Underbara onsdag!

Idag känns som en bra dag, vaknade till att solen försöcker spricka upp vilket den nu har lyckats med. Jag hade en otroligt roligt och lärsam föreläsning på förmiddagen om hur man bygger ihop en dator som jag sedan ska laborera med imorgon tillsammans med fröken Åstrand, tror vi kommer äga allt och alla ;) heheh
Nu är jag hemma och har äte lite lunch, och tar det bara lugnt i soffan för tillfället. Snart ska jag rycka upp mig och diska undan, kanske baka om jag orkar och när tiden infaller ska jag laga middag. Ikväll får jag även sällskap till middagen då min gubbe kommer :) Får se om vi hittar på nåt i kväll eller om vi bara myser i soffan och ser tv :P

Känns fan sjukt att det redan är onsdag, veckan har gått otroligt fort, och kan tillägga att våran dag i skellefteå igår var kanon! Först vandrade vi runt på stan ett tag, hittade lite små saker och sedan åt vi middag inna vi begav oss till isladan och kikade på hockey, Saik- HV71. Jag trodde verkligen att saik skulle få ta hem segern men icket.
I tredjeperiod ligger vi under med 2-0 och jag trodde det var kört men sen händer det fantastiska och vi gör ett mål, när det återstår ca 3 minuter av matchen. Jag tänker att nu finns det ett hopp om de skyndar sig att göra ett till mål så det blir lika, men icket för då har Hv sån jävla tur och puttar in pucken för tredje gångne och då insåg jag att det var kört. Även fast vi förlorade var det en ricktigt bra match och längtar redan till nästa gång det är dax att åka på match.
Tjingeling!

Måndag

Det är måndag och imorse när jag vaknade och isåg att jag bara var tvungen att kliva upp kändes livet lite jobbigt. Hade helst av allt bara viljat ligga kvar i sängen hela dagen brediv han jag tycker om mest här i världen. Han skjussade i allafall hem mig och väl hemam bjöd moster på frukost. Sedan gjorde jag mig klar för av färd mot umeå.
Sovde typ hela vägen i bilen och det var skönt de. Sen hade jag en föreläsning idag som gick hyfsat fort och ändå intressant var den. När vi slutat drog jag, emma och emma på maxi och veckohandlade. Sen vare bara hem och städa då vi bestämt oss för att köra på filmmys på tomtebo. Även för att jag får finbesök av min älskling på onsdag och imorgon beger vi (Emma*3) oss till Skellefteå och vandrar omkring på stan och avslutar sedan kvällen med hockey!! Kommer bli awesome, känner mig riktigt taggad. Så i morgon finns ingen tid till att städa här hemma.
Känner mig rätt nöjd övar att jag hunnit med att städa, tvätta, betala räkningarna och haft filmmys ikväll :)

Nu blire en kvällssmörgås och sedan sängen,go natt, Tjingeling!

Mitt första bullbak på egen hand.

Vilken skön söndag jag har haft än så länge. Tog en ordentlig sovmorgon idag och låg kvar i sängen till halv 11 innan jag orkade mig upp och tog mig hem. Vi kvällade riktigt tidigt igår då mina lilla pojke var så trött, vilekt är helt förståligt. Själv somnade jag direkt jag la mig jag med.

När jag kommit mig hem idag så ringde Andrea nästan direkt jag kommit hem och då bar det iväg på en promenad i ca 1½ timme. Det har varit fint väder så det var riktigt skönt att komma ut och röra på sig. När jag var hemma igen så bestämde jag mig för att baka bullar, så nu ligger den första plåten i ugn och ajg hopaps de kommer att bli goda. Men får inte äta för många nu när de är nybakta för måste ju orka med middagen också som kommer att bestå av biff och potatis, förstå så gott det kommer att smaka. Sedan blir det nog bara en lugn kväll, Kanske en film, den som lever får se.

Nu ska jag ta ut min första plåt och hoppas att det smakar bra, Tjingeling!

