saknar mitt <3


Har arbetet i eftermiddag/kväll vilket gick bra. Idag var en sådan dag då allting gick så fort så vips va klockan 20,45 och jag fick gå hem. Sitter helt ensam hemma nu eftersom resten av familjen är i stugan till i morrn och min älskling är i fjällen och fiskar. Christofer åkt igår eftermiddag så har ju bara gått en dag men saknar honom redan. Är länge sedan vi var ifrån varandra flera dagar, men tror helt klart det är bra att va ifrån varandra lite :)
Blir lite extra pirrigt i magen ´när vi ses på fredag då man har hunnit sakna varandra lite.
Det är underbart att vara kär!!!!

Sitter och kikar på hip hip hora nu och har fikat en kvällssmörgås. Är bara att krypa isäng sen så jag orkar med ännu en arbetsdag i morrn :) hihii

Tjingeling!!!


LångLördag

Steg upp när klockan ringde vid halv 7 och åt då frukost innan jag for på jobbet och jobbade tills 12, då jag gick på rast till 16.30. När rasten började for jag på ekonomen och köpte toning åt min karl och körde sedan upp till ViaCon för att lämna den till han. Där fick jag en lite guidad tur och blev sedan bkjuden på pizza till lunch, mums!
När klockan va 13.30 åkte jag hem och har sedan dess städat i rummet samt renbädda sängen så blir skönt att lägga sig ikväll.
Ska nu snabb ordna mig nå mat innan jag ska vara tillbaka på jobbet halv 5, där jag blir till 21.15 ikväll. Sedan blire hem å ta hand om lite tvätt och ba mysa innan det är dax att kvälla för ännu en jobbar dag i morgon. Men i morrn jobbar jag heldag och slutar då 16.30 vilket känns riktgit bra :)
Tjingeling!

Torsdag 12/7



Idag har antagningsbeskedet kommit och som väntas så blev jag antagen till alla höstens kursen. Har redan svarat JA till dem så jag inte glömmer bort det. Våra lärare sa att det kunde bli problem att fixa in sig på kurserna om man glömt att tacka ja. Det är lite spännande att se hur många skriver på Facebook om sina antaginsbesked, väntar med spänning på fler sånna uppdateringar.

Idag har jag jobbat på förmiddagen & när jag kom hem var mamma & pappa hemma på kort visit från stugan. Följde med dem till dollar innan de packa in sig i bilen och åkte tillbaka. Ska ta gröna fara dit lite senare men väntar på att min älskling ska sluta jobba och se om han hakar på. Kvällen kommer att bjuda på grillat till middag & sedan en fiske tur för att testa mitt nya fiskaespö :) Mest troligt blir det hemfärd senare underkvällen.

Har hitills haft en bra torsdag som dock började med att möta spindelfamiljen inne i vårat sovrum på kantarellvägen. Det var stora snabba spindeln (som fortfarande lever pga att Christofer va tvungen att åka på jobbet.) Sen var det mellan spindel som lurade på ett hemlig gömställe men är nu död. Sedan kom den lilla snabba spindel spingandes över golvet men fick möta sitt öde med en smäll av mördarkäppen. Huva vilken dramatiska morgon det var!! Vill då inte sova där i natt, känns som det klivar på hela mig när jag bara tänker på det. Måste döda den förstnämnda spindel och låta det smälta innan jag törs sova där.

Tjingeling!

ibland har man otur



Åh gick ner till badrummet för att hämta ett nagellack så jag kunde måla om mina naglar. Jag lyfter upp lådan med nagellacken i och vad händer in om att den flaskan som ligger ovan på alla andra åker i golvet & går sönder. Oturligt nog var det en röd färg som spred sig över det vita kakelgolvet. Det var inte lätt att få bort, men en ½ flaska acceton & Xantal bomullstussar senare så är i princip allt borta. Fick inte bort den sista lilla fläcken som nästan inte syns. Kändes typ som jag blev hög på acceton där jag stod på huk och snuggade för mitt liv.

Har nu gjort mig kvällsfika samt förberett morgondagens förmiddagsfika till jobbet, så jag slipper göra i ordning de på morgon. Jobbar bara till 12 i morrn å sen ska jag verkligen försöka att ta mig ut på en löpartur. Måste komma igång igen, gick ju så bra för mig innan jag tog "sommar uppehåll".

