drömmer mig bort

Har haft en mysig regening dag än så länge. Sovde hos Matte i natt och igår såg vi änglagård första filmen men sedan blev vi så trött så vi såg tvåan till frukosten.
Sedan drog vi på polisstationen med Lena och kollade om vi kunde hitta oss några nya cyklar som dom sålde, men tyvär vare ingen som fyndade nåt. Hängde hos Lena en stund innan jag hämtade pappa från jobbet och åkte hem på middag. Nu sitter jag på blocket och drömmer mig bort om att bli ägare till en cooper, hur collt hade inte det vare. Men tyvär är detta en ekonimisk fråga som jag tyvär inte har nåt svar på. Så jag får drömma ett tag till.


Nu ska jag tillbaka till Lena för en liten gamenight tillsmmans med brudarna  :)

Tjingeling!

Onsdag

Då vare onsdag och jag vaknade vid 7 och startade en tvätt, nackdelen med att tvätta på morgon är att man kanske fortfarande är lite trött så man lyckas spilla ut sköljmedel lite överallt. Men nu hänger då tvätten på tork, jag är nyduschad och snart är det dax att bege sig till universitetet igen :P Somnade rätt sent i morgon men jag är otroligt pigg idag ändå helt sjukt :P

Ha en bra onsdag :), Tjingeling!

Tolv timmar


Har spenderat tolv timmar på universitetet och må säga att ljuset i tuneln börjar kika fram. Hade doppats på att vi skulle ha hunnit lite längre innan vi gick hem idag, men vi startar nio imorgon med så kommer vi förhoppningsvis bli klar med rapporten så det endast är småfix klart sedan.

Sedan jag kom hem åt jag en sen middag av korven som var kvar sedan igår, sedan har jag lagat köttfärssås och makaroner till morgondagens lunchlåda. Nu ska jag plocka undan lite här hemma eftersom jag får fin besök imorgon av Christofer, vardagen piggar verkligen upp när han är här :)

Dax att sätta fart, Tjingeling!


Hej kanin!

Jag och Emma har en paus, första riktigta pausen på några dagar, vi brukar äta lunch mednas vi arbetar så vi ska hinna så mycket som möjligt. För tillfället lyssnar vi på låten he-he-hej kanin för att skildra tankarna lite.

Vi har gjort en planering och maindmap på det som återstår att göra, så nu ska vi bara kolla med våran handledare om detta funkar så ska vi köra järnet långt in på kvällen så vi förhoppningsvis ska bli klara. Om denna plan fungerar så betyder det att Onsdag och torsdag kommer gå åt till att kolla igenom och ändra små sake samt att få upplägget att se snyggt ut. Hoppas våran plan håller nu.


Tjingeling!


Tisdag 24/5

Idag känns det bättre i magen och jag hoppas det håller i sig.
Sitter och äter frukost nu och ska snart bege mig mot universtitetet för en lång dag igen, men det är bara att blicka framåt så kommer det nog att gå bra :)

Idag äre två veckor kvar tills jag fyller år, det känns underbart för jag längtar efter tårta :)
Imorgon äre löningsdag samt att jag får finbesök :)

Ha en bra dag, Tjingeling!

Vilken dag jag har haft.

Har inte alls mått bra idag. Har inte kunnat äta på hela dagen, har bara känt mig äcklad av mat och jag har bara viljat sjunka ihop. Vid halv 3 tiden lyckades jag få tag i alvedon som jag tog, men började inte känna av dem förrön vid 4. Då blev jag lite pigare och ju senare det blev desto piggare belv jag men jag var fortfarande äcklad av mat.
Jag och Emma satt i allafall kvar på skolan till 8 innana vi packa ihop. Sedan gick jag till Åc och handlade frukost.
När jag handlat klart hade jag precis missat bussen med några få minuter men jag orkade verkligen inte gå så jag satt i buss kuren och väntade till nästa buss i 20 minuter. Väl hemma har jag kokat mig korv med bröd som jag lyckats äta upp men känner mig fortfarande lite illamående av maten.  Jätte skumt de här, hoppas då att jag är bättre i morgon. Måste verkligen ha ork att jobba i morgon, det kommer bli en lång dag.
Vi ska ses kring 9 och sedan kör vi så länge vi orkar. Eftersom min pojkvän kommer på onsdag så jobbar jag gärna länge i morgon så vi kanske kan gå hem någorlunda tidigt på onsdag så vi hinner umgås :)

På fredag äre deadline så vi är verkligen inne på sluttampen nu, igår fick jag veta att jag klarade mina tentarester som jag knåpade med förra veckan, nu är allt på B kursen godkänt, så nu fattas bara b-uppsatsens poäng och B kursen är komplett.