Lördag

Åh så otroligt skönt det är att vakan upp hemma i lycksele en så fin höstdag som denna. Vaknade först kring 06.00 då christofers väckare ringde och han ville aldrig kliva upp, vilket jag förstår. Jag blev typ mer pigg än han när kloackan znoozade, men somnade om direkt han klev upp ur sängen.
Vaknade igen strax efter 9 och åkte på till lilla b och köpte färsktbröd innan jag åkte hem och åt frukost med mina päron + moster& morbror som är på besök. Sedan gjorde jag ett ryck och städade bil och duschade innan vi åkte in på samhället och kom hem med stor och dyra påsar.
Införskaffade mig den efterlänktade systemkameran idag och även fast det sved vid betalningen så känner jag mig otroligt nöjd och tror detta blev ett riktigt lyckat köp. Tror dock att det är någon till i detta hus som kommer vilja använda min nya inverstering och denna någon är min far. Ja han får väl låna den ibland eftersom jag får låna hans bil så är det väl hyfsat rättvist :P

Har ialalfall tillbringat de senaste ca två timmarna med att förstå mig på den nya kamerna bättre och även prov fotat lite här hemma och på molly som är mitt favorit objekt. Ikväll blire go middag med släkten och sedan myskväll med pojken och mest troligt en tidig kväl leftersom han ska upp kl 6 i morgon med. Riktigt skönt må jag säga att bara ta det lugnt på en lördag och baja nuta av att vara ledig, så nu ska jag fortsätta med det. Tjingeling!

woho

Känner mig coll som har gjort en egen hemsida, detn hittar ni här http://www.catsofmetal.com/lab2/EmmaB/3p1.html
har varit på stan i eftermiddag inhandlade nya skor och åt kinabuffe till middag kan lova att det var svin gott. På vägen hem stannande jag på uni bara för att få min upp min hemsida och här blev jag kvar. Har inget vettigt att göra egentligen men kändes jobbigt att gå hem och diska, men snart, snart må jag ta tummen ur arslet och pallra mig hem. Tidig morgon i morrn men har många redovisningar att se framemot :) Sedan blir det hämfärd och hur jag än lyckades så blev jag inkallad på jobbet typ1½ timme i morgon. jaja mer pengar i plånboken ;)

Tjingeling!

Sena kvällar på universitetet

Det är tredje kvällen i rad som jag befinner mig på skolan under kvällstid. Har jobbat arslet av mig för att bli klar med tre st laborationer och nu äre fan i mej äntligen klart, nu återstår bara att skriva en rapport på sista laben innan jag kan skicka in. När jag skickat in betyder det jag i lugn och ro kan chilla på stan i morgon med mina andra vänner som gjort mig sällskap på uni dessa obekväma tider. Detta arbete betyder också att jag får sluta 12 på fredag samt att jag inte börjar förrän 13,15 på måndag, det kommer ju nästan kännas som långhelg :)

Nu ska jag sätta ingång med rapporten innan jag beger mig hem och kvällsfikar lite och  kryper till kojs :)
Åh längtar hem till mamma & pappas mat men mest en viss pojke som heter Christofer! Men de två återståede dagarna som är kvar av veckan kommer gå fort!!!!!!!

Tjingeling!

Molly


Bjuder på en bild av Molly :)
Tjingeling!

Fredag!

Föreläsningen som idag skulle ha slutat kl 15, slutade redan vid 14.15 så fick då invänta Tobias innan vi kunde lämna universitetet och hämta upp Åsa på stan innan vi åkte vidare till haga och tobias lya för att hämta lite grejer innan vi på riktgit kunde ge oss iväg mot lycksele. Vi var framme strax innan halv 6 och sprang då bara in i huset och bytte om innan jag drog vidare till jobbet, hann inte ens äta någon middag och kan säga att det satte sina spår, kände mig rätt förrvirrad på jobbet samt att en lättare huvudvärk har legat på sedan i eftermiddag innan jag fick i mig middag strax efter 22 i kväll.

