Onsdag kväll!

Kvällen har bestått av ett tränings pass som var otroligt efterlängtat och grymt skönt vare att röra på sig igen.
Men kan säga att det var gode jobbigt efter dessa lata veckor pga min förkylning ;/
Har nydligen sett greys som hade säsongs start ikväll och de komme några tårar under programets gång.
Har sovmorgon i morrn till 1 vilket ska bli grymt skönt och välbehövligt inför helgens arbete.
Blir till att jobba från fredag då jag slutar till 9 eller 10 på kvällen och sen 17-22 på lörag och söndag.
Så jag har ju det jag gör. Har sutte och kika på bilar på blocket i kväll, pappa som lurade mig till de.
Skulle inte sitta fel med en egen bil men det blir gode dyrt, får spara ihop och se om jag ska idas köpa nån.
Nu ska jag gå och byta dator och lägga upp lite bilder från kameran som pappa vill komma åt.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Tjingeling!

Onsdag!

Nu äre höst ute :) men de är bra för då kommer snart vintern.
har inte gjort allt för mycket i dag på skolan. i kväll börjar greys om igen så då sitter man fast spikad framför tvn ;)
nu blire äntligen ett tränings pass, kanske skulle ha tage och köpt ett nytt gym kort bara för att då känner man sig tvungen att träna då man har betalat ;P haha  får se hur de blir.
har varje dag under den här vecka tänkt på att färga håret brunt så kanske skulle ha gått och boka en tid :p kan bli kul med en förändring :)
idag har jag äntligen komme ihåg att skicka dom bräna mandlarna till eric :) haha
Tjingeling!

Förra gången jag var brunett, ca 3 år sedan.
nyår 06/07

Tisdag.

Idag fyller men kära storebror år :) grattis till han, synd bara han inte är hemma så man hade fått äta tårta ;) haha
Hade matte i 100 minuter men de kändes inte riktigt så länge :) de kändes faktiskt riktigt bra att komma igång med det på riktigt nu :) 
Åt lunch på statoil med go brudsen :)
Vad kvällen bjuder på är ännu oklart. Jag hopaps det händer nåt roligt i allafall, har lite läxa jag skulle ha gjort  bort men vete fan om jag orkar. Men nu är jag snart ikapp med allt jag hamnat efter i och de känns bra :)

Åh det märks att det är höst nu, fick skrapa rutorna på bilen i morse inann jag körde iväg. Hoppas jag kan få med mig pappa så vi kan tona om bakrutan i kväll :)

Tjingeling!

Måndag kväll!

Blev en sen midag för att pappa kom sent från skeå men de gjorde inte så mycket.
Efter maten var vi duktig och gick med hundarna runt manhattan och sen såg jag färjan :) jag är helt såld på glenn de är ju han som gör hela programmet bra :) hehe har nyss vare duktig och räka lite matte eftersom i morrn börjar kursen på riktigt men hela 100 minuters lektion. ska ändå bli lite kul att komma igång på riktigt nu när vi har en ny lärare och allt. Men är så trätt just nu att jag hoppade lite i boken för at tkomam fram dit de andra är.
Ska snart dricka lite te med pappa och sedan måste jag förbereda engelskan till i morrn men jag är så himla trött att jag vet inte hur jag ska orka men de måste jag helt enkelt bara.

Under kvällen har jag funderat ordentligt på att färga håret brunt men åh vilket svårt val jag vet inte hur jag ska göra, för nu börjar jag ju äntligen få den blonda färg som jag vill ha. Men skulle ändå vara super kul med nåt helt nytt :)
nej nu måste jag kila.


Tjingeling!


28/9

Jaha då behövde jag inte åka till malå i allafall :) ska försöka plugga lite i kväll och sen måste jag sätt afart på min träning. nu äre 3 veckor sedan jag tränade sist och detta är inte bra!
först utomlands en vecka och sedan förkyld i 2.  tror inte jag blir mer frisk än så här så nu ska träningen börja :) ska bli kul att komma ut och röra på sig.
talet jag höll på skolan idag gick rätt bra, vi var 9 st i min grupp som skulle hålla tal men ednast 4 var där. haha
fick sluta lite tidare från marknadsförningen så åkte hem och fikade men har hittat en spindel i mitt hus som jag inte vet vart den är för tillfället och den var sjukt äcklig så jag vågar inte döda den. hoppas pappa kommer hem snart och tar bort den. jag är så himla rädd för dom där äckliga små krypen.

igår tvärkikade jag på nån bild då jag hade mörkt hår och jag inser ju att det är ju typ 3 år sedan jag hade det mörkt. tiden går så himla fort.
kanske jag ska överväga att färga håret brunt igen och se om det känns bättre den här gången.
tål ju att tänka på :)

nu ska jag ut med molly & cilla.
Tjingeling!


Måndag.

Jag trodde vi började halv 9 så jag befann mig på ksolna 20 över 8 men då började vi visst 10 över 10 i stället. tack för att nån meddelat mig. hann i allafall gå igenom lite inför provet med nåra från klassen som också var tidig.
provet gick skit i allafall men får väl göra om de om jag inte fick nogm ed poäng. är då i allafall hemma nu för att skynda mig att renskriva mitt tal som jag ska hålla efter lunch. sen vid 5 tiden ska jag dra till malå en tväis. lisa & oskar ska hämta hans bil och dom bhöver en till chaffis så man ställer ju upp för laget och själper till. ska ändå bli lite kul att köra långt, de var ett tag sen. men ksulle gärna vilja ha lite sällskap i bilen på vägen hem så äre nån som vill följa så säg till. nej nu ska jag kynda mig göra klart talet.
Tjingeling!



Söndag kväll.

I helgen hare vare marknad och för första gången körde jag en 2 dagars.
Fredagen var dock inte mycket att hänga i julgran men Lördagen blev en hel kväll och jag hann träffa mycke trevligt folk och dansade gjorde jag också. kom hem så där vid halv 5 tiden och kröp då till kojs efter en fika med pappa som just klive upp för att åka ut i skogen med hundarna på jakt. Har skrive klart mitt tal som jag ska hålla i morr, och sedan läst lite om atomer och joner som jag ska börja med att prov på imorrn.
Nu ska jag gå upp och popa popcorn och sedan slå igång en film :)
Tjingeling!


Hejsan!

Kände att jag måste bli som alla andra att också skaffa en blogg.
Jag kommer inte skriva om nåt speciellt utan mest vad som händer i mitt vardaliga liv.
Ni får har de så bra så ska jag försöka uppdatera inom en snar framtid :)
Tjingeling!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0