Nu ska jag skutta isäng så jag orkar mig upp i morgon och förhoppningsvis mår bättre :)

Tjingeling!

Tycker ännu mindre om barn efter en traumatisk bussresa!

Är ännu en gång tillbaka till i Umeå, idag fick jag lite sovmorgon och åkte med halv nio busen, skönt vare att få sova!
Hade dock en hämsk bussresa, det är typ fullt på bussen när jag kliver på så jag får sitta näst längstbak tillsammans med en ung kvinna vilket var helt okey. Det som störde mig var att bakom mig äre allt så typ fem säten på rad och där sitter tydligen en barnfamilj fast för mig kändes det som ett helt dagis satt där. När jag klev på bussen hade jag redan ont i huvudet och känner mig lite lätt illamående så jag blundar och hoppas på att kunna somna med musik i öronen. Jag lyckades somna med någon gång efter halva resan vaknar jag av att barnen som sitter bakom mig skriker och pratar enormt högt, jag hörde allt dom sa och ändå hade jag volymen på max!
jag vrider på mig lite för att hoppas på att höra mindre och kunna somna ingen, halvvägs in i sömnen vaknar jag igen när en av dessa ungar slå mig(!)jag låtsas som inget och försöak fortsätta sova. Efter en stund kastar nåt av dessa barn fram nåt som landar vid mina fötter och ska gå gå fram i bussen för att hämta detta, hon håller då i min arm och mitt ben som stöd för att ta sig fram och sedan tillbaka. När bussen väl är framme på busstationen skriker ungen - mamma får jag gå ner nu? jag vill gå ner!! Hur många gånger som helst, detta hör jag och fortfarande jag har volymen på max. Ja som ni förstår har jag haft en otroligt jobbigt morgon och jag kände att tyckte ännu mindre om barn efter denna resa. Den dag jag får barn kan jag lova att dom kommer inte få bete sig så under en bussfärd.

Är i allafall på skolan nu och väntar på att gå till den sista handledningen innan fredag då det är deadline på vår B-uppsats. Jag hoppas inte jag börjar må sämre, så jag inte behöver gå hem för att kurera mig. Jag har fan inte tid att vara sjuk nu.

Ha en fortsatt bra dag, själv ska jag göra mitt bästa för att den i allafall ska bli bättre än den börjat.

Tjingeling!

Testar

har läst att man kan göra tidsinställa inlägg så måste bara testa det :P
Tjingeling!


Lördag!


Slänger upp en gamal bild från när jag var fyra eller fem och överlämnade blommor till drottningen som var på besök i Lycksele.

Hemma i Lycksele igen sedan igår eftermiddag :) Igår åt vi grillat till middag och det smakade inte helt fel ´med en kall öl till det. Sedan hjälptes jag och mamma åt med att börja städa mitt gamla rum där nere som jag ska flytta ner till igen kanske redan i eftermiddag. Känns dock konstigt att kalla det mitt rum eftersom jag egentligen inte har så mycket saker som är mina där :P

Idag klev jag upp kring halv tio och 30 minuter senare åkte jag och mamma mot stan och var där till just efter 12. Sedan har jag agerat shaffis till mamma som är på tjej lunch. Sedan drog jag stan med pappa också en snabbis. Väl hemma har jag bakat sockerkaka, gjort klart albumet med bilderna från kanarie öarna :) Har hjälpt pappa att byta lampa inne i badrummet.

