Back to reality

Igår tog jag mig en roadtrip med Gröna fara tillbaka till Umeå. Det gick bara fint, tror jag underskattar grönafara lite, men den gick som ett spjut! mohaha
Hade en lång föreläsning på eftermiddagen och sedan dog jag med mig brudarna till ICAmaxi och handla lite för en grillkväll hos mig. Vi drack lite vin och cider och såg sedan en film.

Idag sitter jag och Emma och knopar på vårt PM som vi strax är klara med, och vi har kommit fram till att vi kompliterar varandra så bra. Jag är ordbajsaren och hon är finskrivaren och tillsammans får vi vårt eget språk då :)
Det ska bli så roligt att skriva uppsatts med henne, och vi har kommit fram till ett bra ämne att skriva om.
Ikväll ska jag packa inför avresan mot Duved och Åre som sker imorgon eftermiddag. Då blir det en ny roadtrip tillsammans med Sara. Sen ska jag nog bara ta det lung med en film :) Känns som det behövs för att ladda upp inför helgen.

Tjingeling!

Underbara påsk!

Har haft en helt otroligt skön påsk. I onsdags när jag var klar med hemtentan drog jag, min älskare och hans storebror till Insjön, väl framme grillade vi hamburgare och drack öl.
På torsdagen fyllde min älskare 20 så då drog vi in till stor stan Åsele och besökte bolaget. Där sjöng personalen även sjöng för han. Sedan gick vi på folkan och åt lung med svärfar innan vi åkte tillbaka till stugan.
På fredag kom hans släkt och uppvaktade pojken och på kvällen satt vi framför elden och drack öl. Lördag bestog till mesta dels av att bara ligga och steka i solen eftersom det helt plötsligt blev sommar :D
Kvällen blev lugn och jag och min älskare såg två filmer för att hålla mig uppe så länge så möjligt eftersom jag skulle sova länge på söndag. Jag sov i allafall till 14,00 och när jag kommer ut går min älsare runit i kalsonger och tshirt så varmt vare. Jag låg mest bara i solen tills med det middag och sedan åkte jag och min älsare hem. Jag började jobba 21,00 så vi hade inget val annars hade jag gärna vare kvar där en vecka till. Har i allafall haft set super bra där borta och många skratt har de blive. Lovar att de kommer blider senare från alla knasigheter vi gjort :P hihihi

Det gick super bra att jobba natt i allafall, det gick hyfsat fort tycker jag. Har inte sove så länge idag eftersom jag ville ta vara på dagen. Har städa grönafaran så den är redo för avförd mot Umeå imorgon. Nu ska jag äta lite pasta alfredo och ta en snabb dusch innan jag beger mig mot jobbet igen. Skkönt att få sluta 22 i kväll i allafall :)

Tjingeling!

Ja jag rullar på från undergroundnivå, jag siktar mot toppen så lång jag kan nå!

Oj vilken underbar dag det är. Det är otroligt härligt väder och solen tittat fram med jämna mellanrum. Jag vill bara klä på mig och ge mig ut i det härliga, men inte riktigt än. Jag har kommit mig ännu en god bit på vägen med hemtenan efter en fika paus och lite bus med Molly :) Det piggade upp kan jag lova!

Back to work, Tjingeling!

Onsdag

Igår komme jag som sagt hem igen. Jag fick agera middagskock och då serverades det stuvande makaroner och korv. Det var gode gott!
På kvällen umgicks jag med mina söter vänner Matilda och Ida :) Det var länge sedan så vi hade lite att ta igen. Vi surrade mest om allt som hänt sedan sist och sedan såg vi DH. Sen vare bara för mig att bege mig hem och krypa till kojs. Klev upp halv åtta idag och har sedan åtta påbörjat den sista av tre hemtentor. Känner att jag faktiskt har hunnit åstakommit rätt mycket under den senaste timmen och jag hoppas det flyter på så här bra så jag blir klar tidigt, då kanske jag även kan belöna mig med att hänga med Matte och Ida en stund :)

Vi kanske beger oss till Insjön redan i dag, min älskare ringde och väckte upp mig på bussen igår för att höra när jag trodde mig vara klar med hemtentan idag ifall vi skulle åka iväg. Snäll som han är så skulle jag inte behöva stressa med tentan utan vi skulle bestämma när jag var klar om vi åker idag eller imorgon.

