Äntligen fredag!

Äntligen äre fredag och även om jaghar fredags känsla så känns de som att jag inte får hel förrän i morrn dö jag har skrivit klart tentan. Skönt att den är på morgonen i allafall :) Va uppe före tuppen idag, skulle skjussa min älskling till viacon eftersom de skulle åka på firmafest till Boden. Medd etta så har jag fått låna ny bilen tills i morrn när han är tillbaka och de känns jätte kul! Ska ut å provköra lite sen, och överraska gubben min med att tanka upp den hade jag också tänkt. När jag komme hem i morse slog jag på tvn och so de en timme på soffan innan det var dag att dra igång tenta plugget. Mne innan viskade en fågel i mitt öra att resultatet från omtentan i affärsutveckling hade komme, och som jag hade hoppats pånså gick jag ett G!!! Känndes riktigt skönt, och fick lite extra energi till att klara morgondagens tenta. Har nunpluggat konstant i 2,5 timmar, så nu tänker jag ta en dusch å kanske äte lite innan jag fortsätter. Har lyckats gå igenom allt nu tror jag, så ska bara repetera. Får göra som när man va lite att mamma eller pappa får förhöra mig ikväll. Ha en bra fredag! Tjingeling!

Onsdag 28/11

 
Tog en  skön och behövlig sovmorgon i morse inna jag klev upp och gjorde nå frukost. Har spenderat dagen i lycksele idag och började då dagen efter frukosten med att plugga en stund. Tog sedan en paus och for på dollarstore där jag köpte ljusmanchetter med prismor på till min kandelaber och hittade även lite annat också. Promenderade sedan hem i det härliga vädret med 6 minus grader och fallande snö samtigti som det häll på att bli skymning så de va rätt så mysigt. Hemma så strossade jag runt och filosoferad för mej själv innan Christofer kom och gjorde mig sällskap. 
Efter middagen så gjorde jag en bountyboll deg och medans den stog och kyldes ned så pluggade jag lite till. 
Ringde min bror för att kolla om jag hade översatt litteraturen på ett vettigt sätt och de samtalet varade visst ca 30 min. När vi pratat klart skyndade jag mig att börja rulla bountybollarna och göra dem färdiga så nu de ligger en låda i frysen, mums!
Har även hunnit med två av mina tre saker på dagen göra lista men det sista får jag väl helt enkelt ta i morgon eller på fredag. Snart blire väl nå kvällsfika och sedan dag att sova. Tjigeling!
 

Tisdag

Då vare tisdag igen och har preis komme hem efter en dag i umä. Där lyckades jag åstakomma en färdig inlämningsuppgift och lite annat. Nu sitter ang mest å laddar införn ett simPass tillsammans med Annelie, det blir tredje tisdagen nu som vi simmar och det är så otroligt skönt! Senare ikväll blir det en sen middag och plugg inför den där jävla omtentan på lördag som jag minsann ska visa vart skåpet ska stå!! Kan även informera om att Christofer har blivit med bil igen, det blev en nu Audi, denna gång en A4 kombi, som både han & jag trivs bra med. Jag har dock inte kört den så mycket n men duger se bra att få åka med :) Tjingeling!

Middagslyx

(Laxgratäng)
 
I eftermiddag har jag bakat en tigerkaka, duschat, målat naglarna och putsa till bryna. 
För en stund sedan bjöd mamma på middag och idag serverades det laxgratäng, det är så sjuk gott å de ba smälter i munnnen. Det ska jag absolut lära mig att laga tilsl jag flyttar hemifrån :) 
 
Sitter nu å kikar på postkodmiljonären, vilket är ganska så spännande samtigt som man lär sig lite :P 
Resten av kvällen kommer mest troligt också att spenderas framför tv och kanske det blir en smarrig frukssallad till kvälssfilmen, om jag orkar göra den helt enkelt. 
 
Tjingeling!

Söndag ..

Helgen börjar lida mot sitt slut, men har fortfarnade halva dagen kvar av denna gråmulna dag. Har inte orkat göra allt för mycket, men har i allafall kollat igenom garderoben lite snabbt vad som ska skeppas iväg. Svärmor skulle ställa ut ett bord på loppis i början av december så ska skicka med henne nå grejer så ser vi väl om nåt blir sålt. Måste storstäda garderoben och rensa ordentligt inför flytten, eftersom vi inte har så många garderober till förfogan. 
 