Ikväll väntas en roligt kväll, ska hem till min vän Pauline som klarade gesällen i veckan och detta ska såklart firas :) Själv får jag vara nykter eftersom jag börjar jobba 8 imorgon, men kommer få lika kul för det. Sen blire nog en sväng på hottan, gratis entre så då kan man passa på att gå in nykter.  Snart ska jag väl försöka göra nåt åt mitt ris till hår så det ser någorlunda ok ut inför kvällen :)

Hoppas alla har en lika bra helg som mig, det enda som saknas för att helgen skulle varit perfekt är att min pojkvän skulle varit hemma, men har jag tur kommer pojken till Ume redan på onsdag :D Sen äre drygg 1½ vecka kvar tills sommar lov och det ska bli otroligt skönt att inte behöva vara i ume på veckorna :P

Hare gött!! Tjingeling!


Onsdag 18/5

Igår var det tre veckor kvar till min födelsedag :) Jag längtar! Ska bli kul att få äta tårta kanske får nån present om jag har tur. Men innan dess är det mycket som ska göras.

I måndags och igår kväll satt jag och sara hemma hos mig och kompliterade våra tenta resten vi jobbade på bra och nu ska dem barra läsas igenom och eventuellt lägga till något. Emma ska få läsa dem idag och se vad hon tycker.
Sen jobbar vi på med B-uppsatsen, har as mycket att göra nu efter lite kritik från gårdagens mittseminarium men vi är tillbaka på banan och har en fart som aldrig förr ;)

Jag längtar redan till kvällen då det blir en mysig kväll i soffan med geys. Håller på att mentalt ladda inför morgondagen blodomlopp så håller på att hälla i mig mycket vatten idag :)
Nu äre i allafall dax att värma på lunchen, och idag serveras det ris och mammas korvstroganoff.

Tjingeling!

Nu måste jag rycka upp mig!

Nu har jag ryckt upp mig från soffan. Nu äre slut på lata tider (iallafall tills senare i kväll!). Håller på laga lite mat nu och väntar på att Sara ska komma. Vi ska försöka jobba undan tentaresterna som vi har. Hoppas vi är riktigt kreativa så allt eller i allafall det mesta blir gjort.

Sen ser jag redan nu fram emot att få lägga mig för kvällen. Kommer sova som en stock!

Ha en trevlig måndagkväll, Tjingeling!

Uppe med tuppen

Åh vad jag är trött idag, har vare vaken sedan kvart över sex i morse. Fick sum tur var åka bil med Bengtsson vilket var skönt, lite längre sovmorgon plus att det var trevligare. Väl framme började jag och Emma förbereda oss inför morgondagens mittseminarie och vi blev klara till lunch. Då drog jag på ÅC och handlade lite och begav mig sedan hem. Här hemma har jag inte gjort allt för mycket.

I fredags långade min vän Åsa och hennes mor min lägenhet, de ville få in kanal 6, så Åsa´s mamma lyckas klura ut hur man gjorde en kanalsökning så vips fick jag både 1an och 6an men 5an försvann... TRAUMA säger jag bara!! 5an är min bästa vän på kvällarna så jag har googlat och testat mig fram så nu jävlar i min själ har jag lyckats återfå 5an samt att alla andra kanaler är kvar :)

Ska väl ta tag i mina tenta kompleteringar som jag hade tänkt göra idag. Men har verkligen ingen ork, känner mig helt slut på! Och att redan nu veta att jag och Emma ska ses klockan åtta resten av veckan känns inte så locckande. Det kommer att bli tidiga kvällar!

Tjingeling!

Skål och välkommen!


Har nu blandat ihop mig en super go drink som jag sitter och surplar på iväntan på få sällskap.
Har hittills haft en awesome helg då jag har hunnit träffa alla min fina vänner som jag inte sett på länge! Igår belv det mysmiddago ch lite vin hos matte med den glada 4an + johan. Idag har vi hängt på stan och sedan spelade vi lite spel hos mig. Nu ska vi njuta av ännu en kväll tillsammans med min pojkvänns kompisar också.
Hoppas alla får en bra Lördagkväll!

Tjingeling!

Home sweet home

Hemma i Lycksele igen :) Jag och Emma var lite lata idago hc gick hem vid lunch så jag hann med 12 bussen :)
När jag kom hem var byggare Rolf här och donade. Åh han är ju typ den gulligastr byggaren jag vet. Han pratar och är hur trevligt som helst. Han stor och förklara i typ fem minuter vad det är han håller på bygga in och hur det kommer bli när det är klart. Jag gillar han stenhårt måste jag säga!!!