Nu ska jag fortsätta med tentan så håll tummarna där ute nu för att jag klarar alla tentor så jag slipper göra om nån eller i värsta fall... ALLA.

Tjingeling!

Bildbomb från lindelhallen!


TJINGELING!

Im going home today!

Har vare på Universitetet sedan halv 8 i morse vilket betydde att jag klev upp just efter 6 och satte mig på bussen klockan 7. Redovisningen kvart över 8 gick bara fint, och vi fick god kretik.
Sedan satt jag och väntade på Sara i en timme medans hon redovisade och sedan har vi nyss gjort klar kompleteringen av våran innehållsanalys. Nu känns det att påskhelgen närmar sig. Nu äre bara en hemtenta kvar att göra imorogn och sen är det några hel lediga dagar innan jag ställer mig bakom disken på Statoil.

Nu väntar jag för tillfället på att klcoakn ska bli 13,50 så jag kan hoppa på bussen till Lycksele :)
Ska bli gott med mammas mat mitt i veckan, det händer ju inte så ofta ;P

BTW så vill jag bara göra en lite notis till Natty att jag väntar med spänning på att du ska gästvideoblogga hos mig!

Tjingeling!

Måndag

Helgen har vare lugn och skön. Jobadde fredag och söndag kväll, ser framemot lön i maj :)
På lördag var jag på stan med päronen och på kvällen hyrde vi två filmer som vi såg. Riktigt skön hemmakväll, och måste säga att det var länge sedan jag bara stannade hemma med päronen en lördag. Det händer i inte allt för ofta. Men ibland äre ganska skönt de med. Ska ju flänga runt nu lite veckorna framöver :P

På söndag innan jag började jobba så storstädade jag rummet, hade typ hela garderoben liggandes över hela rummet, och dammit vare som bara den. Det blev kanonbra :)
[Fick veta att snart påbörjas behandligen i källaren där hemma, så när det är gjort blir det troligen en flytt dit ner igen. Det var lite störra och nu när vi går mot varmare tiden blir det inte lika varmt i rummet.]

Efter städnignen så bakade jag, först blev det kärleksmums men eftersom det gick så fort så fick det bli en plåt med morotskaka också. Som ni märket har mina vanliga bakrutiner börjat komma tillbaka. Min för några år sedan bakades det kanske 2-3 gånger i veckan på murarvägen. Baka är nog det bästa som finns!!

Nu är jag tillbaka i umeå, och vittervägen. Var på skolan mellan 8-11 och gjorde grupparbete och idag var vi mycket effektiva så nu väntar jag bara på att Emma ska höra av sig så ska vi dra på stan och shoppa lite :)
Jag är sugen på nya jeans eftersom mitt favoritpar har gått sönder. Är även sugen på en blå kavaj som finns på H&M, har länge kollat på den så idag kanske, kanske den får följa med hem.

Ikväll ska jag vara med min kusin vitamin Madde, har inte träffat henne sedan September så det ska bli himla kul, vi har mycket att ta igen :)

Tjingeling!

Vill ha sommar!


Åh läste på VK.se att "På hembygdsscenen spelar Markoolio och Playtones och på Trillens festplats är Sean Banan det stora dragplåstret." Så nu sitterjag här och lyssnar på playtones och längtar efter sommar då man får sitta i gräser och dricka en kall öl. Skulle vara gode nice att se Playtones, dom är ju riktigt bra :)
Tjingeling!

Mästerkocken Emmablemman!


Fick ett sånt otroligt sug efter plättar så det fick bli dagens lunch. Måste säga att det belv otroligt gott! Saknar dock kall korven på sidan av.

Tjingeling!

Hur många metaforer finns in videoinlägget?



Tjingeling!

God morgon, god morgon


Kom inte rikitgt uppp i den tid som jag hade tänkt mig, vart helt slut på när klockan ringde. Men nu har jag i allafall äte frukost, borstat tänderna och skrive en inledning på tre rader till hemtentan så nu äre bara att börja läsa lite så man kan referera. Hoppas att det kommer flyta på bra under dagen.

Tjingeling!