Sedan jag slutade har jag bara legat i soffan, känner mig helt död. Väntar på att min pojke ska höra av sig och vill bli hämtad han är ute på galej, troligen på tinituz som denna gång är ute i skogen. väldigt passande då det mest troligt kommer bli frost i natt. Tempen är nu nere på 3 grader och jag funderar på hur pojken klarar sig, han hade ju inte ens en jacka på sig. Känner mig fan som en mamma typ :P

Imorogn smäller det i allafall då blir p-fest för hela slanten, jag riktigt längtar, känns som hundra år sedan jag var ute i lycksele så ska bli riktigt roligt, kommer även att besöka hottan i morgon som jag inte gjort sen ja gud vet när. Så kommer bli riktigt roligt!! Nu ska jag krypa ner i soffan igen och dra en filt över mig och bara ligga och njuta av att vara lediga innan jag måst ge mig ut i höstmörkret.

Tjingeling!

Snart är det fredags mys!



Om lite mindre än 24 timmar går jag hem från jobbet i morgon och då äre fredagsmys, och som jag längtar!
Men må säga att denna vecka har gått otroligt fort. Idag har jag kännt mig duktig, även fast jag inte orkade ta mig ner till skolan för att labba så har jag tvättat och stryke undan en massa sängkläder som bara legat i hög i garderoben och tagit plats, har även städat och vädrat sovrummet samt täcket så nu ska jag bara bädda rent så kommer det vara gode skönt att krypa ner sen. Har även hunnit cykla på ner till ÅC och köpa apelsiner för att kunna baka nå nya kakor jag hittat recept på, dom blev inte alls dom snyggaste men riktigt goda må jag säga.

Sen har även Josefine och Victor varit på besök en stund ikväll, vi prtade mest men hann även kika på gamla bilder sedan typ årskurs 4 och 6, då kan jag lova att vi fick många goa skratt :)
Nu äre dax för kvällsfika och sedan skynda sig isäng, i morgon blire en tidigt morgon och lång dag (som jag tror kan gå rätt fort) innan jag får gå på fredagsmys.

Tjingeling!

Torsdag

Igår eftermiddag åkte jag, Denice och Tobias till lycksele över kvällen för att närvara på P-mötet.
Vi anlände till Lycksele 18,00 och själva mötet började 20,00 dock skulle vi ha ca 30 minuter var tillsammans med våran säljcoach och jag skulel träffa henne 18,00 så tänkte jag att då hinner jag träffa Christofer 1,5 timme :) Men så fel jag hade. Hon hade blivit försenad och jag fick inte tid med henne förrän just före 7 så jag fick bara en halvtimme med pojken, men det var bättre än ingent i allafall. Hann åka hem till mig och fika med mamma & pappa i allafall.
Vi tänkte lämna lycksele vid 22 tiden för att inte komma tillbaka till ume allt för sent, men även mötet drog ut på tiden så vi lämnade lycksele vid 23 så var inte hemma förrän 1 i natt. Då somnade jag som en stock i sängen direkt jag la mig och tog en ordentlig sovmorogn :) Låg kvar i sängen till halv 2 och kikade på serier och åt frukost/lunch.
Sedan gjord jag ett ryck och har släng igång en tvätt med sängkläder tänkte att jag skulel bädda rent, samt att jag har damsugit och håller på vädre sovrummet just nu. Det blir så frächt när man ska lägga sig sen på kvällen då.

Får se vad resten av dagen erbjuder mest troligt blir det nog bio ikväll med Josefine och det ska bli mysigt :)
Var länge sedan vi umgicks och det är roligt att komma ut från lägenheten annars brukar kvällarna bli så långa, och vill att kvällen ska gå fort så det blir fredag och fredagsmys :)
Imorgon väntar ett arbetspass direkt jag anländer till Lycksele, men eftersom jag funderar på att införskaffa mig en systemkamera så kanske det är klokt att få in extra pengar :)

Nu är iallafall dax att gå och lägga in tvätten i torktumlaren, Tjingeling!

De är tillbaka!


