Underbara tisdag

Efter en supergod tackomiddag så åkte jag till Christofer en snabbis innan jag for på mötet. På vägen dit smög jag in på laget på statoil och lämnade kakan jag bakat till mötet och lyckades tydligen med det så att ingen såg. Eftersom jag kom sist till mötet så undrade dom vem som lämnat kakan och jag låtsades som inget och lyckades lura hela gänget, utom lena som visste att jag skulle baka :)

Var i allafall underbart att träffa Christofer igen, kändes som det var länge sedan och det kändes riktigt tråkigt att lämna honom och familjen för att åka på möte. Vi tog i allafall rekord med mötet det tog endast två timmar + lite extra tid för fotografering och ombyte till våra nya smurftröjor.


Imorgon ska vi upp tidigt och packa ihop utflyktsväska för att åka till Lillholmträsk. Imorgon ska jag ta mitt första dopp för iår, förhoppnignsvis åka vattenskidor om inte båten oväntat skulle haverera och även testa den nya gummiringen som pappa har införskaffat :) Matilda kommer att följa med och det kommer bli så roligt :) När vi sedan anländer till Lycksele så har förhoppningsvis Eric och Jenny anlänt också.
Nu äre väl dax att dra sig mot sängen så man orkar upp, gonatt!
Tjingeling!

28/6

Oj vad veckan spinger iväg, redan tisdag och jag bara njuter av ledigheten :)
Har mest tagit det lugnt dessa två dagar. Igår spelade jag minigolf med Emil och Linnéa, det gick dock inte så bra så vi pratar inte mer om det. På kvällen åt vi en god middag som dom hade kokatihop och sedan blev det filmkväll. Emil väckte mig vid 10 i morse och då började han baka scons till frukost, det var mycket uppskattat sedan tog jag en powernap i soffan innan jag duschade och begav mig ut på stan en sväng. Har nydligen slängtihop två after eight kladdkakor då jag tänker överraska mina kollegor med en till kvällens personalmöte.
Imorgon ser det ut att bli stekar väder och om planerna går som ja vill, beger vi oss till stugan på eftermiddagen för att bada, åka vattenskidor och steka i solen :)

Tjingeling!

Söndag hela veckan, söndag hela veckan lång

Då vare äntligen söndag och sista dagen av jobbar helgen :) Hade bett mamma ringa och väcka mig vid 11, men jag var så fruktansvärt trött  att jag somnade om till halv ett. Har haft ont i huvudet i princip varje dag den här helgen, så tror jag ska tacka nej till extra arbetet imorgon, kan behöva vila ut ordentligt. Under eftermiddagen har jag städat lite och sedan bara latat mig framför tvn :) Snart ska jag ta mig en dusch och sedan åka på ICA och införskaffa mig nån middag innan jag beger mig till jobbet igen. Känns bokstavligttalat som att jag bara sovit, jobbat hela helgen. Skönt att det snart är över. Tjingeling!

Järn gänget den 7 juni :)

Sista natten

Som jag är ensam hemma, imorgon kväll kommer familjen hem igen. Det roligaste med det är att Emil & Linnea är med! Har inte träffat Linnea sedan nyår då dom va här så det ska bli riktigt roligt :)
Kvällens arbetspass gick iallafall bra att jobba men oj vad trött jag blev i huvududet när klockan närmade sig 22 och jag hade två timmar kvar. När jag kom hem kröp jag ner i soffan med lite chips och en film. Det var hur jävla skönt som helst att bara ta det lugnt. Nu ska jag städa undan och sedan krypa isäng. Sista arbetsdagen i morgon, om jag inte väljer att ta på mig ett extra pass på måndag kväll som jag har fått erbjudande om, jag ska suga på karamellen tills i morgon.


Tjingeling!

Midsommardagen!


Nattarbetet gick bara fint! Vid ett fick jag ett mycket oväntat besök av min underbara vän Olivia som har lurat lycksele med att hon inte skulle komma hem förrän om några veckor. Åh vad jag blev glad av att se henne, höll nästan på att fälla en tår när jag såg henne bakom kassan.