Ska strax ta mig en dusch i allafall och sedan kanske det blir nå bak. Känner mig rätt slö idag, nästan bakisslö men måste ju vara vädret som gört eftersom ja va nykter igår. 
Tjingeling!

Myskväll

 Har tage det lugnt ikväll, vid 19 tiden gick jag över gatan till Lisa & Emelie och surra med dom en stund. Sedan bestämde vi oss för att åka på statoil å köpa nå gotta å hyra en film, så dagt och gjort. 
Vi kikade på wanderlust som till en börja va helt okej men sedan spårade det och blev en hel tokig film. 
Fick i allafall några skratt men var inte den bästa film vi sett. När jag komme hem kikade jag klart på filmen som päronen satt å kika på, innan jag slog en pling till Christofer och hörde hur det gick för dem. De var precis på väg att åka in mot stan för att gå på olles så han skulle höra av sig när de va på väg hem i stället.
 
Sedan dess har jag sysslat med att knopa ihop en ny header här på bloggen, när jag äntligen ha fått den någorlunda som jag vill ha den så börjar programmet att lagga så därför den kanske blev lite pixlig, men orkar inte fixa de nu så nu får stå ut med de. Ska krypa ner under täcket nu å kika på nå serier tills jag somnar.
 
Tjingeling!

Lördag

 
(Viggan & Christofer innan avgång, checka in viggans snygga bag!!)
 
Då vare helg igen och jag tog en lite längre helg då jag skippade umä i fredags. Tog i stället en skön sovmorgon tillsammans med min älskling. Gårdagen va rätt lugn, på kvällen hängde jag hos Matte en stund vilket var mycket trevligt och allt för länge sedan. Hämtade pojken när han slutade jobba 21,30 och sedan åkte vi till han, där vi tittade på tv och surrade med svärföräldrana vid halv 12 skjussade jag Christofer till knuten för tt träffa Viggan och gänget även jag följde med in en stund innan jag åkte hem till svärfar igen och såg film med han en stund innan jag la mig. Vaknar sedan vid 04,30 och började fundera vart min pojke egentligen håller hus men somnar om och vaknar 15 min senare av att han ringer och vill att jag ska låa upp dörren. Kan lova att det var en kall pojke som kröp ner hos mig och för en gång skulle ville ligga riktigt nära. 
 
Tog en sovmorgon idag till 11 och sedan har vi mest tage de lugnt. Christofer ha gjort sig redo för att åka till Umä med viggan och grabbarna men jag ides inte följa med. Stannar hemma och tar det lugnt i stället. Tycker det är jobbigt att åka till umä på helgerna då jag annars är där varje dag. Hängde os Viggan en stund innan de packa in sig i bilen och rullade iväg. 
Jag åkte då hem och lyckades komma passande till fikat :) Nu ska jag fixa nå saker med datorn som jag har tänkt göra i flera veckor man aldrig tage tummen ur röven. Vad som händer i kväll få tiden utvisa :)
 
Tjigneling!

tisdagmorgon

ja då vare tisdag igenoch just nu sitter jag på univoch väntar på att börja lektionen. det är gsnska så trlkigt att sitta här själv å vänta, hoppas nån från klassen kommer snart. ikväll blire träning med annelie men inte det vi brukar köra :p i morgon är jag ledig från skolan och ska då på roadtrip med mkn älskling till skeå och shoppa lite och hoppas att vi får sälja hans bil:) ha en bra dag! Tjingeling! 

Pluggdag med paketleverans

Idag har jag som sagt vare hemma för att plugga inför lördagens omtenta. Måste säga att det har väl gått rätt så bra, har läst en hel del och även knopatihop ännu en sammanfattning men mest på det som jag inte kunde från förra tentan. Har även idag fått paktet med vinsten som jag vann från bubblebox.se tävling för någon vecka sedan. 
Vinstens innehåll ser ni på bilden ovan och har ett väde på ca 400kr. Ser redan framemot nästa tävling hos dem och hoppas att turen är med mig även då :) Gå in och är med i deras tävlingar, det är riktitgt fina priser varje gång! 
 