Har för bara några få minuter sedan återfunnit mina chinos som varit borta sedan i maj. De hade lyckats lägga sig mellan några nytvättade lakan som bara hande kastat in i en garderob innan jag åkt hem för sommaren, inte alls konstigt att jag inte hittat dem. Nu får jag helt enkelt ta och stryka dem och sedan äre bara att börja använda dem, även om de kanske är lite kallt för dem nu.

För övrigt har jag så jävla tråkigt ikväll, så nu tror jag att jag säger go natt så det blir tisdag fortare.
Imorgon ska jag till skolan och labba hela dagen hade jag tänkt, sen förljer jag med Emma och gänget till mariehem på maskerad, men hade inte tänkt följa med dem på krogen utan går hem när gänget åker dit. På onsdag äre dax för fler föreläsningar och på eftermiddagen blir det en snabbis till Lycksele för att vara med på p-möte och kanske träffa min pojk en snabbis om jag hinner innan bilden vänder om mot ume igen.
Har en spännande vecka att se fram emot kan jag lova! Nu blire sängen nästa, Tjingeling!

Måndag

Har tillbringat eftermiddagen med att leta efter nå goa recept på google som jag kan exprementera med ikväll och hittade otroligt mycket gott, som jag har skriva av receptet på som bara måste testas, men hade inte alla ingridienser hemma till många av recepten och orkade inte bege mig till affären i detta piss väder. Så just nu håller jag på att grädda nåt som ska bli en saftig kokoskaka, så jag hoppas den blir god :P
Har även nydligen bestämt mig vad jag ska glä ut mig till i morgonkvälls maskerad med MKVarna där temat är jag kom precis ifrån ... Men vad jag ska vara avslöjas inte förrän i morgon :P

Sitter även och kikar runt på nätet efter en systemkamera är så otroligt sugen och eftersom jag aldrig får någon när jag önskar mig en så får jag ta saken i egna händero ch köpa den själv. Men det är ju en jungel med vilken man ska välja till ett bra pris. Så tror jag måste tillkalla min personliga rådgivare och informatöd Pappa.
När Christofer igår fick höra att jag kanske tänkte köpa mig en blev han glad för då vare ju någon som kunde fota och filma i vinter när det ska köras skoter.
-Då kommer du också tycka att det blir roligare att köra skoter.
Och det har han ju faktiskt rätt i, så nu blire till att spara och föröska hitta den som passar mig bäst.

Nu tillabak till kakbaket, Tjingeling!

Vart tog helgen vägen?

Helgen gick så otrolgit fort så jag vet inte riktigt vart den tog vägen.
Ifredags när jag kom med tåget till Lycksele hämtade Christofer mig och jag åkte hem och åt en super go middag med mina föräldrar, sedan komme christofer tillbaka och vi myste i soffan framför finnkampen innan vi drog till Jonte&Ewe och hängde där tills jag somnade i deras fotölj, då vi åkte hem och la oss.

Vaknar av att Nikko ringero ch väcker mig ca 9,30 på lördagmorgon och har panik då hon försovit sig till jobbet som börjar 10,30 och hon fortfarande befann sig i umeå, så det var bara att stiga upp och åka hem och byta om för att sedan jobba i 2,5 timmar tills hon tagit sig på plats. När Nikko kommit på plats till arbetet åkte jag hem och latade mig i soffan tills Adrea ringde och vi tog oss en eftermiddagspromenad i det vackra vädret innan det var dax flr middag. Mamma hade lagat en ubergo lasange och jag hade sån tur att det blev över lite som jag har tagit med mig som matlåga till umeå nu. hihih

Efter middagen for jag & Christofer till Ida där även Matte & JOhan anslöt sig och vi hade spelkväll och åt gott.
När tröttheten kom krypande på hela gänget åkte vi hem och ska lägga oss, men till min stora förskräckning hittar jag två äckliga spindlar på christofers vägg som han inte ville ta bort. Till slut efter mycket tjat lyckades han i allafall döda dom, det var enda sättet för att få mig tyst så han fick sova. haha

