förrän det blir nåt nytt fel ...

Dagen ska fotrsättas med en springtur tror det eller ej. Jag ska inviga mina nya springskor och min ipod, synd bara att jag inte hunnit instalera nike+ hade vare skit kul men får fixa det till en annan dag.

Tjingeling!


varför ??

Varför kan aldrig nåt fungera som det ska när jag är ägare.
Köpte ju min nya dator i måndags och nu fungerar inte laddningen längre vilket är skumt eftersom att laddaren sutte i sen i måndags då jag först startade den. Åh jag tror jag bli galen ;S varför ska aldrig nåt fungera!!!!

JÄVLA SKIT!!!

Tjingeling!

Onsdag

Jaha inte klarade jag av att kliva upp tidigt i dag heller.
Mamma messade mig vid halv 11 men efter en stund somnade jag om. Sen vaknade jag vid halv 1 efter en hemsk mardröm. Vi åkte hela familjen till umeå, ersboda och gick på ett enormt stort köpcentrum och när jag blev less ringde jag mamma för att höra när vi skulle åka hem då hon säger att hon är hos min svärfar och kollar på hockey. När jag frågar när dom kommer och hämtar mig säger hon bara nä men det får du lösa själv för vi har bara 3 mil kvar hem så vi vänder inte för att hämta dig.
Ja tack för den då!!

Tjingeling!

Tisadag mys

P-mötet varade ändå i 3 timmar fast det skulle vara ett kort, men eftersom vi börjat i god tid så blev klockan inte så mycket. Då åkte jag och Lisa hem och har just sett den nyaste Wallander och fan se bra den va, bästa hitills!

Sitter nu och planerar min mmorgondag men kommer inte alls fram till så mycket. Vad ska man göra då man är ledig ?  Ja på kvällen ska jag tillbaka till jobbet och få lära mig några viktiga saker som kommer vara bra att kunnainför sommaren, själv hoppas jag det inte tar allt för lång tid så man hinner med nåt annat kul på kvällen.

Nu ska jag fundera vidare på vad jag ska hitta på nu kanske se en film ?
kanske fika en smörgås `?

Ja det finns många funderinga men inga svar ...

Tjingeling!

Jag känner att jag lever!!


Fan vad allt känns bra!!
Har hängt med Andrea ieftermiddag vi har raggat runt på stan, äte glass och bara levt livet.
Fan allt känns som det är på topp, livet bara leker och det gillas :)

Ikväll väntar ett P-möte som jag tror kommer bli rätt spännande.
Vi brukar alltid ha så roliga men långa möten men i kallelsen till mötet som jag just fick så stod det att det skulle vara ett kort möte, ja vi får väl se ;)

Nu ska jag laga mat till jag och mammsen idag bjuds det på tortelin med vitlöksbröd och melon :)
Gott!!

Tjingeling!

Tisdag

Vad är det för fel på mig?
Jag hade hoppats på att kunna ta sovmorgon vakna dr vid 11 men i stället så vaknar jag typ nyss!

Fast kanske lika bra för jag har noll koll på vad jag ska göra i dag.
Men ska då börja med en dusch för det är behövligt! hihi

Tjingeling!

wii :)

Nu har jag äntligen köpt mig en egen dator! :)
Fan vad jag är nöjd!
Har inte huniit använda den så mycket haft en spel kväll med brudarna. Började med att kamma hem vist i bluff 2 gånger sedan bytte vi till monopol men det gick inte alls lika bra. Efter ett långt spelade så körde vi bluff igen men då förlorade jag igen, å igen då vare inte lika roligt längre.

Nu sitter jag i allafall med min nya älskling och bara njuter, ska försöka fixa klart alal instalationen innan jag kryper till kojs. Fast sovde länge i dag så bli nog en sen kväll.

Och vad ska man hitta på i morgon `?
Ja om jag orkar ta mig upp så får jag se vad jag hittar på ..

Tjingeling!

Fösta dagen på det fria livet


Hade sjuk lång sovmogon, och skönt vare!
När jag kom hem efte jobbet igår så la jag mig och såg film, såg kanske 20 min innan jag somnade och då kanske klockan va ca 22.30
Men efte en hår veckan så behöver man ta igen lite sömn.

Har vare med matte i dag, vi har vare en sväng på stan, fikat och sedan undersökt hennes bil tillsammans med ronnie, men vi kom inte fram till så mycket.
Sitter nu och kollar på vad jag ska köpa för dator och hoppas pappa snart kommer så kanske vi kan åka och kolla på en. Det kommer att svida när den ska betalas men det komme helt klart vara vät det, jag tål fan inte mitt gamla jävle skap nåt mer.