Läggdax

Snart var denna onsdag kväll över. Håller på se greys just nu och sedan äre bara att skutta isäng. Är snart en hel vecka sedan jag la mig så här tidigt, vilket jag brukar försöka göra.
Som vanligt kommer sängen kännas extra stor och tom när jag inte har någon att dela den med.
Måste bara berätta att jag blev gode rädd i natt.
Vakande av att det kommer en man och lägger sig brevid mig, jag hade inte märkt att min älskare hade klive upp så när han kryper ner igen trodde jag det var nån äcklig gubbe som bryte sig in i lägenheten.

Tjingeling!

En vanlig onsdag i mitt liv

Eftersom att träningen med Den rådande genusordningen blev inställd så bestämde jag mig för att baka i stället. Har nyss tage ut den sista plåten och diskat undan allt. Håller på tvätta min skor i tvättmarskinen just nu eftersom jag tidigare i år råkade kliva ner i en lerpöl och förstörde hela sko, och har inte orkat slänga in dom i marksinen förrän i kväll. Ska bli spännande att se hur ren dom blir :)

Nu ska jag ta mig lite glass och sjunka ner i soffan och bara softa och ladda inför morgondagen. Hemtenta och denna gång ska jag klicka upp redan vid sju hade jag tänkt så jag kommer mig igång ännu tidigare och förhoppningsvis blir klar ännutidigare också. Mitt mål för morgondagen är i allafall att vara klar till middagen, så man får njuta av kvällen.

Tjingeling!

Workout


Nu är snart middagen färdig och idag vankas det stekt kyckling.
Vid 19 tiden ska hag möta upp laget Den rådande genusordningen vid kina bron för en gemensam löpnings runda. Vårt mål är att ta oss runt nydalasjön som är ca 9 km. Jag lovar er att jag kommer vara död när jag kommer hem + att jag kommer vara helt stel i kroppen i morgon. Tur vi har hemtenta så jag inte behöver röra mig så mycket. haha
Uppdatering kommer senare i kväll om hur löpningen gick om jag överlever vill säga!

Tjingeling!

Klar!

Nu har jag och min grupp lämnat in våran rapport och nu sitter jag bara och inväntar att seminariet ska börja.
Funderar på att kanske köpa mig en fika eller nåt så man är full med energi när det blir dax.

Blev nyss sugen på lite bus, så jag knopade ihop ett skojigt sms och skickade det till en av mina vänner som inte har mitt nummer inlagt i mobilen. Jag hoppas att denna person gör det som står i smset, då kommer jag nog aldrig att sluta skratta. hahah Känns som att Sara skulle kunan säga att mina djävuls horn är på väg att väga fram lite. mohahaha

Vad som skrevs i smset kommer upp senare när jag har fått nåt roligt svar tillbaka :)

Tjingeling!

Onsdag 13/4

Har lite sovmorgon idag. Ska träffa min grupp klockan 12 och vid tre tiden börjar seminariet. Jar har nyss duschat och gjort mig klar så ska cykla iväg om en stund. Min älskare som har vare på besök har tagit sitt pick och pack och begett sig tillbaka till Arvidsjaur, så nu äre tomt här hemma igen, men snart äre ju helg och då får jag åka hem :)

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll, min hemliga älskare bjöd mig på kinamat nere i stan och sedan vandrade vi till Tobias och Emelie som bor ute på hedlunda. Där bjöds det på fika och vi kikade på hocket och håll i hatten nu Big brother. När BB var slut fick vi skjuss hem och sedan såg vi herkules, fast jag kan ha somnat lite då och då. När filmen var slut började vi prata om döden konstigt nog och kom in på hur filmen bröderna lejonhjärta slutade. Eftersom jag hade för mig att det slutat mend att det blev fred i nangijala men min älskare sa att det slutar med att dom hoppas för ett berg så slog vi vad och startade upp datorn för att youtuba fram resultatet. Jag hatar att säga det men min älskare hade tyvär rädd. Åh jag får aldrig ha rätt i våra diskusioner.

Tjingeling!