På söndag tog vi det bara lugnt, gubben bjöd på lunch när vi steg upp. Åkte hem till mig på eftermiddags kaffe samt hjälpte pappa med bilen och blev bjudna på middag. Eftersom Tobias skulle köra till umeå igår kväll så liftade jag med hann, men hann vara med Jonte& Ewe först en stund innan det var avfärd.
Tycker helgen gick aldeles för fort, och nu hoppas jag bara att vecka ocskå kommer göra det för jag ser framemot helgen då det händer roliga grejer :) :)
Nu ska jag i allafall värma upp mammas lasange till middag och sedan blir det bara en lugn kväll i soffan.

Tjingeling!

Torsdag


Har ont i mitt finger idag, bytte plåster på fingret innan jag la mig igår och då had det slutat blö men i morse vare fullt med blod och det gör ont när jag böjer på fingret = inte kul.

Har i allafall tillbringat dagen med att först besöka välkommstmässan och sedan var vi ett gäng som drog ner på stan och käkade. Sedan mötte jag upp Lisa men bara i tio minuter innan det var dax för henne att åka så jag gick en snabbis på stan innan jag åkte hem igen. Har nyss äte så kallad middag som bestod av en filtallrik samt två smörgåsar. Får väl se hur länge jag lever på detta nu när jag inom en timme ska befinna mig på campusängarnaq igen för att lira brännboll coh förtära alkohol :P Tror det kommer bli roligt:)

Tjingeling!

Fortet

Har spenderat kvällen på magazone och lekt fångarna på fortet, fan vad roligt det var!
Dock gick det inte allt för bra för vårt lag men vi gick all in med blod svett och tårat. Det enda som var lite tråkigt var att bland de sista cellerna innan tiden var slut så lyckades jag klämma mitt finger och fick ett fint köttsår på höger långfinger och det började tokblö, så nu sitter jag hemma med plåster på fingret och tycker lite synd om mig själv.
Har slagit igång svensson svensson och ska göra mig lika kvällsfika nu innan jag förflyttar mig till sängen.

Må säga att jag är fan nöjd över att jag hunnit med att tvätta en tvätt idag också, skulle bara nehövt tvätta en till och diska undan så skulle det ju se städat ut här hemma.
Nu längtar jag mest till helg och Lycksele, fast mest efter en speciell pojke :)

Tjingeling!

Onsdag 7/9


Vill börja med att grattulera min vän Lena som fyller systembolaget idag :)

Nu har jag i allafall börjat mitt nya program Medieproducent, och hitills har det vara hur bra som helst. Har en mycket trevlig klass och tycker vi har fått en bra stämning tillsammas. Mottagningen aka nollningen har även dragit igång och ännu en gång får jag nollas. haha I måndags blev ett besök på RÖTT där vi drack öl och lärde känna varandra lite, för mig blev det en tidigt kväll eftersom vi skulle upp tidigt på tisdag. Igår hade vi 5kamp på campusängarna och sedan hängde vi på origo, kan erkänna att jag blev lite lätt berusad och trevligt hade jag, men blev ännu en rätt tidig kväll eftersom jag var så otroligt trött och det har satt sina spår idag när jag skulle infinna mig på skolan 8,30 men gick bara till 11,30 och sedan åkte jag hem och åt lunch sedan somnade jag i soffan två timmar.

Nu har jag nyss duschat och väntar på att maten som är i ugnen ska bli klar innan det är drax att åka ner på stan för att gå på fortet och ha roligt med klassen :) Imorgon är vi typ ledig, det är välkomstmässan inne i universum som vi får gå på om vi vill, har väl tänkt mig dit en sväng och ta gratis penner och block ;P ahah Sen ska min vän Lisa vara i stan så vi ska nog hinna ses en stund och det var allt för länge sedan! Och vips så blire fredag och helg.
Ingen överraskning  där inte med att jag åker hem till mitt kära Lycksele. Känns skönt att det inte är min jobbar helg, känner mig helt slut i kroppen.

Tjingeling!

RSS 2.0