Monday

Hej! Idag jobbar jag hemifrån då vi ska förbereda oss inför den tredje och sista workshopen som är i morgon. Känns skönt att vi närmar oss slutetpå denna kurs,nkänns som det har vare full fart hela tiden. Idag vete fan om jag däremot kan säga att de ha gått full fart. På morgonen var jag jävligt duktig och läste noga 1 1/2 kappitel och sena dog de som av. Under en rätt lång paus så har dammsuger å snottihop en smörgåstårta, som choke kvällens kvällsfika. Har nu kommi igång lite med att plugga igen och ska förädla fortsätta med det tills pappa kommer hem och de är sax för middag. Ikväll kommer även mamma hem, hon har redan landat i Sverige, det gjorde hon i morse men hon blev kvar i ume på ett möte innan hon rullar den sista biten hem, så ska bli spännande att höra hur det var i USA :) Tjingeling!

Effektiv förmiddag

Känns som jag har hunnit en hel del så här på förmiddagen. Började med en sovmorgon till 10som jag tycker att jag var värd! Sedan efter lite frukost så for jag först på dollar med hittade inte så mycket förrutom hund en å nå karameller. Sedan bar det av till stan där jag först gick till Lybo för att lämna papperna om lägenheten, gick väl rätt bra förutom att de kanske vill att mina föräldrar ska stå på kontraktet tills jag fått en fast lön, detta för att de är oroliga att vi inte kommer ha råd att betala hyra.... Hum blev lite sur över att de tror de, man är väl inte så dum att man flyttar om man vet att man inte har råd. Men vi kommer i allafall att få våran lägenhet, vilket är det viktigaste!

Efter besöket på Lybo vandrade jag till Åhléns för att lämna tillbacka min uppblåsbara nackkudde som jag köpte i förra vecka eftersom det blivit ett hål i den. Var då inga problem att få en ny så nu hoppas jag bara att den ska hålla. Mitt sista ärende i stan var på Sofies underwear där jag köpte mig en ny bikini eftersom mina gamla har blivit för små.... Blev i allafall en jättefin bikini som satt perfekt så nu ärr bara att börja bada :) har nu kommit hem och ska koka ihop nå lunch och sedan blire nog lite bakning :) idag kommer nog även min nys mobil så får hämta ut den i eftermiddag :D så kommer väl sitta å pilla på den hela kvällen, kan tänkas :p fast får då absolut inte glömma bort att jag ska jobba på Statoil kl 19 -20 ikväll, har redan glömt de två gånger idag, så hoppas jag inte glömmer de nå mer skulle vara pinsamt om jag glömde det helt och inte dyker upp. Tjingeling!


Tillbaka blick ...

Kollar tv-tablån för kvällen och ser att filmen "har du hört ryktet om Morgans" visas på 3an. 
Har redan sett den två gånger om jag inte misstar mig. Den filmen känns lite speciell då det är den filmen som jag tog med mig första gången jag skulle umgås med Christofer. Glömmer nog inte den kvällen på länge.
Minns att jag var as nervös för att fara dit, det pirrade som fan i magen och när jag svängde upp i kroken på hans gata funderade jag på att vända hem för jag visste inte om jag skulle våga gå in. 
Tog mig i allafall in, vi stängde in oss i hans rum och startade filmen. Vi satt på varsin sida av sängen till en början, men under filmens gång mökade vi oss närmare varandra. Minns att jag funderade länge på om jag skulle våga ta tag i hans hand, men som tur var så kände jag hur någon annan tog tag i min hand först. 
Får fjärilar i magen nu bara jag tänker tillbaka på den kvällen :)
Tjigeling!

Fredagkväll

Och så äntligen vare fredagkväll! Komme mej hem till halv 7 och blev då hämtad av min älskling som tog med mej hem till han å svärföräldranra som bjöd på en mumsig middag. Vi pratade en stund så maten fick vila och sedna skjussade jag ut gubben till Lyckan för en grabbkväll med sin bror. Jag självhar tagit mig hem till soffan, men inser att jag saknar nått snaskigt så måste nog vända om till affärn. 
 
Har även hunnit spana in vår nya tvättmaskin som kom idag, men eftersom det inte finns någon mer än jag hemma ikväll så har den inte hunnit bli inkopplad så måste vänta till i morrn med att testa den. Kul!!
 
Tingeling!

Så jävla klockrent!

Tjingeling! 

Börjar dagen som aldrig förr

Har börjar dagen som jag aldrig börjat den förr ... har nänligen varit uppemed tuppen, följde mamma på ett spinningpass och har därmed gjort mina 3 träningspass för denna vecka. Känns skönt nu så här i efterhand att man varit se duktig. Men känner hur tröttheten smyger på, blir nog en tupplur på tåget till ume lite senare. 
 