Sen jag kom hem har jag vare standsatt på Furuvik så jag passade på att städa i min garderob som jag hade fått order om förra veckan. Har nydligen pratat med Eric om att eventuellt komma till Götet vekca 26 eftersom båda är lediga då :) Det är två hela år sedan jag begav mig dit och jobbade där över sommare. Sedan dess har jag inte vare där och det är inte accetabelt tyckte både jag och Eric. Så nu ska vi fundera lite över hur vi ska göra.

Nu väntar jag på att min hemliga älskare ska komma och lite senare ska jag till Matte och äta middag och ha tjejmys ikväll :)

Hoppas ni får en lika bra fredag som jag!

Tjingeling!

Jag och Emma säger Hej från Humkällaren!!



Tjingeling!!

Fredag morgon!


Vakande när väckarn ringde i morse vid sju så då klev jag upp dirket och tog en dusch. Sedan hade jag en lugn och skön morgon med musik i bagrunden där jag gick runt halv naken, fixade håret och sminkade mig. Ringde till Emma just innan åtta för att höra när vi sagt att vi skulle ses, hon var lite seg på morgonen så hon ville att vi skulle ses kring nio, så då fick jag ännu längre tid hemma på morgon.
Åt en ordentlig frukost och hann till och med gå ut med soporna innan jag gick till bussen.

Nu sitter jag och Emma i hum källaren igen. Har hunnit omvärdsanalysera lite på vk.se och nu ska vi väl gå igenom vår uppsats innan vi skickar in den för mittseminariet. Får se hum mycket vi orkar jobba idag, verkar som både jag och Emma är lite slö idag. Senare i eftermiddag blir det hemfärd till Lycksele. Känns som jag inte vare hemma på länge, trots att jag var hemma förra helgen.

Ha en bra fredag, och var extra försikitga idag eftersom det är fredag den 13!

Tjingeling!

Längtar till morgondagen!

Nu är det snart kvällsdax skulle man kuna tro, men jag måste diska först och det kändes jätte tråkigt!!
Lyssnar lite på veronica maggio - inga kläder och den är bara så skön!

Bion i kväll var bara hur bra som helst, och Natty visade mig en ny väg när vi cyklade hem, kul att få en ny del av umeå :) Nu ska jag ladde min ipod med lite ny musik och sedan måste ja bara ta tag i disken så jag får lägga mig sen. Ska upp med tuppen i morgon. Jag och Emma ska ses kring halv 9 för att få gå hem tidigare i morgon.
Dax att sätta fart nu!

Tjingeling!

Torsdag!

Har varit i Hum källaren hela dagen och skrivit på Buppsatsen. Vi har kommit rätt långt trots allt och är klar med allt som ska vara klart till mittseminariet som är på tisdag. Vi satt och tok jobbade med bunkten teori när Baronen kommer och säger att det inte behöver vara klart inför mitt seminariet. Otroligt skönt att höra men vi fortsatte ändå att arbeta med teorin så ligger vi lite före nästa veckas planering. Bara två veckor kvar nu tills uppsatsen ska vara klar för opponering. Oj vad tiden kommer springa iväg!

Pratade med min hemliga älskare tidigare och han sitter nu på bussen till Lycksele, orättvist tycker jag! Men imorgon är det fredag och då får jag också åka hem. Eftersom jag och Emma ligger till bättre än förväntat i vår planering så kanske vi kan slu ta lite tidigare i morgon och jag hinner hem till middag i Lycksele i morgon :) Otroligt skönt att jag och viggor bytte fredagspasset förra veckan så jag slipper skynda mig på jobbet direkt jag kommer hem.

Nu ska vi i allafall packa ihop och bege oss ner till stan och Maxa och sedan blir det bio. Sen väntar en städ och diskkväll när jag kommer hem. Hoppas alla får en kanon kväll, det ska jag och brudaran ha i allafall! :)

Tjingeling!

