Vem tar med sig mikropopcorn till skolan?

Lukten av popcorn blir allt starkare och till slut måste jag fråga de andra om de också tycker att det luktar popcorn.
En av mina klasskompisar svarar på frågan genom att peka på en kille som sitter nere i hörnet med en mikropopcornpåse och näven full med popcorn, jag höll på dö av skratt för vem tar med sig mikropopcorn till skolan?

Hur som helst har arbetat på bra idag men hann inte riktgit klart så vi ska ses 11,30 imorgon för att göra det sista som jag inte tror tar allt för många timmar :) Måste försöka ta mig ner till bolaget imorgon också men har inte bestämt mig än om jag ska göra det före eller efter grupparbetet. Skulle vara skönt att bara få åka hem när jag är klar på skolan, då kommer även Christofer och Jonte men längtar mest efter den förstnämnda :)

Tror det kommer bli riktigt roligt imorgon och lördagen minst lika rolig då det blir julmys hos Ida med nå glögg och julklappsleken, men bästa av allt på lördag blir nog ändå att få träffa Emil igen! Även fast det bara är två månadre sedan så längtar jag efter han. '

Har spenderat även denna kväll i soffan med filmen Kyss mig men den var då ingen höjdare så nu tror jag att jag ska kika på kronjuvelerna och se om det är något att hänga i granen.

 

Tjingeling!


På fredag vankas det utgång med militärnena


Ja just de, på fredag blir det utgång här i umeå, med militärerna. Det blir min första & sista utgång i ume för den här terminen. Christofer & Jonte kommer på fredag, Vi ska på berghem till Christofers lumparpolare :) Kommer nog blir riktgit roligt :)

Kvällen spenderar jag i soffan ännu en kväll, håller på kika på prinsessa just nu och klockan 21 börjar på smällen på tv3 så till den ska jag nog popa lite popcorn och bara mysa :) Imorgon ska vi ses redan klockan 10 så gäller att försöka komma isäng i tid så jag inte försvoer mig, men det ska nog gå bra.

Ha en bra onsdagkväll, Tjingeling!

14 december

Vad fan äre med mig? Jag sover alldeles för länge på dagarna. Stälde väckarn på 9 i morse, tänkte att jag kunde ha en mysig morgon i soffan med frukost innan jag skulle göra mig i ordning men vaknar klockan 11 i stället. Har under den senaste timmen duschat och gjort mig klart för avfärd mot skolan så snart ska jag bege mig dit :P
Tjigeling!

Lucia


Har spenderat dagen på Uni med gruppen och det går framåt för oss! Hann även kika på två av lucia tågen som fanns på Campus och det var så mysigt! När jag kom hem städade jag lite i lägenheten och diskade så det sgå fint ut när jag skulle ha visning, som för övrigt gick bra. De som kikade på lägenheten ville ha den men visste dock inte när de kunde flytta in, så fort som möjlig hoppas jag!!
Har spenderat kvällen i soffan och kikat på två filmer samt pratat med Christofer i fan 30 minuter, vilket var den snabbaste halvtimmen jag vare med om. Åh saknar gubben fast han var här för ca 24 timmar sen.
Nu ska jag iallafall lägga mig och se dagens avsnitt från adventskalendern och sedan försöka sova.
Imorgon ska jag på Uni igen, ska börja med att sälja ännu en kursbok så nu finns det endast fyra böcker kvar att bli av med, vilket jag hoppas att jag kommer att bli! Sedan har vi grupp möte och fortsätter sedan med att göra klart broschyren och sen kanske det blir till att föröska julhandla lite med pappa som befinner sig i stan :)
Nu blire sängen nästa, Tjingeling!