Ska nu äta lite frukost framför tvn innan jag duschar och gör mig redo för dagen. Vid halv 11 går tåget mot umeå som jag ska åka med för att vara på ett semenarium innan jag tar helg. När jag kommer tillbaka till Lycksele ikväll ska jagtill svärföräldrarna på middag, eftersom mamma reser bort och pappa kom igår ihåg att de skulle ha surströmingsmiddag på jobbet ikväll, så Chrisotfer va snäll och bjöd in mej till dom :) 
 
Idag är det fredag och Godismonster som jag är tänker jag köpa mej nå karameller idag :D hihi
Ha en bra fredag! Tjigeling!

En helt vanlig torsdag ...

 
Igår var jag en hel dag på Universitetet, hann med 2 vanliga föreläsninger, 1 gästföreläsning som var grumt bra! samt att jag hann plugga med Emma Å en stund innan jag åkte hem med mamma. Hemma i Lycksele igen åt jag uppstektpalt till minddag innan jag bakade en Pollychokladkaka och såg på Johan Falk och vips var det läggdax.
 
Idag arbetar jag hemifrån, tog en sovmorgn till 9 innan jag läste klart kapitlet jag påbörjade igår. Har nu äte lite gröt och en korvsmörgås till lunch och städat undna i köket så nu äre bara att fortsätta läsa de återstående kapitelen.
Ikväll ska jag och Pauline kika förbi på Audio video som har Laides Night, kan bli spännande å se vad de erbjuder :) 
 
Imorgon är den efterlängtade fredagen här, dock har vi obligatisorisk närvaro,eftersom det är seminarium men fan så skönt de ska bli att åka hem sen och bara mysa med pizza till middag och sedan nå gotta att snaska på framför tvn.
 
Tingeling!

Effektiv måndag

Har varit full fart idag. Förmiddagen har gått åt till att vara på examinerande seminarium som jag tycker gick bra, och gav en hel del inför de kommande uppgifterna. När klockan var 12 så var vi färdiga och jag vandrade till tågt för att ta mej hem. Väl tillbaka i Lycksele så gick jag till skatteverket och hämtade ett papper och sedan upp på lärcentrum för att lämna dessa papper i hop om att jag ska få pendlar bidrag. 
Gick sedan en snabb sväng genom stan och införskaffade mej en ny nackkudde eftersom den jag hade gick sönder i förra veckan. Kan lova att jag inte alls sovde lika gott på bussen idag utan kudde.
 
Väntar på att pappa ska komma hem så det blir middag och sedan ska jag på Ica och hämta ut mina skor som jag beställde förra veckan :) Sdan blir det Core för hela slanten ikväll! 
 
Tjingeling!

SÖndag

Dagen bara rullar iväg, kanske beror på att vi tog en låång sovmorgon i dag också, men det var riktigt skönt!
Har spenderat dagen med att skriva klart´den sista frågan på uppgiften till i morgon så nu äre klart. Sedan har jag vare en sväng hos Christofer och surra lite med hans föräldrar samt att jag hämtade tvätten jag hade där. Våran tvättmaskin gick helt sönder i början av veckan och det började bli tomt på rena sockar och underkläder så fick akut låna deras maskin så nu klara jag med mej kläder tills i veckan då den nya tvättmaskinen kommer :) 
 
Blev även bjuden på palt middag hos svärmor på tisdag å det vet hon att jag inte kan tacka nej till så jag kommer absolut att infinna mej, visste inte hur skoldagen i ume såg ut den dagen, men tänkte att de skiter jag i jag måste var hemma till middag för att få nå palt. Men som tur va så vare bara ett förmiddagspass den dagen :) 
 
Ikväll blire en dusch samt ett fotbad och sedan mys framfrl tvn. Kanske bakar en kalddkaka eller nåt att smaska på. Om ni underar varför jag både ska dushca och ta ett fotbad så beror det på att förra söndan så gjorde jag å christofer en baby foot, och det har börja lossna så mycke gamskin från mina föttre så måste nog ha ett separat bad för att få bort de :P Men mjuk å go blir dom.
 
Tjingeling!

Skön & mysig lördag

Har haft en lugn, skön å mysig lördag. Tog en välbehövd sovmorgon till 11 och låg sedan kvar och drog mej medans jag småpratade med christofer. Vi gjorde inte speciellt mycket under eftrmiddagen, vid 3 skjussade vi svärfar på firmafest och sedan for vi hem till mej å kikade på hockey. Riktigt spännande match och som tur va så van Saik :D 
Sedan blev det middag och ännu mer hocky. När ännu en match var över så böjade vi kika på Snow White and the Huntsman som jag tycker var rikgtig bra å se värd. 
 
Nu blire snart sängen å nå skönhetsömn. Tjingeling!

Spännande fredag

 
 
Fy fan vad jag har sovit gott i natt! Vet inte vad det berode på men oj vad jag kände mej utvilad när klockan ringde vid 9. Steg upp och åt frukost och surrade med svärmor en stund innan hon var snäll och skjussade hem mej. Sitter nu hemma och kollar igenom datorn lite och ska snart gå i duschen. 
 