Känner mig slö men duktig

Helt sjuk vad jag känner mig slö ikväll. Men har ändå diskat undan eftermiddagen. Idag blev det vegetarisk tackos. Det var riktigt gott, men tror jag råkade krydda färsen lite för mycket. hihi
Sedan tog jag en promenad till Nikko och hämtade min nyckel som hon har lånat. Sedan har jag läst kurslitteraturen inför i morgon, pratar med både mamma & pappa och alldelses nyss så gjorde jag en anmälan till några nyta kurser men även några program. Tror jag ska lägga till nån fler kurs senare men känns då bra att jag har fått ihop hela sju program/kurser. Nu väntar jag bara på att min hemliga älskare ska komma. Var tänkt att han skulle komma tidigare annars hade jag nog hakat på till Ida där det tydligen är vinkväll. hihi
Men nu hann jag ju göra lite nyttiga saker i stället. Sen äre nog bara att knoppa skulle jag tro. Kroppen är helt slut på sen helgen. Men som sagt de hare vare värt!

Tjingeling!

11 april

Helgen i kittelfejäll med statoil gänget har vare hur grymt roligt som helst!
Vi har åkt i backen äte mat och drucke en hel del. Vi gick lös på dansgolvet och visade vart skåpet skulle stå.
Det har blivit en hel del roligt bilder tagna som kanske kommer upp den dagen jag orkar. Är helt slut på efter helgen. Det blev sena nätter och uppstigning mellan 8-10. Igår när vi kom hem tog jag bara en dusch och samtalade lite med mamma & pappa innan jag drog till min hemliga älskare och såg film med honom. Klockan var närmare 00,30 innan jag började röra mig hem så somnade kring ett och väckaren ringde fem. Sedan somnade jag nästan direkt på bussen  till Umeå.

Har haft föreläsning idag på morgon och sedan påbörjade vi ett grupparbete. Min grupp bestämde sig för att läsa på kurslitteraturen idag och skriva imorgon. Har under eftermiddagen här hemma hunnit läsa lite, powernapa i solen på balkongen och även nydligen tagit årets första cykeltur. Mötte upp Emma på ICA och handlade lite innan jag cyklade hem. Nu ligger jag i soffan helt död men ska försöka läsa lite till så jag blir klar innan kvällen.
Får finbesök i kväll av min hemliga älskare så vill ju helst inte pugg då.

Tjingeling!

Nu äre klart & betat

Jag tror att jag är klar med min hemtenta. Känns som att jag inte kan skriva nåt mer när jag verklingen bokstavligt talat fyllt en a4. Tror jag väntar en liten stund till med att ladda upp hemtentan på cambro så jag kan läsa igenom den en sista gång. Har ju trotts allt sex timmar på mig att ändra i den om så skulle behövas.
Lägenheten är även städad, två tvättar är körda och upphängda. Sängen är renbäddad och nu ska jag bara göra lite middag och diska undan så är allt frid och fröjd.

Ikväll ska jag packa det som behövs inför helgen i kittefjäll, nu äre nära! Imorgon kväll åkte jag hem och på fredag morgon drar vi :) Sedan kanske det blir ännu ett pass med zumba och sedan filmkväll i soffan. Kanske rent ska lyxa på och popa popcorn vem vet ;)

Nu blire i allafall middag innan jag svälter ihjäl.

Back to work

Har nyss haft min en lite lunch paus på ca 30 minuter. Har under denna tid varit mycket effektiv, gjorde mig supergoda smörgåsar på mitt eget bröd, såg ett vänner avsnitt och har även stoppat in en ny tvätt. Håller på vädra i både sovrummet och i vardagsrummet och det är så skönt att få in lite frisk luft när man sitter och skriver.

Nu kör vi gärnet ett tag till, så kanske jag har fått ihop all text till nästa paus vem vet, vem vet ;)

Tjingeling!

Lunch time!


Ja då vare redan lunch dax. Känner att jag har kommit igång med hemtentan sen om jag gör rätt vete fan, det återsåtr att se. Har i allafall kollat med Emma och Sara om jag har förstått uppgiften rätt och det verkar nästan så. Vet inte varför men känner mig ändå lite osäker på om detta är rätt men jag kör mitt eget race nu i allafall och hoppas på det bästa.
Har även hunnit ta bort sängkläderna och tvättat dom så snart är dom väl torr också. Funderar på om jag ska äta nån lunch eller om jag ska skriva ett tag till. Var inte alls sugen på mat för tillfället så jag jobbar nog på ett tag till så kanske man kan bli klar inann kvällen.