Tjingeling!

Softar kväll


Har haft en trevlig middag med släkten och sedan åkte jag och hyrde film.
Höll verkligen på att somna i fotöljen där jag låg men lyckades hålla mig vaken och nu känner jag mig ju fan pigg men det vänder nog när som helst. Imorgon åker storebror hem igen, tänk vad fort veckan har gått. Trodde jag skulle hinna bli less men inte då! Kommer verkligen sakna dom nu när jag vet att vi inte ses på ett tag.
Jag ska även upp och jobba i morgon men det behövs för när jag kommer hem ska jag mest troligt klicka hem en ny dator, håller på bli tokig på den jag har nu.

Fick en ipod & nike+ av mina bröder och kusin i student present  håller på lägga in musik på den nu men inte det lättaste men snart har jag lyckats. Så på måndag hoppas jag det inte är spön i backen för då ska jag ut och springa! Kommer bli kul :)

Tjingeling!

Nu var det över!


Tråkigt men sant!
Igår tog jag studenten och jag har nog inte förstått det själv än, men jag hade en helt underbar dag/kväll.

Emil åkte hem igår eftermiddag och då ringer han vid 10 i morse och är jätte glad. Han ville bara påminna mig om att jag hade tagit studenten i går och att jag var så jävla bra!
Gissa vart jag är på väg ?
Låt höra ...
jag är på väg på systemet och ska köpa vin, är du sugen på ett glas ?
Nej huva det var/är jag verkligen inte!!
Fortsätt sov nu det behöver du nog.
Sagt och gjot nästa gång jag vaknar är klcokan över 1.

Tror levern kommer bli glad att det är över för det ha förtärits en hel del alkohol, så ska bli skoön med att vara nykter i kväll.
Har fin besök både moster + morbror från sundsvall & faster+ farbror från umeå + Eric är här så på ett tag blir det middag och sedan förhoppningsvis en lugn kväll kanske hyra film.

Alla säger att det skulle vara jobbigt att vakna idag och inse att skolan är slut att man är arbetslös och inte alls vet vad man ska göra. Själv är jag nog en av dem som inte alls känner så, jag har mitt jobb på statoil och det duger mer än bra till mig över sommaren och kanske även till hösten!

Nu ska jag softa vidare och njuta av att jag har tagit studenten!

Tjingeling!

Studentvecka!!!

Vika undebara dagar jag ha haft hitills.
Imångdags bytte jag ålder och blev 19 i stället fö 18 och det va bland dom bästa födelsedagar på länge.
Vi började med fest hos mig och sedan föslyttade vi oss till furuviksstanden och där var det en del folk.
Mycket tevlig kväll, men slutade med att det låg 1000 liter sand i sängen nä jag vaknade på tisdag morgon.

På tisdag åkte jag till skolan och hade piknick med klassen och sedan hade jag budana en egen piknick ute i solen på eftemiddagen. Efte detta så åkte jag hem och fick vädlens bästa öveasskning nä jag kom hem.
Eric är redan hemma och när jag spinger upp för tappen så sticker ett ännu blondae huvud upp från soffan än jag hade förväntat mig. Vem ligger där om inte emil ??

GISSA OM JAG BLEV LYCKLIG!!
jag gick typ runt i 30 minuter innan jag förstod att detta var verklighet.
Hur som helst så började festen hos olivia jag och typ 11 op tjejer men dom är så tevliga och jag kände mig som en i gänget :)

Vi begav oss sedan vidare till gammplatsudden och sedan till lugnet där jag skadade min fot. Ca 5 op brudar tog sig en titt och gav mig tips på vad jag skulle göra för att minska smörtan. Lisa söt som hon är plostrade hon om min fot och även fast det egentligen inte hjälper så kändes det bättre :) Bamse plåser hjälper alltid ;)

Är i allafall ledig från skolan i dag så ska bara ta det lugn ich ladda om inför kvällen, i morgon bli en hel vilodag för att orka kliva upp 6 på fredag morgon och se fräch ut.
Hoppas alla har en lika bra studenvecka som jag för den är kung!!!

Tjingeling!

Bal!!