En oväntad måndagkväll


Efter middagen så låg jag och kikade på tv och vid 17 tiden ringde mamma som var färdig med hennes möte, jag gjorde då henne sällskap ut till ersboda där vi hittade lite små saker. Jag köpte 3 nya filmer för 99kr så när mamma skjussat hem mig la jag mig i soffan och såg en utav dem, men blev så hilma trött innan slutet så jag somnade och vaknar vid 21 av att det plingar på min dörr. Jag blir dörädd och stänger av tvn. Jag smyger fram till dörren för att kika ut vem det som kan tänkas stå där, men då äre nån jävle som håller för hålet så jag inte ser ut.
Jag väntar en stund för jag tänkte att till slut måste dom ju gå men då ringer det på igen, jag blir ännu mer rädd och ringer i paniken hem till pappa, där jag viskar i telefon att det är någon som plingar på och håller för kikhålt, Jag utbrister även att jag är rädd. Men med pappas lugna röst i anda änden av luren så vågar jag mig fra mtill dörren igen och kika vem som står där om inte min underbara pojkvän tillsammans med pilip och jonte.
Jag vågar då öppna dörren och sedan gjorde dom mig sällskap i ca 1,5 timme.
Jag böjd dem på kaffe och kakor som Christofer ha baka fast han inte mins det, och sedan satt vi bara och pratade innan de skulle vända om hem.
Det blev verkligen en oväntad kväll men det var riktigt roligt att de överraskad mig sådär, fast kanske inte att jag blev rädd dock :P När dom hade farit så fick jag ringa upp pappa och berätta vad som hänt, för när jag öppnade dörren sa jag bara att det är christofer och att jag skulle ringa tillbaka. Då hör jag bara hur pappa skrattar i bakrunden. Nu ska jag väl krypa till kojs och försöka sova igen, imorgon ska vi ses kl11 men tänkte mig upp lite tidiare så jag hinner diska undan i köket eftersom det kommer en spekulant och kikar på lägenheten imorgon kväll :) Hoppas det är någon som vill ha den så snart som möjligt :)
Go natt, Tjingeling!

Vad hände med helgen?

Vart tog helgen vägen egentligen? jag hann inte riktigt med!
På fredag när jag anlände till Lycksele gick jagp å jobbet i princip direkt och när jag slutat kom christofer och vi tog det bara lugnt i soffan framför tvn. På lördag klev jag upp hyfsat tidigt för att hjälpa mamma med att baka en tiaramisu som jag hade lovat att göra åt henne eftersom hon skulle ha tjejgänget på middag. Sedan när den va klar vare bara att byta om och klä upp sig lite innan vi åkte hem till gubben och han fick byta om innan vi drog på hotellet och hade firma fest med Viacon. Var egentlgien tänkt att jag skulel gå och arbete med Sanna på natten men Lena hörde av sig och tog mitt pass, och det finns inga ord för hur glad jag blev, hon gjorde verkligen våran kväll då! Vi festade på och kom inte hem förrän halv 4 tror jag. På söndag var jag halv död, kände att jag behövde sömn men kl 17 vare bara att bege sig till jobbet igen, men när klockan äntligen slog 22 åkte jag hem och fikade go smörgåsar med päronen och christofer som också anslöt sig. När jag väl skulle sova så kände jag mig inte alls trött så blev nog rätt sent innan jag somnade och klev sedan upp 06,15 för att kl.7 åka med pappa och hans kolegor till umeå där jag nu befinner mig! Nu äre sista veckan här på vittervägen som gäller! Känns riktigt bra må jag säga :)

Nu ska jag nog ta en powernap i soffan för jag känner bara hur ögonen vill falla igen.

Tjingeling!

fredag morgon

Då vare äntligen fredag och har legat och myst i sängen nu och sett dagens avsnitt av julkalendern.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för att vara en stund på skolan innan jag beger mig åt Lycksele.
Längtar tills kl 22 då jag får gå hem från jobbet i kväll och bara känna lugnet :)
ps, en vecka kvar till jullov :D:D:D

Ha en braq fredag, Tjingelign!