Eftersom man endast får skriva 1 a4 så är det lite svårt att hålla texten nere, min taktik är dock att skriva all nu som jag kommer fram till och sedan ta en break för att lite senare kunna gå igenom texten och korta ner den. Får väl se hur väl min taktik lyckas.

Back to worn now!

Tjingeling!

6/4 Hemtenta

Vakande till liv för ca 40 minuter sedan och har hunit läsa igenom dagens hemtenta några gånger. Hoppas på att detta kommer att gå bra. Har nyss lasta för mig en ordentligt portion frukost och till nio tänker jag sätta igång med tentan. Har sove lite mer än åtta timmar i natt s¨å känner mig hyfsat så pigg. Ska även under dagen eller kvällen städa lite här hemma, diska och bädda rent. Kan vara bra att göra pauser i arbetet också. hihi

Hoppas alla får en bra onsdag, på återseende!

Tjingeling!

5/4



Tisdag och veckan bara springer iväg. Har vare på universitetet mest hela dagen och när jag kom hem åt jag lite och vilade i soffan. När jag vilar upp mig tog jag tjuren vid horna och slänge in en tvätt och sedan körde jag ännu ett pass med zumba. Otroligt roligt måste jag säga, 30 minuter gå kalasfort. Nu har jag hängt upp tvätten, hockeyn är på i bakrunden och jag ska väl ta mig en dusch och sedan krypa ner i soffan igen för att byta från hockey till veckans avsnitt av DH. Sedan äre bara att skynda sig i säng. Imorgon ska jag ta mig upp till åtta hade jag tänkt och börja med hemtentan som kommer ut på cambro 00,00 i natt och sedan har vi 24 timmar på oss. JAG ÄR TOK NERVÖS FÖR HUR DETTA SKA GÅ! Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa, om inte annat äre bara att göra om och göra rätt.

Tjingeling!

howdy hoe

emma bäckis bäcklund in the hizzhouze hoppas att läget är på topp där ute i världen och att alla min zöta vänner har det bra!! själv sitter jag och steker på skolan, då livet har aldrig varit så nu. sitter på skolan och facereapar en inte ont anande kalsskompis. peter blev dagens offer, moahahaha.

LÄNGTAR!


Åh vad jag har mycket att längta till...

* Redan nu i helgen(v14) börjar vårens roliga händelse då jag åker med hela statoil gänget till kittefjäll och åkte i backen och går på afterski :)

* Sen kommer påsken vecka 16 och då fyller min hemliga älskare 20 och vi åker till hans stuga och njuter av solen som förhoppningsvis ska skina hela dagarna.

* Vecka 17 åker jag och Sara till åre och tävlar i skutskjutet och firar välborg där. Ska bli så otroligt skön att få ställa sig på skidorna igen med tävlingsdressen på och bara njuta av vårsolen.

* I slutet på vecka 22 avslutas B-uppsatsen och vå tar sommarlov i ca tre månader.
* Och sen kommer vi nog till det bästa av allt, som pricken över i på att sommaren börjar riktigt så fyller jag år.

Känns som att tiden som är kvar innan sommarn bara kommer att rusa iväg.
TJINGELING!

4/4 zumba är min nya grej

Blev en lång dag på skolan, satt kvar till just efter fem, då vi packade ihop.
Drog på ÅC med Emma och handla lite. Blev typ bara fil, äpplen och mjölk. Sedan blev de lite mat och tv.
Har nyss testat på Zumba här hemma i 30 minuter och svetten bara rinner! Hlet sjukt vad roligt det var, tror det här är min nya grej. hihi

Har insett att det är typ nästan bara två veckor kvar till påsk och efter de så äre bara Buppsattsen kvar typ. Helt sjukt vad det här första året har gått fort!

Tjingeling!

Det lösa bladet är på viften!