Lotta lämnade mig ensam vid 01,00 och det var hyfsat lugnt fram till efter två, närmare halv tre började det komma folk som var hungrig. Det blev en jämn ström fram till halv fem och sedan var det bara att börja städa upp stationen. Fanns en hel del skräp ute på gården och golven i butiken var inte dom renaste tills jag tog fram moppen vill säga :)

Hade fin besök av Andreas & Jonas som gjorde mig sällskap i närmare tre timmar tydligen. Det var mycket trevligt och jag fick mig några fina skratt :) heheh Tack vare att dem var där gick tiden lite fortare medans jag städade.
Vid 8 kom i allafall tobias och bytte av mig så jag fick gå hem :) Somnade fan direkt jag la mig i sägen och vaknade när väckarn ringde klockan 14,00

Har bara legat i soffan sedan dess och nu ska jag väl börja göra mig i ordning för att åka tillbaka till jobbet. Ikväll blir det inget nattarbete, så jag får gå hem förhoppningsvis vid 00,00 och då blir det chips och film i soffan innan jag somnar :) Längtar redan efter att få krypa isäng. Får önska alla som drar till Örträsk en trevlig kväll och kom ihåg att dricka med förstånd, det kommer trots allt en dag i morgon med ;) haha Nästa år hoppas jag kunna vara med er och fira midsommar :)

Tjingeling!

Midsommarafton

Då vare midsommar och den har spenderats på ett helt nytt sätt i år. Har bara slappat hela dagen med Christofer. Vid middagstid tog jag en dusch och sedan åkte vi till han för att äta men när vi kom dit fann vi ingen mat ...

Vi beställde då kolgrillat från golden och hade en super mysig middag :) Sedan somnade jag en stund på han soffa och har nu varit hemma en snabbis för att mata molly samt att byta om till arbetskläder. Har tagit på mig nattarbete och just nu känndes det jätte jobbigt men jag tänker på alla de pengar som kommer att strömma in nästa månad :D

En lite annorlunda midsommarafton måste jag säga men har i alllafall fått vara med någon jag tycker mycket om :)
Nu äre dax att bege sig. Ha en trevlig kväll allesammans!

Tjingeling!

Onsdag

Godmorgon, godmorgon :) Vaknade för snart en timme sedan och sitter nu och läster internet tidningen iväntan på att pappa ska hämta mig. Somnade hos Christofer i natt och han drog iväg till jobbet vid 7, inget jag dock la märke till förutom att jag fick större plats i sängen :)

Är fortfarande lite snuvig och hes men annars känna förkylningen hyfsat bra :) Ska bege mig på apoteket idag och se om det finns någon dunder medecin åt mig så jag blir av med det här.

Imorgon återgår jag till arbetet, får en liten sovmorgon fram till 11. Imorgon lämnas mina föräldrar även mig helt ensam udnder midsommar helgen eftersom de beger sig till Sundsvall och firar med släkten där. Jag får se det som ett stort + att på söndag natt när jag kommer hem så är i allafall Emil & Linnea hemma :) Och att Eric samt Jenny kommer någon gång under nästa vecka :) Men jag är fortfarande lite besviken över att mina föräldrar lämnar mig och molly på midsommar. Vad ska jag göra under dagarna eftersom jag jobbar kväll och inte har någon att umgås med ? Alla flyr väl från stan kan jag tänka mig. Jaja om inte annat hoppas jag på regn så jag och olly med gott samvete kan mysa i soffan till en film :)

Nu ska jag kanske gå och fika/äta med svärfar om jag vågar innan pappa kommer :P

Tjineling!

sjukling

Igår hade jag feber, snuvig, huvudvärk samt att jag hade ont i öronen. Under natten har jag sovit mer än 12 timmar och idag känner jag mig mycket piggare :) Det känns som att febern är borta och snuvan har blivit mindra. Idag kan jag till och med andas genom näsan :) Har en svag huvudvärk som jag snart ska behandla med alvedon :) Sedan blir det en ny dusch så kanske man känner sig ännu fräschare :)

Tjingeling!

Jag har inte försovit mig, jag valde bara att komma lite senare

Sovde som en stock i natt efter gårdagens träningspass. Dock så vaknade jag med feber och förkylning. Kände bara att det var super blött i sängen, jag har altså svettas så jag är aldeles blö. Direkt jag lyfte på täcket började jag tok frysa och hade super ont i halsen. Jag skulle börja jobba 06,45 så jag var uppe rätt så tidigt. Innan jag drog till jobbet så tog jag mig två alvedon och det var väl tur det. På jobbet har jag gått runt med kofta på hela dagen för att inte frysa och efter lunch kom huvudvärken också. Jag kämpade dock på tills jag slutade och fick åka hem och lägga mig :)

På jobbet blev det även en mycket speciell dag, eller i allafall förmiddag. Madde som jobbat natt slutar klockan 8 och hon drog 10 över, då börjar jag ringa till Tobias som skulle ha kommit 8. När han inte svarar tror jag att han ligger och sover, vilket han i och för sig gjorde. När klockan är strax innan 9 ringer jag till Ola för att höra vad jag sla göra? Jag menar han var ju en timme sen, och det är inte likt han.
Hur som ringde jag rätt så ofta fram till halv 10 då han ringer tillbaka och frågar varför han har 26 missade samtal?
jag: ja det vore ju trevligt om jag får sällskap här på jobbet.
han: men jag börjar ju inte förrän 1
jag: haha är du dum, du skulle ha börjat klockan 8 så du är 1,5 timme sen.
han: Faaan, sommar schemat går ju igång idag, jag kommer så fort jag kan!