Mysigaste kvällen på den här veckan

Oj vad roligt och mysigt jag och Lisa haft det ivkäll. Kvällen slutade med att lisa skulle ta 23,19 bussen ner till stan men det visade sig att det bara går bussar så sent på fredagar så vi fick gå tillbaka till lägenheten och hämta cykelkorgen & nyckeln och sedan trampade hon iväg, så nu ligger jag och väntar på att hon ska meddela att hon kommit hem hel & hållen, har hon dock inte hört av sig efter 00,30 måste jag efterlysa henne vilket jag inte hoppas jag behöver.
Nu ska jag lägga mig och försöka sova så det snart blir fredag längtar verkligen hem till min pojken nu! Länge sedan vi varit ifrån varandra hela veckan. Bästa att skynda sig isäng nu, Tjingeling!

Fifflar på hemma på tomtebo


Orkar inte ta mig till Uni för att gå föreläsningen. Har då äntligen fått mejl från lärnar nu, så imorgon fortsätter vi vårat arbete en stund innan jag drar hem till Lycksele, päronen, jobbet och det bästa av allt Christofer! :)

Har under eftermiddagen städat lite i byån och slängt bort en massa som jag inte behöver ha kvar, har även stratat en tvätt och ska lite senare påbörja middagen så den står på bordet när Lisa plingar på dörren. Och sedan kan bara kvällen bli bra :) Tro jag ska fortsätta städa lite och kanske ta tag i att lägga ut byrån på blocket så jag förhoppnignvis blir av med den :)

Tjingeling!

Torsdagsmiddag med Lisa

Har nys pratat med Lisa och vi bestämde middagsdejt hos mig ikväll. Bra initiativ från Lisa att bjuda sig själv på middag så jag blir av med nå mat från frysen till flytten :) Nu känns det som jag fick nåt att se fram emot idag :D Ska bli mysigt att umgås med lisa, var ett tag sedan! Sitter bara och väntar på att våra "beställare" ska godkänna skisserna vi har gjort så vi kan fortsätta med dem, men vi får nog vänta ett tag till verkar det som ...

Tjingeling!

deppig torsdags förmiddag

Ligger fortfarande i sängen och bara mår, känns otroligt jobbigt att kliva upp och ta på sig nå kläder och göra nå mat men magen har börjat kurra så det är väl bara att försöka ta sig upp.
Har spenderat förmiddagen med att kolla på julkalendern, kollat vad som händer på datorn och surat lite för mig själv för att det inte finns någon som kan jobba åt mig på lördag.

Ska som sagt snart tam ig upp och göra mig i ordning och sedan se vad som händer ieftermiddag, har då föreläsning 15,15 så måste väl ta mig till Uni annars vet jag inte alls vad som händer. Känner mig inte heller på humör för att göra nåt, vill helst bara ligga kvar i sängen hela dagen, hade varit underbart!

Tjingeling!

Flytten känns nära nu!


Snart har två veckor fått sedan jag sa upp den och inte en människa har hört av sig om att de vill titta på den.
Jag och mamma har börjat planer när vi ska köra flyttlasset till Lycksele, och vi funderar på att göra det i mellandagarna då även min bror Emil är hemma och kan hjälpa till, då blir vi minst 5 pers som hjälpsåt så borde kunna tömma den rätt snabbt även om jag inte blir av med den förrän i februari eller mars. Måste ju som även planera att göra det då mina föräldrar har tid, inget jag precis kan göra själv. Blir det nu som planerat att köra lasset i mellandagarna så betyder det att jag endast ska bo här nästa vecka ut eftersom att jag sedan går på jullov :P
Det känns faktiskt riktigt bra må jag säga!
Det som känns lite jobbigt med flytten är ju inte bara att jag ska packa ihop allt i lägenheten utan även sen att packa upp de saker jag dagligen använder mig av och försöka skapa ett rum i mamma & pappas källare igen.
Fast min söta pojkvän tycker ju att hans rum är lika mycket mitt rum på kantarellvägen :) Men efter lite fix så ska vi nog få till rummet i källaren så har vi två rum tillsammans ;P heheh

Tjingeling!


filmkväll i soffan


Gick hem från Uni rätt så tidigt idag, då klockan ednast var strax efter 4 då jag började knata mot ICA.
På vägen hem från affärn ringer min chef och säger att jag tydligen ska jobba på lördag kväll och in på natten. Har nu kollat med hela styrka om någon kan jobba med som vanligt finns det ingen som kan, väntar bara på svar från Ola nu som jag verkligen håller tummarna för att han ka ta det så jag får ha roligt med Viacon gänget. Nog för att man kan ha roligt nyktert innan jag går på jobbet men skulle inte vara helt fel att få dricka lite vin :)
Så tomten är det något jag önskar mig i julklapp är det att någon kan arbeta åt mig på lördag!