Ska nu åka hem till kantarellvägen för att sova :)
Tjingeling!

Gårdagen

Igår jobbade jag på förmiddagen från 7,30 - 12,30 och sedan bar det direkt iväg på kalas hos Emmy som fyllde år. Hon bjöd på lunch som var super god och sedan blev det kaffe & tårta, mums säger jag bara!
Fick även träffan Emmys present Ragge som var en super sööt kattunge hon fått av Johan, åh jag ville bara ta med katten hem! Resten av eftermiddagen blev lugn och på kvällen följde jag med mamma & pappa på travet där mamma bla. fick åka baka om en travhäst, vilket var spännande att se. Vi fick även sitta på VIP altanen där vi även blev bjudna på middag & efterätt. Vi tittade på treven och spelade även liten med för mid del blev det +-0.

När travet var slut åkte vi hem och lite senare begav jag mig mot Christofer, men på ävgen stannade jag på statoil där jag träffade kusin Julia och pratade en stund med hon innan de åkte tillbaka mot Malå.
Kändes som att dagen blev riktigt lång & jag hann göra en massa, var riktigt trött när jag kröp isäng vid 2 snåret.
Men en riktigt riktigt rolig dag vare!!
Tjingeling!

Im free today



Har varit ledigt från jobbet idag och tog då en otroligt lång men kanske välbehövd sovmorgon. Har sedan bara taget det lugnt tillsmamans med Christofer innan han åkte på jobbet. Jag begav mig då hem till furuvik och tog min än min garderob som behövdes städas. Det åkte iväg en massa plagg för att göra plats för några nya som jag & Christofer beställde från junkyard i fredags. Garderoben blev hur fin som helst :)

Har nydligen bakat en kladdkaka & ska äta den lite senare med några jordgubbar som jag köpte tidigare idag, kanske även mixar ihop en smooti.

Imorgon blir det jobb igen och även restan utav veckan & helgen. På söndag kommer nog min bror Emil hem och även Märta & Anders på besök. Ska bli riktigt roligt att han kommer hem :) Längtar!!

Sk nu tillbringa resten av kvällen med att ta en dusch och sedan mysa för mig själv framför en film innan det är läggdax. Tjingeling!

Torsdag

Då vare torsdag, och jag har vare vaken sedan ca 7.30 fastän jag inte börjar förrän 13. Vaknade när Christofer kom hem från jobbet så låg å pratade med han ett tag innan han somnade. Då klev jag upp å kikade på tv och åt frukost. Klädde mig sedan och for en sväng på stan för att fördriva nå tid,men hittade dock inget. Är nu hemma igen och har precit äte lunch, bilar maten nu innan jag drar iväg på jobbet till halv 9 ikväll. I morgon äre sista dan på veckan sen äre helg :)

Igår efter att jag slutat vid tolv yngre jag med Åsa, vi fikade på lilla b och lite senare åt vi glass och njöt i solen på statoil. Till middag lagade jag wook åt mig å christofer innan vi drog på lyckan p hälsade på Emmy å Johan, blev en riktigt trevlig dag å kväll. Somnade som en stock när Christofer drog till jobbet 23,30

Tjingeling!


Kärlek

I morse hade jag en hemsk mardröm som kort sagt handlade om att några onda tjejer försökte få christofer att göra slut med mig. Drömmen var så hemsk för att det kändes så verkligt, men när jag vaknade från drömmen låg min älskling bredvid mig och sov. Tur allt bara var en dröm!
Tjingeling!!

Tisdag

Im à live! Jobbar mesta dels nu, jobbade hela helgen vilket var ganska jobbigt eftersom de va rätt långa pass. Var i allafall ledig igår å då besökte jag stan tvärt med pappa och fick mig ett fiskespö;) sedan åkte jag hem till kantarell även och testade två nya recept, limedrömmar och den jordgubb å fläder rulltårta. Båda med godkänt resultat. Idag tog jag sovmorgon å har sedan anmält mig till lisingöloppet 10 km, så nu äre bara att börja träna. Ska snart på jobbet som håller mig sysselsatt ikväll fram till 9 å sedan träffa min älskling en stund innan han ska på jobbet eftersom han jobbar natt en vecka till ....

Ha en trevlig kväll!
Tjingeling!


RSS 2.0