Shopping på ersboda


Mamma är som sagt på besök och ska sova hos mig i natt. Hon är för tillfället på en middag nere i stan. Jag fick uppdraget att skjussa henne dit, så när jag ändå hade bil passade jag på att åka till ersboda och gå på intersport och H&M. I måndags när jag och Emma var på strömpilen hittade jag träningsbyxor som jag ville ha från H&M men dom fanns inte i min storlek. Men ikväll hittade jag dem och det blev så klart ett inköp. Hittade även en super snygg adidas tröja på intersport som jag bara var tvungen att ha :)

Har nyss kommit hem efter en kort löprunda, var ju tvungen att testa de nya byxorna och de fungerade hur bra som helst. Träningen i sig gick inte som jag tänkt mig eftersom jag från helt oväntat håll fick värdlens mjälthugg. Men fick ändå en hyfsat bra tid fast jag blev tungen att promenera en stund. Nu blire greys och vänta på att mamma ringer och vill bli hämtad. När hon komme hem har jag tänkt att hon ska få hjälpa migg att laga korvstråganoff :)

Helgen närmar sig och jag längtar sjukt mycket!!
Ha en fortsatt bra onsdag, Tjingeling!

In your face!

Enlig Fagerström, Nilson (2008, 7) föds man inte inte till kvinna, man blir det. Men då säger jag bara det.
Gud skapade först mannen och sedan sa han
- Nej bättre kan jag. Och då skapade han kvinnan!

Tänk på den du!

Tjingeling!

Game night med Cluedo

När jag och Emma packade ihop för dagen ringe precis pappa och vi bestämde träff vid hans jobb. Där fixande han till styret på min cykel som tydligen hade vare en livsfara ...
Sedan lyckades vi packa in hela cykeln i bilen så jag kunde följa med han till biltema. Kollade efter en ny cykel och handlade lite andra grejer innan han skjussade hem mig och han köra till Lycksele.
Hemma lagade jag mina kycklin rullar, diskade och plockade undan lite innan mina Söta vänner från MKV kom hit och vi körde en game night då vi spelade cluedo vilket var mycket roligt.
De andra ville att vi skulle se melodifestivalen som går på svt1 men de gick inget vidare eftersom jag tydligen inte har 1an. Mycket skumt och detta måste undersökas vidare, det kan ju bara inte stämma.

Nu har alla begett sig och jag ska göra mig redo för att krypa till kojs. Imorgon kommer även mamma hit och ska sova över, det blir mysigt :)

Go natt på er, Tjingeling!

Snart ska vi cykla hem.

Åh snart är vi klara för dagen, då ska jag hem och laga kycklingrullar som Matilda har lärt mig och även hoppa hoprep i 20 min innan mina vänner kommer för en game night hos mig! Jag tar tillfället i akt att bjuda min vänner på hembakat eftersom det finns en hel del hembakade kakor i frysen som jag behöver bli av med. Operation tömma frysen har tagit fart kan jag lova, Mohahaha!!!

Tjingeling!

Tisdag och solen skiner!

Morgonen började inte allt för bra, först krånglade både datorn och skrivaren när jag skulle ksriva ut nå papper som jag och Emma hade tänkt ta med på handledare mötet idag. När jag inser att jag inte har tid med detta springer jag ut till cykeln då den vid ett första ögonkast ser ut att vara trasig, som tur var fallet inte alls så.
Som tur var så var det sol och ljusblå himmel när jag kom ut, så jag blev lite piggare och det var skönt med en cykeltur. Jag har för övrigt inte någon träningsverk sedan igår heller vilket känns otroligt skönt!!!

Mötet med Linn gick i allafall bra och jag och Emma har snart strukturerat upp frågetecken som hon hade hittat i vår text. Snart ska vi fortsätta att skriva klart medtoden som är dagens mål för idag.

Har under lunchen idag kollat in hur jag arbetar i sommar och mitt schema ser riktigt bra ut måste jag säga! Fick vara lediga hela veckan 26 så då kanske jag tar mig en tripp till Göteborg om det passar min broder där nere :)
Nu åter till skrivandet, ha en fortsatt bra tisdag allesammans!!

Tjingeling!

Skryter på mig själv!

Nästa torsdag äre dax att springa blodomloppet. Idag började nedräkningen och därmed uppvärmingen.
Har införskaffat mig ett hopprep idag när jag och Emma var på ICAmaxi, så nu har vi gjort en pakt att vi ska hoppa minst 20 min varje dag fram tills Fredag. Så jag värmde upp ikväll med 20 minuter hoppande här hemma och sedan begav jag min å¨30 minuters löptur en bit efter nydalasjön. Kan säga att jag är helt slut på nu!