Som tur va så hade jag en lugn morgon så det gjorde inget att han komme just innan 10. Men det är roligare att arbete med någon :) Vid 11 kom även Dinnan och gjorde oss sällskap. Tycker vi hade fint teamwork idag och fick hyfsat mycket gjort. Själv hamnade jag mest bakom kassan idag, men inte gör de mig nåt :P

Efter jobbet har jag bara leget och sett tv och film tills för en stund sedan då jag tog mig en dusch :) Känner mig lite bättre men det är väl alvedon och nässpraysen som gör det. Nu väntar jag på att Christofer ska höra av sig så kanske jag får mysa med han en stund, om han vill mysa med en sjuklin vill säga ;)

Tjingeling!

Jag har testat något nytt :)

Igår gjorde jag nåt som jag inte trodde skulle hända förräns på länge, jag vare ute och sprang med min pojkvän!! Jag tror fan han försöka ta död på mig ett tag för det var jobbigt, och vi sprang förbi något som liknade en myr och fötterna sjönk ner och blev geggig och blöt. Huva det var den jobbigaste joggingrundan i mitt liv men fan så skönt det kändes efteråt :) Men tror jag måste tjuvträna lite innan jag följer med christofer ut igen.

Tjingeling!

Sommar planer

Har precis pratar med min bästis Lisa i typ en timme :) Vi hann uppdatera varandra om vad som händer på våra fronter och planera lite vad vi ska göra i sommar. Hon skulle komma hem på torsdag och jag blir så glad, alltid lika roligt när hon är hemma :) Synd bara att jag ska jobba hela helgen .. men vi ska nog hinna ses lite ändå :)

Nästa vecka kommer min broder, förhoppningsvis båda hem :) hoppas att båda har med sina flickvänner också. Jag är ledig hela nästa vecka, vilket passar kanon när dom är hemma så vi får hinna umgås lite. Känns som sommar på riktigt när dom är hemma :)

Tjingeling!

Söndag !

Har spenderat en del av helgen i stugan. Åkte dit direkt efter jobbet i fredags. Kvällen bjöd på två timmars gäddfiske med pappa men jag fick så klart ingen napp. Pappa hade på en gädda på 2-3 kg men när jag skulle håva in den så slapp den, men då hinner den växa till sig. Jag har kört gräsklippartraktorn i sinne och det är ju så roligt :) Min kusin kom dit med en av sina häster och ett föl som inte alls är många veckor, och det var så gulligt :) Det är så roligt när hon har hästarna i stugan, det ger en så härligt känsla :)

Igår efter middagen körde jag hem och duschade sedan mötte jag upp Andrea, Johanna och Charlotte och gick in på hottan, men eftersom jag och Andrea var nykter stannade vi endast typ 30 min eftersom det sög!
Vi hyrde film och köpte lite snacks sedan åkte vi till mig och såg film till halv 4 i morse. Sedan blev det sängen och jag hade ställt väckarn på kvart i 9, eftersom jag inte ville sova bort dagen. Ska börja jobbar 06,45 imorgon så vill gärna kunna somna ikväll så jag inte försover mig.
Låg kvar i sängen till halv 11 och såg film och käkade frukost. Nu har jag klätt mig och ska snart hämta Linus och skjussa han till jobbat. Jag ska in på statoil en sväng, sen får vi se vad dagen har att erbjuda, ska iallafall få träffa en efterlängtad pojkvän som nu har muckat, så nu ska vi väl inte behöva va ifrån varandra flera veckor irad så mycket mer :)

Tjingeling!

Städarn

Kvällen började med att jag städade mitt rum och efter några veckor packade jag äntligen upp kläderna jag har med mig från umeå. Mamma torkade golvet i rummet och la in en matte, så det blev så fint, nu ska det då fan i mej inte finnas nå spindeljävlar där!!