Idag är det bal för hela slanten :)
Klev upp 07.15 kastade mig i duschen och sedan åkte jag och hämtade tobias som hjälpte oss att aätta upp podiet. Vi åkte sedan vidare och fraktade musik grejorna till hotellet också innan jag köpte lite frukost på statoil och åkte till emelie. Sitter nu i min super snygga balfrisyr och hur nöjd som helst och väntar på att Josefin ska komma upp till mig och göra sminket :)

Vid ett blir det ett nytt besök till hotellet för att göra klart det sista med bordsplaceringen innan jag åker hem tar på mig klänningen och åkte till Matilda på fördrink och fotografering.

Detta känns som en toppen dag och hittills har allt flyte på som det ska :)

Tjingeling!

NU äre nära :)

Om ca 7 timmar ska vi samlas vid hotellet för att ställa upp podiet. Sedan är dagen i full gång. Kommer vara helt slut på efter morgondagen men kul kommer det att bli :)

Har jobbat med det sista inför balen i dag och sedan jobbade jag med åsa på statoil :)
Jag gillar verkligen att jobba med Åsa allt flyter på så bra och roligt har man också.

När jag slutade åkte jag iväg med lastbilen till skolan och lastade in podiet. Fan vilket projekt det var. Tur vi var många så imorgon är det vara att köra latsbilen från statoil till hotellet och lasta ut.

Nu blire til latt fixa några små saker sedan försöka sova några timmar innnan det är dax :)

Tjingeling!

underbar kväll :)

Japp ikväll jag har gjort nåt jag verkligen älskar och har inte gjort det på länge. Jag har bakat!!!
Först blev det en snickers kaka och sedan FEM rulltårtor med olika smaker. Hade tänkt hinna baka beskvier och chokladbollar också men det hann jag inte, tiden bara rusade i väg.
Måste försöka hotta nån tid kanske i morgon eller på söndag om vi inte blir så sen från sundsvall att baka det sista :)

Sitter för tillfället i min balklänning nu och längtar tills på fredag :)
Fan vad kul det kommer att bli, nu är nästan allt fixat så det känns ju underbart :)

Imorogn har jag en lektion sen ska jag fixa lite med balen innan jag börjar jobba. Efter jobbet blir det ännu mer balen jobb innan jag åker hem och förbereder mig lite inför fredagen :) Jag är taggad!!!

Tjingeling!

nu äre nära :)

Inte länge till balen nu, har jobbat på för fullt i dag med, och nu äre inte allt för mycket kvar som ska göras.
Har fått veta en del betyg i dag och vissa bättre än andra men jag är jävligt nöjd måste jag säga :)

Ikväll blir till att bara ta det lugn, ska baka lite eftersom jag och hasse ställer till med kalas så mnåste väl finnas nåt att bjuda på ;P och resten av helgen har jag inte alls tid för då väntas en massa roliga saker :)
* bal
* bröllop
* ikea
jaa det är tjockt nice!!!

Tjingeling!

snart ...

Känns det som att tårarna ska börja rinna, nu har jag pluggat så jag inte orkar med men känner mig inte alls säker på allt.
Det känns som en man har slösat bort ett helt jävla år åt ingenting om man inte klara kursen. Och blir fallet så nu kommer det komma tårar. Om fallet blir att jag kommer klara kursen i morgon så kommer jag få tårar av glädje, all tid var inte förgäves. Själv tror jag inte att det kommer vara glädjetårar men jag hoppas, hoppas att allt ska gå bra i morgon då sanningens ögonblick gäller.

Ska nog snart försöka lägga mig så jag är full med energi i morgon.

Tjingeling!

Tisdag


Hade bara en lektion idag men fick inte allt för mycket gjort. Har forstatt att jobba med balen och det känns att det bara är några dar kvar nu.  Hängde hos matte en stund först efter skolan innan jag drog vidare till hasse där vi planerade vårat kalas :) Fan vad jag längtar bara det är sol på måndag så kommer allt vara perfekt !!!  Men nu ska vi inte hoppas på förmycket för då bli vi bara besviken.

Har sutte nu med matten en stundo ch jag blir mer och mer nervös för vaje tal jag gör. Imorgon gäller det klarar jag provet får jag G i slut betyg men om inte kommer jag få mitt första IG och detta tänker jag inte acceptera!!!

Ska i allafall snart bege mig tillbaka till mattematikens värld och hoppas jag blir lite klokare.
Imorgon väntar en spännande dag, får veta mitt slutbetyg på projekarbetet och sen skriva det avgörande provet i matte, hur ska dagen sluta ???

Tjingeling!

RSS 2.0