Efter middagen la jag mig i soffan har nu hunnit se två barnfilmer. Den första filmen var spöket casper och den andra blev smurfaran som jag tycker var riktigt bra :)
Nu ska jag väl försöka hotta nån till film eller kanske en serie att kika på innan det är läggdax.

Tjingeling!

Onsdag förmiddag


Fan vad trött jag har varit idag på förmiddagen, har legat i sängen till nu. Har även kiksat på dagens avsnitt av julkalendern. Ska väl föröska ta migg upp nu, måste väl sätta på mig nå kläder och äta och sedan försöka ta mig till skolan och göra klart fotouppgiften så det blir färdigt. Har legat och räknat ut att om 8 arbetsdagar med idag så går jag på jullov, känns skönt när jag tänker på det!!

Dax att sätta fart :P Tjingeling!

Tisdag i ume


Åkte tillbaka till umeå idag med 10 tåget. När jag anlände tog jag bussen ut på ersboda och gick på intersport som hade julklapssdag med massa prissänkta varor. Hade sett i deras annons om en billig adidas väska så det var därför jag åkte dit och den följde även med mig hem. Gick även in en snabbis på HM innan jag drog mig mot Uni.
På Uni blev det en kort föreläsning och därefter ett snabbt möte med gruppen innan jag och Emma satte oss i datasalen och började skriva ihop våran bildserie. Har spenderat hela kvällen där då jag nydligen har kommit hem.
Ska nu tävtta bort sminket och lägga mig i sängen med lite fika och titta på nån spännande serie må tro.
Ska möta gruppen kl 14 i morgon men följer med Emma till Uni redan 11,30 för att göra klart det sista på min bildserie så det är klart, på så vis får jag ju en ledig kväll i morgon :)

Tjingeling!

Jag ser det snöar!

Åh vet ni hur mysigt det var att komma ut till bilen i morse och få sopa av den en massa snö. Det bara vräker ner här hemma i Lycksele, och jag gillar det skarp!!
Började dagen med att vara taxi då jag först skjussade chrisofer till jobbet och sedan min mor.
Min man har åkt till Nordmaling och arbetar där i veckan så får inte mya med han i kväll, känns lite tråkigt och faktifr mycket ovanligt att inte göra det när jag är hemma men jag tror jag överlever. Ska julbaka med min mor ikväll, det ska bli pepperkakshus, bounty bollar, knäck och arraksbollar :) Kommer vara så mysigt!

Har spenderat förmiddagen åt att plugga, håller på att skapa lite texter som vi ska smacka in i våran brochyr som vi håller på att producera. Har nydligen kommit hem efter att ha luncha med Ida & Lindberg på indo. Sedan drog jag på ica och handlade, och nu ska jag forsätta att skriva lite text innan jag tjuvstartar med baken innan mamma kommer.

Tjingeling!

Julkalendern


Idag äre 1 december och nedräkningen till julafton har börjat!
Jag orkade inte stiga up till 7,15 för att se julkalendern men däremot så såg jag första avsnittet på svtplay nu när jag vakande. Tycker att årets julkalender efter första avsnittet verkar rätt så bra, så ska försöka följa kalenderna nu så gott de går :P

Låg även nyss och tänkte på att jag har ca 2 veckor kvar till jullov, inse hur gött de känns!!!
Men nu ska jag pallra mig upp ur sängen, duscha, äta och det jobbigaste av allt ..... DISKA.

Ha en bra första december!!
tJINGELING!

RSS 2.0