Ska luncha med mamma idag, och sedan ska vi väl göra en snabbis på stan. 
Kl. 14 händer det mest späänande på hela dagen och kanske hela veckan. Jag och Christofer ska åka och kika på en lägenhet som ligger på villaryd. Känna jätte spännande, så hoppas att vi tycker om den, så blir det flytt inom en viss framtid :) 
Ikväll äre fredagsmys som alla andra fredagar, vilket också kan räknas som varjeveckas höjdpunkt. Kommar börja kvällen med att äta en supergo middag med mina föräldrar, det kommer att servaeras lax, vilket är bland mina favoriter. Min kärlek kommer också att göra oss sällskap då han också är ett fisk fan :P 
Sedan får vi se vad resten av kvällen och helgen bjuder på:) men har en känsla av att den kommer bli bra!
 
 
Ha en trevligt fredag, tjingeling!

Barnen på biblioteket

Iförmiddags så var jag på biblioteket och pluggade fram till lunch. Medan jag satt där var det några skolklasser som besökte biblioteket. Några pojkar kom och satte sej i bordet bredvid mitt som har en utsikt över torget. Efter en stund händer något intressant...
Kille 1: kolla där kommer det några med en massa ballonger!!! 
(jag kollar ut genom fönstret där "coola" högstadiekillar kommer gående
kille 2: määh det där är ju inte ballonger!
kille 1: men vad är de då? det ser ju ut som ballonger?
kille 2: det är ju kondomer.
kille 1: jaha, vad är kondomer ? 
kille 2: ja det får du väl veta nån dag
fröken: men du kan väl berätta för kille 1 vad en kondom är?
kille 2: ja, en kondom är som en ballong som killen sätter på snobben för att inte tjejer ska bli med barn .... vid samlag. (tystnade uppstår)
ja men det är inget tjejer kan ha, för dom har inget att sätta fast den på. 
kille 1: jaha men oj kan kondomer bli så stor om man blåser upp dom..
OJ nu sprack en av deras kondomer, titta! 
 
Haha ja det var ganska så roligt att lyssna på hur de pratade.
 
Tjingeling!

Bilder från Stockholmsresan

Tjingeling!

Gainomax

Igår var det en händelserik dag. Började med att möte med Stefan som är programmansvarig för mediproducenterna där vi pratade om vårt kommande examensarbete som blir i vår. Jag är så taggad som man kan bli och vill helst av allt att det ska bli vår nu! Måste bara fixa mej en plats att vara på först men de ska ja väl kunna ordna. 
Dagen forstatte sedan med en föreläsning som också var intressant, och lärde mej ven ett å annat tex. att om du blir uppringd från ett företag som vill ställda några frågor till du i en marknadsundersäkning så får de inte fråga i slutet av undersökningen om du vill tex börja prenumenera på tandborstar. Gör företegen så så kan man anmäla dem till konsumentombudsmannen. Så hota med det nästa gång en försäljare föresöker lura dej genom en marknadsundersökning. 
 
Efter en lunch paus så blev det sedan dags för gästföreläsningen, och som oftast så brukare de vara rätt spännande. Igår kom då en kille från Gainomax och pratade främst om deras sätt att makrnadföra sig eftersom det är det som kursen handlar om. Fick lära mej en hel del om företagt och det ska bli spännande att använda Gainomax i vårat kommande arbete. 
 
När föreläsningen sedan var slut så sprang jag runt på universitetsområdet och ordnade med att få tag i lite papper och sånt som jag var i behov av innan jag satte mej med några klasskamrater och diskuterade föreläsningar och kurslitteraturen innan jag åkte hem till Lycksele igen.
 
Väl hemma så bjöds det på köttsoppa å klimp, vilket var jätte gött å sedan va ja se trött så för att hålla mej vaken bakade jag en plåt citronmuffins som blev mer än godkända :) de ba smälte i munne, tycker ja :) 
Sedan vare inte så mycke mer än till å lägga sej å sova.
 
Tjingeling!

Moment 2

Förre veckan så avslutade vi terminens första moment med en tenta på torsdagen samt en redovisning på fredagen. Jag kan säga att på onsdagkväll var jag så spy less på att plugga så jag ville inte göra annat än att bäönna upp boken, men på torsdagen var det i allafall dax, svarade på nästan alla frågor så hoppas nu att det gick bra så jag blev godkänd. Fredagens redovisning gick i allafall mycket bra men som alltid blir man nervös just innan ens grupp ska upp på scenen.  Har legat utslagen hela helgen efter förra mosterveckan. Har tillbringat helgen med att måla ett nyckelskåp, hallen, städat samt myst med min älskling.
 
Idag äre åter igen måndag och då bar det av till umä igen för att ha kursintroduktion på moment två. Veckar som en intressant kurs, men ett är då säket och de är att det inte är någon ligga på lat-sidan kurs de här. Har redan nu börjat att läsa mej igenom kursboken som är X- antal sidor, och inte nog med de så är den på engelska också, vilket tar extra lång tid att läsa. Ska strax forstäaa läsa en stund innan det är dax att hämta mamma, äta, träna och lite senare inta sängläget.
 
Hoppas ni andra har en fin måndag i det regninga vädret!
Tjingeling!

RSS 2.0