Efter att jag städat åkte jag till Matte och sedan drogvi vidare till Umgransele där hon har en studa som hon har tänkt renovera upp i sommar, kommer nog att bli bra :) Sedan hade hon med sig en fikakorg som vi åt upp vid den fina badstranden som fanns där, innan vi åkte hem. Har tagit en kvälls smörgås och tittar på scrubs, och ska snart krypa till kojs. Ska upp tidigt i morgon för nio hämtar pappa mig och då beger vi oss mot umeå, för en heldag där.
Kanske kan lura pappa till att äta kinamat till lunch ;P hehe

Hoppas alla får en bra onsdag, och hoppas det inte är allt för varmt ute i morgon så jag svettas ihjäl på stan :P

Tjingeling!

Tisdag!

Oj vad jag var trött igår kväll. Hade klivit upp vid 7 på morgonen för att vara på jobbet till 8.
När jag går ner och ska lägga mig just före 23 tiden så lyfter jag på min tröja som ligger på sängen och gissa vad som kryper fram från tröjan om inte en stor svart spindel! Den lilla jävlen var snabb och han krypa ner i soffan inann mamma kom ner för att mörda den. Det tog ett tag innan vi hittade igen den och nu är den död och begraven i allafall. Helt sjukt vad jag är rädd för spindlar, det börjar tok klia på hela mig och det känner som har fleraspindlar på hela kroppen. För att kunna sova lugn lånade jag Emils säng under natten.

Sove till lunch då mamma och pappa kom hem och väkte mig och sedan dess har jag städat här på över våningen, städat en liten del av min garderob och även lagat en ubergo middag tills päronen var hemma.

Kvällen bjuder på mer städande men då på den nedre våningen, då ska det storstädas i mitt rum så det inte finns fler spindlar som väntar på mig i sängen när jag ska krypa ner. Btw vad är oddsen att spindlarna alltid hittar till mitt rum och min säng??
Har även pratat med min pojkvän idag och fick veta att han inte kommer hem förrän på söndagmorgon så nu funderar jag på att följa päronen till stugan på fredagkväll.

Imorgon blir det troligen en resa till Umeå med pappa, jag ska vandra omkring på stan medan han är på möte, ska förbi lägenheten och kolla om jag fått nå räkningnar. jag har ändå inget bättre för mig här hemma i Lycksele så kan lika gärna förja med pappsen.

Ha en trevligkväll, Tjingeling!

Varmt i sinne!

Alltså denna värme som har annlänt till Lycksele är otroligt varm, och det känns knapt som Sverige. I solen ligger tempen på 32 grader just nu. Har faktigt fått lite färg idag :) Hoppas på lika fint väder i helgen :D Kanske man hinner steka en stund i morgon innan man drar in på stan och kollar på studenterna.

Nu ska jag vila en stund och sedan kanske jag måste ta en dusch, låter som vi ska dra ihop minigolf eller vollyboll ikväll :) hoppas bara att jag orkar känner mig helt slut på och ändå har jag inte gjort allt för mycket idag :P

9/6


Stekande varmt väder äre idag. Har legat ute och pressat, men det är ju som lite små tråkigt. Tog en paus och drog på stan, besökte bolaget för att införskaffa dricka till lördagen. Har äntligen hittat en som kan jobba istället för mig :) Så jag får gå ut och fira att jag blivit gammal med mina vänner!

Imorgon kommer big B hem, dock bara över helgen men ska bli rikigt kul ändå :D Känns som helgen kommer springa förbi fortare när han är hemma :)  Sen kommer han hem igen efter midsommar och stannar då förhoppningsvis längre :D

Snart ska jag ta mig an att göra en tackopaj till middag, sen kanske det blir häng med tjejerna.
Tjingeling!

7/6 2011

Förstå att jag har nu lämnat tonåren bakom mig och klivit in i vuxenvärlden :) Jag riktigt känner hur jag vuxit under natten. Nu har jag precis äte dagens första men absolut inte sista tårtbit och den var mycket god :)
Det är otroligt varmt och skönt ute idag och hade tänkt sätta mit ute på altan, men till min förvånan befinner sig en STOR svart spindel som springer jätte fort där ute. Jag har försökt skrämma bort den, genom att stapa på altan så han blir rädd, jag troddee  att det funkade tilsl jag såg att han bara hade hämtat en vän. Nu befinner det sig alltså TVÅ STORA svarta spindlar på min altan, så jag vågar inte gå ut, Ja så rädd är jag för som små krypen.
Jag får hålla mig på balkongen tills dom har vandrat vidare :P


Tjingeling!

RSS 2.0