Befinner mig i lindell och jobbar med Sara och våran innehållsanalys. Sara läser kurslitteraturen och tycker det är helt onödigt att bladen ska sitta kvar i boken så hon river ut dom. Kan ju vara behändigt men kan ju bli svårt att hålla reda på alla blad om hon fortsätter att riva ut dem.
Vi har i allafall otroligt roligt när vi arbetar tillsammas. Idag fick jag även beröm av henne för att jag kunde stava till elva, det är ju alltid roligt med beröm.
Nu ska vi föröska återgå till ämnet innehållsanalys som egentligen är anledningen till varför vi sitter på skolan idag.

Tjingeling!

Dagens goda gärning!


Klockan är just efter 12 och jag är precis klar med dagens goda gärning. Jag och lite hjälpa av pappa har storstädat köket och vardagsrummet. Vi har damsugit, moppat och dammat. Nu äre fint och fräsht här uppe. Ja nåt måste man ju fördiva tiden med när man kliver upp tidigt på en söndag morgon. Nu ska vi äta lite lasange till lunch och sedan ska vi ta en sväng på dollar och även på ica och handal till middagen. Känner mig rätt duktigt dag än så länge iallafall.

Tjingeling!

Lördag 2 april


Lördagen var riktigt bra! Steg upp där krign åtta och fika de och sedan drog jag till V.I.P och fixade håret hos Emelie. Det blev super bra och jag är riktigt nöjd. Otroligt vad skönt det var att få klippa bort nå gam hår. Sedan åkte jag hem där vid halv tolv och väckte min hemliga älskare.
Jag och Matilda Thurén drog en snabbis på stan och köpte pressenter till födelsedagsbarnen, och sedan for vi till matte och hon gjorde sig klar inför kvällen och pratade lite skit en stund. Känndes som det var länge sedan jag hade lite kvalitetstid med henne.

När jag var där ringde jag min älsta vän Olivia och äntligen fick jag höra hennes goa röst efter en lång tid! Oj vad roligt det var att få prata med henne. Det ska bli så roligt att få  träffa tösen när hon kommer hem igen under påsk.

På kvällen var jag nykter efter mycket velande fram och tillbaka om hur jag skulle göra. Men kände aldrig ett rikitgt sug efter att dricka så då blev det nyktert. For i allafall med gröna-faran full med brudar till ladan där födelsedagsbarnen Cajsa och Liza hade styrt förfest. Det var riktigt trevligt där. Kul att få träffa lite människor som man inte träffar så ofta. Men när klockan började dra sig mot halv tio så lämnade jag brudaran och for till min hemliga älskare. Vi såg Himlen är oskyldigt blå och sedna började vi se nån film som fick på tv men då somnade visst båda i soffan så det blev en hyfsat tidigt kväll, men det var ganska skönt de med.

Idag blev det tidig uppstigning skjussade min älskare till busstationen och har sedan en stund tillbaka vare hemma. Har hunnit morgonfika med pappa och nu ska vi väl börja planera dagen. Schemat består i allafall utav jobb mellan 17-22.

Hoppas alla får en bra söndag!

Tjingeling!

Fredag 1April



Nu sitter jag och Sara bänkade i Lindell och arbetar på som bara den. Vi känner om som vassa vesslor som är i full fart framåt! Som ni ser på bilden bli man väldigt lycklig av att arbete med Sara.
Nu ska vi kolla in min videoblogg som jag gjorde i sommras och sedan ska vi fortsätta arbeta.
Ha en kanon dag för det är äntligen fredag!!!

Tjingeling!

Fredag 1April



Nu sitter jag och Sara bänkade i Lindell och arbetar på som bara den. Vi känner om som vassa vesslor som är i full fart framåt! Som ni ser på bilden bli man väldigt lycklig av att arbete med Sara.
Nu ska vi kolla in min videoblogg som jag gjorde i sommras och sedan ska vi fortsätta arbeta.
Ha en kanon dag för det är äntligen fredag!!!

Tjingeling!

Fredag 1April



Nu siotter jag och Sara bänkade i Lindell och arbetar på som bara den. Vi känner om som vassa vesslor som är i full fart framåt! Som ni ser på bilden bli man väldigt lycklig av att arbete med Sara.
Nu ska vi kolla in min videoblogg som jag gjorde i sommras och sedan ska vi fortsätta arbeta.
Ha en kanon dag för det är äntligen fredag!!!

Tjingeling!

RSS 2.0