Imorgon blir det nya tag, då funderar jag på att springa min 5km runda som jag har hittat :P
Kommer även få lite vardaglig motion i veckan då jag återgår till att cykla till skolan :D

Nu blire en dusch och sedan kryper jag till kojs tror jag.

Tjingeling!

Idag är det en trocaderodag!

Oj vad jag dricker trocadero idag, men den var iskall och hur god som helst så jag kunde inte motstå!
För tillfället har vi en fika paus och det pågår facerapes för fullt! Idag är Natty offtre men trot eller ej så är jag faktiskt den oskyldige :P hehe

Ska försöka vara effektiva en stund till innan jag och Emma gör vår veckohandling tillsammans, idag ska vi ut på ICAmaxi. Ska även smita in på veromoda en snabbis också. Jag och Emma har som en slags tradition att handla tillsammans på måndagar, det gör själva handlandet lite roligare :)


Tjingeling!

Monday in Ume

Monday in Ume
Åkte tillbaka till Umeå i morse. Måste säga att jag ha sove så otroligt skönt i natt, första natten på murarvägen på länge och sedan gick det super bra att somna om när jag hade satt mig på bussen och vaknade när jag va framme :)
Mötte upp Emma på skolan och sedan dess har vi försöka jobba vidare med B-uppsatsen. Har vare lite segt på förmiddagen men just innan vi tog lunch som jag sitter och knaprar på nu. Förövrig godaste lunchelådan på länge! Vi fick i allafall en massa ideér just innan så nu jävlar i min själ kommer vi vara effektiva efter lunchen är slut.

Känns denna vecka bara kommer rusa iväg. Imorgon blir det troligen spelkväll med cluedo och självklart DH. På onsdag kommer mamma och ska sova hos mig, så vips äre torsdag och sen på fredag blire hämfärd igen efter några effektiva timmar med uppsatsen först. Jag längtar sjukt mycket till helg redan nu eftesom jag ska få träffa min hemliga älskare som jag inte sett på snart tre veckor. Ska även hinna träffa min vän matilda som jag inte heller umgåtts med jag vet inte alls hur länge så det ser jag verkligen fram emot.

Tjingeling!

Back in L town

Tillbaka i lycksele efter ännu en roadtrip med grönafaran. Idag hade vi sällskap av Alexandra och oj vad resan gick mycket fortare när man var två. Nu använder jag min älskling igen och hon går som ett spjut :) Stort tack till Herr Hansson som lagat henne. Nu väntar jag på att gubben ska komma hem så vi kan styra nå middag och sedan blire ett kvällspass på jobbet innan jag sätter mig i bilen igen och beger mig mot Norsjö kommun och destination Lillholmträsk. Ska bli otroligt skönt att komma ut till landet och bara ta det lugnt. Måste väl ta en sväng in till samhället norsjö i morgon och hälsa på Matte och Johan :)

Nu tillbaka till att umgås med min älskling jag varit utan så länge som en hel vecka! Tycker alla borde testa att vara utan dator en vecka så kommer ni förstå hur mycket tid man spenderar framför skärmen. HELT SJUKT EGENTLIGEN!!
hahaha


Tjingeling!

Dålig uppdatering

Jag lever! och Det gör min dator med, men sedan ifredags har den varit hos doktorn i Lycksele och jag får hämta hem min älskling på fredag! Jag är alltså datorlös och jag börjar inse hur mycket tid man egentligen spenderar framför skärmen på kvällarna.
Hittills i veckan har jag roat mig med att städa hela lägenheten de vill säga, damsuga, damtorka, diska och tvätta. Igår fick jag finbesök av Denice så då bakade jag kärleksmums och fikade tillsammans.
Idag har jag och Emma inlett vår B-uppsats på riktigt så ska strax återgå till att fortsätta arbeta.

Men nu vet ni iallafall att jag lever och vad den dåliga uppdaterignen beror på.
BTW så kommer ett mer detalierat inlägg med bilder från min weekend i Åre under valborg!!

Tjingeling!!

RSS 2.0