Har nu bakat en aftereight-kladdkaka som jag ska ta mig en bit av, det tycker jag att jag är förtjänt av då jag pluggat hela dagen och även en stund in på kvällen, kanske blev ungefär 8 timmar om jag inte räknar helt fel. 
Imogon väntar en dag i ume, åker med mamma och får sedan ta bilen eftersom jag baka går till 12 så kan jag rulla ner på stan med den sen :) Tjingeling!

En underbart spännande dag

Har haft en spännande och rolig dag ida. Tog först en ordentlig sovmorgon efter 11 timmar sömn. Blev illamående igårkväll och de ville igen ge mej sej så då vare sömn de ända botemedlet, men när jag vakande i förmiddags så mådde jag myckete bättre hade dock lite ont i magen med det försvann i samband med lunchen.
Klockan 13 hade jag tid hos Pauline därhon ordnade upp mitt hår till det bättre! blev mycket nöjd och vi pratade även lite om hur vi eventuellt ska göra nästa gång jag ska dit, det kan bli spännande!!
 
Efter min stund i frisörstolen så hade jag ett spännande möte ang, mitt examensarbete till våren. Mötet gick bra, och det ser lovande ut, bara att hålla tummarna nu så att inget förändras. Kunde inte annat änh le och känna mej nöjd när jag åkte hem för att äta middag med pappa & Christofer. Pappa bjöd på pixxa från laponia i kväll eftersom vi alla tre gillar deras pizzor bäst (mest pga deras goda kebbabsås). idag blev jag dock aningen besivken då jag beställt en vesuvio med kebabsås på men fick en med beasås på. Det var väl inte så tokigt de heller men inte alls det jag gått och längtat efter hela dagen, skärpning laponia!! Nästa gång måste de bli rätt!!
 
Har plugga lite ikväll och snart läst halva affärsplattformen-boken, mitt mål är att läsa lite till innan jag stänger igen den för kvällen. Huva så tråkigt det är att börja plugga till, en omtenta direkt efter en ordinarietenta ....
Stannar i allafall hemma från umeå och morgondagens kursintroduktion för att fokusera på plugget.
 
Tjingeling!
 

veckans första träning

Så då var veckans första tränigpass gjort, har nämligen varit på core ikväll, vilket troligen kommer att resultera i träningsverk i magen i morrn. När jag komme hem från träningen gjorde jag mig en samrrig smoothi innan jag hamnade framför tvn och pengaran på bordet. Ska nu ´skutta ner i duschen innan pappa får sjukssa mig bortma norräng där kvällen kommer att avslutas på det mest lunga sättet, tv tittande och kanske en film :)
Har kastat in handuken för några timmar sedan när det gäller att plugga till morgondagens tenta, det är bara gå dit, skriva å hoppas vid alla gudar att jag är bättre än vad det känns som jag är.
´Önska mig lycka till i morrn, Tjingeling!

Dagen innan tenta 1

Ja då vare sista plugg dagen inför morgondagens tenta som också är veckans första av två möjliga.
Har ingen motiviation alls till att plugga idag, känner mig på ett lätt irriterat humör av någon okänd anledning men som tur är så lyckas Christofer muntra upp mig lite i allafall. Han var rädd för att jag tyckte det var jobbigt att han var hemma när jag ska plugga men egentligen så gör det mig ingenting. Det är faktigt till sin fördel för när jag inte pluggar så äre nån som ser att jag inte gör de som ska göras vilket ger mig lite dåligt samvete så jag öppnar upp böckerna igen.
 
Körde ett träningpass med morsan igår på cyckelverkstan å kan lova att ja ha träningsverk i armarna i dag, hoppas vi inte ska köra nå armar ikväll på coren :P Nu tillbaka ner i i marknadföringens värld.
 
Tjingeling!

Plugg torsdag

Då vare torsdag och jag tog en liten sovmorgon, vilket var rikgtig skönt!
Öppnade sedan upp boken och föreläsningsanteckningarna samt gamla tentor och blörjade läsa igenom. Har nu en liten paus med frokust/lunch i soffan framför DH. Sedan blire en varm dusch innan jag fortsätter att läsa mig igen om allt. Idag ska jag även kika förbi min vän Pauline på hennes jobb för att boka en tid så vi kan göra nåt åt mitt hår, nu äre på tiden!! 
 
Det är ett väldans grått och trist väder och även fast jag sitter inne i dag så önskar jag att det varit bättre väder så man blir lite gladare. Tjingeling!

RSS 2.0