Tisdag 7 Maj

Började dagen med en orolig klump i magen, igår när jag skulle sätta igång att producera filmen hade alla mina adobeprogram valt att sluta fungera .... Försökte fixa problemet igår men det gick inte, så när det var dax att gå isäng så gick det inte att somna, jag låg och grubblade på hur jag skulle lösa problemet om jag inte fick programmen till att funka. När jag väl kommit på en lösning så kunde jag somna, dock var klockan efter 1 då, så jag var riktigt trött i morse. 
 
Lyckades i allafall rätt snabbt i morse hitta en gratisversion som jag använder mig av. Tycker det har gått rätt så bra hittils, det är nu det svåra börjar men det är riktigt roligt!! 
Hade även bokat tvätttid idag, så mellan varven springer jag ner och startar maskiner och hänger tvätt :) 
 
Idag äre även sista dagen som chrille jobbar för denna vecka, så i morrn när jag tar rast ska vi åka på jysk och köpa möbler till bakongen så det går att sitta där ute nu när solen börjar titta fram! :) 
Hoppas även att mattan vi beställt till vardagsrummet kommer snart.
 
Well, back to work!
Tjingeling!

Måndag

 
Då vare måndag igen, och jag ville inte alls kliva upp när väckarn ringde i morse. Tror till och med jag blev sur på Christofer när han sa att det var dax att kliva upp.
Drog mig i sängen till strax efter 8 innan jag hoppade in i en varmdusch som väckte mig lite till liv. 
Har sedan dess arbetar med examensjobbet. Har börjat dagen med att granska två av mina kurskamratersrapport och skrivit kommentarer på dem. Är strax klar med det, så kanske blir lunch efter det. 
I eftermiddag ska jag fortsätta med att jobba, har kommit så långt med projektet nu att det är dax att börja skapa filmen som jag kommit på. Ska bli spännande och se om jag får till resultatet på den som jag har det i mitt huvud. 
 
Eftersom det är måndag så är det dax för veckohandlig, tror dock inte det blir så himla mycket idag då vi har planer på att åka till Insjön till helgen :) Ska bli skönt att komma bort och bara må några dagar. 
Chrille jobbade hela förravecka så dom har jobbat in några dagar ledigt nu, så han jobbar endast i dag och i morrn. Men för min del så har jag planer på att jobba till och med torsdag innan jag tar helg. 
 
Tjingeling!

Effektiva fredag

Idag har jag vare lat men ändå effektiv. Jag har varit lat på att arbeta med examensarbetet men har i allafall gjort i ordning dokumentet som ska skickas in idag så ska strax göra det. 
Har i allafll hunnit stryka undan klähögen som bara ha vare i vägen. Sedan for jag ut å sprang 4 km medans CHrille fick riva upp sängen, kände att nu vare dax att renbädda. Väl hemma efter min lilla runda pustade jag ut en stund innan jag fortastte med att skura toan, den blev så fräsh! Sedan fortsatte jag med att städa kylen, slänga lite gammla saker och toka hyllorna, Den blev som ny! Sedan tog jag en lång och välförtjänt dusch :) 
 
Ikväll fortsätter städdet i sovrummet, har tänkt att chrille får hjälpa mig så de går fort.
Jag dammtogkar och bäddar lakan och örgott så får han dammsuga och stoppa täcket i påslakanet. 
Sen blire fredagsmys!!
 
Tjingeling!

Härlig vårkväll

Igår var det valborg och jag tillbringade min kväll hos Pauline & Andreas. Vi grillade till middag och hade en lugn och mysigt kväll med gott att dricka och äta. Kvällen avrundade vi vid halv 12 då jag cyklade hem och myste med Chrille i soffan framför en film innan läggdax. 
 
Idag har vi bara tage det lugnt, mina svärföräldrar va förbi en sväng på eftermiddagen och drack nå kaffe.
Chrille började jobba kl 14 så då såg jag en film i soffan och pysslade lite innan jag laga nå middag. Men efter middagen kände jag att jag kunde ju bara inte sitta inne hela dagen så jag tog cykeln och tampade ut till Furvik och hälsade på mamma & pappa en stund. Pappa skulle ut å gå med Molly så vi följdes till statoil innan jag trampade vidare. Väl hemma så började jag baka bröd. Blev så himla sugen efter hemmabakade frallor i eftermiddag så då slog till och gjorde en sats. Har precis tagit ut andra plåten ur ugnen. Hade tänkt vänta till Chrille kommer från jobbet med att fika men tror jag tar ett provsmak innan han kommer :) hihi
 
Tjingeling!

RSS 2.0